“Luisa” versus Mehmet

Screenshot_153

Zien er ongeveer uit alsof ze in 2015 tot de “Refugee-Welcome”-enthousiastelingen op de stations behoorden: vrouwen tijdens de presentatie van de nieuwe antigeweldcampagne “Luisa is hier!”.

(Vertaling: E.J. Bron)

We hebben het ver geschopt . . .

Moesten 10 of 15 jaar geleden gemeentelijke instanties door een beveiligingsdienst tegen hun klanten beschermd worden? Nee. De verpleegsters en doktoren in de ziekenhuizen tegen hun patiënten en hun familieleden? Nee. Behoorde tot de uitrusting van politieagenten destijds een spuug-kap? Hadden ze een body-cam nodig? Ook niet. Wat is er dus zo veranderd in onze samenleving? Zat er iets in het drinkwater dat de Duitsers plotseling zo agressief heeft gemaakt?

PI News (2)

Toegegeven, het zaad dat de 68´er-generatie heeft gezaaid, staat nu in volle bloei. Slecht opgevoede kinderen zijn nu volwassen geworden en hebben hun niet opgevoede kinderen op de samenleving losgelaten.

Deze zullen vermoedelijk een reden zijn voor de hierboven omschreven situatie, maar niet de belangrijkste. Die moet waarschijnlijk gezocht worden in de immigratie van mensen uit een cultuurkring waar een “Nee” vaak als persoonlijke belediging en eer-belediging gevoeld wordt en waarin men steeds meer moeite heeft om zich aan de regels en gebruiken van de meerderheidssamenleving te houden.

“Luisa” doet haar intrede in het dagelijks leven van de vrouwelijke feestvierders

Na beveiligingsdienst, spuug-kap en body-cam doet nu “Luisa” haar intrede in het dagelijks leven van de Duitsers, nauwkeuriger gezegd, van de Duitse uitgaanswereld. Toegegeven, het is helemaal niet leuk wanneer je tegen een vrouw aan staat te schuren of met haar wil dansen en je wordt afgewezen. De slimme man heeft voor zo´n situatie een woordje paraat waarmee hij zich nog enigszins fatsoenlijk uit de situatie redt.

In de hiervoor genoemde cultuurkring is een “Nee” in zo´n situatie echter een vreselijke eer-belediging, die door de afgewezene niet zomaar geaccepteerd kan worden zonder zijn gezicht te verliezen. Daardoor, en door andere onverenigbare zaken van de beide cultuurkringen, komt het dat vrouwen in het nachtleven steeds vaker geconfronteerd worden met een opdringerige vereerder die ze niet meer kwijtraken en die steeds kwader en penetranter wordt.

En nu komt “Luisa” in het spel: “Luisa is hier!” is een campagne die oorspronkelijk door het vrouwenalarm in de stad Münster werd geïnitieerd en waar inmiddels 35 steden aan meedoen.

“Luisa” dient vrouwen en meisjes tegen ongewenste hardnekkige achtervolgingen te beschermen

Het hulpaanbod dient vrouwen en meisjes vooral in de uitgaanswereld te beschermen tegen ongewenste hardnekkige achtervolgingen. Wie zich aangegaapt, bedreigd en geïntimideerd voelt, kan met de codewoorden “Is Luisa er?” de aandacht vestigen op een situatie waaraan men graag een einde wil maken.

Vrouwen kunnen dus bij het personeel vragen naar “Luisa” als ze zich onveilig of niet op hun gemak voelen. De codewoorden dienen de drempel te verlagen om onopvallend en discreet hulp te halen. Het blijft vrouwen bespaard om iets uit te leggen of te schreeuwen en daarmee alle aandacht op zich vestigen. Het personeel in alle horecazaken die aan het project deelnemen, is ingewijd en kan ook uit zichzelf reageren wanneer de indruk ontstaat dat iemand in het nauw gebracht wordt. Met de oproep “Luisa zoekt je, kom even mee” kan men iemand ook zonder grote ophef uit een groep halen, waarin de betrokkene zich blijkbaar niet op haar gemak voelt. Dan kan ze zich of in een veilige ruimte terugtrekken, de zaak onopvallend verlaten of een taxi laten voorrijden. Op verzoek wordt ook naar begeleiders gezocht.

“Luisa” als vervanging voor Alois  

Zover hebben we het nu dus geschopt: “Luisa” moet de vrouwen tegen diegenen beschermen die Merkel & Co. op hen hebben losgelaten, omdat de staat het niet op een rijtje krijgt en de autochtone Duitse mannen daarvoor te mak zijn geworden. Ter verdediging van de Duitse mannen dient echter niet te worden verzwegen dat de opdringerige vereerders in principe in grotere groepen optreden en zich onmiddellijk solidair verklaren. Rest dus alleen nog “Luisa”. De verdere ontwikkeling in dit land mogen we in een bange eindtijd-stemming tegemoet zien.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, sarcasme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Luisa” versus Mehmet

 1. Hovawart zegt:

  In Munster lopen agente(s)n die uit andere regio’s komen, en totaal niet bekend zijn in de stad, bij calamiteiten steevast een andere kant oplopen, dus eigenlijk precies acteren zoals de EU voorschrijft.

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Is Louisa hier moet natuurlijk worden : mohammed WAS hier.
  De draadjes in moslim hoofden lopen raar door elkaar, het moet daarbinnen niet leuk zijn!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou, vooruit dan maar: “Luisa…..” Pffffff……Hopelijk helpt het. Iets.
  Eh…..De hele allochtone, zwik, in het bijzonder het islamitische deel ervan, er in één keer uit donderen, zou dat misschien óók iets zijn?

  Geliked door 2 people

 4. Eigen volk eerst zegt:

  Is toch erg dat het zo moet? Omdat de regering ernstig verzaakt in het beschermen van autochtone vrouwen. Blijkbaar zijn vrouwen het niet waard om beschermd te worden. Vrouwen moeten allerlei fratsen uithalen om niet aangerand en verkracht te worden. In welke tijd was ook maar weer heel gewoon? O ja…. in de middeleeuwen…
  Dus de EU wil wat normen en waarden terug naar die tijd wat rechten van vrouwen betreft? Dit gaat NÓÓIT gebeuren. Dat laten vrouwen zich niet aandoen en de allochtone vrouwen worden ook wijzer. Ik denk dat bewapening voor vrouwen de enige oplossing is tot de overheden hun werk gaan doen.

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  De eigenaren van bars in Wenen zeggen dat ze klanten verliezen vanwege een golf aan criminaliteit onder migranten.
  Sommigen van hen besloten daarom
  om asielzoekers niet meer toe te laten.
  Het Oostenrijks tijdschrift “Falter” deed een test met een groep van twee Afghanen en een Turk.
  De groep “vluchteling”-mannen mocht verschillende Weense bars niet in.
  Ze werden de toegang geweigerd omdat er “te veel mensen binnen” waren of omdat “er een privéfeestje was”.
  Later kon een groep Oostenrijkse mannen dezelfde bars zonder problemen wel in gaan.
  De redactie van het tijdschrift nam contact op met de bareigenaren en beschuldigde hen van discriminatie van migranten.
  De eigenaars van de bars reageerden op de beschuldigingen door voorbeelden te geven van wandaden die door migranten zijn begaan, maar gaven toe dat ze soms die “keuze” maakten.
  In een weekend waren er volgens één van hen meer dan 80 gevallen van zakkenrollerij in zijn zaak geweest .
  Als gevolg hiervan was zijn klandizie gehalveerd omdat stamgasten en hun vrouwen niet langer kwamen.
  Een collega uit dezelfde bar klaagde dat ze werd gadegeslagen, mishandeld en seksueel werd lastig gevallen.

  Soortgelijke verhalen worden verteld door de meeste cafébezitters.
  Anderen zeiden: “Als je een zeer open opnamebeleid handhaaft, neemt het aantal seksuele intimidatie, zakkenrollen en drugsgerelateerde misdaden enorm toe”.
  Bovendien veroorzaken groepen jonge mannen uit Noord-Afrika of Afghanistan nog steeds voor problemen. ”
  BRON: https://lesobservateurs.ch/2018/02/09/vienne-autriche-apres-de-nombreux-cas-dagression-et-de-vol-des-proprietaires-de-bars-refusent-lentree-aux-migrants-pour-ne-pas-perdre-des-clients/

  oorspronkelijk……………
  https://www.wochenblick.at/wegen-kriminalitaet-linke-bar-betreiber-verwehren-asylanten-eintritt/

  Like

  • hendrikush zegt:

   Als de uitbaters het in hun portemonnee voelen komt er vanzelf een oplossing.
   Discrimineren tussen goed en kwaad is lijfsbehoud; moraalridders kunnen zich vervoegen bij de afdeling theologie.

   Geliked door 2 people

 6. BertG. zegt:

  Sta je daar, is Luisa er.
  Die gaat net weg, die zie ik net de deur uitgang.

  Like

 7. Harry Willemse zegt:

  Zelf vind ik Merkel is hier een veel betere. Het dekt de lading wat meer.

  Like

 8. Mary zegt:

  Triest de tekst op het bord achter de 3 “Luisa” dames, “Leben ohne Gewalt”, ik denk dat je “Luisa” niet er in moet halen maar vooral de aanstichters van het binnenhalen van dat geweld, te weten Merkel en de duistere EU club, er uit moet gooien met in hun kielzog dat geweldadige ras. “Luisa” gaat jullie niet redden.

  Geliked door 1 persoon

 9. Qvic zegt:

  Zolang de huidige overheid de moslim immigranten niet aanpakt, zoals de autochtonen bevolking. Dan maakt het niets uit of wat die meiden,vrouwen ook organiseren. Het zal telkens het zelfde eindresultaat opleveren. Van dat zij de zelfde rotte ervaringen zullen meemaken zoals nu het geval is. De mentaliteit van de moslims zijn nu eenmaal vrouw onvriendelijk in onze westerse manier van denken, daar kan alleen een zero tolerant beleid tegen overstaan. Alle moslim kwaad moet in zijn kiem gesmoord worden, willen we verder met elkaar leven. Iets anders is niet mogelijk, maar dat willen veel mensen helaas nog steeds niet inzien.

  Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Het moslimgebroed treedt groepsgewijs op. Die zullen gauw genoeg de ‘Luisa”- kreet door hebben. Ze zullen zich niet af laten poeieren maar nog agressiever gezamenlijk het slachtoffer benaderen. Het zal in die gevallen averechts werken.
  Beter is om dat moslimtuig het land uit te zetten. ASAP !!!!!
  malsion@orange.fr – de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 11. kampersrene zegt:

  De rechtsen zijn ook hier en die gaan niet lopen voor een stel Luisa’s

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s