“Stille samenzwering”: Tony Blair, de massamigratie en het zwijgen

Screenshot_110

(Vertaling: E.J. Bron)

Onthullingen uit een in 2016 verschenen biografie

Tussen 1997 en 2010 kwamen volgens schattingen 2,3 miljoen migranten naar Groot-Brittannië. In een biografie uit het jaar 2016 staat dat ex-premier Tony Blair maatgevend betrokken was bij de massa-immigratie. In de Duitstalige mainstream media kon men tot nu toe geen enkel woord over de onthullingen van de gerenommeerde journalist Tom Bower lezen.

Direkt

Voor zijn biografie “Tony Blair: The Tragedy of Power” uit het jaar 2016 interviewde de onderzoeksjournalist Tom Bower volgens een bericht van “The Telegraph” meer dan 200 vooraanstaande ambtenaren, voormalige ministers en insiders. Zodoende kwam Bower explosieve details uit de regeringstijd onder Tony Blair te weten. Door deze onthullingen kwamen beschuldigingen naar boven, die de ex-premier zelfs betichtten van een “stille samenzwering”.

Geen discussie over immigratie

Blair zou volgens Bower zijn ambtenaren en ministers opdracht hebben gegeven om te zwijgen over het thema immigratie. Er zou in het openbaar zelfs niet eens over de “voordelen van de immigratie” gediscussieerd mogen worden, omdat de kiezers “dat niet eens willen”. Zo moest een openbaar debat verhinderd en critici van de massa-immigratie tot zwijgen gebracht worden.

“Asielzoekers zouden in Groot-Brittannië moeten mogen blijven. De repatriëring duurt te lang en is emotioneel.”

Stephen Boys-Smith, hoofd van de immigratieautoriteit, herinnerde zich dat Roche nog meer migranten naar Groot-Brittannië wilde halen. “Ze wilde dat wij de voordelen van een multiculturele samenleving zien.”

2,3 miljoen immigranten

Volgens enkele schattingen kwamen er gedurende de regeringstijd van Labour van 1997 tot 2010 in totaal 2,3 miljoen migranten naar Groot-Brittannië. Zelfs in 2016 na het begin van de asielcrisis in Europa stond ex-premier Blair op een positieve inschatting van de migratie: Immigratie is goed voor een land. Ze brengt verse energie en verjongt de arbeidskrachten.

Bron:
http://info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Stille samenzwering”: Tony Blair, de massamigratie en het zwijgen

 1. Petra DeBoer zegt:

  De Labour partij werkt samen met de Democraten in Amerika en het was ook Tony Blair die later moest toegeven dat Saddam Hoessein geen chemische wapens had en de inval in Irak niet legitiem was. Helaas is hij niet vervolgd voor deze oorlogsmisdaden maar hopelijk komt dat nog want Trump maakt het moeras droog en daar valt het VK ook onder.

  http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/tony-blair-iraq-war-high-court-bid-prosecute-family-soldiers-killed-relatives-a7868451.html

  Like

 2. Cathja zegt:

  “Verse energie”….??
  “Het verjongt de arbeidskrachten”…..??

  Nou, die verse energie bestaat daar uit dat deze ‘jongemannen’ actief bezig zijn de islam in GB te planten. Daar heeft Tony Blair het kennelijk over.
  Wat een uilskuiken! Groot-Brittannië is bijna niet meer Brits. Overal waar je bent kom je dat moslimvolk tegen. Kinderwagens vol, buiken vol, en zowel mannen als vrouwen zo brutaal als de nacht, want Europa (en dus ook GB) behoort hen toe. Bovendien zijn ze te lui om de dag aan te kijken, maar weten ze uitstekend de weg naar het kantoor waar hun uitkeringen geregeld worden, en weten ze precies op hoeveel geld ze ‘recht’ hebben.

  Leuk, ‘meneer’ Blair, die energieke arbeidskrachten! Hier heeft Engeland tenminste wat aan.
  Maar in plaats van pal te staan voor de Britse cultuur, heeft u er onvermoeibaar aan meegewerkt dat Engeland definitief zijn cultuur en karakter heeft verloren.

  Iets om trots op te zijn?

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Vrees dat NL er nog slechter aan toe is dan de UK. In de UK wonen, meen ik zo’n 4 milj. moslims op een bevolking van ruim 60 milj. In NL 2 milj mossels op een bevolking van 17 miljoen. Ik maak het niet meer mee, maar over ong. 30 jaar kun je het lezen; Blair, Merkel, Rutte etc etc etc, de hele zgn. politiekcorrecte Meute na WOII, Europa op een presenteerblaadje hebben aangeboden aan de mohammedanen! Landverraad tot op het bot!!

   Like

   • Wachteres zegt:

    Ik ben bang dat ‘we’ dan alleen maar zullen lezen dat we dankbaar mogen zijn dat de islam zih in het Westen heeft gevestigd, @ReaGluurder.

    Kritiek zla dan helemaal verboden zijn.

    Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Republikein zegt:

  Bloed kruipt want schoondochter is pislam.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  “Broken Britain”een term to describe a perceived widespread state of social decay in de United Kingdom. door domme socialisten veroorzaakte crisissen, om onder het mom van hervormingen hun masterplan door te voeren, van broken tot een “Failed State” ,met zulke politici heeft een natie geen vijanden nodig, Teflon Tony werd zelfs ingezet om de Brexit-onderhandelingen vlot te trekken, maar had persoonlijke bezwaren………yeah right.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  De smerige DEEP STATE van Europa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s