SEPTEMBER 2017!: CIA betaalde $ 100.000 als voorschot voor anti-Trump dossier

Screenshot_200

(Door: “Manna”)

Het is een stralende dag in september 2017, vier  maanden geleden. Je zit op het CIA-kantoor in Berlijn en de telefoon gaat. Een hijgende Rus aan de andere kant van de lijn vertelt je dat hij 10 miljoen wil voor ‘gestolen cyberapparatuur’ EN een compromitterende video en belastende data over president Trump. Een tijdje later belt hij weer, en de prijs is gezakt naar 1 miljoen…. en voor een voorschot van een ton laat hij een video van Trump zien….

Ja mensen, zo gaat het op dit moment bij de CIA. Wie uiteindelijk het fiat gaf voor dit ‘koopje’ wordt nog nader uitgezocht, maar de officiële lezing van de CIA is dat het haar natuurlijk om de cyberapparatuur gaat. Right. Uiteindelijk worden een video en data overhandigd. De data bestaan uit onleesbare cijfers en de video duurt 15 seconden zonder geluid met 3 onherkenbare personen, waarvan 1 de president zou zijn.

Of de CIA- agenten hebben slechts voldoende hersencellen om hun behoefte op de toilet te doen, OF er is nog een aantal sleutelfiguren aan de top van het bureau dat elke strohalm aangrijpt om aan gevangenisstraf te ontkomen door de president onderuit te halen.

Dit jaar staat in het teken van de grote schoonmaak. En het klokje tikt, want de Senaatsverkiezingen komen eraan. Voor deze verkiezingen gaan heilige huisjes om. Achter de schermen zijn al sleutelfiguren, waaronder Huma Abedin (rechterhand Hillary), bezig met deals met Justitie.

It’s gonna be a hot summer

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op SEPTEMBER 2017!: CIA betaalde $ 100.000 als voorschot voor anti-Trump dossier

 1. Guardiacivil zegt:

  Dat al die corrupte clans in een ravijn storten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Hussein Obama had het ‘Rusland-dossier’

  Rice in email: Hussein Obama betrokken bij bespioneren van Trump

  Geliked door 1 persoon

 3. Zo rennen de hazen van de deep state.
  Dat overigens de publicatie van het democratische Memo werd verboden, was wegens Nationale Veiligheid en Juridische zaken. Dat betekent dat een deel van de genoemde (onbekende) mensen in dat memo onder verdenking staan van criminele zaken en er aanklachten tegen hen in voorbereiding zijn of al klaarliggen.

  Men probeert het deksel op de pan te houden, maar het borrelt en sist ondergronds behoorlijk. De zweer gaat denk ik binnenkort openbarsten. Kan wel een half uurtje duren.

  Geliked door 1 persoon

 4. Mario Schettini zegt:

  ik wil de heer Bron complimenteren met de video van Htiler en Zijlstra. ik heb letterlijk in een deuk gelegen. ontzettend geestig! dank. de video slaat wel niet op dit topic maar ik weet niet hoe ik u anders kan bereiken. vriendelijke groet Mario

  Geliked door 1 persoon

 5. Anna zegt:

  Het moeras in Amerika wordt nu echt drooggelegd …… Het is ongelooflijk hoe corrupt Obama en consorten daar was en nog is…..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s