VIDEO: Tommy Robinson – “Deze man moet tot ridder geslagen worden” (Andrew Norfolk van “The Times”)


(Klik voor Engelse ondertiteling rechts onderin de balk)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, establishment, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Tommy Robinson – “Deze man moet tot ridder geslagen worden” (Andrew Norfolk van “The Times”)

 1. Peter zegt:

  Met interesse de video bekeken en beluisterd.
  The Times is en blijft een kwaliteitskrant die de WAARHEID niet verdoezeld.
  Ik hoop dat hun wijze van onderzoek navolging zal vinden in ons land
  Waarheidsvinding + moed om de rauwe werkelijkheid te publiceren.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Tommy Robinson is een HELD!!!
  Fantastische kerel !!!

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Deze schokkende verhalen kreeg ik doorgestuurd uit GB van Ben Heavem.

  De video komt overeen met de verhalen in het boek Easy Meat van Peter McLoughlin, een indrukweklend voorbeeld van jarenlang journalistiek onderzoek, dat wij ook van Ben kregen.

  Peter McLoughlin heeft jarenlang geloofd in het linkse verhaal, namelijk dat het een ‘racistische mythe’ was dat georganiseerde moslimgroepen in Groot-Brittannië en Nederland (grooming gangs) blanke schoolmeisjes in een leven van prostitutie brachten. Maar in 2009 ontmoette hij voor het eerst mensen die zeiden dat er op die manier en om die reden met hun kinderen contact was gelegd. Deze informanten hadden niet-blanke mensen in hun directe en uitgebreide familie en zouden dus waarschijnlijk geen racist zijn. Dus groef McLoughlin dieper en wat hij vond schokte hem: er waren bergen bewijsmateriaal dat maatschappelijk werkers, politieagenten, moslimorganisaties, journalisten en zelfs enkele leden van het Parlement al tientallen jaren bekend moesten zijn geweest met het bestaan van deze ‘grooming gangs’ en ze hadden de ogen gesloten voor deze misdaden. Hij kwam ook verwijzingen tegen naar incidenten waarvan elk bewijs inmiddels was verdwenen. McLoughlin besteedde verschillende jaren aan het blootleggen van alles wat hij maar kon vinden en aan het documenteren van dit schandaal, voordat het bewijs verdwenen zou zijn. Hij laat zien dat de ware aard van dit ’grooming’ verschijnsel al meer dan 20 jaar geleden bekend was.

  Terwijl hij dit boek aan het schrijven was, werd het Parlement door toenemende woede in Groot-Brittannië gedwongen om haar eigen low-key onderzoek uit te voeren. Het uiteindelijke rapport concludeerde dat het ‘grooming’ probleem zich in feite in één stad bevond: Rotherham. Officiële rapporten gaven uiteindelijk toe dat er meer dan 1400 slachtoffers waren in deze anders zo alledaagse stad. McLoughlin beweert dat de autoriteiten dit schandaal zullen blijven verdoezelen, met elk jaar vele duizenden nieuwe slachtoffers in het hele land. De criminele indicatoren in Rotherham zijn te vinden in tal van steden in heel Groot-Brittannië. McLoughlin’s boek is een poging om het publiek wakker te schudden, zodat het fatsoenlijke oplossingen kan eisen, want als de sociale overeenkomst afbreekt, gaan de mensen misschien voor eigen rechter spelen, als de prostitutie van schoolmeisjes onverminderd doorgaat. Het boek documenteert het verborgen misbruik van Sikh slachtoffers door grooming gangs en hoe Sikhs in Groot-Brittannië al hun toevlucht hebben genomen tot burgerwraak [voor eigen rechter spelen].

  Het boek legt bloot hoe politieke correctheid werd gebruikt om potentiële klokkenluiders de mond te snoeren, en hoe dit ‘grooming’ verschijnsel aantoont dat multiculturalisme niet werkt. Elke autoriteit in de Britse staat wordt nader onderzocht om hun aandeel in het schandaal bloot te leggen. McLoughlin laat geen middel onbeproefd en met een lengte van 130.000 woorden is dit waarschijnlijk de meest gedetailleerde kritiek op dit schandaal voor de komende jaren.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Het meest indrukwekkende uit de lezing vond ik dat melding werd gemaakt door omwonenden en voorbijgangers van gegil en geschreeuw uit een woning.

  Op deze melding ging de Britse politie kijken en trof twee minderjarige meisjes aan die ook als vermist waren gemeld.

  Deze meisjes waren naakt en waren bedwelmd door alcohol en drugs. Tegelijk op het moment dat de politie binnenviel troffen ze ook een tiental mannen aan.

  Wat echter toen gebeurde zal je verbijsteren.

  Niet de mannen werd gevraagd wat ze daar deden en waarom de meisjes naakt waren en bedwelmd.

  Nee de meisjes werden geconfronteerd met hun “gedrag” en werden hierop meegenomen naar het bureau.

  Niet om hun te beschermen maar om hun in staat van beschuldiging te stellen voor drugs en alcohol gebruik en onzedelijk gedrag.

  Van de aanwezige mannen werd geen haar gekrent laat staan dat er een gearresteerd werd.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Dat is precies wat er al jaren gebeurt, @guusvelraeds en wat Peter McLoughlin onderzocht heeft.
   Politieagenten en sociale werkers die van het seksueel gewelddadig gedrag van de moslims op de hoogte waren en die het naar buiten wilden brengen, werden bedreigd dat het hen hun baan zou kosten als ze iets zeiden.

   De meisjes werden al door de moslims bedreigd dat hun familie eraan zou gaan en op die manier werkten links en de islam vriendschappelijk samen ter bescherming van het volk van Allah.

   Al met al schijnt dit wel twintig jaar door te hebben kunnen gaan, niet alleen in Rotherham,maar in het hele land.

   Gelukkig hebben wij daar met voldoende mensen kunnen praten die echt wel zagen wat er loos was.

   Zoiets geeft de burger moed. Wat wij in onze eigen omgeving hebben meegemaakt, frustreert mij mateloos.

   Like

 5. Onno zegt:

  Dit is de oppervlakte van diverse pogingen om het christelijk Europa te ontwrichten en onder gestoord absolute macht en controle van ‘pure evil’ te brengen.
  Dit is een kijkje achter de schermen (en nee dank u, geen ridderslag voor mij van The Queen):

  Pathocracy is rule by psychopaths. That is what the U.S., Britain and some other countries have become: pathocracies.

  http://www.ponerology.com/evil_2b.html

  Like

 6. Onno zegt:

  Met betrekking tot de link in mijn vorige reactie: http://www.ponerology.com/evil_2b.html

  Met ‘some other countries’ wordt dus ook Nederland (inmiddels Prins Bernhard BV) bedoeld:
  Laat de fam. zich (NORMALITER illegaal) noemende Van Oranje, nu zijn oorsprong vinden in de leider van een extreem agressieve roversbende, die in de 11e eeuw in de buurt van Laurenburg bij Münster mutatis mutandis het equivalent vormde van het huidige MS13 en welks leider zich ILLEGAAL (en bij de huidige stand van wetenschap: met typisch de werkwijze of modus operandi van de gruwelijke en levensgevaarlijke zgn. ‘adapted compensated’ psychopaat!!!) de toenmalige christelijk feodale overheid heeft weten te infiltreren, geslaagd MISBRUIK makend van alle (menselijke) fouten en zwakheden in dat systeem (dat volledig onbekend was met/en dus onberekend op een dergelijk gruwelijk ‘pure evil’ type, niet onbeheerst vanuit directe impulsen kloosters overvallend en nonnen verkrachtend e.d. opvallende ongein meer, maar deze impulsen tijdelijk beheersend, zich verhullend achter een masker van redelijkheid en blakende geestelijke gezondheid, zich toneelspelend eerst in het landsbestuur INDRINGEND en daar verder woekerend teneinde………….ongehinderd door die inmiddels overgenomen ‘peski’ NORMALE overheid, grotere boosaardige slagen te kunnen slaan, roofridder/psychopaat):

  —————–
  We could list various names ascribed to such organizations… gangs, criminal mobs, mafias… which cunningly avoid collision with the law while seeking to gain their own advantage. Such unions frequently aspire to political power in order to impose their expedient legislation upon societies in the name of a suitably prepared ideology, deriving advantages in the form of disproportionate prosperity and the satisfaction for their craving of power
  ——————

  Like

 7. Jan zegt:

  Even more Rotherham child sex abuse victims, numbers rise to over 1,500

  The number of potential child sex abuse victims in Rotherham has been revised upwards to 1,510, according to the National Crime Agency. That’s an increase from the initial estimate of 1,400 victims from a report back in 2014.

  This NCA inquiry has discovered an even larger scale of abuse, with 110 suspects identified and trials listed for this year. Of those suspects, 80% are of Pakistani heritage according to The Guardian.

  So many young girls have had their lives destroyed by sex grooming gangs, yet sadly a former victim recently spoke out to express her belief that young girls were still being groomed in Rotherham.

  https://www.westmonster.com/even-more-rotherham-child-sex-abuse-victims-numbers-rise-to-over-1500/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s