Afrikaan = Duitser?

Screenshot_231

(Door: Dr. Michael Grandt – Vertaling: E.J. Bron)

Een “expert” en criminoloog provoceert met zulke ongelooflijke Welcome-uitspraken dat de adem in je keel stokt. Hier het ongelooflijke:

Prof. Dirk Baier, criminoloog aan de Hogeschool voor Toegepaste Wetenschappen in Zürich, die met Christian Pfeiffer een onderzoek over criminaliteit onder “vluchtelingen” heeft gepubliceerd, provoceerde in een talkshow op de zender Phoenix met ongelooflijke uitspraken, verfraaide en verdraaide – wat mij betreft – het vluchtelingenprobleem op niet te verontschuldigende manier.

Zo bijvoorbeeld:

“Als we nu 500.000 Duitse jonge mannen naar Frankrijk zouden hebben gestuurd, dan zou Frankrijk een probleem hebben met Duitse jonge mannen die crimineel zijn.”

Neem dat eens goed in u op!

De publicist Ulrich Reitz was hier boos over en zei dat Baier vermoedelijk zou denken dat 500.000 Duitse mannen in Frankrijk dezelfde verwoestingen zouden aanrichten als 500.000 Afrikanen in Duitsland?

Ongelooflijk!

Baier geeft dan toe: de jonge mannen hebben het grootste risico gewelddadig te worden.

Daarna de volgende ongelooflijke uitspraak van Baier:

Er zouden onderzoeken bestaan die zouden aantonen dat de bevolking nog steeds 80% VOOR vluchtelingen is. 4/5 deel van de bevolking zou achter hetgeen staan dat er is gebeurd.

Dan vraag ik me af: Waar leeft die “expert” eigenlijk?

Geld, geld, geld

We geven aan het Italiaanse ministerie van Financiën € 20 miljard voor de directe verzorging van “vluchtelingen” en volgens informatie van het ministerie van Ontwikkelingssamenwerking € 30 miljard.

Daartegenover staat dat er € 35 miljard nodig is voor scholen en infrastructurele maatregelen. Krijg dat maar eens bij elkaar!

Iemand met een gemiddeld inkomen verdient ongeveer € 33.000 per jaar. Steeds opnieuw zijn er gevallen van “vluchtelingen” met meerdere kinderen en vrouwen, die van de staat ZONDER te werken net zoveel krijgen als diegene die dag en nacht zwoegt.

DAT, meneer de “expert”, zijn ONZE problemen!

Bron:
www.michaelgrandt.de
Door: Dr. Michael Grandt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Fake News", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Afrikaan = Duitser?

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig aldus Baier.

  Geliked door 1 persoon

 2. Elisah zegt:

  Het meest idiote is nog dat deze “expert” als enige zijn eigen leugen gelooft …

  Like

 3. BertG. zegt:

  Vreemd dan toch dat toeristen nooit zomaar complete steden plunderen en iedereen aanranden of verkrachten die ze tegen komen, als ze op vakantie zijn.
  Dat zou dan toch een logische conclusie moeten zijn, volgens de man.

  Geliked door 1 persoon

 4. kampersrene zegt:

  Op die foto zien die nieuwe Afrikaanse Duitsers er heel wat symphatieker uit dan de Islammers .Ze tonen hun ware aard en hebben geen baarden . Dat is een pluspunt

  Like

 5. Bas zegt:

  Academische luchtfietserij, al zouden er onderzoeken bestaan die etc., nota bene van een expert. En zo zijn er meer, die het in de EU-gemeenschap hogerop zoeken.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Hogeschool voor Toegepaste Waanzin in Zürich ????

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s