Antwerpen: Joodse Gemeenschap verbijsterd door zoveelste vrijlating na antisemitisme

Screenshot_31

(Door: “Brabosh”)

De interne veiligheidsdienst van de Joodse gemeenschap, Shmira, een groep vrijwilligers die een oogje in het zeil houdt, zit met de handen in het haar en heeft een hoge graad van paraatheid afgekondigd. Reden is de zoveelste vrijlating van een 24-jarige man die in de voorbije weken tal van Joodse huizen, scholen en synagogen heeft gevandaliseerd en mensen aangevallen. “De politie en het leger doen uitstekend werk, maar het gerecht laat hem steeds opnieuw gaan”, horen we.

De politie bevestigt de feiten en zegt dat het gaat om een 24-jarige erkende vluchteling. Bronnen zeggen dat hij uit het Midden-Oosten afkomstig is, maar dat konden wij niet bevestigen. Maar het staat wel vast dat hij tijdens één van zijn episoden een Koran en Arabische medaille neerlegde bij de ingang van een synagoge.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, België, cultuurrelativisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Antwerpen: Joodse Gemeenschap verbijsterd door zoveelste vrijlating na antisemitisme

 1. Hendrik zegt:

  Tsja, de rechterlijke macht moet niet gek opkijken als men straks voor eigen rechter gaat spelen, en terecht wat mij betreft. Rechterlijke macht faalt op alle gebieden in Europa…………

  Like

 2. Abeja zegt:

  Ondertussen zou deze man een plaatsverbod hebben gekregen. Denkt de overheid nu echt dat hij zich aan dit verbod gaat houden? Zijn zijn daden echt niet voldoende om hem zijn status van erkende “vluchteling” (crimigrant) te ontnemen en hem effectief uit te zetten?

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  “We hebben te maken met een man die een viscerale haat heeft voor Joden”

  Men kan nu wel dure woorden gaan gebruiken om de haat te beschrijven die mohammedaanse, geesteszieke primaten tentoonspreiden, maar ik heb liever dat ze gewoon onschadelijk worden gemaakt.
  Zonder dat allerlei zielenknijpers en andere ‘deskundigen zich er weer mee gaan bemoeien op kosten van de belastingslaaf .
  Arme Joden, er zullen wel weer slachtoffers onder hen gaan vallen als er geen krachtige maatregelen worden genomen.
  Kunnen de verantwoordelijken weer blaten dat ze ‘geschokt’ zijn en dat ze het niet hadden verwacht o.i.d.

  Like

 4. Henk der Niederlànder zegt:

  Wat telkens weer verbaast, dat er geen deze klootzak opnieuw en opnieuw gewoon de straat op gestuurd word.
  Daarbij kan geen kader gevonden worden om hem het land uit te trappen.
  Naar mijn mening ga Ik helemaal in het artikel mee dat het gewoon afwachten is totdat er ergens een aanslag gepleegd word door deze klootzak.
  Het kader hoeft trouwens niet gezocht te worden, want het is duidelijk dat hij een gevaar is voor de Joodse gemeenschap en ook duidelijk een provocatie uit probeert te lokken.
  Als de Antwerpse ovj zijn werk een beetje goed zou willen doen kan hij binnen een week in Isis gebied zitten waar hij dan door Franse scherpschutters eenvoudig afgeknald kan worden.

  Liked by 1 persoon

 5. Zoveelste bewijs dat ons justitie systeem rot is tot op het bot. Dit zal zo verder gaan tot er iets erg gebeurd. Dan zal het zijn ” wir haben est nicht gewust ipv wir schaffen das”

  Like

 6. Statler & Waldorf zegt:

  De islam geniet de volle bescherming van de landverraders in Den Haag en Brussel.
  (zie ook EU-resolutie 1743)

  Liked by 1 persoon

 7. Cleo zegt:

  In plaats van bescherming te bieden aan mensen die worden bedreigd en vervolgd, geven de volksverlakkende gezagsdragers in West-Europa alle ruimte aan vleesgeworden haatzombies: wanneer staan er Westeuropese volksbewegingen op die deze totale afbraak van de Westeuropese samenleving terugdringen en de aanhangers van haatideologie islam West-Europa uit schoppen?!

  Like

 8. Flo zegt:

  We weten nu toch onderhand allemaal wel wat een stelletje schoften in Brussel zetelt,een dronkenlap met meelopers ,die in opdracht van Merkel in heel de EU moslims plant .,en de Joden op deze manier overal verjagen of ongestraft om mogen brengen .

  Liked by 1 persoon

 9. Sabeltant zegt:

  Als de overheid faalt wordt het tijd dat men zelf het heft in handen neemt.
  Een paar stevige kerels en een flink eind hout om de arme “vluchteling” een pak rammel te geven.
  Uiteraard onder het uitspreken van geruststellende woorden dat hij niets te vrezen heeft maar dat het de volgende keer wél zijn laatste keer is.
  ISlamitISche barbaren kennen alleen de taal van geweld, geef het ze!

  Liked by 1 persoon

 10. Cathja zegt:

  Verblijfsvergunning innemen en begeleid uitzetten. Dat is toch niet zo moeilijk? Laat hem in zijn eigen land maar rotzooi trappen.

  Liked by 1 persoon

 11. Hendrik M. zegt:

  Onze overheid haalt opzettelijk islammers binnen om zo van de Joden af te komen.
  Dit in opdracht van Merkel en €U nazi’s.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Hendrik M. Önze overheid haalt opzettelijk islammers binnen om zo van de Joden af te komen …enz.”. . Klinkt misschien wat bizar; maar absoluut niet onmogelijk!!!!. Zeker als men het doel van de ‘€U terminators’ voor ogen houdt. Nederlandse Joden passen absoluut niet in de richtlijnen van de Kalergi-Plan. De EU samen met de ‘Sorrossen’ en andere leiders van de NWO ambieert het fokprogramma van bruine domme troetelbeestjes via kruising met Europese vrouwen. Dat lijkt ongeveer op dezelfde wijze waarin Britse Korthaar katten werden gefokt. Hoofddoel is : zorgen dat de oorspronkelijke, overwegend intelligente, Europese bevolking zal verdwijnen. De nieuwe Europeaan zal worden vervangen door zo dom mogelijke kruising met species uit de Derde Wereld. Hij zal speels zijn en vooral veel minder intelligent dan de oorspronkelijke oerbewoner van Europa. De gewenste IQ niveau moet dalen van circa 98 naar 78 – 82. Op deze wijze zal het voor de Sorrossen veel makkelijker de mensen in de hand te houden.

   Like

 12. Guardiacivil zegt:

  België is zwaar ziek, Nederland is zwaar ziek, Duitsland is zwaar ziek, Zweden is zwaar ziek, Engeland is zwaar ziek, Frankrijk is zwaar ziek.
  Het Brusselse systeem zal op een dag ineen storten.

  Like

 13. Thomasson zegt:

  “Shmira” is, zoveel ik weet, in het Hebreeuws bewaking. Ik heb het woord op Google gezocht. Wat ik ook weet, is dat een bewaker moet normaliter een vent met ballen zijn, en niet een lulletje rozenwater die bang is van zijn eigen schaduw. Deze ‘Shmira’ jongens hebben de politie van Antwerpen en het gerecht voldoende geïnformeerd en gewaarschuwd. Tevergeefs. Deze ‘Jackhals met status’ weet dat iedereen bang voor hem is, dus hij komt iedere keer weer terug om rottigheden uit te vreten. En hij zou iedere keer een stap verder gaan. Morgen zal hij mensen fysiek zwaar mishandelen of doodslaan. Dat hoort in de partituur van Allah. Nu is de tijd rijp voor de kerels van “Shmira” te laten zien waar zij voor staan. Zijn ze mannen, of een stelletje bange konijnen? Als hij terugkomt, sla hem dan half lam, of nog beter helemaal lam. Laat nu de psychopaten van het gerecht zoeken wie hun lieveling heeft zo hard afgerost. Wees vooral niet bang!. De boel bestaat daar voornamelijk uit hitsige geleerde wijven met zwakte voor exotische mannen; mits ze ‘bruikbaar’ zijn. SUCCES!. .

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Ik heb een beetje angst met al dat antisemitisme dat onze Joodse medemens onder druk van de Islambroeders verplicht zullen worden om opnieuw een jodenster op hun kledij te dragen

  Like

 15. Thomasson zegt:

  @kampersrene. Uw angst is terecht. Wij moeten allemaal angst hebben. De Joden echter het minste. Ze zijn inmiddels getraind in het herkennen van gevaar. Zodra het te gevaarlijk wordt, gaan ze gewoon weg. In hun eigen land hebben ze echter al meer dan 70 jaar ervaring in omgaan met het ongedierte van Allah. Zij weten dat “Blazing Guns” (zoals de Amerikanen het noemen) zijn veel vaardiger in het spreken met de vijand dan los geouwehoer. Jammer genoeg wordt er in Europa niet geleerd van andermans ervaring. Wij zitten nu met politieke leiders die ons dwingen de vijand in huis te nemen omdat de vijand is zo zielig!. Er wordt absoluut geen rekening met gevaar genomen als weet men dat de vijand aast op onze landen op onze vrouwen op onze kinderen en op onze koppen. Hij loopt al met bloedige machetes in de hand. . .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s