Tommy Robinson in Cottbus: “Waarom noemt u deze mensen rechts-extreem?” (+ video!)

Screenshot_112

(Vertaling: E.J. Bron)

Grandioos! De Britse activist Tommy Robinson (foto) is onderweg in Cottbus. Hij praat met demonstranten en confronteert journalisten van de ARD en de Deutsche Welle met de vraag waarom zij normale burgers “rechts-extreem” noemen:

journalistenwatch

“De mensen zijn het zat. Ik denk dat we getuige worden van het begin van iets groots. Angela Merkel heeft miljoenen migranten uitgenodigd uit culturen, die vrouwen niet respecteren. Dit hier is de echte #Metoo-beweging.”

“Er zijn mes-aanvallen door migranten en de sfeer is veranderd. Er heerst nu een sfeer van angst”, zegt een man tegen hem. Tommy Robinson zegt dat hij steeds opnieuw vrouwen zou spreken die hem vertellen dat ze bang zouden zijn om ´s nachts op straat te zijn. Maar dat zouden ze niet voor de camera willen zeggen, omdat ze bang zouden zijn voor de represailles van de politiek en de politie.

De mensen vertelden hem dat zij inmiddels bang zouden zijn hun baan kwijt te raken wanneer ze de “verkeerde” mening verkondigen.

“Voor de media zijn wij de racisten, het bruine moeras van Duitsland”, aldus een vrouw met een rode sjaal.

Dan komt er een journaliste tussen die van hem eist niet met de vrouw te praten. “Bent u journaliste uit Berlijn? En waarom zou deze vrouw niet met mij mogen praten? Weet u wat, u bent een fascist!”, antwoordt Robinson haar. De journaliste is boos en gaat weg om de politie te halen.

Tommy Robinson lacht: “Kijk nou toch eens. Deze vrouw heeft me verteld waarom ze hier is, dat ze bang is. En de journaliste hier, dat is de nazi. De mainstream media zijn de vijanden van de burgers van Europa. Jullie mainstream media zijn allemaal medeschuldig aan hetgeen er in Europa gebeurt. Jullie vertellen de waarheid niet en jullie noemen deze mensen volledig onterecht fascisten, nazi´s en racisten.” De journaliste is inmiddels weer opgedoken zonder politie, maar praat geen woord meer met Robinson.

Hij maakt kennis met een blonde verslaggeefster van de ARD, die bereidwillig zijn vragen wil beantwoorden. Maar de collega grijpt hoofdschuddend in. Geen vragen toegestaan. Robinson is hardnekkig: “Hoe zou u deze mensen hier noemen?”, vraagt hij aan de blonde verslaggeefster van de ARD. “Zou u zeggen dat ze rechts-extreem zijn? Was dat een ja? Ik denk dat het een ja was. Kijkt u eens naar deze oudere vrouw hier, kunt u me uitleggen waarom zijn rechts-extreem is?” “Nee, die is normaal”. “Dus, die is normaal, en hoe zit het met die daar?”, vraagt Robinson verder. “Die is ook normaal”. “Maar u zegt dat dit hier een rechts-extreme demonstratie is.” “Dat heb ik niet gezegd, dat hebt u gezegd”, draait de verslaggeefster eromheen, die de koffie in haar hand nu te heet wordt. Ze wil geen vragen meer beantwoorden, ze merkt dat het ijs waarop ze loopt heel dun is.

Robinson draait zich nog eenmaal om naar het team van de ARD: “De dag zal komen waarop iedereen zich tegen jullie zal keren, vrienden. Niemand vertrouwt jullie meer.”

Een journaliste van de Deutsche Welle zegt tegen hem dat ze de mensen niet rechts-extreem, maar rechts zouden noemen. Ze zouden AfD-aanhangers zijn en ze zouden een einde willen maken aan de migratiepolitiek. Als ze in de gaten krijgt dat Robinson het gesprek wil publiceren, eist ze dat hij het wist. Ook een verslaggever van RTL wil geen vragen beantwoorden of en waarom hij de demonstranten laten in zijn bericht rechts-extremen zal noemen.

“Wat mankeert jullie toch?”, vraagt Robinson lachend, “jullie zijn toch journalisten!”

Zijn slotsom: “Veel mensen met wie ik gesproken heb, hebben aan de ´Arabische Lente´ herinnerd en gezegd dat dit hier de Duitse Zomer zal worden. Ik denk dat dit het begin is. De AfD zal groter worden en deze zomer zullen er steeds meer mensen de straat opgaan”, besluit Tommy Robinson zijn verslag uit Cottbus.

 

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Barbarisme, burgermoed, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Patriottisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Tommy Robinson in Cottbus: “Waarom noemt u deze mensen rechts-extreem?” (+ video!)

 1. saeftinghe zegt:

  Éénrichtingverkeer op die bruggen, richting uitgang, naar Mekka

  Like

 2. koddebeier zegt:

  journalisten ??? Smerige landverraders zijn het !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Jules Vismale zegt:

  Even over het wantrouwen onderling bij de Duitsers en elkaar demoniseren en aangeven, lees maar eens hoe meer dan 80 jaar geleden de Duitsers dit eveneens deden toen de nazi’s aan de macht kwamen en de Gestapo in die tijd regeerde met terreur en angst:

  De Gestapo was in het Derde Rijk een zeer efficiënte organisatie die met weinig financiën en manschappen optrad tegen politieke en raciale ‘volksvijanden’. Iedereen werd ertoe verleid zijn naasten aan te geven: de Gestapo zette buren, collega’s, vrienden en familieleden ertoe aan om hun geliefden te verraden.
  Naar schatting 26% van alle Gestapozaken begon met een aangifte door iemand. In vergelijking daarmee begon slechts 15 procent van de zaken als gevolg van de surveillanceactiviteiten van de Gestapo. De verklikkers hadden verschillende sociale achtergronden. Het was echter niet gebruikelijk voor een onderlegd persoon uit de hogere of middenklasse om afwijkend gedrag te melden.

  Het grootste deel van de verklikkers kwam uit de lagere middenklasse of de arbeidersklasse. Professonals uit de middenklasse vormden minder dan 10 procent van de verklikkers. Ongeveer 80 procent was man. Mannen gingen naar de Gestapo omdat ze getuige waren geweest van een incident op hun werk, vereniging of club. Ongeveer 17 procent van de vrouwen gaf een ander aan, vooral uit de huiselijke sfeer. Ze verklikten hun echtgenoot, een familielid of hun buren.

  Een studie van 213 meldingen door het publiek in de Gestapodossiers uit Düsseldorf toont aan dat 37 procent iemand verklikte om een persoonlijk conflict op te lossen. De beste vorm van verweer voor degenen die waren aangegeven was om twijfel te zaaien omtrent de verklikker. Gestapoagenten werden heel bedreven in het ontdekken van het onderliggende motief van een aangifte. Het kwam niet vaak voor dat een verklikker gestraft werd omdat hij iemand vals beschuldigd had.

  In 1937 werden in heel Duitsland 17.168 meldingen van ‘kwaadsprekerij’ bij de Gestapo gedaan.
  Een uitzondering was een geval dat begon in een café in een Beiers plattelandsplaatsje. Twee volkomen vreemden begonnen tijdens een lange drinkpartij een gesprek met elkaar. Een van de twee mannen werd zo dronken dat hij korte tijd zijn bewustzijn verloor.
  Toen hij bijkwam, vertelde zijn kameraad dat hij in zijn slaap gezegd had dat hij hoogverraad zou plegen tegen het bewind van Hitler, wat gehoord werd door een prominent lid van de plaatselijke nazipartij. Deze nazi nam een paar dagen later contact met hem op en dreigde hem bij de Gestapo aan te geven, tenzij de man hem zwijggeld zou betalen. De man betaalde in totaal 350 Reichsmark aan het lid van de nazipartij en ging bijna failliet, waarop hij besloot de zaak bij de Gestapo te melden. De afperser werd gevonden, gearresteerd, berecht en ter dood veroordeeld.

  De wet die de juridische basis vormde voor meldingen bij de Gestapo was het allesomvattende ‘Decreet ter bescherming van de nationalistische beweging tegen kwaadwillige kritiek op de regering’, tot wet verheven op 21 maart 1933. Het bevatte de volgende bepalingen:

  Degene die opzettelijk een opmerking van feitelijke aard maakt of verspreidt die onwaar of zwaar overdreven is of die het welzijn van het rijk of een [bonds]staat of de reputatie van de nationale regering, een staatsregering of -organisatie die deze regeringen ondersteunt ernstig zou kunnen schaden, wordt gestraft met een maximum gevangenisstraf van twee jaar, mits er volgens een andere reglementering een zwaardere straf moet worden opgelegd en, indien hij de opmerking in het openbaar maakt of verspreidt, met een minimum gevangenisstraf van drie maanden.
  Indien deze daad tot ernstige schade aan het rijk of een [bonds]staat heeft geleid, kan er zelfs dwangarbeid worden opgelegd.
  Degene die een daad pleegt als gevolg van nalatigheid krijgt een maximum gevangenisstraf van drie maanden of een boete opgelegd.

  Dit decreet werd op 20 december 1934 uitgebreid met de ‘Wet tegen kwaadwillige opmerkingen over de staat en partij’. Deze bevatte een vierde clausule die alle ‘opruiende opmerkingen’ tegen personen van de staat of de nazipartij strafbaar stelde. Paragraaf 42 van de Ambtenarijwet van 1937 maakte het voor alle ambtenaren verplicht om antistaatsactiviteiten aan de Gestapo te melden. Al deze wetten waren een uitnodiging om iedereen die kritische opmerkingen over het nazibewind maakte te verklikken. Maar in tegenstelling tot wat algemeen wordt aangenomen, leidde dat niet tot een stroom van meldingen.
  De ‘speciale rechtbank’ in München behandelde tussen 1933 en 1939 ongeveer 4453 gevallen die onder deze wet vielen, maar slechts 1522 mensen die verklikt waren werden veroordeeld. In 1937 werden in heel Duitsland 17.168 meldingen van ‘kwaadsprekerij’ bij de Gestapo gedaan.

  Ik moet er trouwens niet aan denken dat de het huidige (linkse!) Duitsland deze kwalijke zaken gaat overnemen al was de Stasi uit de voormalige DRR nog veel efficiënter!

  Geliked door 2 people

  • Petra DeBoer zegt:

   Het huidige links heeft het verklikken al overgenomen van de linkse sociaal nationalisten.
   Terecht dat Robinson stelt dat die vrouw in de video een fascist is.

   Het verklikken van mensen zit in het DNA van vele Duitsers want het gebeurde ook al in vorige eeuwen en dat verklaard gelijk het gedrag van vele Duitsers dat ze alleen binnen hun huis (met rolluiken) zich uitspreken. Ze zijn ook vaak als de dood dat ze telefonisch afgeluisterd worden en vermijden dan bepaalde onderwerpen of breken het af.

   Geliked door 2 people

  • Erik zegt:

   Goede vergelijking Jules, in de huidige tijd zijn we nog maar een klein stapje verwijderd van socialistische dictatuur.

   Like

 4. Republikein zegt:

  Goed gedaan Tommy, good job.

  Like

 5. Petra DeBoer zegt:

  De Duitse RTL word gesponsord door Soros en de andere media is staatsmedia.

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Great job Tommy, expose those coward bastards !!

  Like

 7. Qvic zegt:

  Daar heeft links een broertje dood aan, om hen met confronterende feiten voor te leggen. Want daar kunnen ze niet 1 tegen. Dan proberen zij altijd een discussie uit de weg te gaan of ze beschuldigen jou van dingen die zij zelf doen of zijn en lopen weg.

  Like

 8. Flo zegt:

  Blijf erbij,in Nederland is het niet anders ,overal waar de media in stand wordt gehouden door de regering, blijft de waarheid buiten beeld .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Heel goed op gemerkt: We zitten uiteindelijk allemaal in hetzelfde schuitje en geef “de Duitsers” niet van álles de schuld!

   Like

   • Wachteres zegt:

    Toch heb ik nooit zoveel stomme ahterlijkheid gehoord als hier, @Theresa.

    Als men nu nog niet weet dat de meeste vluchtelingen hier mogen blijven [als ze een verblijfsvergunning hebben] maar alleen maar spreekt over ‘vluchtelingen’ die allemaal terug gaan, – we mochten het zelfs niet over immigranten hebben – dan ben je wel erg van het padje af.

    En dat krijgen we te horen van hoogopgeleide mensen.

    Ik word kotsmisselijk als ik dit tot me door laat dringen; zoveel onbenul maak ik nergens mee. Ook niet in GB.

    Het enige wat ze doen is nakakelen wat de ‘Lügenpresse hen voorkauwt.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Wachteres: We hebben inmiddels kennis genomen van Cottbuss, je hebt mijn meest recente topic intussen gezien https://ejbron.wordpress.com/2018/02/10/alarmerende-kanttekening-bij-artikel-in-der-spiegel/, we weten allemaal van Pegida Dresden; het is, kortom, zonneklaar, dat er in Duitsland óók nog een ándere geest rondwaart.
    Mogelijk hebben jullie het met je (naaste) omgeving inderdaad slecht getroffen en dat is spijtig, maar nog steeds geen reden om het hele land ervoor te laten vallen als een baksteen.
    Voor mij in ieder geval niet!

    Like

   • BertG. zegt:

    Weetje welke nare eigenschap jij hebt, iets wat ik vaker mee gemaakt hebt met Duitsers die hier wonen, of daar een tijdje verbleven hebben.

    Deutschland über alles.

    Jij doet exact hetzelfde. Je beseft het niet eens.
    Maar de rest, die ik daar ooit op aangesproken heb, snappen het ook nooit zo goed.
    Want wat is daar mis mee, als je zo iets vind.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik zat ze daar altijd mee te treiteren wanneer ze weer commentaar hadden over de hopeloze staat waarin ze zelf leefde.
    Die ze zelf gekozen hadden door hier te gaan wonen, zielig in hun uppie op een gehuurd kamertje.
    Woest werden ze dan. Alles was daar beter dan hier.

    Waarom woon je dan hier als alles daar beter is.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG.: Ik besef het best wel, maar het is dan ook op grond van mijn eigen smaak en mijn eigen ervaringen; dat heb ik hier nu al diverse malen uiteen gezet.
    En ik heb dat desondanks met Nederland óók: Men moet niet in mijn bijzijn beginnen om Nederland zeer zwartgallig met de grond gelijk te maken, hoeveel er op zichzelf ook aan mankeert.
    Zeker iemand die in feite geen Nederlander is, moet dat niet proberen, waar ik bij ben, want dat verdraag ik voor geen meter! (Enfin, dat kon je zien aan mijn aanvaringen met een zekere ingebeelde Russisch-Belgische of Belgisch-Russische, als je je herinneren kunt.
    Als ik ergens, op welke manier dan ook, nog ergens wat in zie, blijf ik daar tegenin gaan, dat is nu eenmaal zo. Datgene, wat ik er in zíe, is dat voor mijn gevoel wáárd.
    Tja….take it or leave it.

    Like

 9. Erik zegt:

  Thanks Rebel Tommy! Socialisme = acociaal = uitsluiting = klikken = demoniseren = angst!
  De cult socialist Stalin kwam met de verdeling links/rechts en verdeelde de mensen in twee groepen.
  Reagan ” There is no left or right, only up or down”
  It is time to lift our nations up, let de people choose there destiny and prosper.

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Demoniserende hufters zijn het. Realisme verwarren met rechts of zelfs extreemrechts. Als mensen niet heel gauw “realistisch” wakker worden zal men erachter komen dat we hard richting failed states gaan. Als men nog iets aardigs wil achterlaten voor de kinderen en kleinkinderen, moet het roer heel snel om!

  Like

 11. bokito zegt:

  hebben er nog meer mensen problemen met de video ,ik krijg hem niet te zien

  Like

 12. Roeland zegt:

  Tommy Robinson is a hero! Wat zijn die journalisten van de duitse staatsmedia bang! Wat een geluk, dat er internet bestaat! Duitsland is een dictatuur in wording. Voor de zoveelste keer.
  In Nederland ligt de zaak niet anders. Zie, wat er gisteravond met Baudet (debat in “de Balie”) in Amsterdam gebeurde. Gelukkig zijn de mensen in de vroegere DDR nog niet ingeslapen.

  Dit is het beste item , dat ik ooit op deze site mocht zien! Dat er nog maar vele mogen volgen.

  Like

 13. Jan zegt:

  Tommy Robinson vs antifa-fascisten

  Like

 14. Jan zegt:

  Tommy Robinson in Sachsen, interview met Jorg Urban

  Like

 15. Jan zegt:

  Tommy Robinson van Twitter verbannen wegens weergeven van feiten

  The controversial activist Tommy Robinson has been suspended from Twitter for quoting research which found that nearly 90 per cent of convicted grooming gang members in the UK are Muslim.

  http://www.breitbart.com/london/2017/12/10/84-grooming-gangs-asian-report/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s