Russiagate – nieuwe pijlen op Obama

Screenshot_12

(Door: “Hannibal”)

Opnieuw levert het zich ontrollende Russiagate-schandaal aanwijzingen voor diepere betrokkenheid van president Trump’s voorganger Obama. Ditmaal door het constateren van misleiding onder ede door de ontslagen FBI-directeur Comey.

Vorige week berichtte ik al over een voor Obama onprettige onthulling die hem onderwerp van onderzoek zouden (kunnen/horen te) maken. Waar het vorige week ging om zijn naam die opdook in sms’jes tussen het tweetal Strzok/Page, ditmaal gaat het om een laatste bijeenkomst met juridische en Intelligence-prominenten aan de vooravond van de machtsoverdracht aan Donald Trump. En uit alles blijkt dat dat geen afscheidsborrel betrof. Diverse aanwezigen hebben er schimmig over bericht of het semantisch-dubieus vermeden te noemen, maar als er geen goede verklaringen komen zal dit een zaak zijn waarover Obama te zijner tijd voor het gerecht zal moeten komen.

Lees verder>>>
(h/t “D.G. Neree”)
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Obama, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

14 reacties op Russiagate – nieuwe pijlen op Obama

 1. Hovawart zegt:

  Het zal mij benieuwen of de acties en uitspraken van het Europese Parlement, ten tijde van de annexatie van de Oekraïne bij de EU, niet een gevolg zijn van stemmingmakerij en leugens, (en een hele grote zak met geld) het inlijven van de bevolking niet slechts een europese provocatie is gebleken, of een geniale offer in het politieke schaakspel van Poetin.

  Like

 2. kampersrene zegt:

  En dat voor een neger ….foei !

  Like

  • Oeps48 zegt:

   @ Marijs van Slag (@DGNeree) (15 februari 2018 om 12:02)

   Dames en Heren.

   Alweer 2 namen die aan de dodenlijst van Hillary Clinton kunnen worden toegevoegd. De overige 69 slachtoffers van de vliegramp in Rusland zijn collateral damage.
   Deze dodenlijst groeit met de dag. Er zijn wel erg veel mensen, die niet kunnen navertellen, hoe leuk het was, om voor Hillary Clinton te werken. En iedereen, die betrokken is bij een onderzoek tegen het schatje Clinton sterft opeens. Typisch, dat het telkens een zelfmoord of een eenzijdig verkeersongeluk is. Of worden ze wellicht gezelfmoord en verongelukt ???

   Zie hier de Clinton dodenlijst.
   http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/BODIES.php

   Like

 3. Elisah zegt:

  https://twt-thumbs.washtimes.com/media/image/2018/02/13/Kehinde_Wiley_c0-53-900-577_s885x516.jpg?892e039512d6e30e190a96cefb0584919f3b4563

  https://timedotcom.files.wordpress.com/2015/02/kehinde-wiley-napoleon1.jpg?w=720&quality=85

  Een nieuw schandaal, obama heeft een statieportret laten maken door de racistische zwarte schilder kehinde wiley.
  Hij steelt klassieke blanke kunst, zet er zwarte figuren op en maakt schilderijen waar blanke vrouwen onthoofd worden door zwarten.
  Het blijkt dat dat figuur ook een atelier vol Chinese slaafschilders heeft die zijn werken moeten uitvoeren en hij als onsmakelijk detail ook sperma verwerkt in zijn kunst…

  https://www.snopes.com/kehinde-wiley-painted-black-woman-severed-head/

  Geliked door 1 persoon

 4. Thom zegt:

  IK denk dat het met het vervolgen van Obama en Hillary Clinton wel mee zal vallen. Er zijn twee stromingen in Amerika die tegenovergesteld nieuws publiceren.
  Waar Hannibal aan refereert is Zerohedge en Foxnews waar ze donkere wolken boven Obama’s scalp zien hangen. Lees je daarentegen Yahoo News dan is het net of Trump elk ogenblik het veld moet ruimen door impeachment. De waarheid zal in het midden liggen en geen van beide wordt aangepakt, alleen zal het anti-Trump gedoe nog ziekere vormen aannemen, hoewel je zou zeggen dat dit bijna om,ogelijk zou zijn.

  Like

 5. J a zo gaat dat de hele tijd met de clintons

  Like

 6. Anna zegt:

  Al een tijdje volg ik het Amerikaanse nieuws en de verhoren van de senaat….
  Het is daar vreselijk mis….. corruptie tot in de hoogste regionen….. Trump moest koste wat kost gestopt worden en mocht niet aan de macht komen…….. De haat tegen Trump is in de voormalige regering en bij de democraten groter dan hun liefde voor Amerika…. en daardoor ontstaan er idiote situaties……….Obama wilde door regeren met een deepstate ; hier voor zijn nu harde bewijzen gevonden…. het net begint zich rondom Obama en Clinton en hoge CIA en DJO ambtenaren te sluiten…….

  En onze pers…… zwijgt……!!!!!!!!!! hun AFGOD Obama komt ten val… en die val kan wel eens zeer diep zijn…… !!!!! Hij Obama vroeg niet voor niets om onschendbaarheid vlak voor zijn aftreden…. Heeft hij niet gekregen, en gelukkig want hij blijkt nu door en door slecht en corrupt te zijn…….. het wordt al beschuldigd van land verraad…….hij zou nu wel eens “ in Prison “ kunnen komen…..

  Eenmaal zal “ onze pers “ toch wel moeten berichten ben benieuwd waar ze dan mee komen…

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  James Woods over onbenul Obama: Obama werd heen en weer geschoven als een hotelstofzuiger

  Well, Obama was pushed around like a hotel vacuum cleaner. Pretty easy to be more of a leader than he was. My neighbor’s Shih Tzu has bigger balls than Obama… https://t.co/PunB0euzLu

  — James Woods (@RealJamesWoods) February 18, 2018

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/02/james-woods-pounds-obama-dirt-weak-leadership-obama-pushed-around-like-hotel-vacuum-cleaner/

  Like

 8. Jan zegt:

  Verrader Hussein Obama wist van de geplande aanval op de ambassade in Benghazi

  Judicial Watch: Defense, State Department Documents Reveal Obama Administration Knew that al Qaeda Terrorists Had Planned Benghazi Attack 10 Days in Advance

  https://www.judicialwatch.org/press-room/press-releases/judicial-watch-defense-state-department-documents-reveal-obama-administration-knew-that-al-qaeda-terrorists-had-planned-benghazi-attack-10-days-in-advance/

  Like

 9. Jan zegt:

  Hussein Obama gebruikte Facebookgegevens om Trups verkiezing te dwarsbomen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s