Giorgia Meloni: “Natuurlijk is er een islamisering – wie dat ontkent, is gewoon haar handlanger”

Screenshot_157

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

Giorgia Meloni, Italiaans politica van de partij “Fratelli d´Italia” en journaliste, vroeger werkzaam in het kabinet van Silvio Berlusconi als minister van Jeugd en Sport, uitte zich in duidelijke taal over de huidige situatie in Europa.

journalistenwatch

Wij zijn niets zonder grenzen! De grenzen MOETEN bewaakt worden – laat u zich wat dat betreft niet misleiden!

Stop deze waanzinnige en altruïstische theorie van “We moeten iedere mens verwelkomen en ieder hier naartoe halen!” We moeten er steeds weer op wijzen: respecteer onze wet. Zelfs politiek links is intussen op deze trein gesprongen, eindelijk. Maar natuurlijk zijn er binnenkort verkiezingen en daarom doen de linksen net alsof zij plotseling van mening veranderd zouden zijn. Ze zullen na de verkiezingen gegarandeerd hun keutel weer intrekken en “Welkom!” zeggen. Omdat hun doel niet solidariteit is, maar omdat ze streven naar een etnische uitwisseling! Het is hun doel om ons Europeanen te scheiden van onze wortels. Het is hun bedoeling de massa-immigratie te gebruiken om de Big Business te helpen de arbeidsmarkt te plunderen. Alleen dat is hun doel, omdat ze niets anders zijn dan handlangers van de grotere machten. Ze zijn een door de grotere machten gemandateerd establishment!

Wij daarentegen willen maar enkele simpele dingen:

Niemand mag Italië illegaal betreden. Hebben we daar een zeeblokkade voor nodig. Dan richten we er een in! Hebben we daarvoor een muur nodig? Dan bouwen we er een! Moeten we daarvoor met de Libiërs praten? Dan praten we met hen! Maar NIEMAND zal Italië daarna illegaal kunnen betreden! Als hij wil komen, dan moet hij LEGAAL komen!

Migratie is geen recht, maar een verdrag, dat d emigrant sluit met de staat als hij wil bijdragen aan de groei van het land! Daarom is het de tweede regel, dat iedere migrant die in Italië een delict pleegt, zonder uitzondering en direct weer naar huis wordt gestuurd! Wie de regels van dit land niet wil respecteren, dat hem heeft opgenomen, kan er niet blijven. Dat noem je gewoon heel eenvoudig RESPECT!

[…]

En we kunnen niet ontkennen dat er in Europa sprake is van een proces van islamisering. Een ieder die dat ontkent, maakt zich schuldig als handlanger. Saoedi-Arabië en Qatar investeren miljarden om hun fundamentalisme in West-Europa te verbreiden. Ze financieren moskeeën, culturele centra en universiteiten. Erdoğan zelf zei expliciet tegen zijn Turken in Europa dat ze zo mogelijk veel kinderen moeten krijgen, omdat de Europeanen zich immers sowieso niet meer vermenigvuldigen – met het doel Europa demografisch te veroveren!

U ziet dat het stom zou zijn meerdere eeuwen lang verschillende oorlogen te hebben gevoerd om de opmars van de islam naar Europa te stoppen, van Poitiers tot Lepanto, om nu gewoon veroverd te worden, omdat we niet kunnen reageren op deze ontwikkeling.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Vertaling: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

12 reacties op Giorgia Meloni: “Natuurlijk is er een islamisering – wie dat ontkent, is gewoon haar handlanger”

 1. koddebeier zegt:

  Zijn de regenten handlangers of krankzinnige idioten !!

  Geliked door 2 people

 2. ALS WIJ DE ISLAMISERING NIET WILLEN, ZULLEN WIJ MET Z’N ALLEN ER WAT TEGEN MOETEN DOEN !!

  Geliked door 2 people

 3. E.J.Bron vraagt om reacties, maar als Bron mijn reacties steeds wist, laat Bron dan zo eerlijk zijn om mij dat te laten weten. Want dan kan ik mijn tijd en moeite voor iets beters gebruiken.

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   Hoe komt u er in vredesnaam bij dat ik uw reacties wis?! Uw comments staan, net als die van alle andere reageerders, in de wacht om gemodereerd te worden. Niets meer en niets minder!

   En wellicht is het met zo´n wantrouwende mentaliteit inderdaad beter om uw tijd en moeite voor “iets beters” te gebruiken . . . 😦

   Webmaster

   Like

   • Aegolius cs zegt:

    Soms gebeurt het wel dat een reactie “verdwijnt” en niet is terug te lezen door de plaatster. Even later, als E.J. aan de knoppen zit, weer zichtbaar. Waarom weet ik niet maar wellicht de reden van vaak ’n dubbele plaatsing?

    Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   @Johanna Jansen: Un bent nu al de tweede in een relatief kort tijdsbestek, die die indruk krijgt.
   Bent U er heel zeker van, dat er niet eerder sprake is van reacties die in de spamfilter terecht komen?
   Dat gebeurt mij ook regelmatig. Hóe dat gebeurt, moet U mij niet vragen.
   Maar tenslotte worden ze er dan bij de volgende moderaties altijd weer uitgevist en alsnog geplaatst, zij het dan later dan je ze verwacht had.
   Je moet dat even weten, wil je daar op bedacht zijn. Ben je dat eenmaal, dan ga je het later nog eens na.
   Kijk je er niet meer naar, dan is het natuurlijk niet onmogelijk, dat jij in de waan blijft, dat je reactie verdwenen is, terwijl hij er in werkelijkheid tenslotte gewoon staat.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Johanna Janssen: Kijk, nu gebeurde het me alwéér. Geeft niet: Vroeg of laat staat-ie er wel! (LOL!)

   Like

 4. Aegolius cs zegt:

  **Saoedi-Arabië en Qatar investeren miljarden om hun fundamentalisme in West-Europa te verbreiden. Ze financieren moskeeën, culturele centra en universiteiten.**

  Niemand in het westen had de gevolgen van de oliecrises in de jaren ’70 kunnen bedenken over de toekomstige gevolgen waaraan de EU met de resolutie *Euroresolutie 1605 de oliegelden als een islamitische boemerang over Europa zou neerdalen.

  Met dank aan Blondemevrouw:

  http://www.dutchfreepress.nl/council-europe-resolutie-1605-islamophobia-bestrijden-en-islam-faciliteren/

  Geliked door 2 people

  • Qvic zegt:

   Het zijn de olie bedrijven in de E.E.G. die winst wilde behalen, dat zij daarvoor het volk in de toenmalige EEG moesten verraden en hiervoor de regeringen de uiteindelijke beslissing voor moesten nemen. Daar toen nooit voor kozen is of gekeken is voor een alternatieve olie producerend land buiten de OPEC. Maar klakkeloos in heeft gestemd met deze chantage deal, zonder enig overleg met het volk. Nu er wel diverse alternatieve olie producerende landen zijn buiten de OPEC landen, dan is er een mogelijkheid om deze chantage deal te verbreken. Maar ook dat schijnt voor dovemansoren bestemd te zijn. Dus m.a.w. de huidige regeringen in de EU en de EU zelf zijn wel degelijk de volksverraders. Ieder die in de overheden er in mee werkt is mede aansprakelijk voor.

   Like

 5. Jo hoopman zegt:

  Ze heeft volkomen gelijk

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s