FOTOSHOPPER Angela Merkel . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Merkel, nieuw fascisme, Rotterdam, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op FOTOSHOPPER Angela Merkel . . .

 1. Marlies zegt:

  En ze komt er nog steeds levend mee weg Géén poging tot aanslag, géén gifbeker, niets van dat alles. Waar is Kim als je hem nodig hebt?

  Like

 2. eva110 zegt:

  Vandaag de grote vrouwendemonstratie in Berlijn die de hulp van alle Biker groepen heeft ingeroepen om hen te beschermen tegen……..antifada!!!
  Ik hoop dat die lui zon verschrikkelijk pak slaag krijgen dat ze het in het vervolg wel uit hun hoofd laten te gaan tegen demonstreren.
  In dat licht gezien is het trouwens niet vreemd dat hier ook in een keer een soort hetze tegen motorclubs is ontstaan, want dat zijn de enigen die het lef hebben om dit soort gespuis tot staan te brengen en dat moeten we niet willen natuurlijk.

  Geliked door 3 people

 3. kampersrene zegt:

  Merkel samen op de foto met haar kiezers en symphatisanten

  Geliked door 2 people

 4. Yvonne zegt:

  die barbaren hebben in Italie een hond op de bbq geroosterd, of ze niet te vreten hebben, ook in nederland hadden ze 2 zwanen hun nek omgedraaid en mee naar het azc genomen, was een echtpaar en die keken altijd naar die zwanen, komen die schoften aanlopen gooien een doek over dat arme dier, doden het en namen het over de rug van 1 mee
  een dure mooie kooikarper ergens in een vakantie park waar die etters verblijven ook meegenomen om op te eten, allemaal door dat deze idioten zijn binnen gehaald, en nu heb ik het alleen nog over dieren
  in Italie een dakloze vrouw van 74 jaar door een rat verkracht, die apen hebben appartementen en die vrouw slaapt op straat, te gek voor woorden

  Geliked door 2 people

 5. Jean zegt:

  Die rode doek op de achtergrond, is dat de voorkant of de achterkant van de onderbroek van die fuhrer op de voorgrond met die smerige smoel?

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Stephen Hicks – Postmoderne Ressentiment

  Like

 7. BertG. zegt:

  Poolse premier choqueert Israël met uitspraak: ‘Joodse daders aan Holocaust’

  De Poolse premier Mateusz Morawiecki wordt door Israël beschuldigd van antisemitisme. De Poolse premier maakte in een gesprek met een joodse journalist een vergelijking tussen ‘Poolse daders’ en ‘Joodse daders’ van de holocaust.
  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/02/poolse-premier-choqueert-israel-met-uitspraak-joodse-daders-587511/

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Angela is helemaal in haar element.
  Kijk haar eens genieten?

  Like

 9. Jan zegt:

  Merkel kan niet tegen kritiek en loopt uit het parlement

  Weidel berispt Merkel

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s