Paleisrevolutie tegen Angela Merkel in de maak: Overleeft ze de komende weken?

Screenshot_182

De twee, inmiddels door velen gehate partijleiders, die met hun nieuwe coalitie de vernietiging van het vrije en welvarende naoorlogse Duitsland gaan voltooien.

 (Door: “Xander”)

Met het schandalige coalitieakkoord met de SPD lijkt de grens voor veel CDU leden bereikt – Hoge officier leger: ‘Merkel heeft alles vernietigd waar ik mijn leven lang in heb geloofd en voor gevochten heb’

Ze hebben veel geslikt, van het gedwongen, veel te gehaaste (en nauwelijks onderbouwde) afscheid nemen van kernenergie, het vernietigen van het klassieke huwelijk en gezin als bouwsteen van de samenleving, tot aan het eigenhandig en zonder parlementaire instemming openen van de grenzen voor miljoenen economische moslimmigranten annex sociale zekerheid toeristen. Het nieuwe regeerakkoord met de SPD lijkt veel CDU en CSU leden dan eindelijk een brug te ver. De woede over Merkel wordt almaar openlijker geuit – is er een paleisrevolutie aan het ontstaan? Overleeft ze de komende weken?

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Elite, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Paleisrevolutie tegen Angela Merkel in de maak: Overleeft ze de komende weken?

 1. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1657663/koningsdrama-in-cdu-en-spd

  Koningsdrama in CDU en SPD

  Door Rob Savelberg
  2 uur geleden in BUITENLAND

  BERLIJN – Bij de twee grootste Duitse partijen is een koningsdrama gaande. Eerst implodeerde de linkse SPD die Martin Schulz uit de nieuwe regering jaagde, en kanselier Merkel (CDU) dient intussen alle zeilen bij te zetten om haar opvolging veilig te stellen.

  De Telegraaf spreekt ook al zijn bezorgdheid uit.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Hopelijk niet !!!

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  Ik hoop toch zo dat ze in Duitsland vol inzetten op volksopstand.

  De enigen die voordeel bij dit kabinet hebben zijn die miljoenen moslimmigranten die in de watten worden gelegd.
  Hopelijk gaan de Duitsers de straat op om te demonstreren tegen dit onheil.

  En in EU termen, ook in Frankrijk borrelt het, Frankrijk en Duitsland doen er ook alles aan om het mislukte megalomane EU rijk in stand te houden.
  De euro is failliet het moet alleen nog tegen de burgers worden verteld.
  Per saldo betalen de noordelijke landen een netto rekening voor het zuiden.
  En het gratis geld is het ook enige voordeel wat zuidelijke staten hebben van de EU en de enige reden dat ze er in blijven.

  Er volgen nog afspraken over een Europees pensioen waarna ze onze vette pensioenpotten ook kunnen aanwenden voor de opbouw van het EU rijk.
  Het afschaffen van het contante geld is nummer twee daarmee heeft de EU de macht op al onze bezittingen.
  U kunt de rest zelf wel invullen.

  Nee Merkel en consorten horen thuis voor een volksgericht en aanstonds op het schavot!

  Geliked door 3 people

 4. Mary zegt:

  De enige oplossing is Merkel “vernietigen” echter dan ben je nog niet van de duistere EU club af die in feite dezelfde koers volgt, het vernietigen van het Europese volk, dus beide graag elimineren!!!.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jean zegt:

  Ik hoop dat de Duitse burgers die 2 misdadigers opsluiten voor de rest van hun verradersleven, dagelijks laat ik een kaarsje branden hopende op snelle opsluiting en voor mij mogen ze die beide volksverraders veroordelen tot de doodstraf, niets aan verloren, integendeel, terug een vrij Duitsland en hopende dat dit voor heel Europa zal plaatsvinden.
  Grenzen sluiten.
  Dagelijks enkel duizenden vreemdelingen verwijderen uit Europa met vliegtuig, trein, bus en desnoods te voet.
  Illegalen en strafbladbezitters én islamieten als eersten verwijderen.
  EU stal sluiten en de misdadigers opsluiten.
  Geen eurocent nog verknoeien aan Afrika, aan politieke parasieten én aan vreemdelingen.
  Besparing: Miljarden euro’s op jaarbasis en gigantische veiligheid voor de Europeanen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Dewevoga zegt:

  Ook deze site besteed hier aandacht aan: http://burgergazet.nl/prikbord-nr-713/

  Like

 7. Republikein zegt:

  Merkel is crimineel! Vriend en helper, wanneer beweegt u eindelijk uw kont en wordt u actief?

  Vicepresident van het Federaal Grondwettelijk Hof, Prof. Ferdinand Kirchhof, heeft de misdaden van Merkel nu officieel erkend!

  Op dit moment is er nauwelijks verkiezingscampagne van de misdadiger Merkel, waarin haar uitvoering van leugens niet verloren zou gaan in spot, fluitconcerten en Merkel-muss-weg-Rufen. En terecht, zoals de vice-president van het Federaal Grondwettelijk Hof, Prof. Ferdinand Kirchhof, nu publiekelijk bevestigt. Kirchhof’s getuigenis heeft een nieuwe kwaliteit, hij is nog steeds in dienst, in tegenstelling tot de andere systeemvijanden en handlangers die het recht op pensionering inslikken. Kirchhof daarentegen heeft nu openlijk de misdaad van Merkel aan de kaak gesteld: de geplande opening van een sluisdeur en illegale grensovergangen. Na de val van het Merkel-systeem moet ze de rest van haar leven achter de tralies doorbrengen.

  https://bewusstscout.wordpress.com/2018/02/10/merkel-ist-verbrecherin-freund-und-helfer-wann-bewegt-ihr-endlich-den-arsch-und-werdet-aktiv/

  Gaat het toch nog gebeuren in ons leven?

  Like

 8. eva110 zegt:

  In voormalige DDR steden zijn al in verscheidene grote demonstraties geweest en hebben meerdere confrontaties met de parasieten plaatsgevonden.
  Het is te hopen dat deze trend zich uitbreid naar de rest van het land en er werkelijk een volksopstand ontstaat.

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Ik zou geen vertrouwen hebben in de SPD en zeker niet in Schulz als slippendrager der EU. Wellicht wordt de SPD door de V.S. (*financiele bijdrage)als minder schadelijk geacht t.o.v. de ex DDR, fraue Merkel.

  Was het niet Willy Brandt (SPD) die in 1950 en ook later in de jaren vijftig in het geheim honderdduizenden Duitse mark die destijds de lijn voorstond van integratie van de Duitse Bondsrepubliek in het Westen.

  Mocht u het snappen….. vertel !

  Like

 10. Trucker zegt:

  Ik ben helemaal niet zo hoopvol dat het kreng (pur sang) communiste Merkel de zakdoek in de ring zal gooien vrijwillig of niet.
  Zij is de machtigste vrouw in het voormalige Avondland en wordt in de eu van de de HQ brussel dictators ten volle door hun gesteund.
  Tussen haakjes, ook de snotneus die met zijn moeder is getrouwd (voor de onwetenden is Macron, die door Franse Zombies tot president is verkozen) zit op dezelfde lijn als de dictators en hun instrument (Merkel).
  Wacht nog maar met hoera roepen want Duitsers bestaan (net als alle (voormalige) Avondland inwoners) voor het grootste deel uit Zombies.
  Het vel en de beer… we zijn allen opgegroeid met die spreuk of niet …

  Geliked door 1 persoon

 11. Trucker zegt:

  Ik ben helemaal niet zo hoopvol dat het kreng (pur sang) communiste Merkel de zakdoek in de ring zal gooien vrijwillig of niet.
  Zij is de machtigste vrouw in het voormalige Avondland en wordt in de eu van de de HQ brussel dictators ten volle door hun gesteund.
  Tussen haakjes, ook de snotneus die met zijn moeder is getrouwd (voor de onwetenden is Macron, die door Franse Zombies tot president is verkozen) zit op dezelfde lijn als de dictators en hun instrument (Merkel).
  Wacht nog maar met hoera roepen want Duitsers bestaan (net als alle (voormalige) Avondland inwoners) voor het grootste deel uit Zombies.
  Het vel en de beer… we zijn allen opgegroeid met die spreuk of niet …

  Like

 12. Jan zegt:

  Merkel is niet van plan defensie op beloofd peil te houden

  ….
  The betrayal came on Wednesday, when Merkel’s Christian Democrats and the center-left Social Democrats agreed to a coalition deal which fails to recommit to the NATO defense spending target of 2 percent of GDP. Instead, the deal says only that Germany will make “an appropriate contribution” to NATO.

  Merkel’s “appropriate contribution” deal shows that no amount of U.S. complaining will make things better with Berlin. Only action can do that.
  Correspondingly, it’s time to begin relocating the U.S. military out of Germany and into Poland.

  http://www.washingtonexaminer.com/trump-should-relocate-us-military-forces-in-germany-to-poland/article/2648414

  Like

 13. Jan zegt:

  Of iemand in dit land arm is bepaal nog altijd ík!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s