Nu ook in Hamburg – Eerste “maandagdemo” in de Hanzestad

Screenshot_106

(Vertaling: E.J. Bron)

Afgezien van enkele besmette buurtbewoners van het Schanzenviertel zit het de Hamburgers niet echt in het bloed om de straat op te gaan en hun onvrede over de politieke omstandigheden in Duitsland tot uitdrukking te brengen. Daarom is het des te opmerkelijker dat afgelopen maandagavond op initiatief van één enkele vrouw bijna 80 dappere patriotten op weg gingen om op de Jungfernsteig onder het motto “Merkel muss weg” te demonstreren tegen de onbeschrijflijke politiek van de bondskanselier.

PI News (2)

Om 19.00 kwam men voor de Apple-Store in Hamburg bij elkaar, goed uitgerust met zelf gemaakte borden, goed gemutst en met de vaste wil om iets tot stand te brengen.

De demonstratie was aangemeld als stille mars, en zo wandelde de van geen enkele partij of beweging afhankelijke groep een uur lang de Jungfernsteig op en neer. Er vonden, ook zonder enorme politiebeveiliging, geen incidenten plaats, maar het kwam wel tot enkele goede gesprekken met belangstellende burgers, die zich daarna deels spontaan bij de mars hebben aangesloten.

Screenshot_107

Vanuit het oogpunt van de initiatiefneemster was deze, door de mainstream media volledig verzwegen, demonstratie een groot succes. Hamburg is Dresden niet, en om hier binnen enkele dagen 80 mensen met een gezamenlijk doel op straat te krijgen, is niet eenvoudig.

Screenshot_108

De “Merkel muss weg”-demonstratie in Hamburg zal nu regelmatig plaatsvinden. De volgende wandeltocht, niet meer geheel stilzwijgend, zal aanstaande maandag 12 februari 2018 om 19.00 uur plaatsvinden. Verzamelpunt: Sneltramuitgang Jungfernsteig, voor de Apple-Store.

Tegen al diegenen die steeds opnieuw schrijven “Er zou eens een keer iemand…” of “Men zou eens…” dient gezegd te worden: elke nog zo lange weg begint met de eerste stap. En aan alle Hamburgse patriotten: Sta op en wees erbij!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Duitsland, Merkel, Patriottisme, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nu ook in Hamburg – Eerste “maandagdemo” in de Hanzestad

 1. Cefas zegt:

  Eindelijk.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Het kookpunt nadert in heel Duitsland…

  Like

 3. BertG. zegt:

  Al ga je met een miljoen mensen over straat lopen, het maakt geen enkele indruk op de regering.
  Dat geldt hier voor ons hetzelfde.
  Er gaat geen enkele bedreiging van uit waar ze last van hebben.
  Mensen zijn boos ergens over, nou en, meer komt er niet bij ze op.
  Vergelijk het maar met een petitie ergens over.

  Like

  • Republikein zegt:

   Ten dele waar, maar als de druk straks hoog wordt kan het de goede kant opgaan.
   In Polen waren er onlangs een 1/2 miljoen patriotten, niet dat je daar hier iets van merkt.

   Like

 4. Marijke zegt:

  Zullen wel weer weggezet worden als “extreem rechts”.

  Like

  • Asgard zegt:

   Klopt Marijke, waarvoor zou je je daar voor moeten schamen als Extreem-rechts, dan zij het maar zo, dan maar extreem rechts, het mag onderhand toch wel duidelijk zijn dat er een groot probleem is in Europa, de linksen zullen dat in alles ontkennen omdat ze het wel zien maar niet durven te benoemen, het zijn grote schijters en grote lafaards, de waarheid vertellen is niet spannend, dat is en voelt zeer vervelend aan, dan maar liegen want dat is veel spannender, de leugen verliest altijd van de waarheid, kortom een etiquette krijg je altijd opgeplakt dat is een menselijk verschijnsel, zo zijn wij,..Europa is het proeflabaratorium van de wereld.

   Like

 5. Jan zegt:

  Koreanen willen geen terroristensoos

  Politiek correcte gekken ook in Zuid-Korea. Top van toeristenbureau meende een ‘mobile moskee’ te moeten maken voor muzzie warshippers voor de periode van de Olympische Spelen, maar kreeg te maken met verzet van de lokale bevolking die niet gediend was van deze rijdende haattent en dus ging het project over. De tegenstanders van koppensnellen werden voor islamofoben uitgemaakt


  ..
  https://www.koreaexpose.com/musim-prayer-room-scuppered-islamophobes/

  Like

 6. Onno zegt:

  De BRD is een zgn. psychopathocratie, evenals vazalstaat van de dito pahocratische USA/GB Prins Bernhard BV.
  En voor psychopaten (ook die, achter een masker van sublieme geestelijke gezondheid verholen proactief agressieve soort, die overal -de Trias Politica aldus buitenspel zettend- sleutelposities van de macht heeft ge-usurpeerd) geldt:

  “NO….to their project(s)/plan(s) is not an answer”.

  Je ziet het aan de referenda betreffende de “Europese Grondwet” en “Oekraïne”.

  We moeten EERST (!) op psychopathie gaan testen en deze optelsom van ware krankzinnigheid UITNEMEN.

  Het grootste probleem daarbij is, dat de goegemeente geen noemenswaardige kennis heeft van forensische psychologie en ook zodanig is gemanipuleerd en geconditioneerd, dat ze denken dat alle mensen ongeveer gelijk zijn (met fouten en gebreken, echter: leven en laten leven) maar dat PROACTIEF AGRESSIEF ‘pure evil’ (pure kwaadwilligheid dat zich maskeert om niet op te vallen……en dan uiteraard meteen gelyncht te worden) NIET BESTAAT.

  HET BESTAAT WEL (en moet worden gedetecteerd en onschadelijk gemaakt).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s