Merkel wil nog vier jaar regeren, koste wat het kost (+ video)

Screenshot_180

(Vertaling: E.J. Bron)

“Ik behoor tot de mensen die zich ook houden aan het beloofde.”

Angela Merkel, die zichzelf blijkbaar, zoals in dictaturen gebruikelijk is, in een propaganda-uitzending bij het ZDF heeft uitgenodigd, maakte ons daar zoals verwacht duidelijk dat ze ook de komende vier jaar stevig aan haat kanselierstroon wil vasthouden en dat haar daar bijna geen prijs te hoog voor is.

PI News (2)

Dat het ministerie van Financiën nu naar de SPD zou gaan, zou weliswaar “pijnlijk zijn, maar vanuit mijn oogpunt ook acceptabel”, aldus Merkel in het interview. Het alternatief zou gewoon geen coalitieakkoord geweest zijn. Dat zou ze echter als “niet te verantwoorden” beschouwen. Dus beter bijna alles aan een partij met 17% te geven wat die eist, dan je zetel te ontruimen. Ook als dit betekent dat nu in feite de hond op het bot moet oppassen.

En de grote vernietigster zegt ook dat zij “natuurlijk” zou zijn aangetreden om deze “fantastische positie” van kanselier weer te kunnen uitvoeren. En dat het uiteindelijk niet meer om inhouden, maar om ministeries gegaan zou zijn. Maar daar staat ze voor, zoals altijd! De alternatieven m.b.t. het huidige resultaat zouden niet beter zijn, aldus Merkel.

Ze beschouwt zichzelf en haar positie in al haar arrogantie gewoon als “alternatiefloos”. Zelfs binnen de CDU ziet men weliswaar nu al het begin van het einde van de partij, maar ook dat veegt Merkel van tafel. Zij zou het belangrijk vinden “om zo snel mogelijk aan het werk te gaan”. Ze is gewoon nog niet klaar met het verwoesten van Duitsland. Ze heeft nog vier jaar nodig om ons en het land de rest te geven.

Video interview:


(Klik rechts onderin de balk voor Duitse ondertiteling)

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", christendemocraten, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Rotzakken, sociaaldemocraten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Merkel wil nog vier jaar regeren, koste wat het kost (+ video)

 1. Cathja zegt:

  Wat een arrogantie! Ongekend! Dat mens moet wel een betonnen muur voor haar kop hebben, in plaats van een plaat.
  Ze beschouwt zichzelf als de ongekroonde koningin van Europa, en denkt dat ze door niemand te evenaren is.

  Walgelijk gewoon!

  Geliked door 2 people

 2. Roeland zegt:

  Een opgevoed mens wordt nooit heftig. Ik beschouw mezelf als netjes burgelijk opgevoed. Geboren een paar jaar na de tweede wereldoorlog.
  Toch ga ik nu (geheel tegen mijn karakter in) iets schrijven , waar ik toch compleet achter sta.
  Ik heb medelijden met mevrouw Merkel. Deze vrouw is m.i. volkomen gestoord. Duitsland was op de goede weg. In de jaren 90 van de vorige eeuw, begonnen de Nederlanders de duitsers weer aardig te vinden. Natuurlijk weet ik , dat er een heleboel Duitsers (met hoofdletter) zijn, die haar ook gestoord vinden, maar ze is helaas wel weer door veel duitsers herkozen.
  Dat vastgesteld hebbende kan ik niet anders concluderen, dat we als land Nederland de betrekkingen met duitsland moeten verbreken en een groot hek aan de grens moeten gaan plaatsen.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Ik denk dat het aandeel gehersenspoelde deugdmensen in Nederland net zo groot is.
   Het gedrag van de kiezer is ook vergelijkbaar als ik kijk naar het laatste verkiezingsresultaat voor de tweede kamer. Je PVV zal net als onze AfD worden uitgeschakeld. En uw NOS journaal en Nieuwsuur zijn niet meer objectief dan onze Tagesschau en Heute-Journal. En Rutte? Hij regelt het met zowel Merkel als met Kurz. Wat moet het vrij kleine Nederland nog meer doen?
   Ik zou het op prijs stellen als ik zonder visum kon blijven binnenkomen. Ik hou van dit land en zijn taal. Wij Duitsers en Nederlanders zouden onze vrijheid samen moeten verdedigen in een gevecht waarbij de vijand niet aan de grens is maar in hun eigen land.

   Geliked door 2 people

   • Roeland zegt:

    Ik heb zelf goede vrienden in Duitsland, hou van het land en ben er vaak geweest! Voelt u zich dus niet persoonlijk aangesproken. Voor de rest heeft u volkomen gelijk! U kunt altijd zonder visum ons land betreden! Soms moet je zaken een beetje scherp stellen.
    Ik ben blij met uw antwoord!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, aan mij zal het niet liggen: Ik voel daar wel voor!

    Like

 3. abouneenee zegt:

  Mijn zegen heeft ze. Anders blijven we in Europa toch maar doormodderen en dat is voor niemand wenselijk. Merkel zal haar hand overspelen en dan wil ze snel weer weg om maar geen verantwoordelijkheid te hoeven nemen tegenover woedende Duitsers. Laat het maar gebeuren, liever chaos met als uitkomst een ‘marktcorrectie’ dan het doormodderen met de ondoordachte wir schaffen das-stuiptrekkingen. De Duitsers hebben het aan zichzelf en hun starre levenshouding te wijten dat Merkel er al zolang zit, althans hoop ik dat de democratie niet vanuit Merkel-vriendelijke krachten is ‘bijgestuurd’.

  Like

  • Thom zegt:

   Aan het einde van de tunnel schijnt het licht. Het probleem met veel Duitsers is dat ze door nu nog op Merkel te stemmen de tunnel niet zijn ingegaan en om die reden het licht ook nooit zullen zien.

   Geliked door 2 people

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Merkel, Rutte, Macron en nog veel meer van die Brusselse hoerenlopers.
  Allemaal puppets on the G. Soros string.

  Geliked door 3 people

 5. Cefas zegt:

  Arrogantie van de macht is onpeilbaar diep en duister.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   @ Cefas (11 februari 2018 om 22:52)

   Dames en Heren.

   Niet Krengela heerst, maar satan heerst. Krengela heeft haar ziel en zaligheid aan satan verkocht. Zij is met satan scheep gegaan en gelooft in de satanische hemel op aarde. Zij voert nu de opdrachten van satan uit. Satanische heerschappij is de macht van de duisternis. Kwaadaardig en onpeilbaar diep. De satanische hemel op aarde is de hel.
   Krengela dient NIET de belangen van het volk, maar de “hogere belangen” van satan, het BEEST 666.

   Like

 6. Merel zegt:

  Geen woord over de toestand in het land rapunzel in haar toren en ze heeft haar vlecht ook nog afgeknipt doof en blind voor het volk. Ik moet denken aan dat verhaal over een koningin van engeland. Het volk had honger en had geen brood, toen zei de queen dan eten ze toch cake

  Geliked door 1 persoon

 7. Hendrik M. zegt:

  De Duitsers hebben nu eenmaal gestemd en zo de mogelijkheid bewust open gehouden.
  Hier in Nederland was het helaas niet anders, stemde men ook weer op het Rutte leugenaars geval en consorten.

  Geliked door 1 persoon

 8. kopjethee zegt:

  De planning om Merkel te laten regeren tot 2021, bestaat al lang ! Al jaren.
  Dus alweer feit dat verkiezingen en stemmen, ER NIETS TOE DOEN !
  We kunnen net zo goed thuisblijven, zelfs al blijft 80% thuis dan nog zouden ze zeggen op TV dat z o v e e l % op links gestemd heeft en gewonnen heeft. Corrupte schijtbaggers politiek BAH

  Like

  • Oeps48 zegt:

   @ kopjethee (12 februari 2018 om 04:10)

   Dames en Heren

   Een oude volkswijsheid zegt, dat als je helemaal niet meer weet op wie je moest stemmen, breng dan je stem uit op de een na laatste man van de kleinste partij. Dan schaad je jezelf het minst. En er zijn 2 andere stemmen nodig om jouw stem ongedaan te maken. Als het volk dat massaal gaat doen, kun je lachen. Daar worden de grote partijen niet blij van. Maar overweeg eerst de PVV.

   Like

 9. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Kijk uit uw doppen en laat u niet foppen.
  Niet alles is,wat het lijkt dat het is.
  Maar de waarheid is verborgen in het volle zicht.
  Hebt ge ook gezien, wat ge niet hebt gezien ?
  Hebt ge ook gehoord, wat ge niet hebt gehoord ?
  Zalig zijn zij, die kunnen kijken en zien.
  Zalig zijn zij, die kunnen luisteren en horen.
  Zalig zijn zij die weten en begrijpen.
  Zalig zijn de onnozelen van geest.
  Zij worden met een kluitje in het riet gestuurd.

  Het verhaaltje dat Angela Merkel hier vertelt is leuk , maar het smoesje is heel doorzichtig. Dit optreden is bedoeld om haar kiezers, haar achterban, haar klootjesvolk gerust te stellen en in slaap te sussen. Met hele mooie woorden, draait ze om de hete brei heen en stuurt ze de onnozelen van geest met een kluitje in het riet. Dit gedoe is uiterlijke schijn. Een facade, waarachter haar ware aard zich verschuilt. Het is totaal fake.

  De echte Angela is zeer zeker geen engel. Nee, integendeel. zie is een vreselijk kreng. Angela Merkel is een Freimaurerin, een vrijmetselaar. Haar “Herrgott” heet Lucifer, de gevallen engel, de duivel. Bij haar initiatie heeft zij trouw en onderwerping aan en verheerlijking van satan gezworen. Satan heeft haar de hemel op aarde beloofd. Zij is met satan scheep gegaan en moet nu met hem over. Als ze zich aan haar geloftes onttrekt, wordt haar hemel op aarde een ware hel. En daar heeft zij geen zin in. Dus voert zij de wil van satan uit. Dat zijn de zogenaamde “hogere belangen”. Satan wil heersen en heeft de Nieuwe WereldOrde als doel en middel gesteld. Krengela maakt deel uit van de illuminati en zal inmiddels wel een aantal initiaties en inwijdingen hebben ondergaan. Dat zijn rituelen, waarbij haar emoties en gevoelens zijn uitgeschakeld en/of kapot gemaakt. En het bewustzijn, de ratio, wordt ondergeschikt aan het onderbewustzijn. Dat alles gebeurt met indoctrinatie, brainwashing, mindcontrol en gaat wellicht gepaard met zware hypnose en drogering. Ze zal ook proeven van bekwaamheid hebben moet afleggen, waarbij mogelijk kinderen satanisch zijn geofferd c.q. geslacht (child trafficing, pizza gate). Krengela handelt niet meer vanuit de ratio, het emotionele of het gevoelsmatige. Ze handelt vanuit obcessies, satanische waanideeën, die in haar onderbewustzijn zijn geprogrammeerd en geconditioneerd. Omdat het gevoelens en emoties niet meer functioneren , wordt zij niet meer geremd door geweten, sympathie, empathie, esthetiek, verantwoordelijkheid en noem maar op. Ze heeft er geen flauw benul meer van, wat ze aanricht. En hoe wij over haar denken, doet haar helemaal niets. Ze voert slechts satanische opdrachten uit en dendert voort op de ingeslagen weg. Ze is feitelijk verworden tot een soort menselijke robot, die satanische opdrachten uitvoert. Bij de uitvoering van die satanische opdrachten is alles toegestaan, dat het doel dient (list, leugen, bedrog, roof, moord, doodslag, verkrachting, chantage etc. etc.). De ware aard van Krengela is dus de nietsontziende illuminati, oftewel discipel van satan.

  http://new.euro-med.dk/20151004-freimaurerin-angela-merkel-bekennt-ihr-herrgott-sende-die-fluchtlingshorden-als-gutes-fur-deutschland-freimaurer-herrgott-heisst-luzifer.php

  Geliked door 1 persoon

 10. kampersrene zegt:

  “Ik behoor tot de mensen die zich ook houden aan het beloofde.”! Wat heeft ze dan beloofd Een hoop negers en Islamieten ? Een verrijking ? Langer werken alvorens je kunt genieten van uw pensioen om die troep middeleeuwers te onderhouden Als het dat is wat ze beloofde dan begrijp ik de kiezers niet

  Geliked door 1 persoon

 11. fleckie' zegt:

  Hoe ‘gedroeg’ Merkel zich eigenlijk onder. H.KOHL?!

  Like

 12. Oeps48 zegt:

  @ kampersrene (12 februari 2018 om 06:54)

  Dames en Heren.

  Krengela is een illuminati !!! Zij heeft haar ziel en zaligheid aan satan verkocht. Zij is gebrainwashed. Zij kent GEEN gevoelens en emoties meer. Haar ratio staat in dienst van haar geprogrammeerde onderbewustzijn. Zij voert slechts satanische opdrachten uit. Satan werkt met list, leugen, bedrog, roof, moord, doodslag, verkrachting, chantage en wat dies meer zij.. Satan is uit op de totale heerschappij op aarde. De NWO is zijn middel en doel.
  Trap niet in mooie praatjes. Dat zijn sprookjes, om u in slaap te sussen !!!


  Satan heeft gezegd: zoveel kunnen wij verdienen.


  Ik noem het overheid.en zij zullen geloven dat het hen vertegenwoordigt.


  Moord drugs steekpenningen corruptie dood
  CDU zal niet optreden in de strijd tegen de georganiseerde misdaad (vrije vertaling)

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  MERKEL WIL NOG VIER JAAR REGEREN, KOSTE WAT HET KOST

  Angela Merkel denkt natuurlijk, gelijk aan Vladimir Poetin en andere despoten, dat ze het eeuwige leven op Aarde heeft en dat ze zowel over haar eigen volk en vreemden kan blijven regeren hoewel de dag des oordeels haar ooit zwaar gaat treffen. Ik heb haar al eens vergeleken met een aantal figuren uit een strip van De Rode ridder genaamd ‘De Dame van de poorten’.
  In deze strip probeerden Johan, de Rode Ridder, en Huon de Eenzame, in de burcht Castellamar waar Vrouwe Ingrid, een tovenares en haar butler Zero, heerste een vreselijke dreiging onder het kasteel in toom te houden. Het betrof hier het Nachtvolk, een groep duivelse demonen en monsters uit de onderwereld waarvan een groot deel van hun soortgenoten zich al over de hele wereld had verspreid.
  Later bleek dat Gardian, de Heer der Poorten en de gemaal van Ingrid, was overgelopen naar het Nachtvolk achter de poorten en hij samen met hun soortgenoten de ganse wereld wou veroveren!
  Dit werd echter verhinderd door Johan, Huon en Zero waarna het Nachtvolk weer achter de poorten werden verdreven en hun soortgenoten door het zonlicht werden uitgeschakeld of op de vlucht sloegen.
  Een aantal dingen waren niettemin onverklaarbaar in deze strip zoals;

  1. Waarom reisden sommigen onder het Nachtvolk steeds maar op en neer tussen Castellamar waarbij ze allerlei ridders en anderen ombrachten en niet in staat leken om Ingrid en Zero uit te schakelen of hun soortgenoten te bevrijden?
  2. Hoe kon Gardian achter de poorten komen en daar een jaar verblijven tussen het Nachtvolk wiens leider hij werd en liet hij hen niet ontsnappen door een geheime gang die hij had gegraven onder het kasteel?
  3. Waarom vroeg men zich niet af dat Gardian het eindeloze bestaan in Castellamar, waar niemand verouderde en de behoefte aan slaap, eten en drinken was uitgeschakeld, niet meer kon volhouden?
  4. Waarom lieten sommige monsters van het Nachtvolk zich verrassen door het daglicht en kozen hun soortgenoten in de onderwereld een heerser met toverkrachten uit als leider?
  5. Was Zero in staat geweest om met zijn eigen toverkracht te overleven tussen het Nachtvolk dat hem, samen met de gewonde Gardian die hij neerstak, later meevoerde naar de onderwereld?
  6. Had Bahaal, de Pins der Duisternis en de aartsvijand van de Rode Ridder, anders niet beter over het Nachtvolk kunnen heersen om de wereld te veroveren en de uitgeschakelde demonen onder hen weer kunnen doen herleven?

  Dus Angela Merkel is haast te vergelijken met Gardian hoewel zij meer over de moslims wil heersen om Duitsland in diens greep te houden en de extremisten onder hen zijn nog erger dan het Nachtvolk terwijl Geert Wilders, Thierry Baudet, Viktor Orbán e.a., gelijk aan Johan, Hugo, Zero en Ingrid, willen voorkomen dat de islam zich verspreid over de ganse wereld al is het een troost dat de moslims, gelijk naar talloze guerrilla’s, partizanen en andere verzetslieden in WO II, elkaar ook letterlijk op leven en dood bevechten en hierdoor NOOIT een eenheid gaan vormen!

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Angela Merkel denkt natuurlijk, gelijk aan Vladimir Poetin en andere despoten, dat ze het eeuwige leven op Aarde heeft en dat ze zowel over haar eigen volk en vreemden kan blijven regeren hoewel de dag des oordeels haar ooit zwaar gaat treffen. Ik heb haar al eens vergeleken met een aantal figuren uit een strip van De Rode ridder genaamd ‘De Dame van de poorten’.
  In deze strip probeerden Johan, de Rode Ridder, en Huon de Eenzame, in de burcht Castellamar waar Vrouwe Ingrid, een tovenares en haar butler Zero, heerste een vreselijke dreiging onder het kasteel in toom te houden. Het betrof hier het Nachtvolk, een groep duivelse demonen en monsters uit de onderwereld waarvan een groot deel van hun soortgenoten zich al over de hele wereld had verspreid.
  Later bleek dat Gardian, de Heer der Poorten en de gemaal van Ingrid, was overgelopen naar het Nachtvolk achter de poorten en hij samen met hun soortgenoten de ganse wereld wou veroveren!
  Dit werd echter verhinderd door Johan, Huon en Zero waarna het Nachtvolk weer achter de poorten werden verdreven en hun soortgenoten door het zonlicht werden uitgeschakeld of op de vlucht sloegen.
  Een aantal dingen waren niettemin onverklaarbaar in deze strip zoals;

  1. Waarom reisden sommigen onder het Nachtvolk steeds maar op en neer tussen Castellamar waarbij ze allerlei ridders en anderen ombrachten en niet in staat leken om Ingrid en Zero uit te schakelen of hun soortgenoten te bevrijden?
  2. Hoe kon Gardian achter de poorten komen en daar een jaar verblijven tussen het Nachtvolk wiens leider hij werd en liet hij hen niet ontsnappen door een geheime gang die hij had gegraven onder het kasteel?
  3. Waarom vroeg men zich niet af dat Gardian het eindeloze bestaan in Castellamar, waar niemand verouderde en de behoefte aan slaap, eten en drinken was uitgeschakeld, niet meer kon volhouden?
  4. Waarom lieten sommige monsters van het Nachtvolk zich verrassen door het daglicht en kozen hun soortgenoten in de onderwereld een heerser met toverkrachten uit als leider?
  5. Was Zero in staat geweest om met zijn eigen toverkracht te overleven tussen het Nachtvolk dat hem, samen met de gewonde Gardian die hij neerstak, later meevoerde naar de onderwereld?
  6. Had Bahaal, de Pins der Duisternis en de aartsvijand van de Rode Ridder, anders niet beter over het Nachtvolk kunnen heersen om de wereld te veroveren en de uitgeschakelde demonen onder hen weer kunnen doen herleven?

  Dus Angela Merkel is haast te vergelijken met Gardian hoewel zij meer over de moslims wil heersen om Duitsland in diens greep te houden en de extremisten onder hen zijn nog erger dan het Nachtvolk terwijl Geert Wilders, Thierry Baudet, Viktor Orbán e.a., gelijk aan Johan, Hugo, Zero en Ingrid, willen voorkomen dat de islam zich verspreid over de ganse wereld al is het een troost dat de moslims, gelijk naar talloze guerrilla’s, partizanen en andere verzetslieden in WO II, elkaar ook letterlijk op leven en dood bevechten en hierdoor NOOIT een eenheid gaan vormen!

  Like

 15. Jules Vismale zegt:

  @Webmaster, ik had mijn artikel over Angela Merkel in de voormiddag al op E. J. Bron geplaatst en omdat ik het na een paar uur bekijken er toen niet in zag staan meende ik zelfs dat mijn verhaal eventueel door computerstoringen (waar ik soms last van heb) niet was geplaatst.
  Ik vind namelijk één verhaal hierover ruim voldoende dus niet twee exacte verhalen maar ik kan het tweede verhaal niet zelf verwijderen. zou u dat misschien kunnen doen?

  Alvast vriendelijk bedankt en met vriendelijke groeten,

  Jules Vismale.

  Like

 16. kopjethee zegt:

  http://www.bovendien.com/geschiedenis/geschiedenis/is-merkel-de-dochter-van-hitler

  En DAAROM is de bovenstaande link OOK WAAR !
  Ik durf er alles voor te verwedden…….zo zijn ze die ROTLUI !
  Past precies in hun straatje, dus hou dit in je achterhoofd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s