Revolutie van politieke correctheid eet haar eigen kinderen op

Screenshot_18

(Door: Chris de Groot)

Recentelijk verdedigde Alexander Pechtold de meer dan tien jaar aanhoudende leugens van onze minister van buitenlandse zaken Halbe Zijlstra met ‘Ik moet de eerste Rus nog tegen komen die zijn fouten zelf rechtzet’. Een frappant generaliserende en zonneklaar juridisch discriminerende uiting van een leider van een van de grootste politieke partijen in ons land.

Een partij die zelf permanent op de barricaden staat om elke vijand te pas en te onpas van discriminatie te beschuldigen. Wat zou er gebeurd zijn als Pechtold het woord ‘Rus’ had vervangen voor ‘Marokkaan’? Maar het doel heiligt de middelen, de partij uit de jaren 60 van een vorige eeuw heeft een politieke hekel aan Rusland, dus moreel is met déze discriminatie niets mis. Een opmerkelijke opvatting van een politiek leider die eerder dit jaar de schenking van een appartement afdeed als een ‘privé kwestie’, daarbij geheel voorbij gaande aan het feit dat smeergelden en andere onverkwikkelijke betalingen per definitie een privé zaak betreffen, en juist daarom ter toetsing gemeld moeten worden.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", D66, Hypocrisie, Linkse Kerk, meningsdictatuur, political correctness, Rotzakken. Bookmark de permalink .

14 reacties op Revolutie van politieke correctheid eet haar eigen kinderen op

 1. Aegolius cs zegt:

  **Een frappant generaliserende en zonneklaar juridisch discriminerende uiting van een leider van een van de grootste politieke partijen in ons land.**

  Calimero partij.

  Geliked door 1 persoon

 2. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Die Pechtold en zijn enge clubje zijn te slecht om te branden. Zou mij helemaal niet verbazen als hij op een of andere manier te maken heeft gehad met dat lekken aan de Volkskrant. Dat Zijlstra opgestapt is is geheel terecht wat wel beetje zuur is, is dat er veel politici rondlopen die veel enger en slechter zijn en daar nog steeds zitten en overal mee weg schijnen te komen. En daar zijn Penthouse Pechtold en Pinokkio wel de grootste voorbeelden van.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  De kruik gaat net zo lang te water totdat zij breekt….

  We leven in ’n interessante tijd.
  Rutte laat steeds meer en meer zijn ware gezicht zien.
  Zijn ministers moeten hun functie opgeven of zijn het onderwerp van ernstige twijfels.
  Nadat hij ’n Zweedse minister heeft binnengehaald komt er nu ook ’n Palestijnse islamitische minister in het parlement.
  Materiaal te over om de 2e Kamer op zijn kop te zetten.
  Bovendien maakt Pechtold zich openlijk schuldig aan fraude… en wordt dat door Rutte gedoogd.
  Duidelijk dat Rutte schijt heeft aan het Nederlandse volk en misbruikt zijn funktie om Nederland te verkopen aan de hoogst biedende.
  Hij is het willoze slachtoffer van zijn eigen hoogmoed geworden.
  En we weten wat er met frauduleuze heersers gebeurd.

  Ze eindigen allemaal aan de worgpaal…!

  Geliked door 4 people

 4. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  Alexander Penhouse is de onbetwiste pestkop van DOOD666. Deze politiek incorrecte genderneutrale satanist mist elke kwalificatie, om hem/haar/het een leider te noemen.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Misschien helpt het als een Russische diplomaat, Pechdrol een appartementje geeft ????

  Geliked door 1 persoon

 6. Guardiacivil zegt:

  Rechters verdomme een uitspraak te doen……..laat staan een politicus te veroordelen.
  Wilders gaat in hoger beroep op zoek naar de juiste rechters en dat zal een hele klus worden.
  Nederland is in alle opzichten ver afgegleden…….schaamteloos…….misdadig…….de bende van het Binnenhof.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   @ Guardiacivil (15 februari 2018 om 17:33)

   Dames en Heren.

   Het tuig denkt dat ze alles mogen. Ze geloven, dat ze boven, onder en naast de wet staan. Maak je niet druk. Het komt vanzelf wel goed. Ze zijn heel hard bezig hun eigen graf te graven. Hoe harder ze afglijden, des te eerder is het over.

   Koning Louis XVI en zijn vrouw Marie-Antoinette dachten destijds ook, dat ze alles mochten. Het kon ze geen barst schelen, dat de Franse bevolking van de honger lag te creperen. Maar de kruik ging net zo lang te water, tot ie barste. En dat gebeurde op 14 juli 1789 toen de burgerij de Bastille bestormde. De koning en de koningin werden gevangen genomen en later op de guillotine onthoofd.

   Johan de Witt een Hollandse Regent maakte het destijds ook heel erg bont. Hij lag ook niet zo lekker bij het volk. Hij werd op 20 augustus 1672 samen met zijn broer Cornelis in Den Haag gelyncht

   Op 15 december 1989 kwam het Roemeense volk in opstand tegen Ceauşescu. Het volk bestormde het paleis en Ceauşescu en zijn vrouw probeerden te vluchten, maar werden toch opgepakt. Na een soort tribunaal werden ze geëxecuteerd.

   In het ondermaanse is er niets nieuws onder de zon. De geschiedenis herhaalt zich keer op keer. Ze beweren altijd met de kennis van het heden, naar het verleden te kijken, om lessen te leren voor de toekomst. Maar helaas lezen ze de geschiedenisboekjes niet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s