“Palestijnen” . . .

Screenshot_16

Gewone Palestijnse achternamen die bevestigen waar “Palestijnen” oorspronkelijk vandaan kwamen . . . DEEL DE WAARHEID MET DE WERELD! 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Palestijnen” . . .

 1. Marlies zegt:

  Zeer bruikbare informatie! Dank daarvoor, Klaas.

  Like

 2. Vincent zegt:

  dank je wel, is inderdaad echt belangrijke informatie. Maar voor de zekerheid, Baudet en Wilders komen oorspronkelijk ook niet uit Holland!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Kan wel zijn, Vincent, dat ze oorspronkelijk niet uit Nederland komen, maar voor zover ik weet hebben ze zich nooit voor vluchteling uitgegeven en hebben ze ook nooit beweerd tot een niet-bestaand volk (de Oempa-Loempa’s of zo) te behoren. Ook heb ik ze alle twee nooit op antisemitisme kunnen betrappen.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Vincent zegt:

    Antisemitisch niet nee. Maar wel Anti-moslim en bij Baudet ook nog eens anti-anders gekleurd, anti-homo en die hele gemeenschap en zogenaamd anti-establishment waar hij zelf ook net zo goed bijhoort. Tuurlijk moeten mensen strijden tegen het opleggen van dingen (en nee, ik wil ook geen Sharia in NL/Europa, dat komt er ook echt niet) maar een beetje nadenken en goed beseffen op wie je stemt zou wel goed zijn.

    Like

 3. BigLJohn zegt:

  Hier onder een leuk artikel met veel achtergrond informatie over degenen die zich Palestijnen noemen;

  http://www.franklinterhorst.nl/Palestijnse%20claims%20op%20het%20land%20zijn%20vals.htm

  Like

 4. Even de stand opmaken:
  2017: 2.036 Islamitische aanslagen in 61 landen, waarbij 15.702 mensen gedood werden en 14.336 gewond.
  https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=2017

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Het verzonnen volk.

  Geliked door 1 persoon

 6. exmarineman zegt:

  Tja, die YassarArafat was ook een Egyptenaar en die heeft dus de Palestijnen “uitgevonden”. Daarvoor bestonden die nog helemaal niet.

  Geliked door 1 persoon

 7. texel zegt:

  De z.g.n. achternamen zijn gewoon verwijzingen uit welke streek of land zij komen. Een achternaam of surname kennen arabieren niet. Een arabier gebruikt 3 namen, zijn eigen naam, zijn vaders naam en zijn grootvaders naam, dus bv mohammad mohammad Attalah, dat zegt niet dat dit persoon dus 2x mohammad heet en zijn achternaam Atallah is. Heet de 1ste geboren zoon van deze mohammad mohammad Attalah, Sayed, dan noemt deze mohammad zich vaker Abu of AboeSayed. Abu/Aboe is ook geen achternaam maar betekend Vader van. Vreemde gewoonte van die arabieren, ik zelf werd in Jordanië ook altijd UhmBrian genoemd, moeder van Brian. Dan heb je ook nog de stam naam, dus als Mohammad mohammad Attalha zijn stam Zalabieye heet, mag je deze ook als een soort achternaam gebruiken. Allemaal erg verwarrend, de boven genoemde namen zijn dus alleen een vage aanduiding waar iemand vandaan komt, maar zeggen niets over de stam.

  Geliked door 2 people

 8. Cathja zegt:

  Eigenlijk is dit geen verrassing. DE Palestijnen bestaan namelijk helemaal niet. Dat is wat Yasser Arafat er van heeft gemaakt. “I am the leader of the Palestinians” zo heeft hij ooit meermalen gezegd, maar daarmee kun je een bij elkaar geraapt stel Arabieren nog geen Palestijnen noemen, en nog minder kun je hen het idee geven dat ze al eeuwenlange banden met Israël’s grondgebied hebben, en dus ‘recht hebben’ op de Joodse Staat!
  Sterker nog: in de hele koran bijvoorbeeld wordt Jeruzalem niet één keer genoemd…! Hoe willen die zogenaamde Palestijnen dan claimen dat zij recht op allerlei heilige plaatsen hebben en dat de Joden uit Israël verdreven moeten worden, in opdracht van hun god en zijn ‘profeet’?

  NOOIT zullen de Joden uit Israël vertrekken. Laat een ieder dat goed beseffen. Israël is al een paar duizend jaar hét land waar de Joden banden mee hebben.
  Die zogenaamde profeet mohammed heeft helemáál niks met Israël te maken. Er zijn enkele imams die dit openlijk hebben toegegeven, maar die zijn in de moslimwereld niet zo geliefd.

  Een twee staten-oplossing is dan ook geen oplossing die vrede zal brengen tussen Israël en de ‘Palestijnen’. Er zál nooit vrede komen tussen hen, en het beste is dat de Gazastrook en de Westbank gewoon (weer) in Joodse handen komen.
  Laten de ‘Palestijnen’ maar een enorm stuk woestijn ontginnen en daar een eigen staat beginnen.
  Er is genoeg ruimte búiten Israël.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlànder zegt:

   En war zeker nooit buiten beschouwing gelaten mag worden dat Arafat directe familie was van Hoeseini de grootmufti die samen met Adolf Hitler aan de tafel zat om de entlosung te sturen.

   Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Een kopie bladzijde van ’n telefoonboek zegt me even weinig. Wellicht dat er gedoeld wordt op het koranleger onder aanvoering van de Palestijnen die de democratische staat Israël naar de Filistijnen wil helpen. Bestaan Filistijnen nog wel?

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Aegolius,

   het Filistijnse volk, waar de huidige “Palestijnen” beweren van af te stammen, is opgehouden te bestaan als volk in de 7e eeuw VOOR Chr. Ze zijn als nomadisch volk toen opgegaan in omliggende volkeren.
   Luister maar, als je een Arabier hoort praten over Palestijnen noemt hij die “Filistini”.
   Ze zijn alleen Palestijnen omdat ze ooit gewoond hebben in het gebied dat destijds door de Romeinen Palestina werd genoemd. Genetisch verband met de Filistijnen is niet bestaand.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 2 people

 10. Anna zegt:

  Toen de joden omstreeks 1860 grote stukken land van de Ottomanen kochten voornamelijk moeras gebied in het noorden van het husidge Israël, zijn ze begonnen met het land te ontginnen….De Hula valei en de vlakte van Jizreel, Glilea, en het Karmel gebied en vele dorpen in die omgeving………..Gilboa gebergte Basan gebergte ….. enz. Enz……. De Arabieren zijn hier in grote getale op af gekomen want bij de Joden kon je goed geld verdienen ( hulp bij het ontginnen ) en je kreeg een huis en de kinderen konden naar school en er was een ( voor die tijd goede gezondheids zorg)….. en vanuit de gehele Arabische wereld zijn. toen Arabieren naar Israël gekomen……… en blijven hangen….Nu noemen ze zich Palestijn en voelen ze zichzelf eigenaar van het land……. ( Dit is een duidelijk waarschuwende paralel met Europa….. De islam veroverd…… )

  Er zijn plaatsen waar de Arabieren als nomaden zich van oudsher bevonden ( en sommigen vestigden zich) maar deze zijn ver in de minderheid. !!!!!!!! Maar deze namen, het waren nomadische Arabieren meestal veehouders ( geiten en schapen ) die zich toen erg nog geen grenzen waren ( kwamen pas na WO 1) door het hele gebied van af de Middellandse zee tot en met de Arabische woestijn ophielden…..Vandaar deze Namen!!!!!
  Een van de bekendste Egyptenaren was Jasser Arafat….
  Hij had niets maar dan ook niets over Palestina te zeggen…… !

  Like

 11. Klaas zegt:

  Geliked door 4 people

 12. guusvelraeds zegt:

  Ook niet onbelangrijk Yasser Arrafat was een Egyptenaar geboren in Caïro en zijn opvolger in crime Abbas heeft een Jordaans paspoort.

  Het hele Palestijnse construct is een gigantisch islamitisch bouwwerk van bedrog, verraad, corruptie, religieus fanatisme en terreur gesteund door praktisch de gehele westerse linkse kliek.

  https://christenenvoorisrael.nl/isreality/nieuws/zo-rijk-zijn-de-palestijnse-leiders

  Geliked door 3 people

 13. Jackholland zegt:

  Moslims zijn profiteurs . Indien Israël nu niet modern en ontwikkeld zou zijn was er geen geen enkele interesse van zgn Palestijnen voor Israël. Het is gewoon jaloezie van Palestijnen naar joden omdat die joden het door slim zijn en hard werken het in Israël goed voor elkaar hebben. Welvaart is wat de moslim wenst en dan zonder er ook maar iets voor te doen. In de Koran wordt dat ook nog eens bekrachtigd . De niet moslim is nl ondergeschikt aan de moslim. Geef Europeanen ( geen moslims) de macht over een zeer arm Afrikaans land dit land is na 20 jr dan volledig op de been .Geef het daarna weer terug aan moslims en het gaat linea recta weer de afgrond in. Lui lomp en profiteren zit bij dit volk in de genen .

  Like

 14. Jan zegt:

  Hoe socialisten hun kinderen ‘opvoeden’. met haat, zoals de ‘Palestijnen’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s