Justitie vervolgt Rutte niet voor ‘discriminatie van alle Nederlanders’

Screenshot_15

(Door: Maarten van Ast)

Het Openbaar Ministerie (OM) zal premier Mark Rutte niet vervolgen wegens discriminatie. PVV-leider Geert Wilders deed eind vorig jaar aangifte tegen de premier omdat die de ‘gewone Nederlander’ zou achterstellen, maar het OM liet vanmorgen weten dat daar geen sprake van is.

In een brief aan de politicus, die Wilders vanmorgen zelf op Twitter zette, benadrukt de hoofdofficier van justitie dat er in de regelingen voor asielzoekers en migranten sprake is van ‘positieve discriminatie’, wat niet strafbaar is.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, discriminatie, Geert Wilders, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Justitie vervolgt Rutte niet voor ‘discriminatie van alle Nederlanders’

 1. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/02/eenverdieners-worden-systematisch-kapotgemaakt/

  Moeder mag niet voor de kinderen zorgen, want een-verdieners worden systematisch kapot gemaakt…

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Wilders had het kunnen weten Het Openbaar Ministerie (OM) is één pot nat met de regering !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Williaan zegt:

  Nee natuurlijk niet, wie had dat dan verwacht dan je moet wel heel naïef zijn, maar leuk geprobeerd.

  Like

 4. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  De vraag doemt hier op wat het verschil is, tussen “positieve” en “negatieve” discriminatie. Volgens mij is het één pot nat. Waarom zou het een wel mogen en het ander niet ???
  Echt weer iets voor de incorrecte politieke correctheid. Trouwens in welke wet is er geregeld wat politieke correctheid is ???

  Hoeveel gekker moet het in slinckxs Polderland nog worden, eer we weer bij zinneskes komen ???

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Wat kan je anders verwachten?
  Het OM is horig aan het partijkartel.
  Maar tijdens een verkiezingstoespraak aan je achterban vragen of ze meer of minder (criminele) Marokkanen willen, dan struikelen ze over elkaar om Wilders aan te klagen wegens racisme.
  Dat Marokkanen geen ras zijn zien ze dan maar even over het hoofd want Wilders zal en moet veroordeeld worden.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Positieve discriminatie is ook discriminatie en gaat lijnrecht in tegen zowel de Nederlandse Wet, alsmede het rechtsgelijkheidsbeginsel wat ook in de Wet is vastgelegd. Dat Wilders nu alweer bot vangt is niet zo verwonderlijk. De politiek en de justitie dienen zich aan de Wet te houden, maar houden er een tweede agenda op na waarvan de wortels in het verleden liggen. Tijdens de oliecrisis in 1973 werd het Westen voor een dilemma gezet door de Arabische olieproducerende landen. Het werd zoals bekend; olie in ruil voor totale islamisatie van het Westen. 45 jaar na dato volgen op macht beluste E.U. politici in het Westen nog steeds de principes van het midden Oosten, en krijgt iedereen die zich alhier vluchteling noemt, c.q. als immigrant benoemd word, een voorkeur status ten opzichte en te na-dele van autochtone Nederlanders. Zelfs als alternatieve energiebronnen een hoofdrol gaan spelen, zullen de grenzen nog steeds open blijven en de massa’s – immigranten – blijven binnenstromen.

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Positieve discriminatie van buitenlandse criminelen en andere handophouders gaat altijd ten koste van eigen volk. En in gewoon Nederlands noemt men dat wel degelijk discriminatie. Hopelijk komt Geert hier verder mee.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Deze uitspraak was te verwachten, omdat de lafaards het niet aandurven om Geert Wilders gelijk te geven. Want gelijk heeft hij!
  ‘Positieve discriminatie’ heet het dus als je buitenlanders (ja, zelfs ILLEGALEN!!) beter behandelt dan de eigen bevolking. Maar staat dit ook in de Grondwet, ‘positieve discriminatie’? Volgens mij staat er in Artikel 1 dat discriminatie verboden is, zónder uitzonderingen. Het OM gaat met deze uitspraak dus de fout in.

  Ik hoop dat het Geert lukt om M.R. op een andere manier veroordeeld te krijgen, maar eerlijk gezegd heb ik er niet veel vertrouwen in.

  Toch moedig van Geert dat hij deze stap zet!

  Like

 9. Positief of negatief; discriminatie is discriminatie. Bovendien is er sprake van meten met 2 maten aanzien haatimams nog altijd ongehinderd alle ruimte krijgen in hun moskeeteksten Dus O.M. kijk hier ook eens naar voordat je met flauwekuluitspraken komt met een lachwekkend onderscheid van positieve en negatieve discriminatie.

  Like

 10. Perfide Albion zegt:

  Zo is dat! Niet de wet maar de interpretatie van de wet door het O.M. is leidend. Zo is marokkaan een ras en Nederlander of Rus niet. Wilders is altijd schuldig. Pechtold en Rutte per definitie niet.

  Tegen de muur met die landverraders…

  Like

 11. Republikein zegt:

  Puntje drukken, je zou er een punthoofd van krijgen.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Wilders deed toch geen aangifte wegens ‘positieve discriminatie’ van de asielparasieten?
  Hij deed aangifte wegens negatieve discriminatie van ONS, de belastingslaven die de ‘positieve discriminatie’ MOETEN bekostigen.

  Wilders

  overweegt een zogenoemde artikel 12 Sv-procedure om rechtstreeks vervolging af te dwingen bij een gerechtshof. Het OM in Den Haag laat weten dat deze procedure niet zal slagen, omdat het OM sowieso niet bevoegd is een premier voor een ambtsmisdrijf te vervolgen. Wilders moet daarvoor bij de Tweede Kamer of de Kroon zijn, aldus een woordvoerder.

  Ja, van de Tweede Kamer en van ‘de Kroon’ moeten we het hebben.
  En ‘de Opperkroon’? Die heeft het veel te druk met feestvieren en met hopsen van het ene vakantieparadijs naar het andere.
  Onbegrijpelijk dat er lieden zijn die geloven dat ‘de Opperkroon’ ook maar íéts om hen geeft.
  Nog even en dan kunnen we de 1.500.000,00 per jaar die Amalia zo hard nodig heeft, ook gaan ophoesten.
  Willem kan dat natuurlijk niet zelf betalen, hij heeft graag een appeltje voor de dorst:

  En Rutte? Die kan gewoon blijven liegen en het land verder slopen. Waarom ook niet? Als er stront aan de knikker komt, zit hij samen met ‘de Opperkroon’ in het vliegtuig naar Argentinië.
  Mooi daar, joh!

  http://www.hethuisvanoranje.nl/18%20Vorstelijke%20Verblijven/BezitMaximaArgentinie.html

  O, waarom zijn de bananen toch zo krom?

  Geliked door 1 persoon

 13. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Het is onzinnig om van vernieuwde oude Fransachtige adel te verwachten dat ze tot bezinning komt. Deze adel heeft namelijk altijd gelijk. Andere meningen bestaan voor hen niet. En wat zij positieve discriminatie noemen mag mij mijn leven best negatief beïnvloeden, dat kan die nieuwe oude adel namelijk geen barst schelen.

  Zolang de overwaarde van hun roofridderkastelen maar omhoog gaat, zolang ze gretig hun leuke hebbedingetjes kunnen verzamelen en x keer per jaar op verre lucht vervuilende vliegvakantie kunnen gaan, en niet zelf de negatieve gevolgen van hun goedmensgedrag ondervinden. Geen asielzoekers bij hen in hun parkachtige achtertuinen van hun landgoederen graag.

  De D66 jonkvrouwen, de rode baronnen, de linkse hertoginnen en andersoortige nieuwe adel hoeft ook niet te luisteren naar wat plebs stelt waar plebs last van ondervindt. Geschiedenis herhaalt zich. Boze burgers worden bozer. En de adel kijkt toe en ziet, arrogant als adel is, niets.

  Ik denk dat ik straks ook niet meer luister noch zie als de karren richting het marktplein gaan. Waarom zou ik dan luisteren? Waarom zou ik wel begrip opbrengen voor lui die dat nog nooit van hun leven voor een ander hebben gehad als ze er geen fors voordeel van hadden.

  Tweedeling compleet met dank aan het duo L&K die dit monster hebben verwekt. Is er nog een weg terug rode adel?

  Like

 14. Aegolius cs zegt:

  **Mocht de officier niets doen met de aangifte, dan overweegt Wilders naar het gerechtshof te stappen om vervolging af te dwingen.**

  Dat dan weer wel:

  https://www.ad.nl/politiek/wilders-doet-aangifte-tegen-premier-rutte-met-steun-van-tienduizenden~ab049c0b/

  Neeeh, vriendjes kweek je niet in de politiek van het Huis.

  Wist u dat?
  Schaatsongelukje: prinses Ariane breekt haar pols
  “De prinses zal tijdens de voorjaarsvakantie in Lech vermoedelijk wel kunnen skiën”, zegt de arts die haar heeft behandeld in het ziekenhuis.
  Gelukkig maar.
  https://nos.nl/artikel/2217335-schaatsongelukje-prinses-ariane-breekt-haar-pols.html

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Aegolius cs op 15/2

   De vakantie MOET doorgaan, want daar is het gezin he-le-maal aan toe na al die drukke reizen van pa en moe. Helemaal naar de Winterspelen, en naar China, dat gaat je niet in je kouwe kleren zitten…
   Wat sneu nou dat de kleinste haar pols breekt….
   Maar we GAAN op wintersportvakantie hoor!

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 16 februari 2018 om 07:08

    En daarna naar de villa aan het privéstrand in Griekenland en daarna naar het landgoed in Patagonië en daarna naar wéér een luxe vakantieoord en daarna naar enz.
    Hun oog raakt NOOIT verzadigd. Ik hoop dat die familie blind wordt, dan is het visuele genieten tenminste afgelopen. De ‘oranjes’ gunnen ons het licht in de ogen ook niet, anders zouden ze niet op ons parasiteren en zouden ze arme mensen uit de shit helpen.
    Egoïstische ‘christelijke’ genotzuchtige figuren.

    Geliked door 1 persoon

 15. leefbarbaar zegt:

  Positieve discriminatie is net zo misdadig. Het betekent iemand anders benadelen. We weten inmiddels hoe dat afloopt bij sollicitaties bijvoorbeeld.
  Het is een aantasting van de grondwet; de allochtoon ondervindt vele voordelen, die de autochtoon onthouden wordt.

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar had ik al mee te maken in de jaren ’80.
   Toen ik net van school af kwam.

   Like

   • BertG. zegt:

    Bij iedereen, behalve een Nederlander, zat een pak subsidie bij voor een half jaar loon.
    Gratis personeel krijg je dan, geheel vergoed voor een half jaar.
    En daar kon dan ook geen normale Nederlander tegenop, of je moest wel zulke bijzondere diploma’s hebben.
    Maar met een MAVO of een LTS maakte je geen enkele kans meer.
    Of je moest iemand kennen die daar werkte.

    Like

 16. paulzwueste zegt:

  Als er mensen denken dat Wilders onwetend was van het feit dat het OM geen MP kan vervolgen, maar daarvoor bij de kroon moet zijn, is dat tamelijk naïef.
  Zijn doel was duidelijk te maken hoe het OM denkt over de heersende massale discriminatie van eigen volk in NL.
  Volgens het OM is dat dus allemaal “positieve discriminatie”.
  Ga mij dan maar eens duidelijk maken wat er voor positiefs kan zijn aan discriminatie.
  En vervolgens in deze ongekende omvang, waarbij een héél volk geterroriseerd en verarmd moet worden ten bate van onderontwikkeld geteisem dat hier niets te zoeken heeft omdat het geen vluchtelingen zijn maar pure oplichters, die hier alléén komen om van ons te profiteren en ons bovendien haten…!!!!

  Like

 17. guusvelraeds zegt:

  Dat had ik je meteen kunnen vertellen toen aangifte door Geert Wilders werd gedaan. Maar het gaat er ook niet om of vervolging gaat gebeuren of niet. Het gaat erom aan het publiek duidelijk te maken hoe de hazen lopen in immigratie annex bananen republiek Nederland die van zichzelf zegt dat iedereen voor de wet gelijk is. Laat me niet lachen.

  Geliked door 1 persoon

 18. Motorman zegt:

  Positieve discriminatie… Maar altijd is er iemand gediscrimineerd.
  Volgens mij krijgen D66 rechters ook hun baan wegens positieve discriminatie. Ze zijn waarschijnlijk te dom om een andere baan uit te voeren en krijgen dan maar een baantje als rechter waar ze het beleid van de politiek correcten moeten verdedigen.

  Like

 19. Trucker zegt:

  verbaasd me niks, in belgie (een kunstmatig land) is het Vlaams Blok vervolgd en is zo verveld tot Vlaams Belang.
  Hoofdspeler daarin was Verhofstadt Guy, eurofiel/multikul en poenschepper, deze knettergekke ontkenner van de realiteit (hij meent te weten dat de meerderheid in eurabia pro meer eurabia is) had gezworen om DE partij (er is maar één partij die telt) te laten veroordelen, heeft daar in feite opdracht daartoe gegeven.
  Resultaat was dat één of ander obscuur rechtbankje in Gent (een provincie stadje) uiteindelijk bereid was om aan zijn eis te voldoen.
  Rechtertjes hebben later (stilletjes dus zonder veel ophef) promotie gekregen.
  Nederland, met jullie linkse multikulle islamofiele zooi die “onafhankelijke” rechters voorstellen… good luck maar twijfel er aan, regering en gerecht is een symbiose.

  Like

 20. Merel zegt:

  Dus als de juf van groep3 zegt: alle zwarte kindjes krijgen vandaag een 10 en een zak snoep,
  En alle witte kindjes krijgen vandaag een 3 en geen snoep, dan is dat dus helemaal prima,
  Want positieve discriminatie, nou dit is compleet nieuw voor mij althans

  Like

 21. Henrique zegt:

  Mark Rutte is in 2007 veroordeeld wegens aanzetten tot discriminatie. ..dus het kan wel!

  Ik ben benieuwd of ze in Brussel een veroordeelde politicus willen hebben.

  Like

 22. Henrique zegt:

  Mark Rutte is in 2007 WEL veroordeeld wegens aanzetten tot discriminatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s