Merkel´s stormtroepen . . . de Antifa

Screenshot_225

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

Wanneer je tegenwoordig gebruik wilt maken van je fundamentele recht op vrijheid van meningsuiting, als je vreedzaam bij elkaar wilt komen of tegen de regering wilt demonstreren, dan leef je al gevaarlijk. Want de regering heeft hulp gekregen van ongebruikelijke zijde. De Antifa met een groot geweldpotentieel treedt deze dagen steeds meer op als de stormtroepen van Merkel. Want overal waar verzet tegen de regering de kop opsteekt, is de plaatselijke Antifa niet ver weg. Er worden plotseling heel merkwaardige allianties gevormd.

Ook de mars van de vrouwen naar de bondskanselarij in Berlijn zal op 17-02-2018 onder “observatie” van de plaatselijke Antifa staan, die op zijn homepage al krachtig reclame maakt. Daarbij deinst de Antifa niet terug voor de oproep tot geweld en het dreigen met delicten, werkt hij nauw samen met “islamisten” en de ISIS. Hoe wanhopig moet een regering zijn, die zulke knokploegen, bestaande uit halve idioten, nodig heeft. Hoe wanhopig moet een Antifa zijn, die het zelfs al moet opnemen voor de regering-Merkel? Je weet helemaal niet meer wie je meer moet verachten.

Screenshot_226

Op de homepage van de Antifa lezen we:

Op 17-02-2108 is het zover: De AfD wil opnieuw in Berlijn de straat opgaan. Met een “vrouwenmars” dient het al in grote delen van de samenleving aanwezige racisme nog meer acceptabel gemaakt worden. Het geheel moet om 15.00 uur bij het metrostation Hallesches Tor in Kreuzberg te beginnen.

Dat het uitgerekend die partij is, waarvan de leiding iedere keer maar weer de christelijk-fundamentalistische “Mars voor het leven” ondersteunt, en nu voor vrouwenrechten wil demonstreren, lijkt alleen maar op het eerste gezicht paradoxaal. Als je beter kijkt, gaat het de AfD om de “Duitse vrouw”, die niet meer veilig zou zijn, het behoud van het “Duitse volk”, dat de AfD bedreigd ziet door migratie. De AfD staat voor een reactionaire, chauvinistische, ultraconservatieve wereld en vooral voor het daarbij behorende “vrouwenbeeld”.

Dat het ook in Berlijn (altijd) nog mogelijk is om nazi-demonstraties aan te vallen, toonde niet in de laatste plaats de poging tot een mars van de Identitaire Beweging op 17-06-2107 in Berlin-Wedding aan, waarbij het over de hele dag verdeeld tot de bouw van barricades, materiële en persoonlijke schade kwam. Bij deze nazi-manifestatie is het zaak daar bij aan te knopen. Kreuzberg is niet Berlin-Mitte en biedt veel meer mogelijkheden dan bijvoorbeeld de beperkte handelingsspeelruimte bij de “Merkel muss Weg demo´s”.

Wij zien af van de aanmelding van de klassieke tegendemonstratie en roepen in plaats daarvan op tot decentrale acties in Kreuzberg en heel Berlijn. De opties om de dag te verpesten van de zelfbenoemde verdedigers van het Avondland zijn niet alleen beperkt tot Kreuzberg, omdat de AfD inmiddels over een infrastructuur beschikt die over kantoren, drukkerijen enz. over heel Berlijn verdeeld is. Hier moet tegen opgetreden worden, en niet alleen maar op 17-02.

Organiseer je! Maak je eigen acties! Ondersteun het verzet!

Screenshot_228

Daarom is het des te belangrijke om door deelname aan de demonstratie een signaal af te geven om geen duimbreed speelruimte te geven aan de fascistische Antifa. Tijdens de vrouwenmars naar de bondskanselarij in Berlijn op 17-02-2018 om 15.00 uur. Verzamelpunt Hallesches Tor.

Screenshot_227

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Door: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, Berlijn, burgermoed, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, Denemarken, Duitsland, Fascisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

6 reacties op Merkel´s stormtroepen . . . de Antifa

 1. Marco koeman zegt:

  Merkel moet uit de weggeruimd worden en wel zo snel mogelijk.

  Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Betrefd de alliantie van antifa met isis gaat het eigenlijk niet om een nieuwtje.
  In de tijd van Arafat hadden de gelijkgestemden van de rote armee fraction en de italiaanse brigate rosso ook al een dikke vriendschap met de palestijnse terroristen.
  Veel is er toen niet over geschreven en gezegd maar op het vliegveld van entebbe tijdens de kaping van het vliegtuig indertijd waren de leden van beide rode clubs intensief betrokken.
  Twee duitsers zijn daarbij door de Israelische commando’s gedood.
  Zoals je ziet is links al vele jaren actief betrokken bij het terrorisme.

  Like

 3. Eigen volk eerst zegt:

  De DDR is terug. De Stasi´s komen uit de holen gekropen…

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Daar zijn ze al uitgekropen na de vereniging Oost en West Duitsland en bekleden de hoogste posten in de regering, op bonds, deelstaat en lokale niveaus en hebben de MSM (TV, kranten en tijdschriften) in de hand. En vergeet de vakbonden niet.

   Het zwarte blok van de de Antifa wordt overigens bijzonder goed betaald door de regering (zat voordien in de regering als minister voor familie etc. en is sinds 2017 :
   Manuela Schwesig am 4. Juli 2017 zur Ministerpräsidentin des Landes Mecklenburg-Vorpommern verkozen. Zij had en heeft een tamelijk groot budget om het zwarte blok te betalen. Evenals de vakbonden, die niet alleen betalen, maar ook voor de Antifa vervoer/bussen en proviand regelen om overal in de BRD aan demo’s te kunnen deelnemen.

   Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Sprengstofffunde in der Antifa-Szene – Landesregierung unter Druck

  In Rudolstadt (Thüringen) haben Polizeibeamte mehr als 100 Kilo Chemikalien im Antifa-Umfeld sichergestellt.

  Dennoch hat das Landeskriminalamt die Ermittlungen erst sehr spät übernommen. Offenbar aufgrund politischen Drucks.
  Die CDU-Opposition hatte die Tatsache, dass das LKA nicht beteiligt war, massiv kritisiert. Und wittert einen Skandal.
  ….
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article174654378/Thueringen-Regierung-von-Bodo-Ramelow-nach-Sprengstofffunden-unter-Druck.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s