VIDEO: Martin Bosma (PVV) over het afschaffen van het referendum (15-02-´18)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, D66, dictatuur, Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op VIDEO: Martin Bosma (PVV) over het afschaffen van het referendum (15-02-´18)

 1. BertG. zegt:

  Wat is die kerel kneiter scherp. Zo kennen we’ m weer.
  Hoe kan je blijven zitten in je pluche stoeltje.

  Geliked door 3 people

 2. Jan zegt:

  Toespraak voor een volle Kamer

  Like

 3. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  De Tweede Kamer is het centrum van onze democratie. Een referendum is het ultieme instrument van de democratie. De leugenaars van de regering willen het referendum afschaffen. Martin Bosma (PVV) verdedigt het referendum in de Tweede Kamer. Maar helaas zijn er nauwelijks geachte afgevaardigden aanwezig. Waar zijn onze volksvertegenwoordigers ??? Zijn ze wellicht naar een sexfeestje ???

  Geliked door 1 persoon

  • leefbarbaar zegt:

   De 2e kamer is meestal leeg. Er is geen debat, want de deelnemers zijn elders. Dat boeit niemand, want de uitslag ligt al vast. Gelukkig kunnen wij allemaal de bijdragen volgen van mensen, die echt iets te zeggen hebben, via het internet en dat doen we dan ook massaal.

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ leefbarbaar (16 februari 2018 om 06:53)

    Dames en Heren.

    Al houdt Martin Bosma nog zo’n mooie speech, maar als de Kamer schittert door afwezigheid, dan haalt het niets uit. Dan is Martin Bosma een gekke Henkie.

    Als de uitslag kennelijk al vast ligt en de geachte afgevaardigden menen te mogen schitteren door afwezigheid. Dan is de Kamer verworden tot een farce. Dat is een achterkamertjespolitiek, dat wij verafschuwen.

    Dat wij de speech van Martin Bosma kunnen horen is leuk, maar wel van een hele andere orde. Dat is slechts van ondergeschikt belang.

    Martin Bosma zou meer indruk maken, door hoog van de toren te blazen en GROOT KABAAL te maken over de lakse mentaliteit van de geachte afgevaardigden. Doorbreek die laksheid !!! Wijs op de taak van de Kamer en de verantwoordelijkheden van de geachte afgevaardigden !!!.

    De Tweede Kamer is het centrum van de democratie. Daar dient de besluitvorming plaats te hebben. Daar dienen meningen te worden gewisseld. Daar dienen voors en tegens te worden afgewogen. Als de Kamer schittert door afwezigheid, dan functioneert de Kamer niet. Dan is de democratie verworden tot een farce. Blaas hoog van de toren en maak GROOT KABAAL !!! zet de Kamer voor schut !!!

    Een vergadering, waar de leden schitteren door afwezigheid, kun je nauwelijks een vergadering noemen. Je kunt de rechtsgeldigheid in twijfel trekken. Een vergadering van de Kamer, waarbij nauwelijks leden aanwezig zijn, is ongehoord. Dan neemt de Kamer zichzelf NIET serieus.!!! Stel gerust dat er bij onvoldoende aanwezigheid niet meer vergaderd mag worden. Blaas hierover hoog van de toren en maak GROOT KABAAL. Zet de Kamer voor schut !!!.

    Er zijn natuurlijk altijd wel geldige redenen, waarom een geachte afgevaardigde niet bij een vergadering van de Kamer aanwezig kan zijn. Dat dient echter een uitzondering te zijn en GEEN regel. Een geachte afgevaardigde, die te vaak schittert door afwezigheid, neemt zijn taak als volksvertegenwoordiger kennelijk niet serieus. Dat dient consequenties te hebben. Geachte afgevaardigden, die te vaak schitteren door afwezigheid zijn lummels, die het lidmaatschap van de Kamer niet waardig zijn. Blaas hierover hoog van de toren en maak GROOT KABAAL !!! Zorg ervoor, dat die lummels het lidmaatschap van de Kamer wordt ontnomen en dat ze zonder wachtgeld de laan uit worden gestuurd. !!!

    Een aantal partijen hebben een cordon sanitair om de PVV gecreëerd. Gekke Henkie gaat in een stil hoekje zitten kniezen. Als je ballen hebt, laat je niet met je spelen. Dan grijp je zoiets aan, om ze mores te leren. Maak GROOT KABAAL en zet die achterbakse pestkoppen voor schut !!!

    Maak duidelijk, dat het volk wat anders verwacht van hun geachte afgevaardigden. Geef ze een koekje van eigen deeg. Laat ze een poepje ruiken. Sla ze links en rechts met hun laksheid om de oren. Blaas hoog van de toren en maak GROOT KABAAL !!!

    Bedenk, dat je met kabaal heel veel macht kunt uitoefenen. Het kan regeringen laten vallen. Na een dreiging met kabaal over een vermeende chantage, wegens een vermeende roddel over een vermeende homosexuele escapade ging koning Willem II door de knieën en ging akkoord met de grondwetswijziging van 1848. Kabaal over een leugen bracht jokkebrok Halbe Zijlstra ten val.

    PVV wees niet langer een mietje, maar toon dat je ballen hebt. Laat zien, dat je geen gekke Henkie bent. Je bent het aan de achterban verplicht. Wij hebben op de PVV gestemd. Wij verwachten heel veel. Laat het land en de democratie niet teloor gaan.

    Blaas hoog van de toren en maak GROOT KABAAL, KABAAL, KABAAL !!!

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Oeps48 16 februari 2018 om 12:14

    U heeft zeer zeker een punt. Ik ben ervan overtuigd dat Geert en Martin in staat zouden zijn om ‘groot kabaal te maken’ en ik hoop dat ze dat binnenkort ook zullen doen.
    Mijn man kent Martin van vroeger, hij heeft altijd in een prettige sfeer met hem gewerkt.
    Martin herkende mijn man meteen tijdens een van de ontmoetingsavonden van de PVV in Groningen.
    Dat was een leuke ervaring: zo zie je Martin een betoog houden in de Tweede Kamer en zo staat hij informeel met je te praten.

    Geliked door 1 persoon

  • Dewevoga zegt:

   De kartelcoalitie is zo arrogant dat hun vier (4) specialisten, waarvan 1 (geb 1987) een ervaring van hier tot Tokio en voor een groen (is islamitisch) en schoon (shithole), het veel beter weten dan honderdduizenden die het kenbaar maken middels een referendum.

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ Dewevoga (16 februari 2018 om 13:21)

    Dames en Heren.

    De kartelcoalitie, Ruttig 3, staat onder de satanische heerschappij van Pinokkio. Pinokkio trekt zich van het hele volk niets aan. Hij richt zich op de hogere belangen van de satanische illuminati elite. Hij laat de satanische opdrachten uitvoeren door de puppets van zijn kartel. Zodoende blijft hij zelf uit de gevarenzone. En als het fout loopt, laat hij zijn puppets gewoon vallen als een baksteen (zie Halbe Dijkstra).
    Pinokkio is lid van een satanische broederschap. Bij zijn initiatie zijn niet alleen zijn gevoelens en emoties grotendeels uitgeschakeld, maar is tevens in zijn onderbewustzijn zodanig geïndoctrineerd en geprogrammeerd, dat zijn ratio daaraan ondergeschikt is geworden. Een en ander gaat gepaard met brainwashing mind-control en mogelijk diepe hypnose en drogering. Pinokkio heeft zijn ziel en zaligheid aan satan verkocht voor een satanische hemel op aarde. Hij heeft satan trouw, gehoorzaamheid en onderdanigheid gezworen. En hij moet satan aanbidden. Hij moet ook af en toe een proeve van bekwaamheid afleggen. Als hij zou proberen zich aan zijn satanische geloftes te onttrekken, wordt zijn hemel op aarde een satanische hel. Pinokkio is met satan scheep gegaan en moet nu met hem over. List, leugen, bedrog, roof, moord, doodslag, vekrachting chantage en wat dies meer zij, alles is toegestaan, dat het “hogere belang” dient. Dus ……… En wij zij het kind van de rekening.

    Like

 4. Corneel zegt:

  Buitengewoon goede speech.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  De PVV is niet alleen meneer Wilders.
  De PVV bent u zelf. En de PVV brengt ook vele kanjers naar voren, zoals meneer Bosma.

  En dan mag de 2e kamer leeg zijn als meneer Bosma aan het woord is, wij volgen hem via het internet. Met veel meer mensen dan er ooit op de publieke tribune zat.

  Penthouseprofeet ?? Lol. We weten allemaal dat hiermee de corrupte fractievoorzitter van D666 wordt bedoeld.

  Ik hoop dat het kabinet valt, wanneer de volgende minister moet opstappen (jonkvrouw Ollongren?) en we eindelijk onze eigen regering krijgen.

  Like

 6. Bas zegt:

  Een pluim voor deze toespraak c.q. Martin Bosma. Goed gezegd !

  Like

 7. eva110 zegt:

  Penthouse primaat, hoe verzin je het.
  Hij was echt goed, hij veegde de vloer aan met de jonkvrouw en las het hele leugenachtige verkiezingsprogramma van 66 (de D laat ik in dit geval maar weg( voor.
  Ben heel benieuwd hoe het straks verder gaat als de jonkvrouw antwoord gaat geven.

  Geliked door 1 persoon

 8. guusvelraeds zegt:

  Ook allemaal goed gekeken naar het ingestudeerde verongelijkt kijken van de Jonkvrouwe. Ze zal er vaak mee weggekomen zijn. Of het ditmaal voor (lijk en democratie) Demontage 66 met een sisser afloopt gaan we zien bij de komende gemeenteraad verkiezingen.

  Like

 9. Cenep zegt:

  HAFMO …….hij draait zich om in zijn graf. Wie zijn die D66 stemmers? Zij hebben dit op hun geweten!
  Hans, de kans op die stille revolutie is verkeken. We kunnen alleen maar hopen op een snelle komst van een echte revolutie. Dat zal moeten gebeuren voordat het importvolk voldoende macht heeft.
  Een ander spreekwoord Martin, iets met hoop en leven. Laten we helpen met kuilen graven.

  Geliked door 1 persoon

 10. Roeland zegt:

  Heer Bosma, u krijgt de volgende keer mijn voorkeurstem. IJzersterk betoog!

  Like

 11. Flo zegt:

  Mensen gooi Nederland plat, laat de regering het uitzoeken, landelijk staken,en niet alles slikken van een handvol plebs die iedereen NA de verkiezingen behandelt als kleuters .

  Geliked door 1 persoon

 12. Japio zegt:

  Wat een man onze Martin, messcherp en to the point. Daar kunnen die losers in Den Haag een flinke punt aan zuigen.

  Geliked door 1 persoon

 13. Perfide Albion zegt:

  Die domme Zweedse nep kop op het eind.. priceless!

  Geliked door 1 persoon

 14. Tistochwat zegt:

  “De penthouseprofeet” XD 🙂 😀

  Een prachtige benaming voor deze zo-de-wind-waait-waait-mijn-jasje ‘politicus’.
  Verder ook een geweldig betoog!

  Geliked door 1 persoon

 15. paulzwueste zegt:

  Bosma is en blijft een van de meest scherpzinnige en politiek ervaren medewerkers van Wilders.
  Alle andere partijleiders van de “gevestigde partijen” hebben zo veel ontzag voor deze beide politici dat ze alles op alles moeten zetten om de PVV buiten de politieke macht te houden.
  Ze vechten met de moed der wanhoop, maar ze weten dat de dag er aan gaat komen dat ze zullen worden veroordeeld door het volk

  Het is onmogelijk om je eigen ondergang te weerstaan als je Wilders en Bosma als tegenstanders hebt.
  De meest geraffineerde leugens en bedrog zullen dan niet meer helpen.
  Ook al zouden ze voor één maal gelijk hebben.
  Ze zullen niet meer geloofd worden.

  Geliked door 1 persoon

 16. Henk.V zegt:

  Wat een BRILJANT betoog…. BRAVO Martin !!!

  Geliked door 1 persoon

 17. Statler & Waldorf zegt:

  D66 is een uiterst gevaarlijke partij.

  Geliked door 1 persoon

 18. Mary zegt:

  Zoals altijd ijzersterk Martin, waarschijnlijk ook de reden dat hij van Ollongren nooit een antwoord krijgt op zijn vragen, die Ollongren gaat echt de geschiedenis in als het domste schaap ooit in de politiek, de antwoorden die ze dan al middels de media geeft zijn bijna lachwekkend, als het niet zo triest was.

  Like

 19. Giny zegt:

  Theresa, Martin heeft deze keuze bewust zelf gemaakt!

  Like

 20. Wachteres zegt:

  Wat merk je nu van de dames die voor hem geplaatst zijn. Ik zou hun namen niet eens weten.

  Maar misschien ligt dat aan mij. 😦

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ach jawel: Fleur Agema en Vicky Maijer.
   Weet niet uit mijn hoofd, wie nummer 4 is – Markusower?
   Maar het is waar, dat je met name van de dames weinig f niets merkt: Ook niet echt van Fleur, alhoewel zij van meet af aan prominente plaatsen heeft bekleed. Maar in de praktijk heeft het altijd wel geleken, of ze een plaats in de absolute schaduw van Geert juist wel comfortabel vond – en vindt.
   Daar gaat me trouwens meteen een licht op: Hoe meer iemand zich natuurlijkweg opstelt in zijn schaduw, hoe meer kans diegene maakt op een -voor het óóg- prominente plaats!
   Aha, dus zó ga je binnen de PVV te werk om carriëre te maken!
   Moet je wel kunnen; het wordt gaandeweg duidelijk, waarom bv. Hiddema dat niet zag zitten.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Fleur ken ik natuurlijk wel. Ik dacht meer aan de nieuwelingen die er tussen zijn gestopt.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Volgens Hiddema zag hij het niet zitten,omdat hij geen zin had om, net als Wilders, 24/7 door de politie beschermd te moeten worden.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, ja. Zegt h i j . Enfin….
    Getuige de manier, waarop hij zich nog heeft uitgelaten over Raffie’s zaak had hij inmiddels tóch niet meer binnen het PVV denken gepast:
    Ze hééft het hem nog voorgelegd, waarop hij meteen reageerde met de ‘afremmende’constatering, dat “de islam tenslotte wèl een Godsdienst was.”
    Een zéperd, zeker uit zijn mond!
    Nee, hoe het tenslotte ook mag aflopen, Raf heeft nu tenminste wel de laatste der Mohikanen en alleen al vanwege dát feit de beste advocaat van Nederland!
    Mr. Max Vermeij, een wéreldvent, die voor haar tot het uiterste gaat!
    Waar kóm je er hier verder nog om?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s