Bekijk alle reportages van Katie Hopkins uit Zuid-Afrika

Screenshot_187

(Door: Katie Hopkins – Vertaling: “Wachteres”)

Ik ben in Zuid-Afrika en verzamel materiaal over de gewelddadige, etnische zuivering van blanke boeren door gewapende, zwarte bendes. Het is razend makend, het is hartverscheurend. En de wereld maakt zich er niet druk om Of tenminste de mainstream media maken zich er niet druk om. Jij wel? Elke dag dat ik hier ben geweest, heb ik een kort filmpje gemaakt van wat ik heb gezien. Dappere mannen en vrouwen die nog steeds vechten voor hun land, voor hun families en hun toekomst. En zo velen die zijn gedood of gewond geraakt. Als je deze video’s nog niet hebt gezien, dan kun je ze hieronder bekijken.

Naast deze korte video’s en mijn columns werk ik aan een volledige tv-documentaire, waarvan we hopen dat deze door miljoenen mensen zal worden bekeken. Maar de enige reden dat we de stilte van de media over dit schokkende verhaal kunnen doorbreken, is dat we 100% onafhankelijk zijn. We worden niet gecontroleerd door de politiek-correcte bazen bij de BBC of andere mediabedrijven, die liever doen alsof dit niet gebeurt. Maar dat betekent ook dat we voor 100% alleen staan als het gaat om het betalen van de kosten. Help ons alsjeblieft om de kosten van onze journalistiek te dekken met een gift:

Doneer (in £ GBP) door hier te klikken. Doneer (in $ CAD) door hier te klikken.

De video´s (voor alle video´s geldt: klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling!):

Enkele van de moedigste vrouwen die ik ooit heb ontmoet, wonen hier.

Gepubliceerd op 7 februari 2018: feministen in het Westen geloven dat vrouwen leren het heft in eigen handen te nemen door het dragen van roze mutsen. Ondertussen wonen enkele van de moedigste vrouwen die ik ooit heb ontmoet hier, in Zuid Afrika.

_______________________________________
Is “vrijheidsstrijder” Malema “bang om een kleine blanke vrouw te ontmoeten?”

Gepubliceerd op 6 februari 2018: als onderdeel van haar onderzoeksrapportage in Zuid-Afrika, probeerde Katie een ontmoeting te plannen met Julix Malema, de leider van de Economic Freedom Fighters (EFF), een van de sleutelfiguren die heden ten dage aanzetten tot geweld tegen Zuid-Afrikaanse boeren.

_______________________________________
Katie Hopkins vastgehouden op de luchthaven van Zuid-Afrika

Gepubliceerd op 6 februari 2018: Katie Hopkins werd vastgehouden op het vliegveld toen zij Zuid-Afrika verliet. Ze is nu vrij. En Katie slaagde er zelfs in om mijn documentaire filmbeelden het land uit te smokkelen …

_______________________________________
Sue werd gemarteld met een snijbrander …

Gepubliceerd op 2 februari 2018: Katie is in de rechtbank om een recensie te schrijven over de poging om gerechtigheid te krijgen voor Sue en Robert, ingezetenen van het VK, die naar Zuid-Afrika zijn verhuisd om het land te bewerken; ze wisten niet dat het in een tragedie zou eindigen.

_______________________________________
Schoten gaan af

Gepubliceerd op 31 januari 2018; boerenfamilies moeten een militaire verdedigingstraining volgen om hun gewassen en hun leven te beschermen.

______________________________________
De zoon van een boer getraumatiseerd door dodelijke aanval

Gepubliceerd op 31 januari 2018: in deze clip van de komende documentaire van Katie geeft een boer de details weer van de nawerkingen die een gewelddadige aanval op zijn huis en op zijn zoon hadden.

______________________________________
Beveiliging heeft een hoge prijs

Gepubliceerd op 30 januari 2018: hoe blanke boeren hun land moeten beveiligen om de natie te voeden. Ze moeten muren bouwen.

_______________________________________
Wanneer zwarten en blanken samenwerken …

 

Gepubliceerd op 30 januari 2018: Katie spreekt met zwarte arbeiders die in dienst zijn bij blanke boeren. Ze werken allemaal samen en kunnen prima met elkaar opschieten als er geen externe inmenging is om spanning te creëren. Iedereen kan het goed met elkaar vinden.

_______________________________________
In Groot-Brittannië ervaar ik niet de kracht die je hier voelt

Gepubliceerd op 27 januari 2018: Katie reflecteert op ontmoetingen met de oneindig sterke vrouwen in Zuid-Afrika. En zij doet onderzoek hoe het komt dat Zuid-Afrika een ‘land van verdriet/rouw’ is.

_______________________________________
Voorbereiding om een moordenaar te ontmoeten

Gepubliceerd op 27 januari 2018: Katie had nooit gedacht dat ze een man zou interviewen wiens familie werd gemarteld en zij kwam oog in oog te staan met een van de mannen die daarvoor verantwoordelijk was.

_______________________________________
Een kruis voor elke gedode blanke boer

Gepubliceerd op 27 januari 2018: Katie bericht over een gedenkteken voor vermoorde blanke boer

________________________________________
Ik ben niet snel bang, maar…

Gepubliceerd op 26 januari 2018: hun geloof in God, en een bijna Bijbelse liefde voor hun land, helpt boeren om het dodelijke gevaar onder ogen te zien.

________________________________________
Muren bouwen om mensen binnen te houden

Gepubliceerd op 25 januari 2018: onder constante dreiging van een aanval zijn de boeren in Zuid-Afrika gevangenen in hun eigen huis geworden.

________________________________________
Waarom ik naar Zuid-Afrika ga

Gepubliceerd op 24 januari 2018: Katie Hopkins begint aan een missie van twee weken naar Zuid-Afrika. Haar onderzoeksverslagen zullen zich concentreren op de raciale oorlog tussen zwarte extremisten en blanke boeren.

Bron:
www.therebel.media
Door: Katie Hopkins

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, Genocide, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

22 reacties op Bekijk alle reportages van Katie Hopkins uit Zuid-Afrika

 1. Ik ben gisteren, 12-2-2018, naar een rondleiding in het KADE-museum in Amersfoort geweest. Er hangt, staat, een tentoonstelling van zwarte Afrikaanse kunstenaars. Ik vond de kunst slecht omdat het pas duidelijk werd wat de kunst betekende toen de blanke rondleidster hele verhalen over die kunst in het museum vertelde. De gids vertelde steeds hoe slecht de zwarten het hadden onder de blanke overheersing. Geen positief woord over de blanken. Ook vertelde ze niks over het geweld tegen blanke boeren. Na de rondleiding even een kort gesprekje gehad met de gids. Ik zei dat ik een foto had gezien met allemaal witte kruizen waar vermoordde blanke boeren onder lagen… de paasmoorde… en dat er nog steeds bijna elke dag blanken ernstig worden mishandeld en vermoord in Zuid-Afrika en dat de media daar geen aandacht aan besteedt en ik zei dat de zwarte president van Zuid-Afrika zong; “Dood de blanken!!!” “Goh… heeft ie dat echt gezongen?” Toen ben ik maar weggelopen want zo’n figuur weet van voren niet dat ze van achteren leeft!

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @ Jack Terrible

   Ik denk dat deze gids dit echt wel weet, maar een hekel heeft aan blanken. Dit soort ontkenningen en verdraaiingen van de werkelijkheid zie je ook gebeuren als het om Israël en de Palestijnen gaat.
   Diep in hun hart weten ze echt wel wat er in het verleden in Zuid-Afrika is gebeurd, en wat er thans aan de hand is, maar ze vertikken het om aandacht te vragen voor de vreselijke situatie van de blanke boeren, want dat komt op de één of andere manier niet in hun kraam te pas.
   Mensen zoals deze gids zouden zich geen GIDS mogen noemen, maar MISLEIDER.

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Geweldige bijdrage.

  Terwijl de Europese en Noord Amerikaanse anti racisten zwijgen als het graf want de slachtoffers zijn immers niet zwart.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Het is duidelijk dat de toekomst van de EU er binnenkort ook zo voorstaat, Anti-Apartheid werkt maar één richting op, gelijk het anti-discriminatie in Nederland, is er straks geen droog brood meer te verdienen, en zullen de bronnen opdrogen.
  ‘The trouble with socialism is that eventually you run out of other people’s money’.

  Like

 4. Taljaard zegt:

  Doorgaans vermijd ik topics over mijn geboorteland.
  Want word daar alleen maar heel verdrietig en boos over.
  Wist begin jaren `80 al dat de Nederlandse media niets anders deden dan leugens over Zuid Afrika verspreiden en bezig waren met een misselijk makende en niet ophoudende linkse haatcampagne.
  Ze hebben later in Den Haag een broedervolk verraden en het mes in de rug gestoken.
  Want dat vonden die rooien deugdzaam en het voelde zo goed.

  Even, begin jaren `90, had ik nog hoop dat het ondanks alles toch nog goed zou komen.
  Overwoog toen zelfs om een beroep daarheen aan te nemen, maar mijn vrouw wilde absoluut NIET naar Zuid Afrika. Verstandige meid, zoals achteraf bleek.
  Laat mevrouw Hopkins maar oppassen, want ook in het VK en in Canada zal ze nu niet veilig zijn voor de linkse haat, die zij zich met deze reportage op de hals heeft gehaald. En geloof maar niet dat de huidige Britse en Canadese autoriteiten ook maar een vinger zullen uitsteken om haar daartegen te beschermen. Eerder het tegendeel. En er lopen meer dan genoeg linkse psychopaten rond, kaliber Volkert van der Graaf en Michael van Zeijl, die iemand als haar maar al te graag als ”fascistische en racistische teef” willen vermoorden.

  Ben er zo langzamerhand van overtuigd geraakt dat de linkse MSM niets over Zuid Afrika willen berichten omdat zij het gewoon prachtig vinden wat er daar met de blanke Boeren en Afrikaners gebeurt. Want dat zijn namelijk christelijke mensen. En die haten zij met een satanische haat.
  Net zoals zij de Israelische Joden haten.
  Het is geen onwetendheid, want zij weten bliksems goed wat er in ZA gebeurt.
  Maar het heeft gewoon hun wraakzuchtige en stilzwijgende instemming.

  De moslims daarentegen zijn nagenoeg heilig en onschendbaar, zelfs nadat zij wereldwijd hun ware gezicht hebben laten zien in de gedaante van ISIS en Al Qaeda.
  En die zwarte barbaren in Zuid Afrika hebben ook een welhaast goddelijke status.
  De enige die het in Nederland nog voor de blanke Zuid Afrikanen durft op te nemen is Martin Bosma. Maar die is allang tot paria verklaard en daarom wat dit betreft een roepende in de woestijn geworden.

  Kan voor die mensen alleen nog maar hopen dat de linksen in Nederland en West Europa in zoverre zullen zijn onttroond dat zij hier nog een goed heenkomen zullen kunnen vinden wanneer daar de onvermijdelijke pleuris zal uitbreken.

  Geliked door 4 people

  • Cathja zegt:

   @ Taljaard op 12/2 om 20:38

   Bedankt voor uw reactie, @Taljaard. Wat een triest verhaal. Wat zit de wereld toch vol met haat en wat wordt er gelogen en bedrogen!
   U schreef de woorden: “satanische haat”. Daarmee ben ik het volledig eens! De satan weet dat hij nog maar een korte periode ‘zijn gang kan gaan’, en dan zal hij worden vermorzeld.
   Tot dan zullen zeer velen een tijd van grote verdrukking meemaken, waarvan wij dagelijks de bewijzen zien.

   Sterkte, Taljaard!

   Geliked door 2 people

 5. Wachteres zegt:

  https://sceptr.net/2018/02/britse-journaliste-vastgehouden-zuid-afrika-wegens-rassenhaat/

  Britse journaliste vastgehouden in Zuid-Afrika

  Door Pieter Van Berkel -7 februari 2018 – 12:01

  De Britse journaliste en opiniemaakster Katie Hopkins zou in Zuid-Afrika uren zijn vastgehouden wegens het “verspreiden van rassenhaat”. Hopkins was in Zuid-Afrika om een documentaire te maken over het geweld dat blanke boeren daar ondergaan.

  Katie Hopkins plaatste een video naar Twitter met de bewering dat zij in Zuid-Afrika werd vastgehouden en dat haar paspoort op bevel van het Afrikaans Nationaal Congres (ANC) was afgenomen, waardoor zij niet terug naar Engeland kon vliegen. Katie Hopkins kreeg een tijdelijk verbod om Zuid-Afrika te verlaten wegens het “verspreiden van rassenhaat”.

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Dank u mevrouw Hpkins en ja mij deert het wel degelijk. Wij zijn bevriend met een jongeer als wij echtpaar, hij is Zuid Afrikaan, van Nederlands/Engelse afkomst. Hij kwam naar Nederland om te studeren. Zijn ouders en broer leefden met nog enkele familieleden en hun zwarte arbeiders samen op de boerderij. Tot daar de bloeddorstige moordpartij kwam. De ouders konden totaal berooid omdat ze boodschappen waren doen hieraan ontkomen. Ze werden echter vervolgd, zouden en moesten ook dood. Met behulp van hun vrienden daar en de vrienden hier van hun zoon (aan hun geld konden ze niet mee) hebben we ze daar weggekregen, met heel veel moeite en gevaar. Ze kwamen redelijk ongeschonden in Duitsland aan, maar waren geestelijk gebroken. Ondertussen zijn ze overleden.

  Ik was enige malen in SA vanwege mijn werk, daar heb ik hier iets over geschreven.
  Helaas werd ik wel direct in de haren gevlogen, ik had de apartheid wel vergeten, dat was vele malen erger. En wat ik schreef was wel niet zo helemaal waar. Helaas wel dus.

  Ligt er maar aan hoe je er tegen aan kijkt, toen hadden ze allemaal werk of konden dat krijgen en belangrijk ze hadden voldoende en genoeg te eten.
  Er waren ook die het vertikten om ook maar iets te doen of te werken, die huisden toen al in de achterbuurten zoals Soweto bijv.

  Maar ik zal er verder nooit meer iets over schrijven of zeggen, hoeft men mij hier ook niet meer aan te vallen en dat door mensen, die waarschijn nog nooit een voet op het Afrikaanse continent hebben gezet, behalve misschien in een vacantie resort, zwaar bewaakt dat wel. Maar nooit het leven van de blanke alsook de zwarte bevolking buiten detze resorts hebben leren kennen.

  Dat was het, en ik hoef niet nog een keer een hatelijk “kom, kom”. Prettige avond nog allemaal.

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Bent u op deze site aangevallen,@Nemesis? Dat kan ik me niet voorstellen.

   Maar als u dat zegt, dan zal het wel zo zijn. Wat een droevig verhaal.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik geloof dat ik ook ergens iets gemist heb.
    Wie zou er nou weer @Nemesis hebben aangevallen.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Is alles alweer OK en bijgelegd.

    Ja het was een intens droevig verhaal en er zijn nog veel meer van die droevige verhalen van mensen die we gewoonweg niet kunnen helpen, helaas.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Wachteres en @BertG.: Oké, Mea Culpa: Dat was i k , maar het was NIET Hatelijk bedoeld; dat is ècht wat uit z”n context gerukt.
   Ik erken in dat comment zelfs de buitensporige beestachtige wreedheid van de zwarten. Lees het maar:
   https://ejbron.wordpress.com/2018/02/10/zuid-afrikas-boerderijmoorden-de-politie-is-erbij-betrokken/#comment-743518
   Alleen geef ik toe, dat in mijn comment het accent wèl even werd gelegd op het feit, dat ze hun wreedheid tevens tegen hun eigen mensen bedreven. Want ook dat is de realiteit.
   Ik zei juist: Het ANC was vóór de vrijlating van Mandela al wreed. Dat is geen bagatelliseren. Ook niet van die “Plaasmoorde” want die gruwelen vallen nu eenmaal niet te ontkennen.
   Het enige, waar ik NIET omheen kan voor mezelf – dat spijt me, maar het is niet anders- is, dat het mij niet lukt, het in mijn ogen volkomen verachtelijke van het Blanke Apartheidsregime -vooral vanwege de diepe MINACHTING, die er uit sprak voor alles wat “nie-blank” was, zomaar terzijde te schuiven. En sterker: Ook blánken, de weinige blanken, die daar níet achter stonden, zijn daar het slachtoffer van geworden.
   Daar kan IK nu eenmaal niet omheen. Inderdaad heb ik wel de indruk, dat dat verschillenden hier veel lichter valt, maar IK kan dat gevoelsmatig niet.
   Lees, als je wilt, mijn comment nog maar eens over, Tien: Het is zeker niet bagatelliserend bedoeld. Als het zo over kwam, spijt me dat.
   Maar ik kan nu eenmaal die andere kant niet loslaten en dat ga ik ook niet onder stoelen of banken steken. Dat heb ik nooit gedaan.
   Als ik hier en nu benadruk: Israël pakt het ècht anders aan, meer aanvaardbaar, wordt hopelijk iets beter begrepen, wat ik hiermee bedoel.

   Like

   • BertG. zegt:

    Gelezen, niet meer dan een mening, haal ik er uit.
    Kan dit op geen enkele manier als een “aanval” lezen.
    Vandaar dat het mij ook niet zo opgevallen was.

    Like

   • Nemesis zegt:

    OK, kan ik accepteren. Wat betreft het apartheidsregime, daar heb je gewoon gelijk in en dat heb ik ook niet bestreden. Heb alleen gezegd dat het zwarte bevolking in meerdere opzichten wel veel beter gaat als nu met dat gruwelijke ANC bewind, waarvoor ze zelf nog minder veilig zijn als in de tijd van de apartheid. In die tijd zei ik, was er tennminste genoeg voedsel en werk voor iedereen, ook voor de zwarte bevolking.
    Nee, dus je hoeft het niet los te laten, het waren feiten.
    Echter als je Zuid Afrika eens wilt leren kennen in het echt en niet vanuit een vakantietripje, wil ik je wel daarbij helpen en vrienden van mij vragen of ze je mee willen nem op hun volgende reis daarheen. Op hun beurt gaan ze daar een paar vrienden helpen (nee geen NGO’s) om dingen te herstellen, mensen op te leiden e.d. Daar zou je dan een klein handje mee moeten uitsteken, voor de rest van de tijd mag je wilde dieren bekijken, maar wel onder beveiliging. Helaas zul je de viegreis wel zelf moeten betalen. Helaas heb ik ook niet zo’n dikke portemonnaie, zodat ik dat vliegreisje kon aanbieden. Afrika als land is de moeite waard en ook veel mensen, daarmee bedoel ik de zwarte bevolking zijn de moeite waard.

    Like

  • Taljaard zegt:

   @Nemesis
   Wat een verhaal!
   Kan het begrijpen dat u wat terughoudend bent over dit onderwerp.
   Ben ik namelijk ook, maar dan om redenen van emotionaliteit en machteloze woede.
   Maar kan mij niet herinneren u hier ooit over te hebben aangevallen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Taljaard: Zie mijn comment van gisteren, 22.15u. Plus de link. Lees die vooral, want aanvallen was het niet.
    Ik blijf alleen van deze hele kwestie de verschillende kanten zien. Feitelijk ben ík degene, die hier terughoudend is. EN blijft, want ik heb gemerkt, dat ik niet anders kan.
    Net als met Rusland: Daar kan ik evenmin onversneden voor kiezen. Voor het Zuid-Afrika van de Apartheid geldt voor mij hetzelfde.
    In beide gevallen is er wat mij betreft sprake van té veel aspecten, die mij tegenstaan om dat naar eer en geweten te kunnen doen.
    Het is helaas niet anders.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Dat heeft u ook niet en de machteloze woede en emotionaliteit begrijp ik als bijna geen ander.
    Ik ga me verder inderdaad heel erg terughoudend over dit onderwerp opstellen. Weet u, ik ben er weliswaar geen jaren lang geweesz, maar in die tijden dat ik er was en door de omgeving waar ik was heb ik zoveel gezien, gehoord en meegemaakt, dat wil ik niet eens allemaal vertellen. Het zijn allemaal dingen die beslist niet aan mijn fantasie zijn ontsproten, wat men zou kunnen denken. Bovendien is het ene tijdperk niet met het andere tijdperk te vergelijken en men zich het niet kan voorstellen als men dat alles met eigen ogen gezien en beleefd hebt.
    Op het ogenblik sta ik weer doodsangsten uit want de vader van mijn vriendin is met zijn broer pas weer voor een maand naar SA afgereisd om daar een paar boeren te helpen. Ik hoop dat ze heelhuids en ongeschonden terug komen en dat ze überhaupt terug komen.
    De woede en emoties zullen blijven, zolang er niets gaat veranderen en men daar weer veili kan leven. Helaas kunnen wij er weinig aan doen.. Ik wens u heel veel sterkte.

    Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Ik stond een beetje verbaasd over de bittere reactie, maar nu begrijp ik het beter.
   Daar komt bij dat ik niet altijd alles lees. Ik lees n.l. ook veel op buitenlandse sites ( en ook nog weleens een boek ! )
   Toen ik dit artikel paar dagen terug zag wilde ik eigenlijk niet gelijk die filmpjes bekijken.
   Niet dat ik het niet zou geloven, maar ik heb al dikwijls er veel gezien hoe het nu met de “blanken” daar is.
   Ik wordt er beroerd en depressief van. Heb ook die reactie van Meneer Taljaard gelezen, meerdere keren zelfs en kan helemaal mee inleven wat hij schrijft. Heb zelf niet heel veel ervaring met S.A. ben er weleens geweest maar heb er geen familie of kennissen.
   Ik herinner me wel van een NL ( toen we nog in NL woonde ) gehoord te hebben, vlak na de overname van de ANC: “serves them right”
   hoe ze nu behandeld worden die blanken.
   Dat vond ik zo’n onterechte opmerking.
   Ook je hoort in de NL-media vrijwel nooit
   iets over,
   eigenlijk maar NOOIT, iets over de toestand van de blanken in S.A

   Like

 7. Pingback: RAVAGE!!! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s