Unilever en de politieke elite zijn allemaal kleine Sorosjes

Screenshot_35

(Door: “Weethetwel”)

Soros is een speculant die zo’n 25 jaar geleden steenrijk geworden is door het Britse Pond Sterling in een enorme speculatieactie op te blazen. Sindsdien besteedt hij zijn vermogen om sociale chaos te scheppen. Iedere persoon of organisatie die bereid is een bijdrage te leveren aan destabilisering en het scheppen van sociale wanorde kan op zijn financiële ondersteuning rekenen. Hij schijnt er een groot genoegen in te scheppen de wereldbevolking door elkaar te hutselen, o.a. door migratiestromen op gang te brengen, zoals de miljoenen moslims naar West-Europa. Wat zijn precieze doel is, maakt hij niet bekend, maar zijn voorbeeld vindt om diverse redenen veel navolging. Zo zijn er allemaal kleine Sorosjes ontstaan. Zo’n Soros is een persoon of organisatie die er door migratie of cultuurvernietiging op uit is zoveel mogelijk mensen op de wereld in een mix trechter te gooien in de hoop dat er aan de  onderkant een nieuwe wereldburger uitrolt. Er zijn twee soorten Sorossen, die allebei een nieuwe wereldburger willen en elkaar in een monsterverbond gevonden hebben:

1. De  Soros-wereldverbeteraars en

2. De Soros- wereld-plunderaars

Ad1. De Soros-wereldverbeteraars

Tot deze categorie behoort de sociaal voelende (meestal blanke) westerse burger, ook wel de goedmensch genaamd. Door hersenspoeling tijdens de schooltijd en opleiding leven deze mensen in een droomwereld van eerlijk delen en gelijke kansen voor iedereen. Eenzaamheid en  individualisering zorgen ervoor dat ze vooral op zichzelf aangewezen zijn. Ze zijn daardoor hun eigen referentiekader kwijt en denken dan dat de hele wereld hetzelfde is als zij. De goedmensch gunt iedereen wat hij ook heeft en is er van overtuigd dat er onder uit die trechter dan ook allemaal wereldburgers komen die net  zo sociaal en lief zijn als zij zelf.  Ze kiezen uit hun midden lieve politici die dat beeld alleen maar bevestigen en samen lopen ze de trechter in op weg naar een betere wereld.

Ad2. De Soros-wereldplunderaars

Deze zijn veel sluwer dan de naïeve Soros-wereldverbeteraars. Zij willen óók een nieuwe wereldburger, maar met een heel ander doel. Voor hen is die wereldburger vooral een domme, volgzame figuur die gemakkelijk te manipuleren is. Je verkrijgt hem door het schrappen van sociale structuren zoals staten, rassen, families en het vernietigen van de samenhang in steden en stadswijken door gedwongen hutselen van bewoners. Omdat hij nergens meer bij hoort, is het voor de nieuwe wereldburger praktisch onmogelijk zich nog te organiseren. Hij is op zichzelf aangewezen en dus te zwak om controle te krijgen over zijn eigen situatie, als hem dat na alle hersenspoeling nog interesseert. Het mag duidelijk zijn dat dit een ideale situatie is voor met name internationale bedrijven en organisaties die goedkope en makke arbeidskrachten of klanten zoeken. En sluwe politici die ongeïnteresseerd stemvee zoeken om aan geld, status en macht te komen.

Voor die bedrijven die de wereld als hun speelveld hebben gekozen, wordt geld verdienen nu een stuk makkelijker. Als ergens hoger loon wordt gevraagd, pak je je boeltje op en vertrekt naar een “plek” (landen bestaan niet meer) waar de lonen lager zijn en de arbeiders makkelijk uit te wisselen. Daar kun je mee doorgaan totdat ze overal creperen. De volgzame en domme wereldburger is een makkelijke prooi voor manipulatie en je kunt er gewoon mee doen wat je wilt.

De islam als hulp van de plunderaars

De Soros-wereld-plunderaars hebben er tot hun vreugde nog een belangrijke bondgenoot bij betrokken: de islam. Ze zijn erin geslaagd de laatste decennia miljoenen moslims naar het oude Europa en de westerse wereld over te brengen. Dat is eigenlijk het enige dat ze hoeven te doen om daar de zaak in het honderd te jagen. De onnozele oorspronkelijke bevolking heet ze van harte welkom, omdat ze er van uitgaat dat iedereen even lief is als zij zelf. Het komt niet in haar op dat de moslims met haat in het hart zijn opgevoed en maar één doel voor ogen hebben: het onderwerpen en brandschatten van de “ongelovigen”. Vóór ze daar achter (wil) komen, is het te laat. Handenwrijvend van vreugde kunnen de plunderaars gadeslaan hoe de zaak steeds sneller escaleert en het oude continent ontwricht wordt. Vanuit hun ommuurde villa’s en domeinen wachten ze hun kansen af.

Behalve het boegbeeld Soros, die in Amerika vertoeft, zijn vertegenwoordigers van de categorie plunderaars in alle landen te vinden. In de VS zijn het de Democraten, die in innige omstrengeling met het internationale bedrijfsleven dachten de slag gewonnen te hebben.

Naast de VVD is in Nederland vooral D66 de vertegenwoordiger van die richting. D66 heeft de strijd aangebonden met iedereen die zich nog Nederlander voelt. En D66 bestrijdt iedereen die niet als een kip zonder kop achter haar plannen aanloopt om de wereldbevolking door elkaar te hutselen en tegen elkaar uit te spelen. Zo gaat D66 bijvoorbeeld al jaren als een dolle te keer tegen de PVV. De PVV komt op voor staten, steden , sociale structuren en eeuwenoude culturen, kortom de samenhang die mensen voor hun geluk juist nodig hebben. D66 vindt dat dit juist zo snel mogelijk kan verdwijnen.

Internationals ruiken de winst

Vanuit het bedrijfsleven zijn het in Nederland natuurlijk vooral internationals die er alles aan doen de sociale cohesie in het land te verstoren. Bekende voorbeelden zijn de supermarktketens, met Albert Heijn voorop, maar ook Jumbo en Lidl spelen het spel ferm mee. Zij zijn er van overtuigd dat het plan voor de vernietiging van de oorspronkelijke bevolking met haar eigen cultuur gaat slagen en doen er alles aan dat te versnellen.

Eén van de grootste belanghebbenden van een éénvormige wereldburger is natuurlijk onze eigen multinational Unilever. Unilever wil wereldmerken voor wereldburgers. Als het aan hem lag, werd de nieuwe wereldburger voorzien van een patent-slurf waar Unilever-producten door naar binnen geschoven kunnen worden. Individuele staten zijn een crime, want dan moet je daar ook rekening houden met de smaak van een land: weg ermee.

En het erge is dat hij zonder scrupules vindt dat volkeren en culturen uitgewist kunnen worden, want het bestuur van Unilever bestaat inmiddels uit allemaal gehersenspoelde jongens en meisjes die tot de categorie goedmensch gerekend kunnen worden. Zij denken in hun onnozelheid ook nog dat ze de wereld een dienst bewijzen door iedereen in die trechter te gooien. Met het heilige geloof dat er aan de onderkant alleen maar goedmenschen uitkomen (met een Unilever-slurfje natuurlijk).

Houd de bevolking vooral dom  en onwetend

Het spreekt vanzelf dat wanneer het tot de mensen door zou dringen wat er zich eigenlijk afspeelt met hen en hun toekomst, de wereld-plunderaars geen schijn van kans meer zouden maken. In Nederland zou de PVV veruit de grootste partij worden, de islam als politieke stroming zou verboden worden, de kwaadaardige D66’ers zouden op het schavot en in de gevangenis eindigen en de overige politici zouden blij-lachend als schaapsherder of biologisch bosbouwer te werk gesteld kunnen worden.

Het is voor de wereld-plunderaars daarom van levensbelang de bevolking vooral te desinformeren met leugens en nep-nieuws. En vooral de controle te houden over wat de mensen wel of niet mogen weten. Het belangrijkste daarbij is het bezit van en de controle over de media. Wat betreft de oude media als kranten en tv zit dat wel snor. Die worden praktisch zonder uitzondering bevolkt door de goed bedoelende, sociaal voelende, in de droomwereld van eerlijk delen en gelijke kansen levende goedmenschen. Die zullen nog lang in hun droomwereld blijven, dus van die kant is geen gevaar te duchten.

Veel gevaarlijker is echter het het internet, want daar schrijven ook mensen die de gang van zaken wél doorzien en een steeds groter publiek bereiken.

Kruik begint te barsten

Mede daardoor begint de kruik van de Soros-wereld-plunderaars barsten te vertonen. De eerste grote tegenslag was de verkiezing van Donald Trump tot president van de VS. Hij durfde ter sprake te brengen dat een Amerikaans burger niet uitgespeeld hoeft te worden tegen andere burgers op de wereld. Hij kwam op voor zijn eigen volk. Hij stelde de praktijken van de wereld-plunderaars aan de kaak en de rol van de media, die in hun natte socialistische dromen de wereld juist te gronde aan het richten zijn.

Bij de Europese politieke elite gingen alle alarmbellen af. Ook in Nederland. En of het nu de kwaadaardige politici van D66 betreft of de simpele, naïeve van de “christelijke” partijen en alles wat daartussen en rond omheen hangt, hier zien ze allemaal hun baantjes in gevaar komen en sluiten ze zich als één front aaneen om het gevaar af te wenden. Ze zijn het met zijn allen eens: het internet (en wat daaruit voortkomt, zoals PVV en AFD) moet aangepakt worden en onder controle gebracht.

Het grondrecht van de vrijheid van meningsuiting dient te verdwijnen om de elite te redden

In Duitsland werd een snelle wet aangenomen die de regering machtigt haar onwelgevallige stukken van het internet te verwijderen. De regering machtigt zichzelf astronomische boetes uit te delen aan de sociale media als die niet in een razend tempo verwijderen wat haar niet aanstaat. Daarbij hoort ook het blokkeren van bijv. Twitter- en Facebookaccounts van door hen aan te wijzen politieke tegenstanders. In der haast werd een soort ministerie van gedachtepolitie opgetuigd waar honderden ambtenaren tegelijk het internet af moeten speuren op zoek naar te verwijderen content.

En dan komt Unilever

Ene meneer Weed, hoofd marketing, waarschuwt de sociale media dat ze ’verdeeldheid veroorzaken’, haat zaaien en er onvoldoende aan doen om jongeren te beschermen. Als dat zo doorgaat, zullen ze er niet meer adverteren.

Vervolgens komt er een aaneenschakeling van non-informatie en open deuren intrappen. Nergens wordt een duidelijk standpunt ingenomen. Alle uitspraken zijn vaag en voor tweeërlei uitleg vatbaar. Maar het tijdstip van de boodschap is slechts voor één uitleg vatbaar en sluit naadloos aan op de acties van de diverse regeringen die het internet onder controle willen brengen. „Als een van de grote adverteerders in de wereld kunnen we geen omgeving hebben waarin onze klanten niet vertrouwen wat ze online zien. In de Verenigde Staten vertrouwt nog geen derde de sociale media, terwijl twee derde de traditionele media vertrouwt,” aldus Unilever.

Unilever kiest heel duidelijk partij voor de oude media en dat is logisch, want dat zijn bondgenoten in de strijd voor een nieuwe wereldorde. Na deze boodschap gaat Weed weer verder met blabla:  „Consumenten geven om frauduleuze praktijken, nep-nieuws en Russen die de Amerikaanse verkiezingen beïnvloeden”. Het kon Rutte zijn of Pechtold die staat te blaaskaken.

Maar de boodschap is duidelijk voor wie die bedoeld is: de sociale media. Als jullie niet meewerken met Merkel en de politieke elite om de vrijheid van meningsuiting op het internet aan banden te leggen, dan volgen er ook nog financiële sancties van Unilever. Via een omweg proberen ze de grondwet buiten werking te stellen.

Die brave jongens en meisjes van Unilever horen gewoon in de gevangenis.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, Eurabië, Globalisering, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, New World Order, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, sociale media, socialisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Westen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Unilever en de politieke elite zijn allemaal kleine Sorosjes

 1. Qvic zegt:

  Zo staan erop hun verpakkingen dat deze geen kleur, geur en smaakstoffen meer inzitten. Maar als je de ingrediënten bekijkt, zitten deze vol met deze kunstmatige substanties. Dus liegen zij keihard met hun producten. Net zo met de logo zonder suiker, maar ook alle zoetstoffen vallen onder de noemer suiker. Dus ook hier liegen zij alsof het gedrukt is. De producten die het logo 100% natuurlijk zouden zijn, zitten ook vol met kunstmatige ingrediënten. De consument wordt bewust misleid door deze grote logo’s op de verpakkingen. Zo zijn alle margarines levensgevaarlijk voor onze gezondheid, omdat hier transvetten in inzitten en dat de samenstelling van de vetzuren niet harmonisch zijn. Deze samenstelling zorgt er voor dat iedereen die deze consumeert meer kans op kanker heeft. Het is letterlijk troep wat zij verkopen. Neem nou elke frisdrank eens onder de loep, dan zie al dat we voor die 1 tot 3% toevoegingen in dat water de hoofdprijs moeten betalen. Een kuub (1000liter) water uit de kraan kost amper 25 cent, terwijl een liter frisdrank 1 tot 2 euro moeten betalen. Dit water wordt dan ook nog eens vaak illegaal uit het grondwater ontrokken. Dus frisdranken zijn pure winst makers ( ongeveer 4000% winst) voor de multinationals en de consumenten drinken massaal deze frisdranken als water met een smaakje. Het meest lachwekkende is dat frisdranken met koolzuur niets anders is dan water met CO2. Het zelfde CO2 die we met de klimaat top van Parijs moeten verminderen. We kunnen als consumenten veel bereiken, door simpel weg geen producten meer te kopen van Unilever. Dan loopt hun winst terug en dan zijn zij pas bereid om te luisteren naar die consument. Net zo met het label beter leven, is best lachwekkend. Want als je dit bekijkt, spreken zij over een beter leven als het dier in kwestie een paar dagen langer mag leven, voor het als nog geslacht wordt.

  Geliked door 3 people

 2. Categorie 1 zijn de nuttige idioten voor categorie 2.

  Geliked door 2 people

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Pingback: Social Media en de macht van de elite | toodlessss

 5. Petra DeBoer zegt:

  Soros wil de westers landen kapot maken en dat de christenen verdwijnen. Daarom ondersteunt hij o.a. de islam, zorgt overal voor destructie en beïnvloed overheden maar ook de EU.

  https://voiceofeurope.com/2018/02/professor-george-soros-supports-the-plan-for-the-destruction-of-the-nation-state-and-the-west/#.WoV_mI4qxoY.twitter

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Niet alleen brengen zij andere kleding[voorschriften] voor vooral vrouwen mee, de CULTUUR-VERRIJKERS, ook de eet/kook-gewoonten van de NL / EU-er zal zich geleidelijk aan gaan passen.
  * * * * *
  “Migranten” uit Nigeria bereidden een Hond op de barbeque: “Hond eten is een heel gewone Gewoonte bij ons”, leggen ze de Italianen uit…………..


  EEN MIDDELGROOT ‘HONDJE’, EINDIGD OP DE GRILL VAN DE NIGERIAANSE MIGRANTEN IN HET AZC.
  * / * / *
  Het was de bedoeling om een feestelijke maaltijd te bereiden, de andere bewoners van het AZC zouden mee helpen met de voorbereiding om het arme dier te roosteren.
  Om het tot in de perfectie en op smaak te brengen werden er kruiden meegebracht.
  Maar dankzij de snelle interventie van de carabinieri, ging het feestje niet door.
  Alles kwam in de openbaarheid dankzij een vrijwilliger van de Dierenbescherming die het naar buiten bracht om dierenliefhebbers te waarschuwen en te voorkomen dat ook hun huisdieren opgepeuzeld zouden worden.

  De Nigerianen vertelden dat in hun thuisland het doden van honden omop te eten een normale en wijdverspreide gewoonte is, en dat ze ook niet wisten dat er in het Italiaanse Wetboek van Strafrecht een wet bestond die iemand veroordeelt die een hond of kat doodt.
  BRON: ( Italiaanse Krant )

  http://www.quotidianodelsud.it/calabria/cronache/cronaca/2018/02/15/briatico-cane-meticcio-ucciso-scuoiato-arrostito-mangiarlo

  Like

 7. fleckie' zegt:

  Zijn o.a. ‘Kruidvat en Trekpleister( zoals voorheen ‘ kleine fabriekanten’OOK niet…’toegevoegd’aan het UNILEVER-concern?!

  Like

  • fleckie' zegt:

   Hoe groter de omzet,( door de bij UNILEVER….’toegevoegde’..bedrijven , ( door concurrentie ‘geminimaliseerd’ ) des te groter winst voor de aandeelhouders, en…..wie zijn eigenlijk die ‘aandeelhouders’?…ra,ra

   Like

 8. Pingback: Social Media | toodlessss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s