EU wil € 40,- extra van elke Nederlander

Screenshot_46

(Door: Rob Savelberg)

BERLIJN – Als een Rupsje Nooitgenoeg wil de Europese Commissie ruim € 40,- extra van elke Nederlander. Dat eist EU-begrotingscommissaris Oettinger uit Duitsland. Nu al betaalt ons land als koploper van Europa per persoon per jaar ongeveer € 219,- mee aan de Brusselse geldpotten. De totale EU-kosten per Nederlander zouden dan jaarlijks € 261,- per persoon gaan bedragen.

Screenshot_47

Lees verder>>>
(h/t “Japio”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Graaien, Krankzinnigheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op EU wil € 40,- extra van elke Nederlander

 1. Floris Jan zegt:

  De totale EU-kosten per Nederlander ja, maar dat zijn niet de e totale EU-kosten per WERKENDE Nederlander, dat is ruim boven de 1200 euro!

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Het gaat veelal naar autoritair geregeerde landen als Polen en Hongarije.

  Kijk dit wordt opgeschreven in een land waar de wettelijke mogelijkheid voor het houden van een referendum in de versnipperaar gaat.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Waar je dit verhaal van daan haalt is een vraag. Maar wat dacht je er van dat de grootste kosten en het meeste geld naar de immigratie toe gaat. Het ophalen van al die vluchtelingen uit Afrika (men wil de komende 5 jaar 30 miljoen gaan “ophalen”) en de afspraken met o.a. Turkije?

   Like

 3. Flo zegt:

  Laat druncker eerst maar eens uitleggen hoeveel Nederland opstrijkt bij een Nexit.

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Dat is logisch , gouden lepeltjes en dito servies …dat kost geld ….en de cognac van Junckers…..als dat er door komt hoeft hij niet meer op een borrel te zien

  Like

 5. exmarineman zegt:

  Als ze nou eens beginnen met van die 751 nep-parlementariers er 375 af te schaffen dan scheelt dat ook al een aardige som op de begroting. En dan is het verder een extra reden voor een NEXIT, want met deze € 40,00 verhoging, is het hek van de dam. Laat ze ook maar eens stoppen met die geldverkwisting om telkens naar Straatsburg af te reizen …….. er zijn dus genoeg mogelijkheden om die € 40,00 ergens anders vandaan te halen, denk ook aan het gratis pensioen van die gasten en dat ze geen (invoer)belasting betalen.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  We hebben nog nooit meer aan het Vierde Rijk verdiend, dan we er in gestopt. (waar is de VOC-mentaliteit gebleven?)
  We hebben zelfs nog geen jaar quitte gespeeld.
  En dat maakt al die oplichters, die ons het Vierde Rijk in hebben gerommeld, crimineel en kwaadaardig.
  Nexit.
  Want de EU heeft morgen geld te weinig voor dit, overmorgen voor dat en alle corruptie woekert verder, zonder dat er schandalen in het nieuws komen.
  Nexit.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  De EU kan dood vallen .

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Voer maar een extra belasting in voor de voorstanders van de EU !

  Like

 9. Cathja zegt:

  De reden voor deze verhoging is -volgens Oettinger- dat de Brusselse medewerkers er ‘taken bij krijgen’. Dit las ik een dag of twee geleden in een andere nieuwsbron. Oh ja, de ‘beveiliging van de EU-buitengrenzen’ slokte ook nogal wat geld op….. Hoe durft die kerel dit te zeggen! De buitengrenzen van Europa bestaan allang niet meer. Anders kwamen er geen miljoenen vreemdelingen binnen.
  De medewerkers in Brussel zullen hun hoge en luxe eisen maar eens moeten inleveren! Die lui leven in weelde, krijgen geld bijgeschreven terwijl daar niet voor is gewerkt, hebben riante pensioenregelingen afgedwongen, en ga zo maar door.
  Ik hoop dat Rutte zijn poot strak houdt en geen verhoging van de Nederlandse bijdrage zal goedkeuren, maar ik vrees dat het geld al onderweg is (bij wijze van spreken).

  Als we niet klip en klaar duidelijk maken dat wij al meer dan genoeg betalen, dan zullen we jaar na jaar (zolang de EU nog bestaat dan) met een verhoging te maken krijgen, want landen zoals Nederland, die nooit keihard protesteren, kun je prachtig kaal plukken! Denk aan onze goed gevulde pensioenpotten!

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Wat gaat het toch allemaal fantastisch, nietwaar Rutte? De Nederlander gaat erop vooruit… Ik weet niet hoe het gesteld is met andere Nederlanders, maar deze is er alleen maar zwaar op achteruit gegaan. Ik moet verplicht allerlei belastingen, heffingen en verzekeringen betalen en die worden duurder en duurder en er komt steeds minder voor terug.

  En deze is helemaal gespeend van iedere realiteit…
  Q; De ex-premier van Baden-Württemberg wijst op extra opgaven voor Brussel: „De bescherming van onze buitengrenzen en de strijd tegen terreur.” Landen als Duitsland willen nu al 18 miljoen euro uitgeven voor een grenshek en bewapende posten tussen Tunesië en Libië.

  De buitengrenzen zijn zo lek als een mandje en waarom wij een grenshek tussen deze landen moeten neerzetten met bewapende posten, ontgaat mij helemaal. Waarom geen hekken met bewapende posten aan onze eigen buitengrenzen? Daarnaast iedereen die hier illegaal binnenkomt en niets te zoeken heeft direct terug kieperen naar het thuisland.

  Like

 11. M. zegt:

  Het Evil United monster wil nog meer gevoed worden zodat het de westerse bevolkingen nog harder kan bijten.

  Like

 12. Jean zegt:

  Beste mensen, “nu eisen dat die EU stal definitief gesloten wordt” lees bijgevoegd artikel en het wordt overduidelijk en bye the way “dat passen al die ambassade leeglopers ook toe.
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180215_03358985
  De geldverkwisting aan dat nutteloos tuig moet stoppen, de grenzen moeten gesloten worden en alle illegalen en niets toevoegende vreemdelingen (buiten geweld) moeten verwijderd worden.
  Echte vluchtelingen worden opgevangen in gesloten instellingen, dan spreken we over ± 4 a 5% van de huidige massa.
  De miljarden liggen om op te rapen we moeten er alleen voor zorgen dat niet de foutieven (lees: EU leeglopers, ambassade leeglopers en vreemdelingen) ze oprapen zoals dat momenteel aan de orde is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s