Migranten in de sneeuw in Parijs? Mooi zo, dan hadden ze daarginds maar moeten blijven!

Screenshot_137

(Door: Christine Tasin – Vertaling: “delamontagne”)

Dit  is geen cynisme, het is je gezonde verstand gebruiken. Deze mensen verlaten Afrika – een continent met zeer veel rijkdommen in de grond, een continent dat dankzij haar klimaat in veel landen vrijwel het hele jaar door kan oogsten. Ze komen zonder te zijn uitgenodigd, liegen en bedriegen, verbergen hun naam, liegen over hun leeftijd. En ze laten hun familie achter in landen waar ze, naar men beweert, verschrikkelijk zouden lijden. En nu kamperen ze dan in de sneeuw?

Eigen schuld, dikke bult…

Laat ze terug naar huis gaan, stuur een sms met je nieuwste iPhone om te zeggen dat Frankrijk niet het beloofde Eldorado is. Stop met hen te helpen, laat ze de handen uit de mouwen steken om de dingen thuis te veranderen. Laat ze de corrupte politici verdrijven, sla waterputten, irrigeer de woestijn indien nodig… De Israëli’s deden wel hun best.

De Fransen die Mitidja (een vroeger dorre streek in Algerije ten zuiden van Algiers) tot een Hof van Eden maakten, deden het goed. De Mitidja zoals die was in 1950 hieronder:

Screenshot_138

Al vanaf  1830 hadden de Fransen het idee om de vlakte te beplanten, ze vochten tegen de woestijn. Ze probeerden zelfs de nomaden aan hun land  te  laten hechten, zoals generaal Bugeaud, die in 1841 tegen de minister van Oorlog zei: “Laten we proberen dat de Arabieren bomen gaan telen, want niets is beter om hen aan hun grond te laten hechten”. De Fransen werkten als idioten, plantten aan en her bebosten …

Waar wachten ze nog op om hetzelfde te doen, die Algerijnen uit 2018, Somaliërs, Eritreeërs en al die andere ‘migranten’?

Zelfs Oumma.com (een Franse moslimsite) zegt iets dergelijks. Algerije is nooit in staat geweest om onafhankelijk te zijn in haar eigen voedselvoorziening, ondanks haar eigen oogsten. De catastrofale economische keuzes die in de nasleep van de onafhankelijkheid werden gemaakt, die zijn landbouw heeft opgeofferd ten gunste van een beleid van voorkeur voor de olie-industrie. Deze slechte keuzes dwongen het land om alles, inclusief groenten en fruit, te importeren en dit tegen een bedrag ter waarde van meer dan $ 10 miljard. Aan het einde van de jaren 1940 had Algerije echter een bloeiende landbouw, zoals het onderstaande verslag in het Franse televisieprogramma bewijst.

De voice-over van dit programma herinnert er met enthousiasme aan dat “Algerije overvloedig aardappelen, wortels, artisjokken, erwten, groene bonen, tomaten oogstte”. En dit wanneer de boomgaarden in Frankrijk nog nauwelijks bloeien. De handelaren uit Algerije voeren kersen, abrikozen aan, die de zon van tevoren heeft gerijpt en ze zijn in Europa de voorbode van de lente. En wanneer het ijs en de sneeuw het Europese platteland bedekken, zetten clementines, citroenen, sinaasappels, dadels met een honingzoete smaak een zonnestraal op de tafels neer. Laten we enkele cijfers noemen: tijdens het najaar en de winter 1947 en 1948 exporteerde Algerije 900.000 kilo citrusvruchten, 200.000 kilo dadels en 350.000 kilo gedroogde vijgen.

Niemand kiest zijn ouders, zijn huidskleur, het land waar hij werd geboren, de dingen waarin hij uitblinkt of zijn gebreken. Het maakt allemaal deel uit van de kansen in het leven. De grootheid van de mens heeft ermee te maken te profiteren van wat hij is of heeft, wat hij niet heeft of niet is, om het best mogelijke leven te leiden. Om het land waar hij geboren is met zijn talenten,  zijn inspanning te dienen en aan zijn nakomelingen een beter land over te brengen.

In de jaren negentig verwelkomden we veel Algerijnen die hun leven riskeerden door FIS en dat ging goed. Iedereen weet – zelfs politici erkennen dit – dat er zeer weinig migranten zijn die daadwerkelijk hun leven in hun land van oorsprong riskeren en het vooral “economische vluchtelingen” zijn. Ze willen een verandering van omgeving en een leven in het Westen. Maar tegelijkertijd leggen ze ons  hun gebruiken en manier van leven op. Ze ontvluchten hun eigen land, maar willen  hun nieuwe “Eldorado” omvormen tot een kopie van het ontvluchtte land.

Dus, jullie “migranten” in de sneeuw: Jammer, geen enkel medelijden…

Zelfs voor de zeer weinig kinderen die bij hen zijn, kunnen we geen begrip hebben, want ze worden ook vaak gebruikt door de  illegalen om niet naar huis terug gestuurd te worden. En trouwens, dit zijn de kinderen die in de toekomst de onze gaan vervangen. Dit is statistisch gezien onvermijdelijk. Ze zullen onze kinderen naar elders laten vluchten of anders zullen deze toekomstige Jihadisten onder hen onze kinderen vermoorden. Het voorzorgsbeginsel moet leiden tot het terugsturen van iedereen vanwaar ze vandaan zijn gekomen, zonder uitzondering.

Het is  ZIJ of WIJ.

En dit wordt voor iedereen steeds duidelijker: http://resistancerepublicaine.eu

Als ik  gelovig zou zijn, zou ik bidden dat er meer overstromingen zouden komen, meer sneeuw, meer en meer van dat soort. Laat ze maar opkrassen… Ze zijn bij ons komen binnenvallen en hadden niet eens de beleefdheid aan te kloppen, iets dat wij wel zouden doen, kloppen voor je ergens naar binnengaat. Toestemming vragen om binnen te mogen als je bij anderen bent. Weg  er  mee !

Bron:
https://lesobservateurs.ch
Door: Christine Tasin

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Algerije, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Migranten in de sneeuw in Parijs? Mooi zo, dan hadden ze daarginds maar moeten blijven!

 1. koddebeier zegt:

  Ze komen hierheen omdat ze te belazerd zijn om wat van hun eigen land te maken, want dat gaat op werken lijken !!

  Geliked door 2 people

 2. Stef zegt:

  Ze zullen snel genoeg een huis krijgen als het te koud wordt. De linkse troelala’s en verwijfde mannekens zullen wel voor ze opkomen bij de dito media en dito politieke partijen.

  Geliked door 2 people

 3. bigljohn zegt:

  Ieder mens (Afrikanen uitgezonderd) en ieder dier heeft de eigenschap om zelfvoorzienend te zijn. Niemand nodig hebben om je eigen kostje bij elkaar te scharrelen. Diegenen die helemaal niets kunnen (Afrikanen en voor 90 % moslims) worden massaal in Europa toegelaten om zo bij ons de boel te komen verzieken. In de natuur heerst een ijzeren regel; De zwakken gaan dood, en de sterken zullen overleven. Maar door toedoen van westerse politici worden de zwakkeren in leven gehouden, en wenst men de sterkere dood. Dat dit tot gevolg zal hebben dat compleet West Europa zal veranderen in een tweede straatarm Afrika (compleet met Sharia ellende) hoeft verder geen betoog.

  Geliked door 5 people

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Film over ‘nuttige idioten Fransen’ die gelukszoekers helpen om over de Alpen van Italië naar Frankrijk te komen.
  Zou zo door de NPO uitgezonden kunnen worden want zielige negerts.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Het kinderwagentje is er bij geplaatst . O, wat zijn die vluchtelingen zielig.

  Geliked door 1 persoon

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Geef ze niets, geen eten drinken, onderkomen, geen medische voorzorging, NIETS. kijken wat er dan gebeurt

  Geliked door 3 people

  • boorzalf zegt:

   ik denk dat ik maar een giro opend, giro 666 onder het motto “help de negert de winter door”. Uiteraard met een salaris van 3 ton. Dan maar hopen dat er veel dwazen zullen storten.

   Geliked door 1 persoon

   • Pietersen zegt:

    Helemaal geen gek idee. Zo doen veel Nederlandse oplichters dat ook. Zij zoeken bijv. een onbekende ziekte uit op het internet en richten een stichting op. Het resultaat: Kassa !

    Like

  • Yvonne zegt:

   Scherpschutter, nou dan gaan ze op rooftocht en nemen onze huizen in beslag
   Doem scenario, ik heb het jaren geleden al gezegd er komt een tijd dat we tralies voor onze ramen moeten laten maken en de deur niet meer uit kunnen
   Dit zei ik 20 jaar geleden al toen van deze invasie nog geen sprake was en half Afrika naar ons toekwam

   Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  BB&B, Bevroren tenen, Bevroren vingers en Bevroren neus, kom maar op met wederom een generaal pardon, om te voorkomen dat zogenoemde illegalen op straat gaan zwerven en ziek worden of in de criminaliteit terechtkomen, of een winterregeling voor uitgeprocedeerde asielzoekers zonder papieren die op geen enkele manier geholpen moeten worden om in Europa te blijven, onderdak, kleding en voedsel aanbieden kan ook in het thuisland van de reizigers.(ook een beter klimaat om te gaan kamperen).

  Like

 8. Trucker zegt:

  Migranten in de sneeuw in Parijs? Mooi zo, dan hadden ze daarginds maar moeten blijven!

  Foute titel
  moet zijn : islamieten invaders in de sneeuw enz…

  Like

 9. Trucker zegt:

  Wat dat zooitje betreft, ze horen hier niet, laat ons hopen dat het – 10 of meer vriest zodat ze oprotten naar hun achterlijke cultuur landen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Donnie zegt:

  Waarom worden wij verantwoordelijk gehouden voor Afrikaanse neukproducten ???

  Europeanen zijn toch niet verantwoordelijk voor een negroïde man en vrouw die seks hebben in Afrika en waaruit kinderen voortkomen ???

  Als dat wel zo is dan moeten we ook maar massaal de dieren importeren en de Afrikanen en andere mensen zoals Moslims maar weigeren…simpelweg omdat de dieren zichzelf niet kunnen redden, teveel moeten lijden door hoofdzakelijk mensen en bedreigd worden met uitsterven…hetgeen absoluut niet het geval is bij Afrikaanse volkeren en rassen en natuurlijk de Moslim volkeren en rassen.

  Het is hier zo scheef als de toren van Pisa!!!

  Om van te kotsen 😡

  Geliked door 1 persoon

 11. biebie zegt:

  Wat de opwarming van de aarde al niet teweeg brengt.
  Oh ja dat was het Parijs akkoord.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Deze mensen verlaten Afrika – een continent met zeer veel rijkdommen in de grond, een continent dat dankzij haar klimaat in veel landen vrijwel het hele jaar door kan oogsten. Ze komen zonder te zijn uitgenodigd, liegen en bedriegen, verbergen hun naam, liegen over hun leeftijd. En ze laten hun familie achter in landen waar ze, naar men beweert, verschrikkelijk zouden lijden. En nu kamperen ze dan in de sneeuw?

  Het zal nonde ju niet toch een kwestie van hoog IQ zijn.

  Like

 13. Peter zegt:

  Gevoelsmatig heb ik medelijden met deze lieden ( dat is de tragedie ) want wanneer ik mijn gezonde verstand gebruik weet ik natuurlijk dat we deze lieden NIET moeten toelaten.
  Probeer Europa ,ons continent eens als een huis te zien.
  Midden in de nacht klopt er een verhongerde neger aan je deur. Je geeft hem dan een stuk brood en een glas warme thee en daarna wegwezen !
  Je laat hem toch niet binnen om je koelkast leeg te vreten en in het bed van je wijf of kinderen te kruipen ?
  Snel uitzetten is het toverwoord.

  Like

 14. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Gevoelsmatig medelijden met deze lieden. Echt niet, het interesseert me geen ene mallemoer. Ze zijn ongevraagd gekomen en door mij absoluut niet gewenst hier. Wij en ons welbevinden interesseert hun absoluut niet waarom zou hun welbevinden mij wel aan het hart moeten gaan? Want waarom zijn ze hier? Omdat ze ons, onze cultuur, onze maatschappij en ons (niet) geloof onderschrijven en er deel van uit willen maken? Wel nee ze haten ons en alles wat met ons te maken heeft en kijken op ons neer alleen het gratis geld, huis etc dat is belangrijk voor ze. Ik vind het best al zitten ze er in een meter sneeuw bij min 10. Al die negers en mohammedanen mogen terug van mij, heeeel graag zelfs, ze hoeven hier niet te blijven. Ik heb een hekel aan kou en sneeuw maar voor het goede doel wil ik graag vorst en sneeuw tot ver in april.

  Geliked door 2 people

 15. selena zegt:

  Allemaal niet gek toch ? In hun eigen land krijgen ze niets als ze niet werken , En bij ons 7000 euro gratis geld voor een woninginrichting, Een bijstandsuitkering na een tijdje, gratis med. zorg. enz. enz. Ieder simpel mens snapt dat dit altijd fout gaat behalve de regeringsleiders in de EU

  Like

 16. Peter zegt:

  Tja en dan te bedenken dat in Saoedi-Arabië de zon schijnt !
  Op iedere hoek van de straat een moskee en volop halalvreten !!
  Kijk eens naar de temperaturen :
  https://www.weeronline.nl/Midden-Oosten/Saoedi-Arabie/Riyadh/3283593

  Geliked door 1 persoon

 17. Flo zegt:

  Laat ze verrekken, dit vieze schuim is alleen maar hier om de westerse samenleving kapot te maken, zoals het is in de achterlijke moslim landen waar ze vandaan komen.
  VERREK VUILE RATTEN…..

  Like

 18. Alex Delarge zegt:

  Er zijn Nederlanders die er veel geld voor over hebben om sneeuw te zien en te wintersporten. En zij krijgen het graties!!

  Like

 19. kampersrene zegt:

  Van dobbernegers naar bibbernegers Dank zij de vrieskoude bederven de islamieten niet maar blijven ze vers

  Like

 20. kampersrene zegt:

  De Franse Gutmenschen vonden het schandalig dat het weerbericht werd uitgezonden door een weerman die met de glimlach op zijn lippen nog meer sneeuw en vrieskoude voorspelde

  Like

 21. hslot4 zegt:

  3 meter hoog graag met hagelstenen afgewisseld door regenbuien

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Koester geen enkel gevoel van medelijden in wat voor vorm dan ook, voor de gelukszoekers, niet voor vrouwen, kinderen, zieken, voor niemand . Geef ze geen geld, geen eten, geen water, geen onderdak, helemaal niets. Laat ze op straat verrekken. Als u wil overleven in uw eigen nederland, wees meedogenloos, leg uw christelijke principes van naastenliefde af want deze voeren u naar de ondergang. Luister niet naar de politici die het allemaal zo goed menen met de vluchtelingen/invaders, want zij zijn degenen die u verraden. De pechtolds zijn onder ons. Luister ook niet naar de kerkelijke voorgangers die van alles willen organiseren om uw have en goed weg te geven aan de indringers, onder het motto van gods goede werken. Geloof alleen in uw zelf, in uw gezonde verstand . Niet in uw regeerders want die zijn allen geestesziek, aangetast door het machtsvirus.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s