Het islamitische Londen: “Wegrennen, verstoppen, alarmeren”

Screenshot_162

(Door: Daniel Pipes – Vertaling: E.J. Bron)

Om de ontwikkeling van de islam in westerse landen te begrijpen, heb ik er de gewoonte van gemaakt om overwegend islamitische gebieden zoals in Lakemba in Australië, Lodi in Californië en Lunel in Frankrijk te bezoeken. Maar Londen in Engeland is uniek wat de omvang van de islamitische invloed betreft.

journalistenwatch

Overwegend islamitische gebieden bestaan typisch genoeg uit arme, onaantrekkelijke woningbouwprojecten, die ver van het stadscentrum verwijderd liggen en lang geleden door hun oorspronkelijke autochtone bevolking van de arbeidersklasse werden verlaten. Vaak vind je daar mannen die in cafés rondhangen en thuis opgesloten vrouwen. Ze lijden onder een serie ziekelijke lichamelijke veranderingen, criminele bendes en drugshandel.

Ook Londen heeft zulke gebieden en die zijn heel groot; wat de Britse hoofdstad echter uniek maakt, is de intensieve islamitische aanwezigheid in het meest centrale en duurste deel van de stad, waar moslims geen meerderheid vormen. Deze aanwezigheid kent twee belangrijke uitingen.

Ten eerste is er het chique islamitische element. Volgens een CBRE-onderzoek investeerden mensen uit het Midden-Oosten in 2015 (het tot nu toe laatste jaar met volledige statistieken) meer dan $ 4,2 miljard in Londense onroerende goederen; dit geld heeft de tendens om in prominent onroerend goed te stromen, bijvoorbeeld Shard, het grootste gebouw van de stad; Harrods, het mooiste warenhuis; Claridges, het meest luxe hotel; en in de koop van het voormalige Amerikaanse ambassadegebouw.

Screenshot_163

Mensen uit het Midden-Oosten bezitten enkele van de beroemdste gebouwen.

Islamitische eigenaren laten vaak op duidelijke wijze hun eigenaarschap zien. Harrods bijvoorbeeld stelt in de levensmiddelenafdeling op markante wijze halal-borden ten toon; etalagepoppen dragen hijabs.

Screenshot_164

De levensmiddelenafdeling van Harrods wordt gekenmerkt door halal-levensmiddelen.

Screenshot_165

Veel etalagepoppen dragen hijabs.

Midden-Oosterse restaurants, kledingwinkels en kapsalons zijn uiteraard rijkelijk voorhanden, verrassend zijn echter de winkels met borden in het Arabisch, Perzisch en Urdu, die geen speciale verbinding met moslims hebben, zoals apotheken, een wellness-zaak, een kliniek met Chinese geneeskunde en een zaak voor luchthaventransfers. Veel van deze zaken bevinden zich in de Edgware Road of in zijn omgeving.

Screenshot_166
Screenshot_167
Screenshot_168

Zelfs de Amerikaanse keten Cinnabon draagt een Arabisch bord.

Screenshot_169

In enkele gevallen wordt de naam van de winkel alleen in het Arabisch aangegeven.

Screenshot_170

“Sawt wa-Sura” (geluid en beeld).

Ten tweede is de islamitische aanwezigheid af te lezen aan de intensieve, want overal aanwezige, deprimerende veiligheidsmaatregelen, die tegen jihadistische dreigingen met geweld werden geïnstalleerd. Deze maatregelen reiken van borden, die oproepen tot “Wegrennen, Verstoppen, Alarmeren” tot aan blokken, blokkades en poorten.

Vooral zichtbaar zijn de vele beveiligingsmaatregelen, die in maart 2017 geïnstalleerd werden, onmiddellijk nadat de gewelddadige radicale islamiet Khalid Masood op de Westminster Bridge vijf mensen vermoordde. Tijdens een bezoek aan Londen kortgeleden bracht een van deze installaties me in de war, een metaalbarrière die het Green Park volledig omringt.

Screenshot_171

De blokkering rondom het Green Park.

De barrière bestaat uit één stuk, slechts onderbroken door enkele smalle gele of grijze poorten, die de toegang tot het park voor voetgangers mogelijk maken. Bij deze poorten wordt men niet gefouilleerd, dus hij verhindert alleen maar dat er vrachtauto´s en personenauto´s het park binnen razen. Maar waarom zou iemand met zo´n voertuig het park moeten inrijden? Oké, Buckingham Palace is heel dicht in de buurt, maar aan de andere kant van een brede straat, dus de barrière rondom Green Park draagt er niets aan bij om het paleis te beschermen. De barrière lijkt alleen maar gras en bomen te beschermen.

Screenshot_172

Een ingang naar het Green Park.

Het wellicht meest treurige aspect van deze beveiligingsmaatregelen is de prachtige Devonshire Gate, dat door de lelijke grijze barrière is dichtgemaakt.

Screenshot_173

De Devonshire Gate uit de 17e eeuw, ontworpen door de beroemde architect Inigo Jones.

Blokken, barrières en poorten zijn er niet alleen in Londen. In Birmingham bijvoorbeeld heeft de kerstmarkt dezelfde bekende gele poorten (inclusief de in- en uitgang markering voor voetgangers).

Screenshot_175

Een ingang naar de kerstmarkt in Birmingham.

De beveiligingsmaatregelen reiken zelfs tot in de kleinste straatjes.

Screenshot_174

Een straatje naar de kerstmarkt in Birmingham.

Meer dan welke andere belangrijke westerse stad is Londen Arabisch, Midden-Oosters en islamitisch beïnvloed, van zijn burgemeester tot aan zijn commerciële onroerend goed markt. Ik zou willen dat ik optimistisch kon zijn wat betreft de uitkomst van dit experiment, zoals de meerderheid van de Engelse bevolking dat nu zelfs nog is.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Daniel Pipes

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Het islamitische Londen: “Wegrennen, verstoppen, alarmeren”

 1. jungleelephant zegt:

  Ik wil emigreren;waar ter wereld is nog geen islam?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   In Japan. Maar dát heeft vrijwel zeker weer ándere aspecten, die je bij nader inzien wel eens minder konden bevallen. Já, óók als vróuw dus.
   Mens, overal is immers wát. Blijf toch hier en vècht voor wat nog steeds jouw land is!

   Like

  • Benesha zegt:

   Ik kom veel in kleinere (300.000-500.000 inwoners) steden in Europees Rusland. Nauwelijks islam te bespeuren en indien wél dan moeten ze zich koest houden of ze krijgen te doen met de FSB, politie, en de gewone Rus, die het niet zo op heeft met die islam adepten. Er zijn uiteraard wel streken waar van oudsher islam aanwezig is maar deze moslims zijn eerder profaan. Gevaarlijker zijn de Aziatische republieken Kyrgizië, Dagestan, …

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Ook ik denk dat ze overal zijn.
   Hier in Portugal schat men het aantal 40.000.
   Gezien de ooit bezetting door moslims tot 1143, toen ze eruit werden gegooid, lijkt het wel of de portugees ze beter in de gaten houdt.
   Ik vertel de portugezen vaker dat het minimumloon, met daaraan verbonden uitkeringen, van 580 € bruto per maand wel erg weinig is om van te leven, maar wel werkt als afstootmechanisme voor de meeste moslimvluchtelingen.
   Ooit werd een groep van 20 a 30 mensen binnenghaald in het kader van de EU-verdeling, uiteraard met veel vertoon op t.v.
   Ze werden ergens in een, ongeveer leeg, dorpje opgevangen..
   Uiteindelijk vonden ze het niks met te lage uitkeringen en te afgelegen.
   Ze waren ineens vertrokken zonder t.v. afscheid.

   Like

 2. Jan zegt:

  Ergens in Luton

  This billboard is in the English town of Luton today. Featuring a large image of Ayatollah Khomeini is like having posters of Adolf Hitler up in Britain during the 2nd World War. The town should have this disgraceful provocation removed. pic.twitter.com/GhYxgWahbJ

  http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/uk-billboard-promotes-iranian-sponsored-al-quds-day-in-luton/2018/02/10/

  Like

 3. Jan zegt:

  Terroristen er in, Britten vervolgd

  A British man who fought against so-called Islamic State is to be charged with a terror offence.


  Ex-soldier Jim Matthews, 43, of London, travelled to Syria and fought with the Kurdish forces, the YPG. A British man who fought against so-called Islamic State is to be charged with a terror offence.
  Ex-soldier Jim Matthews, 43, of London, travelled to Syria and fought with the Kurdish forces, the YPG.
  ..
  https://www.bbc.co.uk/news/amp/uk-42982245

  Like

  • Harry zegt:

   Dit is toch weer zo’n duidelijk bewijs dat de hele wereld gek aan het worden is .
   Worden we te veel in aantal , net als lemmingen die dan ook vrijwillig van een klif afspringen ?
   Of heeft de NWO-bende met haar volgers dit op zijn geweten ?

   Like

 4. Jan zegt:

  Het Ministerie van Waarheid weet het volgende te melden: De eerste Brit was een neger
  ….
  http://www.telegraph.co.uk/science/2018/02/07/first-britons-black-natural-history-museum-dna-study-reveals/

  Like

  • Pietersen zegt:

   Wow, en hij kon ook al kaas maken. Vast een hoog IQ.

   Like

  • Harry zegt:

   Die zijn ook stapelgek daar , kennelijk .
   Zou die neger dat hele eind zijn komen wandelen , dan ?
   Zó lui en dan zó ver wandelen ?
   Of op een drijvende boomstam in slaap gevallen en met een zuid-westelijke wind in Engeland aangespoeld ?
   En worden die lui dan vanzelf blank op den duur ?

   Denk eerder dat ze op Tom Jones geleken hebben , dat lijkt me nog wél verklaarbaar .
   De reconstructie van het meisje van Nulde leek ook nérgens naar !

   Like

 5. Flo zegt:

  Walgelijk en vreselijk!!!!!!!!!

  Like

 6. Perfide Albion zegt:

  Een duidelijker bewijs van verraad is er niet. Het is altijd zo geweest dat de sterkste cultuur zijn
  ” uitingen” exporteerde naar andere delen van de wereld en niet andersom.

  Niemand wil islam hier maar toch is de islam prominent aanwezig in Londen. Die stad zit dus vol met verraders. Moet ook wel anders kies je geen islamiet als burgemeester.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Islamitische steden zullen heel snel groeien binnen Europa en gezien de ontwikkelingen met nog meer NO GO zones.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s