Europese delegatie PVV wil debat over sekssubsidies Oxfam

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Olaf Stuger)
(http://www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Europees Parlement, Hypocrisie, Linkse Kerk, Ontwikkelingshulp, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Europese delegatie PVV wil debat over sekssubsidies Oxfam

 1. Cathja zegt:

  De grieven zijn op een duidelijke manier verwoord. Subsidie aan deze ‘hulp’organisatie moet onmiddellijk stoppen! Het is ONS geld wat te grabbel gegooid wordt, en ik begin zo langzamerhand te begrijpen waarom Brussel elk jaar de bijdrage van de lidstaten wil ophogen.
  Nederland moet de poot stijf houden, en geen cent extra afdragen. Laat Brussel eerst maar eens leren netjes om te gaan met het verkregen geld, en goed kijken aan wie er een donatie gedaan wordt.
  Wat Oxfam geflikt heeft is te erg voor woorden!

  (De ‘medewerkers’ van Oxfam noemen zich ‘hulpverleners’).

  Geliked door 1 persoon

  • In elke natie, samenleving, klasse, religie, organisatie, partij, gemeenschap, … zijn er wel gewetenloze individuen terug te vinden die – al dan niet georganiseerd – alleen maar uit zijn op eigenbelang ten koste van wie of wat dan ook. Dat betekent niet automatisch dat de ganse entiteit verrot is. De PVV probeert hier een wereldwijde organisatie in zijn geheel te verguizen die eerlijke handel met derde wereldlanden stimuleert, mensenrechten verdedigt, ontwikkelingsprojecten in de derde wereld opzet, … . Dat doet ze ook met islam.
   Het is goed dat misbruiken aan het licht komen en aan de kaak gesteld worden. Daar moeten de daders voor vervolgd en gestraft worden. Het is verwerpelijk als dit leidt tot een veralgemeende negatieve stigmatisering van de ganse gemeenschap waartoe zij behoren. Dit laatste leidt immers tot fenomenen als racisme, haatcampagnes, onverdraagzaamheid, het zaaien van angst en verdeeldheid, het manipuleren der geesten, mensen opzetten tegen elkaar, … Diezelfde politiek leidde vorige eeuw tot Wereldoorlog II.
   Gevaarlijke strategie die hopelijk niet veel aanhangers meer krijgt !

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    In één woord: BULLSHIT!

    Geliked door 4 people

   • Petra DeBoer zegt:

    @Marcel Riemis, Oxfam is wel als gehele organisatie verrot want anders hadden ze alle misstanden niet stil stiekem in de doofpot gestopt en hadden ze aangifte op Haïti gedaan van deze walgelijke praktijken. Het Oxfam-huis in Port-au-Prince stond bekend als ‘het hoerenhuis’. Vier medewerkers werden ontslagen. Een van hen, de Belg Ronald Van Hauwermeiren, kreeg positieve referenties toen hij, met succes, bij een Franse hulporganisatie solliciteerde. En dan noemt u dit geen verrotte organisatie??? Ze wisten dat deze Belg bij een andere hulporganisatie wederom vrouwen en/of kinderen kon gaan misbruiken.

    https://www.volkskrant.nl/buitenland/directeur-oxfam-treedt-af-vanwege-seksschandalen-in-tsjaad-en-haiti~a4569260/

    En dan moet daar zuur verdient geld van de belastingbetaler naartoe? U spoort niet.
    Oxfam is een organisatie wat met heel veel subsidie uit vele landen en de EU, de rechten van vrouwen met voeten treed en ze in ruil voor seks hulp bied. Deze vier ontslagen medewerkers zijn het topje van de ijsberg van mensen die ook ontslagen behoren te worden.

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1666292/kaag-neemt-stappen-na-misstanden-oxfam

    Onder een dekmantel van hulp bieden verrijken deze mensen van Oxfam en vele andere goede doelen organisaties zich over de rug van mensen die hulp nodig hebben maar niet krijgen. Het geval Oxfam staat niet op zich en uw PVV bashen is smakeloos want juist Oxfam is bezig met haat zaaien, strijden tegen kapitalisme (een politieke organisatie dus met als dekmantel hulpverlenen maar wel in ruil voor seks en dan weten we nog niet eens waar vele verdwenen kinderen op Haïti zijn gebleven), mensen tegen elkaar opzetten enz.

    WOII is het gevolg van nationaal socialisme en of dat vandaag de dag nu internationaal socialisme heet, GroenLinks, Democraten, D’66, SPD, Labour Party, PvdA, SP of AFA…het is allemaal socialistisch. Uw vergelijk met de PVV en WOII slaat werkelijk nergens op. Oxfam is ook socialistisch met hun marxisme, en zijn tegen kapitalisme en dus tegen handel. Eerlijke handel zegt u??? Noemt u seks in ruil voor hulp eerlijke handel? Mensen die geen geld hebben om eten te kopen en dan op deze manier hulp bieden. Ik vind dit alles ongehoord en raad u aan om u diep te gaan schamen.

    Geliked door 2 people

   • Jan zegt:

    Oxfam is een verrotte club van doorgewinterde marxisten, net als Artsen zonder Gêne, die het zelfs bestaat Talibanterroristen te behandelen met als argument dat zij arts zijn. Al deze linkse clubs leven van subsidie en menen dat zij boven de wet staan, menen dat zij in alles gelijk hebben, want links. Hersenloos volk dat door hersenloze donoren en baantjesjagers in het zadel worden gehouden.

    De islam was van af het begin een ideologie van moordenaars. Wie een andere visie heeft heeft nooit leren nadenken.

    Geliked door 4 people

   • Elisah zegt:

    Goed zo Petra!

    Like

   • Harry zegt:

    Het lijkt verdomme wel of je “Ernst Quispel” hier weer leest , “Riemis” .
    U weet wel die door de overheid betaalde trol .
    Die, (Wim Hutten in Den Haag ) heeft een ” advieskantoortje” , vanwaar ie de boel bij DDS zit te verramponeren , als ie het niet druk heeft .
    En hij heeft het nooit druk , want hij is er altijd !
    Die kraamt ook altijd dezelfde soort waanzin uit .
    Die ziet ook altijd ALLES precies verkeerd .
    Trekt partij voor Rutte & co , heeft de pest aan Wilders en Baudet .

    En het eigen volk kan verrekken , want niet politiek-correct .
    Hoe verknipt kun je worden ?

    Geliked door 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  Bert, het lijkt wel of dat je de laatste paar dagen hier steeds vaker krijgt te maken met betaalde EU trollen.
  De 1 na de andere komt hier iets wazig verdedigen, m.b.t de EU
  Gisteren of de dag daarvoor nog iemand die vond dat je ook geen vervelende dingen over Merkel kon zeggen, en nu dit weer, 22:57 hierboven.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Marcel Riemis zou door kunnen gaan voor timmerfransje.

   Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ BertG.

   Dat speelde de laatste dagen ook door mijn hoofd, al heb ik het nog niet in een reactie gezegd. Maar je zou best gelijk kunnen hebben.

   Like

  • Alsof ze bevel van hun Adolfs hebben gehad om even een stapje terug te doen, niet meer zo schreeuwen en janken maar nettere reacties in de panelen. Wat ook opvalt is de NPO die minder rascist tegen ons schreeuwt of Anne-Fleuren die zelfs met PVV-ers zou praten. Ik vertrouw de hele zooi ook voor geen meter en ik blijf bij de oplossing die opa altijd had: Ophangen die zooi en als er toevallig ene goeie tussen zit hangen we die apart.

   Like

   • BertG. zegt:

    Er op reageren is dan ook geheel zinloos.
    Daar laat je mee zien dat je ze nog serieus neemt ook.
    Het is mij allemaal te toevallig de laatste paar dagen hier.
    Wat jij zegt, doe het wat rustiger, en probeer in gesprek te blijven.
    Wie weet wat ze dan nog los laten aan info.

    Like

   • BertG. zegt:

    Maar datzelfde denk ik ook van reageerders die plots beweren respect op te kunnen brengen voor zijlstra.
    Dat is toch wel een zeer vreemd standpunt ineens na jaren.
    Of het zijn trouwe VVD’ers die hier de boel een beetje in de zeik lopen te nemen, en dat al tijden goed weten te verbergen.

    Geliked door 1 persoon

   • We kunnen veel leren van die mensen die van alles doen om straks maar in de hemel te komen en hier op aard mogelijk nog even een Groot Licht in het Politburo die alle stagiaires mag bepotelen en zich de hele dag de tiefus zuipen als ie nog tijd heeft om sprokkjes te bedenken. Ze likken de reet van de pedopaters en ander tuig met een gestreken vale klerkensmoel, heulen met de vijanden van hun meesters om deze te bekeren en zetten de onwelgevalligen voor een lollie voor straks op de brandstapel. Dit gebeurt waarschijnlijk omdat dit soort scripts in alle kruipenden zit. De honden moeten we dat vergeven, die hebben het miljoenen jaren afgekeken in hun omgeving.

    Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @BertG. om 6:57

   Marcel Riemis is pro Palestijns en anti Israël. Hij zit in het linkse (PvdA) kamp. Ik heb op dit moment niet meer zo het gevoel dat hij een ‘betaalde EU-trol’ is.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Elisah

   Als je een beerput eenmaal open maakt is de stank niet meer te harden! Wat voor drek zullen we nog meer te horen krijgen?
   Alsof dit al niet erg genoeg is!

   Like

 3. kampersrene zegt:

  Hebben bij soms bij Oxfam ook moslims in dienst genomen ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s