Hamburg: Luxe woningen voor “vluchtelingen”

Screenshot_150

(Vertaling: E.J. Bron)

Grote balkons, ramen tot aan de vloer, moderne architectuur. Wat in Duvenacker in Eidelstedt op het eerste gezicht lijkt op hoogwaardige eigen woningen voor Hamburgers, is een wooneenheid voor illegale vluchtelingen.*

politikstube

114 woningen voor – volgens verschillende informatie – 300 tot 380 mensen worden op dit moment in de nieuwbouwwijk direct langs de A7 betrokken. Gebouwd door een dochteronderneming van de stedelijke SAGA, gesubsidieerd door de stad Hamburg, gehuurd door de stedelijke onderneming “ondersteunen & wonen”, dus volledig door u betaald.

Dat daarbij niet op een cent werd gekeken, laat de binnenkant zien: chique badkamers, eikenlaminaat, grote balkons, waarvan menig Hamburger alleen maar kan dromen. Alle woningen zijn deels gemeubileerd (keuken > meer foto´s in het originele artikel).

En zoals dat bij de zogenaamde publiekrechtelijke onderbrenging nu eenmaal gebruikelijk is, worden de bewoners volledig verzorgd door medewerkers van “ondersteunen & wonen”, inclusief een technische dienst, die helpt met verhuizen, meubels in elkaar zet en naar eigen zeggen ook vuilnis verwijderd. (???)

Wat het project in Duvenacker bijzonder ergerlijk maakt: het is ontstaan tegen de wil van veel buurtbewoners. Er werd zonder bebouwingsplan gebouwd – de juridische vrijkaart van de “grote coalitie” in Berlijn maakte het mogelijk.

Er werd gebouwd in beschermd natuurgebied, dat in het verleden absoluut taboe was om er te bouwen. De Groenen overigens, anders de zelfbenoemde beschermheren van iedere steekmug, waren in geen velden of wegen te bekennen.

Een actie voor een referendum werd door het district ongeldig verklaard, hoewel het noodzakelijke aantal handtekeningen verzameld was.   

Het toppunt: een aanwonende wilde op het nu bebouwde terrein een grondstuk kopen om voor haar gezin te bouwen. Dat werd haar door het districtskantoor verboden. Met het argument: teveel lawaaioverlast. Een argument dat blijkbaar alleen voor Duitsers geldt, niet voor “beschermingzoekers”.

Een ander probleem van dit project: Eidelstedt is sowieso een sociaal sterk belast stadsdeel. Met dit project en de vele nieuwe gratis migrantenwoningen van de staat aan de Hörgensweg neemt die belasting verder toe. Het is de vraag hoe scholen en kinderdagverblijven hun taken de baas moeten worden.

* Wij (de AfD district Hamburg-Eimsbüttel) noemen “vluchtelingen” datgene wat zij zijn: illegale immigranten. De vluchtreden asiel is slechts van toepassing voor 0,7% van alle “vluchtelingen” en uit de buurlanden van Duitsland bestaan geen redenen om te vluchten.

Bron:
https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, discriminatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Hamburg: Luxe woningen voor “vluchtelingen”

 1. Steven zegt:

  Het is in Europa gewoon een TRIEST ZOOITJE geworden…

  Geliked door 1 persoon

 2. bigljohn zegt:

  Die indringers worden gehuisvest gelijk fabrikanten in kolossale herenhuizen. Ze worden als een rijkelui-kind verwend en totaal bedorven. Is het dan zo verwonderlijk, dat als het moment aanbreekt dat ze de maatschappij in moeten, hun kont tegen de krib gaan gooien en allerlei onmogelijke eisen gaan stellen ? Want werken komt in hun woordenboek immers niet voor. Allemaal Islam gezind en sympathiek tot het plegen van aanslagen. Europa pleegt collectieve zelfmoord door indringers CQ moslims als hun directe naaste te gaan beschouwen. En net als bij een gewone zelfmoord, als er zich niemand mee bemoeit, gaat men altijd dood. Dag vogels, dag bloemen, dag Europeanen….

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @bigljohn. De indringers waren helemaal niet van plan om te werken. Ze waren van plan als Herrenvolk te leven en de lokale bevolking als slaven te gebruiken. Van de Afrikaanse indringers kan men helemaal niet verwachten dat zij ooit ergens zouden werken. Als wat? Zij begrijpen de term werken op de zelfde wijze als de Chimpansees van Blijdorp of Artis die op een blauwe maandag een oproep krijgen zichzelf bij het CWI te melden.

   Geliked door 3 people

 3. Henk der Niederlànder zegt:

  Even denken gesubsidieerd door.
  Wil zeggen betaald door de belastingbetaler.
  Waarvoor, voor de zielige ” vluchteling” die naar Europa kwam omdat ze hier alles toegeschoven krijgen.
  De gekke Henkies betalen wel.
  Hoe lang moet dit nog doorgaan.
  Hoe lang moeten we nog bestolen worden door subsidievretende instanties die uit ons belasting geld betaald worden om ons te bestelen ten gunste van opvreters uit landen waar zowat iedereen te lui is om uit zijn ogen te kijken.
  Beste belastingbetaler reken godverdomme eens uit hoeveel geld je inlevert om bestolen te worden zodat je nog meer bestolen kunt worden.
  Ik ben gvd blij dat Ik jaren terug de belasting bestolen heb om nu nog een klein spaarcentje achter de hand te hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Eerlijke mensen worden helemaal leeggezogen in dit land. Je leeft dan gewoon in armoede.
   Overwerken?…geef de helft maar aan staat..want iets extra’s verdienen moet immers bestraft worden.
   Vakantiegeld?…nou jongetje…breng de helft maar even naar de goedgevulde schatkist…want dat kunnen we goed gebruiken om onzin mee te bekostigen.
   Je bent het beste af in dit land als je een uitkering hebt, goedkoop huis en geen schulden.

   Like

 4. hans-e-pans zegt:

  Dit omdat Merkel de Duitsers met een trauma opscheept.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ hans-e-pans

   Ik denk eerder dat de Duitsers getraumatiseerd worden vanwege het feit dat zij degenen zijn die de belasting betalen, maar zien dat ze daar zelf geen cent wijzer van worden. Zij die niks uitvreten worden in luxe ondergedompeld, terwijl het aantal dakloze Duitsers hand over hand toeneemt.
   Ik geloof niet dat Duitsers met een trauma opgescheept zitten m.b.t. WOII. Veel Duitsers bestonden toen nog niet eens!

   Like

 5. Benesha zegt:

  Absurd.

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Het is niet meer te bevatten!Eigen volk mag kreperen en asielparasieten worden in de watten gelegd!

  Geliked door 1 persoon

 7. Merel zegt:

  Dag vogels, dag bloemen, dag blanke kinderen

  Geliked door 2 people

 8. Flo zegt:

  Je zou daar maar een huisje hebben met uitzicht op die flats,zakt gelijk de helft in waarde . Daarom bouwen ze die dingen nooit waar ministers zelf wonen .

  Geliked door 2 people

 9. topsporter zegt:

  degeneratie.

  Geliked door 1 persoon

 10. Cathja zegt:

  Om je kapot te ergeren! Zéker als je Duitser bent en een ‘NEE’ krijgt als jij ook op dat stuk grond wilt bouwen.
  “Teveel geluidsoverlast”….; hadden ze geen ‘betere’ argumenten kunnen bedenken om échte Duitsers een spaak in het wiel te steken?
  En het gaat maar door, die illegalen-ellende. Die lui worden als kleine godjes behandeld, als ik lees hoe hun toekomstige woningen er uit gaan zien. Maar hoe lang duurt het eer er uit ‘onvrede’ gesloopt wordt? “Het zijn sterke benen die de weelde kunnen dragen” luidt een spreekwoord. Deze gasten zijn al die luxe niet gewend, en dankbaarheid kennen ze niet, dus de slopershamer zal er binnen de kortste keren aan te pas komen. Al was het alleen maar uit frustratie…..

  De Duitse bevolking kan blijven dokken, want deze ellende zal voorlopig niet stoppen.
  Triest! Zeer triest!

  Geliked door 2 people

 11. Thomasson zegt:

  Christopher Isherwood geeft in zijn boek “Goodbye to Berlin” een soort ‘count down’ die begint op een punt ergens in de laatste dagen van de Weimar Republiek en eindigt in de tijd waarin het al te laat was: Hitler heeft de volledige macht over Duitsland. Hetzelfde gebeurt ook in het boek van Erik Larson ‘In the Garden of Beasts’. Als men nu leest over de gebeurtenissen in Duitsland, – bijvoorbeeld artikel zoals deze – kan men de Déjà vu gevoel niet verloochenen en niet negeren. De ‘count down’ is al in de lucht. De vraag is niet meer of er wat zou gebeuren, maar wanneer? Het is niet reëel te denken dat een volk zo lang kan accepteren een situatie waarin zijn land wordt overvloed door tsunamigolven van parasieten uit andere delen van de wereld . Nog minder kan zo’n volk op den duur accepteren dat zijn eigen politieke leiders bedienen de interessen van de indringers en staan vijandig tegen hem. Ongewijzigde politieke koers zal net als in de boeken van Isherwood en Larson een bloedige kentering brengen; beginnend met een chaos en eindigen met wie weet wat?
  Zoals Jürgen Fritz zegt in zijn artikel: DAT IS PAS HET BEGIN https://ejbron.wordpress.com/2018/02/10/het-duitse-volk-zal-zijn-eigen-land-heroveren/

  Geliked door 1 persoon

 12. Als ik #dobberneger was, met mijn jonge doorgetrainde lichaam en dus waardevolle organen waarmee ik de honderd meter in 3 seconden kon lopen, zou ik mij met al die verwennerij best zorgen maken. Ik zou tijdens het avondje vingeren mijn maatjes in ieder geval eens vragen of ze dat over die orgaanroof van Lijkstra ook hebben gelezen. En of ze weten dat er in de hele organenhandel echt niemand op die doorgevreten, gerookte, gesnoven en met medicijnen gevulde meuk van de westerlingen zelf zit te wachten. En of ze weten dat er toen iemand zei dat ie nog wel ergens frisse en fruitige handel wist te halen.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  …………meubels in elkaar zet en naar eigen zeggen ook vuilnis verwijderd. (???)………
  * / * /
  Lijkt me logisch dat ze geholpen worden daarmee.
  Zijn ze nog niet zo gewend dat vuil buiten zetten om opgehaald te worden.
  Voor je het weet ziet ’t er zo uit…………

  Geliked door 2 people

 14. Anneke zegt:

  Ik hoop dat er iemand is die over een jaar of wat nog eens foto’s wil nemen van deze huizen…..wedden dat ze er dan uitgewoond uitzien…..

  Geliked door 1 persoon

 15. Tistochwat zegt:

  En maar roepen dat het met ‘de bouw’ zo geweldig gaat.
  Goh, hoe zou dát toch komen?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s