Au, dat doet zeer!

Screenshot_229

(Door: H. Numan)

Gisteren vloog Halbe Lulstra de laan uit. Omdat hij loog? Welnee, dat doen alle politici. Hij vloog eruit, omdat hij onhandig loog. Dat was een beetje dom, hè schat? Niet alleen Zijlstra stond voor schut, maar het hele kabinet. Internationaal is de affaire in het nieuws gekomen. Nederland lacht zich een bult en de hele wereld doet dat ook. Dat kan dus niet. Daarom moest de Halbe zool vertrekken.

En dat gaat het kabinet een berg problemen geven. Zeg maar gerust dat kapitein Rutte op Zr. Ms. Rutte III zijn marionetten bemanning opdracht geeft om de aambeienzalf te pakken. Drie forse dreunen vlak voor de verkiezingen: 1- Pechtold’s neukhut. 2- Pia’s orgaanroof. 3- Halbe’s lulsmoes. Als dat geen invloed heeft op de komende verkiezingen, dan woont u echt in Noord-Korea aan de Noordzee.

Nou niet gaan juichen, want de ellende gaat nu pas echt beginnen. Vergelijk het met een steenpuist die aan het uitkomen is. De coalitiepartijen gaan verliezen, op zeker. Dat gaat binnenkort resulteren in onmogelijke landelijke verkiezingen. Wat we hadden, waren een paar grote partijen, een paar middenpartijen, en een berg kleine partijen. Wat er gaat komen, zijn geen grote partijen, veel middenpartijen en kleine mohammedaanse partijen. Die elkaar de tent uitvechten om de PVV tegen te houden. Waarom? Omdat gezond verstand het land is uitgezet. De waanzin regeert, en doet dat al vele jaren.

U vindt Rutte een onbetrouwbare Zijlstra, maar daarvoor was Balkenende dat ook. En voor hem Kok. De man van wie u nog een kwartje krijgt. Dat is dus € 1000,25 bij elkaar. Rutte moet nog een rug lappen, weet u nog? Voorlopig is dat uw eigen rug, omdat organenroof nu wettelijk toegestaan is.

En dan dat fantastische Forum voor Dhimmocratie. Dat wilde helemaal geen debat over Halbe Zijlstra. Het wilde hem de gelegenheid geven met stille trom te vertrekken. Zeer terecht veegde Wilders Baudet daarover de mantel uit. Er is nog veel meer merkwaardigs in die club. Wat zei advocaat Hiddema ook al weer als oplossing voor ons mohammedanen probleem? “Trouw er maar mee, dan gaat het vanzelf over.” Ja, dat zei meneer pastoor vroeger ook, als je niet op vrouwen viel. Uit eigen ervaring kan ik u verzekeren dat zulks absoluut niet werkt, en dat je dan tenminste twee mensen in de ellende stort. Nog afgezien van het feit dat mohammedanen daar harder om lachen dan wij over Lulstra. “Trouwen met … dhimmi´s? Het idee alleen al!”

Denk even na: met droge ogen beweren dat trouwen met mensen die de voorkeur aan neven en nichten geven, bij voorkeur uit eigen dorp, laat alleen maar zien dat de goede man niets weet van het probleem. Helemaal niets. Deze mensen gooien hun eigen dochters liever voor de trein of van het balkon. Letterlijk. Dat noemen we “eerwraak”, wel eens van gehoord? Hiddema in ieder geval niet. Maar hij weet wel meer niet.

Zo verklaarde hij een vuurwapenvergunning te willen aanvragen voor zelfverdediging. Als hij een goedwillende Nederlander was, ach. Die weten niet beter. Maar hij is advocaat. En dus weet hij als geen ander dat je nooit of te nimmer een wapenvergunning voor zelfverdediging krijgt. Sterker nog: als je zo idioot bent om dat als reden op te geven, belt de politie direct je schietvereniging om je te laten royeren. Zelfs Wilders mag geen wapen dragen, en als er iemand is die dat serieus nodig heeft, is hij het.

Kortom, laat alle hoop varen dat FvD Neerlands hoop in bange dagen is. Dat is het niet, en wil het niet worden ook. FvD is de opvolger van D66, maar dan aan de rechterkant van de Kamer. In tegenstelling tot FvD had D66 principes. Niet veel, en ze veranderden die principes meer dan 66x, maar ze had ze wel. FvD is in het gat op rechts gesprongen. Dus moet je stevige taal uiten, anders denken de mensen dat je Zijlstra heet. Hoeft niet eens geloofwaardig te zijn (zie Hiddema), ze vreten het toch wel.

FvD is niet opgezet door de VVD of de PvdA, maar je zou haast denken van wel. Geloof maar dat men in Sociëteit de Witte een goed glas port schonk toen Baudet voor zichzelf begon. Een betere remedie tegen Wilders is er niet. En als die FvD groeit? Geen probleem, de rotzooi komt vanzelf wel. Sneller dan ik had gedacht, overigens. De overige opportunisten willen nu al incasseren. En als FvD die problemen overkomt? Ook geen probleem, want ze willen niets anders dan mee vreten uit de ruif en meedraaien in de carrousel.

Wat voor problemen gaan er komen? Ik ben bang dat we meer problemen krijgen dan destijds in de jaren-30. De euro – daar hoor je de laatste tijd niks over – staat op springen. 0% rente kan niet werken. Dat je een bank moet betalen om je geld er te mogen stallen, is waanzin. Ik betaal een bank ook niet voor advies wat ik met geld moet doen. Heb toch geen cent te makken. Griekenland had min of meer overeind kunnen staan op krukken als ze niet in de Euro zaten. Italië en Spanje ook. Maar die worden overeind gehouden met uw geld. Als dat dit jaar niet spaak loopt, dan gebeurt dat volgend jaar. Plus de Brexit, waar de EU op een vechtscheiding uit is.

Dat is economisch. Op zich een probleem waar we de komende generaties van laten genieten, maar er is veel meer. We hebben ook een gigantisch mohammedaans probleem. Islam en democratie gaan niet samen. Dat is manifest onmogelijk. Islam betekent onderwerping. Zij aan de maangod, en wij aan hun. Als u dat na vijftig jaar islamisering nog niet door heeft, ga dan naar de halal slager en koop 10 kilo hersens. De grote mohammedaanse aanslag in Nederland is slechts een kwestie van tijd. Over tijd eigenlijk, maar we hebben geluk gehad. Wij moeten altijd geluk hebben. Zij maar één keer.

Wilders gaat niet te ver. Hij gaat niet ver genoeg! Maar politiek is haalbare doelen nastreven, en niet het onmogelijke. Als de PVV alle mohammedanen het land wil uitzetten en alle moskeeën wil sluiten, wordt de partij direct verboden.

Dus gaan we vrolijk verder met dhimmificeren. Waarbij u en ik de concessies moeten doen, en mohammedanen nooit. Of op z’n allerbest tijdelijk (volgens de Hadith mag dat nooit langer dan 10 jaar duren) en tegen de hoogst mogelijke prijs.

Zonder op te roepen tot geweld: als we op democratische wijze sharia-recht kunnen invoeren, kunnen we het verbieden ook. Als we op democratische wijze al onze grote, middelgrote en kleine steden kunnen volplempen met moskeeën en mohammedanen, kunnen we ons er ook op democratische wijze van verlossen.

Het probleem waar we nu tegen aankijken, is dat democratie afgeschaft gaat worden, omdat wij op democratische wijze zeggen: nu is het wel genoeg. Waar onze bestuurders en mohammedanen zeggen: nee, we zijn er nog niet en we willen nu incasseren. Daarom schaffen we de democratie af. Onze bestuurders willen graag goedkope werknemers die doen wat ze zeggen. (Veel succes met jullie nieuwe mohammedaanse onderdanen!) En mohammedanen willen blijven genieten in Luilekkerland.

Het CDA was de eerste grote partij die verdween. Met goede reden, want het CDA was sowieso een achterhoedegevecht. Ze gingen samen, omdat ze alleen de politiek niet meer konden beheersen. Secularisatie. De tweede partij was de PvdA. Omdat ze de A van arbeider in Arabier veranderden. De VVD en D66 zijn nu aan de beurt. Omdat ze allebei Zijlstra doen. Het enige wat ze weten te bereiken, is dat de PVV en FvD iets langer uit de regering gehouden worden. Maar de prijs gaat verschrikkelijk worden.

Als afsluiter: in 1572 was Nederland grotendeels katholiek. Er was minder dan een derde protestanten, de meesten waren Lutheraan. Slechts 5-7% was calvinist. Die wilden een burgeroorlog, en die kregen ze. Op dit moment hebben we meer dan 7% mohammedanen. In de grote steden zijn ze al in de meerderheid. Ik kan niet stemmen, maar u wel. Dat zou ik dan maar doen ook. Zolang dat nog kan.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Au, dat doet zeer!

 1. om in te lijsten!!!!!!!!!!! Bravo !

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Zelden zo’n pakkende tekst gelezen.
   Bravo!!!
   Wat ’n verademing tegenover al dat gezeik over van alles en nog wat, wat we allang weten, waarbij nog nèt niet wordt geschreven dat we allang verloren zijn, maar wèl dat politici altijd slecht zijn, en nog ’n onafzienbare berg gemeenplaatsen…
   Numan schrijft over precies hetzelfde, maar geeft tegelijkertijd overduidelijk aan waar de schoen wringt, wat er dient te gebeuren en wat er onverbiddelijk en onhoudbaar GAAT gebeuren.
   Perfect, topklasse!!!

   En dan ook nog ’n berg creatief woordgebruik!

   Like

 2. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Mooi artikel!

  Like

 3. Hendrik zegt:

  Alle moslims terug naar de zandbak! Ze horen hier niet, het is een invasieve macht aan het worden. Den Haag wordt toch eens wakker, blinde vinken!

  Like

 4. Klap klap klap klap klap, en dat meen ik echt.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Geweldig artikel! Er zit nog humor in ook.

  Wilders gaat niet te ver. Hij gaat niet ver genoeg! Maar politiek is haalbare doelen nastreven, en niet het onmogelijke. Als de PVV alle mohammedanen het land wil uitzetten en alle moskeeën wil sluiten, wordt de partij direct verboden.

  Ik vind Wilders ook veel te ‘soft’, te aardig, maar hij is aan handen en voeten gebonden vanwege de gebruikelijke demonisering. Hij moet elk woord en elke daad op een goudschaaltje wegen. Ik zou allang ontploft zijn in Wilders’ situatie. Figuurlijk, maar daardoor waarschijnlijk ook letterlijk.

  Wat betreft die orgaanroof: ook ik heb aangegeven dat ik geen orgaandonor wil zijn. Mijn wens wordt zogenaamd geregistreerd ende vastgelegd door de (orgaanr)overheid. Maar wie zegt dat ik hierop kan vertrouwen? Lig ik straks alsnog vastgebonden op een operatietafel terwijl men mij zonder verdoving opensnijdt…

  Ow wacht… Gelukkig heb ik mijn complete lichaam jaren geleden al ter beschikking gesteld aan de medische wetenschap. Ná mijn dood.
  Kunnen ze misschien dán nog iets van me leren. Mijn vader en moeder hebben hetzelfde gedaan. M.b.v. hun lichamen oefenen artsen nieuwe operatietechnieken en leren studenten wat ze moeten weten over anatomie.

  Dit schoot mij een paar dagen geleden te binnen: als de schurken straks onze lichamen leegharken, waarom krijgen wij hiervoor tijdens ons leven dan geen vergoeding? Gratis medische zorg, bijv.? Net zoals de mohammedaanse ‘vluchteling’ die krijgt? Die kosten voor onze zorg worden toch ruimschoots gecompenseerd door de hoge bedragen die onze geroofde organen opbrengen?
  Stel dat Soros een nieuw onderdeeltje nodig heeft? Ik bedoel maar…

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Echt waar, recht voor de raap, geen ruimte voor flauwekul… en nog lachen ook!
   God, wat ’n verademing tegenover dat slachtofferrol-geschrijf van mensen die vinden dat ze zo belangrijk zijn dat ze per se óók ’n duit in het zakje moeten doen.

   Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Tistochwat zegt:
   14 februari 2018 om 13:11

   ——————waarom krijgen wij hiervoor tijdens ons leven dan geen vergoeding? Gratis medische zorg, bijv.? Net zoals de mohammedaanse ‘vluchteling’ die krijgt? Die kosten voor onze zorg worden toch ruimschoots gecompenseerd door de hoge bedragen die onze geroofde organen opbrengen?———————————————————————

   Je kon het niet beter zeggen. Ik ben het hier helemaal mee eens.
   Ook ik vind dat als iemand zijn/haar organen afstaat, dat de naasten van de donor daar dan een royale vergoeding voor moet(en) krijgen. We zijn verdorie geen sloopauto waar je gratis onderdelen uit kunt halen !
   Die chucky-bende op het binnenhof hebben geen geweten.
   Zij zien ons, het volk, niet als mensen, maar als wandelende portemonnees en werkpaarden.
   Straks gaan ze ons nog van onze huiden jassen maken die ze voor vet geld verkopen als, de relikwie der ongelovigen aan degenen die ons haten,”voor de zwaar klisma-gelovigen” opdat de haat in stand blijft en om het optimale aan kapitaal uit ons te halen. Het is een ziekelijke obsessie voor ze om overal een slaatje uit te slaan.
   Het is een enge kliek daar in Slet Haag.

   Geliked door 1 persoon

 6. Flo zegt:

  Rutte wacht gewoon tot er iets wat er is mis gegaan in de krant komt,melden in de kamer is voor hem niet meer nodig ,geeft goed aan wat een eigen gereid zooitje dat plebs is .
  Staan boven alles en iedereen ,vergeten totaal wie en wat ze betaalt ,ze roven gewoon als dank de kiezer leeg .

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Wilders gaat niet te ver. Hij gaat niet ver genoeg!”

  Na zevenentwintig jaar lid te zijn geweest van de VVD;
  Na overgestapt te zijn naar de LPF;
  Na gezworen te hebben nooit meer te gaan stemmen toen Pim Fortuyn was vermoord;
  Na van gedachten veranderd te zijn toen er een referendum kwam over de Europese Grondwet;
  Na me grotelijks belazerd gevoeld te hebben toen die grondwet er, zij het in iets gewijzigde vorm, tóch kwam, ook al was de uitslag van het referendum niet voor tweeërlei uitleg vatbaar;

  Heb ik me bekeerd tot Geert Wilders en de PVV. En hoe harder Geert in de verdrukking komt, hoe sterker mijn overtuiging dat dat een goede beslissing is geweest. En ook al kan ik geen lid worden van de PVV, maak ik toch van tijd tot tijd mijn contributie over.

  Geen ogenblik getwijfeld over een mogelijke overstap naar het FvD. Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat ook dat geen verkeerd besluit was. Theo Hiddema mag een subliem strafpleiter zijn, als kamerlid is hij een te verwaarlozen factor. Met zijn hele rechts- en wetskennis en zijn enorme ervaring is hij nog niet in staat geweest rimpels te maken in de vijver die Binnenhof heet. Thierry Baudet mag het goed gedaan hebben als jurist en historicus, ook hij is totnutoe nog geen breekijzer in de Haagse politiek geweest.

  Het wachten is op de verkiezingen waarbij de zieke Hollanders zich realiseren dat Geert Wilders de dokter is die meer doet dan een paracetamolletje beloven en het dan achteraf toch niet geven. Wat GW doet wat ie belooft! Als hij de kans maar krijgt. Het komt er dus op aan niet op het FvD te stemmen en dan te roepen dat Geert Wilders toch geen oplossingen heeft. Of Geert oplossingen heeft kunnen we pas beoordelen als we hem in het Kabinet geholpen hebben door en masse op hem en z’n PVV te stemmen. Dan pas komt na verloop van tijd het moment om te bezien wat hij met onze stemmen doet of heeft gedaan. Tot die tijd: Geert Wilders for president!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wat GW doet wat ie belooft! moet zijn: WANT GW doet wat ie belooft!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 9. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Waarom komt het nieuws over Zijlstra zijn (grove) leugen nu naar buiten? Wie heeft daar voordeel bij? Zijlstra zal dit niet gelekt hebben maar de Volkskrant dus wie oh wie waren nog meer op de hoogte van deze leugens en wie heeft dit doorgespeeld aan de Volkskrant? Ook interessant zou zijn te weten wat het ze opgeleverd heeft. Maar hoe dan ook Zijlstra is ongeloofwaardig en een leugenaar maar dat er vieze spelletjes gespeeld worden is duidelijk. Dat hele debat gisteren wat een aanfluiting. Zoals die Rutte er weer mee wegkomt onvoorstelbaar. Was dit in het bedrijfsleven gebeurd stonden ze nu beiden op straat en zonder uitkering of wachtgeld, want het UWV zou (terecht!!!) zeggen dat ze verwijtbaar werkloos zijn.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Rutte kwam er niet mee weg…
   Rutte bleef in wanhoop achter.
   Ook Rutte heeft z’n buitenkant.
   Sterker nog, Rutte is een en al lachende buitenkant.
   Maar achter die pokdalige magere kop schuilt wanhoop en twijfel.
   Haal ik het wel…?
   En is het me dàt waard.
   Hoe zal het worden, en wàt ’n bende laat ik achter…
   Dat zijn de gedachten die door z’n hoofd gaan en steeds sterker worden, naarmate de rotzooi groeit.
   Hij weet dat hij al veroordeeld is.
   Simpelweg omdat hij weet dat iedereen weet wat hij gedaan heeft, en wat zijn werkelijke intenties waren en zijn.
   Dat is zijn ultieme zwakte.

   Hij is gezien…!

   Like

 10. Don Tessers zegt:

  Ik zet gewoon nog even een titel van een ander artikel hier neer………
  Nederland is ziek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s