Fred Teeven (VVD!) aan de slag in de jeugdzorg

Screenshot_234

AMSTERDAM – Oud-staatssecretaris Fred Teeven wordt de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van Partners voor Jeugd, een samenwerkingsverband van jeugdzorg-organisaties William Schrikker en de Jeugd- & Gezinsbeschermers. Teeven wordt donderdag benoemd, heeft Partners voor Jeugd woensdag bekendgemaakt.

De Telegraaf

Volgens het samenwerkingsverband keert Teeven met deze nieuwe rol terug naar een werkveld waarin hij ooit begon als jeugdofficier van justitie. „Hij brengt veel kennis mee over het nieuwe jeugdzorg-stelsel wat mede tijdens zijn kabinetsperiode vorm heeft gekregen.”

De voormalig staatssecretaris van Veiligheid en Justitie volgt Hans Simons op, die de functie sinds 2010 bekleedde.

Teeven maakte onlangs nog een carrière-switch; hij werkt sinds november parttime als buschauffeur. Onduidelijk is of hij dit baantje nu gaat opzeggen.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “BertG.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Elite, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

19 reacties op Fred Teeven (VVD!) aan de slag in de jeugdzorg

 1. ruben zegt:

  Fred Teeven? Die buschauffeur? Wat een promotie zeg! Toe maar. Ik heb een bloedhekel aan jeugdzorg en stichting jeugd en gezin. Dankzij deze criminele club is mijn gezin verwoest. Een onschuldig gezin opzettelijk vernield. Ook al was ik toen nog heel jong, mijn leven is voorgoed vernield. Eveneens mijn broers en zussen, inclusief twee zelfmoorden. Een aantal viel ten prooi aan seksueel misbruik en verkrachting. Het gerechtshof bepaalde in hoger beroep dat wij terug moesten naar onze ouders, maar de kinderbescherming bepaalde anders. Hoezo rechtstaat? En dit speelde zich af in de jaren 70. Ik walg van dit land.

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  got o got o got… gaat ie dan ook nog #jeugdtrafficken?
  Is er al een Connexxion lijn met de paus afgesproken en met de broertjes Podesta??

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Hoeveel schuift dat, Fred?

  Like

 4. Kees zegt:

  # ruben # wat ik in je verhaal vreemd vind is jeugdzorg een onschuldig gezin verwoest. Als de hulp van jeugdzorg wordt ingeroepen is er heus wel wat aan de hand, die komen niet zomaar. Je zegt even later dat er 2 zelfmoord hebben gepleegd en er sprake was van seksueel misbruik en verkrachting, dat kan je geen onschuldig gezin noemen zoals jij zelf schrijft en als je dit zo’n walgelijk land vind zou ik opstappen niemand die je tegenhoudt, landen zat waar je zo heen kan gaan zeker in de EU

  Like

  • Wim zegt:

   Ik voel met Kees mee, die niet zulke beste ervaringen met jeugdzorg heeft. En hij is heus niet de enige. Misschien een Googelen op ‘falen jeugdzorg’? Wat er fundamenteel fout is in dit land, is dat anderen altijd weer voor jou in willen vullen wat goed voor jou (of je organen) is, hoe je moet denken, hoe je moet wonen, hoe je moet eten, hoe je je kinderen op moet voeden (Nog even en het is bij voorbaat fout als de ouders PVV aanhangers zijn, dat kun je die arme kinderen niet aandoen, komt niets van die kinderen terecht, kom er maar in Jeugdzorg…) en vul maar in…

   Liked by 2 people

  • ruben zegt:

   Sorry Kees, wij waren een onschuldig en groot gezin. Dat ons gezin kapot moest had twee redenen: ten eerste: mijn ouders waren streng Rooms katholiek en ten tweede: mijn vader was accountant en wist teveel over talrijke personen, waaronder invloedrijke mensen. Het beleid was toen en nu ook om christelijke gezinnen kapot te maken. Wij zijn met grof geweld uit huis geplaatst. De kinderen, ik was de jongste naar een internaat gebracht. Ps een maand daarvoor heb ik ternauwernood een moordaanslag overleefd. (Heb beschadiging aan hersenen aam overgehouden). Het gerechtshof bepaalde echter dat de uithuisplaatsing onterecht was en dat wij terug moesten. Maar de kinderbescherming weigerde. Rara, hoe kan dat. De dossiers over ons zijn ‘toevallig’ verdwenen. Het sexueel misbruik en verkrachtingen gebeurde in de instellingen enin plpleeggezin. Ik had lieve pleegouders gekregen. Inderdaad twee zelfmoorden en verschillende pogingen. Dit gebeurde niet zomaar. Geen veel aan vooraf. Nogmaals? er gebeurde nog veel meer. Ik zeg u een waarheid: er zullen vele mensen, waaronder geestelijken en invloedrijke mensen betreuren als ze voor Gods rechterstoel verschijnen, dat zze onze familie gekend hebben en aan ons vergrepen hebbben. Nogmaals. Ons gezin was onschuldig en wij waren een voorbeeld voor de hele omgeving qua gedrag. Dus niet te snel oordelen.

   Liked by 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @ ruben

    Niet iedereen hier twijfelt aan jouw woorden hoor! Ik in elk geval niet. Niemand heeft daar in feite het recht toe. Je zult het moeilijk genoeg hebben (gehad) met de hele situatie.
    Ik wens je veel sterkte.

    Like

 5. BertG. zegt:

  Laat ‘m lekker werken als conciërge op een school, en alles wat daar verder bij hoort.
  Dan maakt hij zich nog veel nuttiger.
  Want voor het salaris wat het op levert, daar hoeft hij het niet voor te doen.
  Doe het dan gratis ergens, op een school of zo.

  Like

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Bert.G. Een VVD.er doet nooit iets gratis en heeft nooit genoeg, leer dat nou eens. Zo was Fredje ook al toen hij nog kandidaat-kamerlid was voor Leefbaar Nederland, je weet wel, die partij met Pim(R.I.P) aan het roer, die het aan de stok kreeg met Jan Nagel, de medeop(l)richter van leefbaar nederland, samen met henk westbroek de zanger. Jan Nagel trok de stekker eruit en liet de partij verweesd achter. Zijn eigen belang prevaleerde boven het partijbelang. Nou zie ik die klootzak Jan Nagel terug als senator in de 1e kamer voor de partij 50+. Die heeft voor die tijd ook overal politiek rond gezworven. Heeft ie toch voor elkaar, samen met zijn broeder in het kwaad, Gay Krol van 50+ in de 2e kamer. En Fred Teeven, vluchtte direct in de armen van de VVD waar hij kamerlid werd. Onbegrijpelijk, de VVD en Leefbaar Nederland, water en vuur. Maakte Fred niets uit hij was en is alleen maar een rasopportunist zonder principes. Arme jeugd. Met Fred heb je alleen maar meer zorgen in plaats van ontzorgen.

  Like

 7. Feniks zegt:

  Geen enkele schaamte .

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Arme jeugd, als ze nou van de maar niet de “normen en waarden” van de VVD op gedrongen krijgen !

  Like

 9. kopjethee zegt:

  achhh godddd ……de `William Schrikker ` stichting : ….de Verschrikkelijke Stichting ` ……
  tis toch nie waar……..( en dan ook nog da busje met Connexion op de achtergrond ….ook dat nogggggg , hoe toepasselijk bij elkaar…..) pfffff

  Like

 10. kopjethee zegt:

  RUBEN : ik weet er alles van jongen ! Een vriendin van me heeft hetzelfde ongeveer meegemaakt, haar kinderen uit huis geplaatst, nooit meer terug gekregen, ben daar lang geleden ( gelukkig indirect ) bij betrokken geweest hoe dat allemaal ging. Heel veel onrechtvaardigheid en corruptie, ik kan er een boek over schrijven ! Sterkte gewenst van mij !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s