Watercrisis in Kaapstad: hulp van Israël geweigerd ‘dankzij’ BDS en virulente Jodenhaat

Screenshot_3

(Door: “Brabosh”)

Kaapstad demonstreerde enkele dagen geleden de irrationaliteit van [Joden-]haat en verwierp het aanbod van Israël om zijn crisis te voorkomen. Misschien is dit het meest verbazingwekkende aan antisemitisme en de wereldwijde haat tegen Israël zoals wordt geïllustreerd door de angstaanjagende watercrisis van Kaapstad. Harry Emerson Fosdick zei het goed toen hij zijn beroemde woorden uitsprak: “Mensen haten is alsof je je eigen huis afbrandt om van een rat af te komen”

Kaapstad is een van de mooiste steden ter wereld. Tot voor kort was het ook een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Zuid-Afrika, verantwoordelijk voor bijna 10% van de economische output van $ 33 miljard. Maar de stad staat nu voor een crisis van onvoorstelbare proporties. De waterbronnen zijn opgedroogd en de waterkranen moeten binnenkort volledig worden afgesloten. De huidige schattingen plaatsen die dag – ‘Day Zero’ genoemd – ergens halverwege april.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, demoniseren, Hypocrisie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Racisme, Socialisten, Volksvijandigheid, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

29 reacties op Watercrisis in Kaapstad: hulp van Israël geweigerd ‘dankzij’ BDS en virulente Jodenhaat

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Mr D. Umass zegt:

  Tja wat wil je.. de blanken worden uitgemoord en de zwarten kunnen niks.
  Noem mij 1 land dat goed draait en geregeerd wordt door een gekleurde.
  Zelfs de USA ging bijna kapot onder obama.

  Geliked door 6 people

 3. Henk der Niederlànder zegt:

  Dat doen ze goed daar in ZA.
  Waarschijnlijk een reden te meer om wat boeren te vermoorden want het zal wel aan hen liggen en niet aan die corrupte rotzooi die ANC genoemd word.

  Geliked door 3 people

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Dit probleem is toch al veel langer bekend. Uiteraard heeft men geen enkele voorzorgsmaatregel genomen – plannen is niet des negers. Er is meer dan voldoende oceaanwater in de omgeving voor desalinatie, hulp van Israël wordt geweigerd, dus: krepeer maar. Ben helemaal klaar met die wilden.

  Geliked door 6 people

  • hendrikush zegt:

   Het is rassistisch als je via IQ onderzoeken aantoont dat zwarten dommer zijn dan gelen.
   Het is de schuld van de witten als de zwarten door hun daden aantonen dat ze dom zijn.
   Tijd voor de “Economic Freedom Fighters” van Jules Malema om weer wat witten met geweld van hun boerderijen te verjagen.

   Geliked door 3 people

 5. ruben zegt:

  Kaapstad is inderdaad een super mooie stad. Met dank aan de blanken. De haat tegen de joden is zo groot dat ze liever uitdrogen. Ze willen het zelf. Dus laat maar lekker gebeuren. Maar niet gaan mopperen wanneer het zo ver is. Zuid Afrika is al naar de knoppen. Het zou zo’n mooi en rijk land kunnen zijn. De natuur is echt overweldigend.

  Geliked door 3 people

 6. Henk der Niederlànder zegt:

  Het zal me trouwens niet echt verbazen als er over enige tijd Zuid Afrikaanse dobbernegers komen die dan waterschaarste vluchtelingen genoemd gaan worden.

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Zolang het geen met de dood bedreigde boeren zijn worden ze in politiek correct Nederland met open armen ontvangen.

   Geliked door 3 people

  • Trucker zegt:

   Henk… ban je aan het slapen geweest ?
   Volgens weet ik wie allemaal bestaan er nu reeds “klimaatvluchtelingen”, moet toegeven toen ik dat vorig jaar (jawel) onder ogen kreeg dacht ik 1 april… bleek niet zo we krijgen islamieten invaders die op de loop zijn voor het klimaat.
   En ik maar denken dat ze onze pensioenen kwamen versterken, blijken ze Goddorie op de loop voor de zomer te zijn en op zoek naar de winter, hoewel ik maak me sterk dat dat niet Filip De Winter zal zijn.

   Geliked door 3 people

 7. Cathja zegt:

  Schandelijk en beledigend, dat je een land wat zijn hulp aanbiedt om het meest noodzakelijke voor mensen te willen regelen nu grote droogte en waterschaarste dreigt, negeert en boycot, enkel en alleen omdat diep gewortelde haat jegens Israël en het Joodse volk daaraan ten grondslag ligt!

  Hoe diep moet je als mens en als land zijn gezonken?

  Ik voel diep respect voor Israël! De wereld wordt steeds vijandiger en gewelddadiger jegens Israël het het Joodse volk, maar toch bieden zij hulp aan nu zeer veel mensen verstoken dreigen te raken van water. Aan Israël zal het niet liggen als er binnenkort een humanitaire ramp plaatsvindt.

  Geliked door 3 people

  • Eigen volk eerst zegt:

   Helemaal met je eens. Ik heb diep respect voor dit volk. Ze hebben iets gemaakt van een strook land terwijl ze ongeven zijn door moordlustige moslims. En dan ook nog hulp aanbieden aan jodenhaters. Laat de zwarten in ZA maar kreperen.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 14 februari 2018 om 19:30

   Straks weer een geef-met-gulle-hand-actie voor de verdorde negers.
   Wedden dat er dan weer scheppen geld worden ingezameld?

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Tistochwat

    Maar dan bellen ze bij ons toch echt tevergeefs aan.
    Wij bepalen zelf aan wie we geld geven, maar ik kan je van tevoren vertellen dat er geen cent richting het Midden-Oosten gaat. Wij doneren momenteel uitsluitend nog aan doelen in Israël. Dat land heeft de liefde van ons hart en dat proberen we op onze eigen (bescheiden) manier uit te dragen.
    Alle zogenaamde ‘goede doelen’ van de laatste jaren staan wat ons betreft op een zwarte lijst. Organisaties waarvan je het niet zou verwachten, die blijken ook niet brandschoon te zijn. Ze veroorzaken het zelf als er minder geld van donateurs binnenkomt.

    Geliked door 1 persoon

 8. guusvelraeds zegt:

  Weinig mensen weten dat zowel het ANC alsook de Palestijnse “bevrijdingsbeweging” PLO alle twee oud sovjet communistische projecten waren om destabilisatie en maatschappelijke ontwrichting te bewerkstelligen in de toenmalige westerse wereld. Naast de islamitische opdracht die de verwoesting van Israël beveelt werd ook door het Kremlin hier handig op in gespeeld. Abbas deed zijn holocaust ontkennende doctoraal scriptie schrijven op de Universiteit van Moskou. Hetzelfde geldt ook voor het ANC. De Sovjet communisten deden in de koude oorlog over de hele wereld zogenaamde bevrijdingsbewegingen initiëren en stimuleren in de hoop dat via die route over de hele wereld socialistische annex communistische staten zouden ontstaan. De haat voor Israël en de Joden werd geboren in deze connectie.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/12/pas-nu-geeft-anc-toe-mandela-was-communist/

  Geliked door 1 persoon

 9. boorzalf zegt:

  Als er maar geen brand uitbreekt, moeilijk blussen als er geen water is.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Als er al een land is dat kennis heeft om water te maken, is het toch wel Israel.
  Ik moest 2 x lezen. Liever met de Palestijnen samen werken ? ? ?
  Is dit een klucht ?
  Die zijn zelf onnoemelijk veel afhankelijk van Israel.
  Israel staat aan de top wat “desalination” van zeewater betreft.
  Vroeger werden ze ook al beschuldigd dat zij water van de rivier Jordaan zouden stelen ten koste van de Palestijnen/ Jordaniërs.
  Als je de rivier Jordaan vergelijkt met een van de NL-rivieren is die rivier een “lachertje”, zo klein.
  Het meeste drinkwater in Israel komt uit zee.
  Ze hebben de nieuwste ontwikkelingen op dat gebied en één ervan wordt gebruikt in de “upstart” landjes, die nu steen = OLIE rijk zijn in de Golf.
  Die kunnen zelf NIETS zonder Westerse hulp.
  Ze kunnen wel extravagante gebouwen laten neerzetten, zoals paardenstallen met Marmerenvloeren.

  https://thenextweb.com/syndication/2017/07/05/desalination-nation-israel-helping-world-fight-water-shortage/

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Als die RATTEN die dat BDS promoten konsekwent zouden zijn gooiden ze al hun technologie op de mestvaalt (bv geen gsm pc of electronisch apparaat), en vliegen of enige andere vorm van openbaar vervoer met veel technologie kunnen ze ook vergeten.
   Zouden die ratten Sodastream thuis hebben, gooien ze hun tv weg… stappen, ze nog in een auto…
   De lijst is eindeloos lang maar van ratten weet ik dat ze sluw en leep zijn (de menselijke variant) en achterbaks en schijnheilig en dat ze anderen opleggen wat ze zelf niet doen.
   BDS is gemaakt door RATTEN, wordt gepromoot door RATTEN en wordt gehandhaafd door RATTEN dus de goeie lezer zal wel weten hoe ik over dat clubje denk.

   Geliked door 3 people

 11. Alex Delarge zegt:

  Prima toch. Ze hebben blijkbaar liever een droge negerbek dan schoon water. Kun je nagaan hoe stompzinnig ze zijn.

  Geliked door 1 persoon

 12. Trucker zegt:

  Ik hoop dat ze in Israël niet gaan zwichten mochten de negers uit Zuid Afrika toch opeens smeken om Israëls hulp.
  Het Zuid Afrika van de vorige eeuw is reeds lang teloorgegaan en wat nu de dienst uitmaakt in die ooit zo mooie natie… ik lig er geen nanoseconde van wakker.
  Stel dat het andersom was en Israël weigert hulp aan de primitievelingen van de (overleden) oud communist/moordenaar/terrorist Mandella de “Heilige” volgens de mainstream (in mijn agenda is hij wat ik zonet pende) waren de journaals extra lang en de kranten een extra katern groot.
  Vreemd (net niet) dat Zuid Afrika niet meer in het nieuws komt, in de vorige eeuw alle dagen, ik zie nog steeds de beelden voor mij van de pratende hoofden die met een grafstem kwaakten over de “racisten” en onmenselijke behandeling” van de negers door de blanken…
  Het waren wel die “racisten” die Zuid Afrika op de kaart gezet hebben en welvarend gemaakt hebben.
  Hun lot vandaag de dag, daar liggen de RATTEN van de mainstream geen seconde van wakker, het zal hun een zorg wezen hoe gruwelijk ze vermoord worden door drug snuivende/spuitende of weet ik veel wat negers die doen wat ze goed in zijn : hun primitieve lusten botvieren op (hardwerkende) onschuldige vrouwen kinderen en mannen.
  Weerzinwekkende RATTEN van de mainstream.
  Ik geloof heilig in de wetenschap die zegt dat er verschil is tussen de rassen wat IQ en intelligentie betreft en dat de negers en de islamieten onderaan de trap stonden toen GOD zijn werk deed.

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Maar het allerergste is dat de blanken van vandaag de kinderen van toen waren in Zuid Afrika
   Zij die vermoord worden hebben part nog deel gehad in de apartheid van toen.
   Ook veel zwarte ophitsers en moordenaars waren in de tijd van de apartheid nog kind of nog niet geboren.
   De Plaasmoorden die nu gebeuren in Zuid Afrika zijn puur racistisch. Want geroofd wordt er nauwelijks.

   Like

 13. Claudia M. zegt:

  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/zuid-afrika-vreest-dat-de-kraan-echt-dichtgaat-door-extreme-droogte/
  Tja, en nu? Ik ga ervan uit dat dit aanbod eenmalig was! Alle hulp ten spijt is Afrika een failed continent! Er gaat daar nooit iets fatsoenlijks van de grond komen. Ruim zeventig jaar hulp en het is nog steeds één grote puinhoop.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s