Verkiezingsprogramma PVV Rotterdam: Aboutaleb moet weg

Screenshot_23

De PVV in Rotterdam wil dat burgemeester Aboutaleb zo snel mogelijk wordt afgezet. Niet alleen vanwege zijn ‘salafisme-uitspraken’, maar ook omdat hij een dubbele nationaliteit heeft. Daarnaast wil de partij een aparte wethouder voor de-islamisering, zo staat te lezen in het verkiezingsprogramma van de partij dat donderdag is gepresenteerd.

Lees hier het verkiezingsprogramma van de PVV Rotterdam!

“Wij vinden het heel gevaarlijk dat hij zich salafist noemt. Leefbaar Rotterdam diende een motie van treurnis in; wij zijn niet van dat soort pappen en nathouden. Hij moet zo snel mogelijk weg”, zegt lijsttrekker Maurice Meeuwissen.

Lees verder>>>
(h/t “Japio”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Islamisering, PVV, Rotterdam. Bookmark de permalink .

18 reacties op Verkiezingsprogramma PVV Rotterdam: Aboutaleb moet weg

 1. chantal zegt:

  De PVV is een van de weinige partyen die er nog in gelooft dat het ooit goed gaat komen met veel inspanning, de rest van de partyen vind het al prima dat over 10 jaar alles hier naar de klote gaat met miljoen profi gelukszoekers in de bijstand

  Like

  • Thomasson zegt:

   De pijlers van de PVV zijn uitstekend. Maar de-islamisering moet op andere manier worden aangepakt. De suggesties voor het sluiten van alle moskeeën en een speciale wethouder voor de-islamisering, zijn moeilijk uitvoerbaar; zeker zonder de hulp van coalitiepartijen. Het accent moet worden gelegd op aanpak van criminele en terreurgevaarlijke burgers met dubbele nationaliteit en andere buitenlandse criminelen. Deze mensen hebben in Rotterdam niets te zoeken. Als het accent niet ligt op de islam zelf, zal niemand bezwaar hebben tegen het verwijderen van gevaarlijke elementen uit de Nederlandse samenleving. Hun Nederlandse nationaliteit kan worden ontnomen en vervolgens met hen hele gezin naar het land van herkomst gebonjourd. Geen internationale wet wordt hier overtreden. Ze hebben de nationaliteit van het land van herkomst. Op deze wijze vangt men drie vogels: a) minder criminelen in de stad, b) minder moslims en meer de-islamisering en c) er komen veel huizen vrij.
   Afschaffing van subsidies voor kunst en cultuur zet ons op dezelfde lijn van domheid en primitief gedrag van een doorsnee derde wereldland. Dat kunnen en mogen wij niet willen.

   Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Mooi, goed programma.
  Als ze daar straks iets van uitvoeren, doen ze meer voor Rotterdam, dan 16 jaar Leefbaar Rotterdam.

  Like

  • BertG. zegt:

   Hartstikke goed bedoeld verder, maar geheel kansloos.
   Je kan niet in 1 stad alles verbieden wat elders wel is toegestaan.
   Vrijheid van godsdienst, weet je nog.
   En abu laadklep verdwijnt ook niet vanwege deze reden, dan zou achmed couscous dezelfde dag ook moeten verdwijnen als burgemeester.
   En burgemeester worden benoemt door het “rijk”, dus zou de hele wet aangepast moeten worden, wat ook nooit gaat gebeuren.

   Hoe zeer ik het ook met ze eens ben, maar dit is kansloos.

   Like

 3. Roeland zegt:

  Rotterdam…eens een trotse stad. Wat waren ze trots op de Metro in de jaren 60 en 70…En nu? Fortuijn is al bijna 16 jaar geleden lafhartig vermoord. Toen kwam “leefbaar Rotterdam”. Ik heb bij die stroming altijd een slecht gevoel gehad. Mooie toespraken , maar weinig daden.
  Dat Leefbaar Rotterdam moet zichzelf opheffen en in de PVV opgaan. Andere politieke toekomst zie ik niet voor Rotterdam en de echte Rotterdammers. Ook de Baudet stroming, hoe aardig ook, is te zwak. De PVV is het enige echte alternatief!

  Like

 4. Yvonne zegt:

  Idd waarom is een Marokkaan hier in Nederland burgemeester? Zijn er in Marokko Nederlandse burgemeesters ik dacht het niet
  Ook in Londen een moslim burgemeester, als puntje bij paaltje komt voor wie komen ze dan op voor de moslim gemeenschap of voor bij ons de Nederlanders of in Londen voor de Engelsen?

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Jaren lang houdt dat “Leefbaar” zich muisstil.
  Brillemans Eerdmans kon het toch zó goed vinden met Aboutaleb.
  “Aboutaleb moet blijven…!” riep hij altijd.
  Echt waar.
  Nee, dat waren 2 handen op een pluchen buik.

  Maar nu schijnt dat plotseling allemaal anders te zijn dan we dachten.
  Aboutaleb blijkt ineens ’n echte Salafist te zijn.
  Was hij nooit hoor….
  Maar nu is hij het.
  En hij kan gewoon géén burgemeester zijn.
  Vanwege die dubbele nationaliteit weet u wel…
  Goh, nooit wat van gemerkt.
  U wel…?

  LR denk zeker laten we het programma van Wilders maar over nemen, dan winnen we tenminste…
  Van wat?

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Als ik al het commentaar leest op het PVV programma, staat onomstotelijk vast het merendeel van de Nederlandse bevolking uit gekken en dwazen bestaat.
  Droom maar lekker verder tot je dochter verkracht wordt en je oma overvallen, maar dan niet zeuren he. Je vond de MultiCulti toch zo geweldig !!

  Like

 7. topsporter zegt:

  Ik hoorde vandaag, dat Aboutaleb de deze week overleden Ruud Lubbers een leider vond. Mijn broek zakte af, toevallig op dezelfde school als Lubbers gezeten. Ik weet beter.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Dat van Aboutaleb zal geen haalbare kaart blijken…Doodjammer, want het is misschien wel hun belangrijkste eis!
  Maar behalve de PVV en misschien LR en het FvD is de hele politieke zwik er, geloof ik, wel TROTS op, dat dat hier kán, met die twee paspoorten, de onnozelaars!

  Like

 9. Thoth zegt:

  Niet alleen vanwege zijn ‘salafisme-uitspraken’, maar ook omdat hij een dubbele nationaliteit heeft. (..) “Wij vinden het heel gevaarlijk dat hij zich salafist noemt. Leefbaar Rotterdam diende een motie van treurnis in; wij zijn niet van dat soort pappen en nathouden. Hij moet zo snel mogelijk weg”, zegt lijsttrekker Maurice Meeuwissen.

  Okay. Goed gedaan van Meeuwissen. Hij heeft zelfs het onderdeel van de vlag van PVV in zich. PvdA in de politiek… noway.

  Like

 10. Karel Dokter zegt:

  Een moslimkopstuk in Frankrijk riep meer dan tien jaar geleden dat Nederland een
  pakje boter was. Waarvan acte. kan de Rotterdamse raad een puntje aan zuigen.
  https://fenixx.org/2018/02/14/links-sluit-pact-met-nida-om-leefbaar-buiten-de-deur-te-houden/comment-page-1/#comment-100301

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Wat doen al die vreemde Islam namen in de Nederlandse politiek? Dat strookt niet met Hup Holland Hup…Die Turkse partij DENK is tenminste eerlijk DENK eraan , wij zijn Turken

  Like

  • Thomasson zegt:

   @kampersrene. Wat doen al die vreemde islam namen in de Nederlandse politiek? Het antwoord is zo klaar als een klontje: Zij bereiden zich voor op de fysieke overname van het land. Stapje voor stapje wordt – dankzij de hulp van hun kleine autochtone Gutmenschen vriendjes – de horrorscenario met de dag dichter bij.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s