Mogelijk helft D66-senatoren zelf geen donor

Screenshot_61

(Door: Fleur Verbeek)

Mogelijk meer dan de helft van de senatoren die namens D66 dinsdag in de Eerste Kamer gestemd hebben voor invoering van de omstreden donorwet, staat zelf niet geregistreerd als donor. Dat is opvallend, omdat D66 onder leiding van Pia Dijkstra de initiatiefnemer is van de wet.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, Hypocrisie, Links fascisme, meningsdictatuur, moralisme, Rotterdam, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Mogelijk helft D66-senatoren zelf geen donor

 1. koddebeier zegt:

  Ook al hijs je rioolratten in nette kleding, het blijven rioolratten !!

  Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Typisch D66:

  ‘Do as I say, not as I do’.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Ach, alle leden van D666 zijn voor het referendum. En toch schaffen ze het af. Het kan de yuppen niks schelen blijkbaar.

  Like

 4. Pingback: D66: ONE BIG DIRTY JOKE | toodlessss

 5. Yvonne zegt:

  daar kon je op wachten, grote mond over het lichaam van anderen en zelf geen donor willen zijn
  ik schreef pas nog is Dijkstra zelf donor?
  stelletje laffaards wel wetten maken die over ons beslissen
  ik heb me afgemeld via de site en in mijn autopapieren heb ik gegevens van familie van mij mocht er iets gebeuren, op de achterkant heb ik geschreven dat ik GEEN donor wil zijn met datum en handtekening,wilde ik gisteren doen blijk ik het al in 2016 geschreven te hebben

  Geliked door 1 persoon

 6. Elena zegt:

  Lees het Zwartboek van Annet Wood.
  Men is NIET dood tijdens uitname organen.

  http://www.annetwood.nl/brief-aan-de-ministerraad

  Geliked door 1 persoon

  • ruben zegt:

   Beste Elena, bedankt voor de link. Schokkend om te lezen. Ik geef mijn familie door dat ik onder geen voorwaarde donor wil zijn.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Elena 17 februari 2018 om 12:55

   Dank u voor deze link.
   Ik trof in dit boek ook een ervaring aan van één van onze reageerders. 😦
   Heel heftig allemaal.
   Ik vrees dat we niet alleen criminele ‘politici’ hebben, maar ook veel artsen met criminele trekken. Er komt steeds meer smeerlapperij boven drijven.
   En nu maar hopen dat de schurken in Den Haag rekening houden met de wens van degenen die hebben aangegeven GEEN ORGAANDONOR te willen zijn.
   Een gruwelijke manier om te sterven – als orgaandonor – die zowaar iets mohammedaans qua wreedheid heeft. Die ‘apneutest’, afgrijselijk, ze laten je letterlijk 10 minuten stikken!

   Een mens sterft niet op het moment dat het hart stopt, dat is het begin van de stervensfase dat een langere tijd nodig heeft. Gedurende de eerste zes minuten na het stoppen van het hart is er nog volop bewustzijn mogelijk, mogelijk langer.

   In het donorregister kan alleen worden ingestemd met ‘orgaandonatie na overlijden’. Dit is misleidend omdat de donatie na hartdood of na hersendood plaatsvindt.
   • Bij donatie na de hartdood wordt u na vaststelling van de circulatiestilstand onmiddellijk klaargemaakt voor de uitname-operatie. No-touch houdt alleen in dat er gedurende vijf minuten niet in uw lichaam mag worden gesneden of gestoken.
   • Bij donatie op basis van de hersendood overlijdt u op het moment dat de operatie al langere tijd gaande is. Het overlijden vindt plaats op het moment dat de levensondersteunende machines worden uitgezet en dat is meestal vlak voor het hart wordt uitgenomen, als het hart niet wordt uitgenomen wordt de beademing uitgezet las de gehele uitname klaar is, het hart blijft dan nog 5 tot 25 minuten kloppen.

   u bent juridisch doodverklaard, maar nog niet overleden op het moment dat de orgaandonatie plaatsvindt en u krijgt geen narcose.

   Like

 7. Claudia M. zegt:

  Dit soort mensen weet anderen altijd goed de maat te nemen, maar zelf een duit in het zakje doen, ho maar.

  “Aan de uitvoer van het ach en wee, doen zij niet mee!”

  Like

 8. Elena zegt:

  Hersendood is een juridisch term om artsen vrijheid te geven uw lichaam te plunderen.
  Uw organen worden verdeeld over heel Europa. Bijvoorbeeld…. een schatrijke Arabier die in een Zwitsers ziekenhuis wacht op een orgaan , staat bovenaan de lijst.
  Met geld is alles te koop.
  Orgaantransplantatie is zeer lucratief.

  Geliked door 1 persoon

 9. Elisah zegt:

  Ze zien zichzelf niet als slachtvee, daar zijn ze veel te goed voor, maar daar heb je de gewone mensen (in hun ogen het domme klootjesvolk) voor.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Dat verbaast ons toch niets?
  Die ‘moreel ver boven ons verheven’ D66’ers nemen toch ook geen ‘vluchtelingen’ in huis?

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  De huichelachtige D66-seantoren met hun omsteden donor-gedoe zouden eigenlijk deze tekst uit Matthëus 23:27-28 van Jezus Christus eens moeten lezen toen hij de machtslustige Farizeeërs en Schriftgeleerden eens danig de les leefde en dat ging overingens zo:

  “Wee jullie, Schriftgeleerden en Farizeeërs , huichelaars, jullie versperren de mensen de toegang tot het koninkrijk van de hemel. Jullie gaan er zelf niet binnen, maar laten ook degenen die er willen binnengaan niet toe.
  Wee jullie, Schriftgeleerden en Farizeeërs, huichelaars, jullie bereizen landen en zeeën om één enkele proseliet te winnen, en wanneer je hem eenmaal voor je gewonnen hebt, wordt hij dankzij jullie tot een hellekind in het kwadraat.
  Wee jullie, blinde leiders, jullie zeggen: “Wanneer iemand zweert bij de tempel, is dat niet geldig. Alleen wie zweert bij het goud van de tempel, is aan die eed gebonden.” Dwaas zijn jullie en blind, wat is nu van meer waarde: het goud of de tempel die het goud geheiligd heeft? Zo zeggen jullie ook: “Wanneer iemand zweert bij het altaar, is dat niet geldig. Alleen wie zweert bij de offergave die daarop ligt, is aan die eed gebonden.” Blind zijn jullie, wat is nu van meer waarde: de offergave of het altaar dat de offergave heiligt? Wie dus zweert bij het altaar, zweert daarbij en bij alles wat daarop ligt. En wie zweert bij de tempel, zweert daarbij en bij degene die hem bewoont. En wie zweert bij de hemel, zweert bij de troon van God en bij hem die daarop gezeten is.
  Wee jullie, Schriftgeleerden en Farizeeërs, huichelaars, jullie geven tienden van munt, dille en komijn, maar veronachtzamen wat in de wet zwaarder weegt: recht, barmhartigheid en trouw, terwijl men het een zou moeten doen zonder het andere te laten. Blinde leiders zijn jullie, die uit hun drank de muggen ziften, maar een kameel wegslikken.
  Wee jullie, Schriftgeleerden en Farizeeërs, huichelaars, de buitenkant van bekers en schalen spoelen jullie af, maar de binnenkant blijft vol roofzucht en onmatigheid. Blinde Farizeeër, spoel eerst de binnenkant van de beker om, dan wordt de buitenkant vanzelf ook schoon.
  Wee jullie, Schriftgeleerden en Farizeeërs, huichelaars, jullie lijken op witgepleisterde graven, die er vanbuiten wel fraai uitzien, maar vol liggen met doodsbeenderen en andere onreinheden. Zo lijken ook jullie voor de mensen uiterlijk op rechtvaardigen, terwijl jullie innerlijk vol huichelarij en wetsverachting zijn.
  Wee jullie, Schriftgeleerden en Farizeeërs , huichelaars, jullie bouwen grafmonumenten voor de profeten en versieren de graven van de rechtvaardigen, en jullie zeggen: “Als wij geleefd hadden in de tijd van onze voorouders, zouden wij ons niet zoals zij schuldig hebben gemaakt aan de moord op de profeten.” Daarmee erkennen jullie zelf dat jullie kinderen zijn van hen die de profeten vermoord hebben. Maak de maat van jullie voorouders dan maar vol!”

  Like

  • BertG. zegt:

   Hey Jules, ik vond je verhaaltjes over de Donald Duck, een stuk prettiger over komen.
   Die bijbel praatjes zijn wel het laatste waar we hier op zitten te wachten.
   Op enkele na dan, zo’n 25% van deze site, maar ze weten zich tot op heden te beheersen.
   Dan moet jij geen nieuw aan zetje gaan geven natuurlijk.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Ik ben niettemin al blij zat dat ik tegenwoordig in grote steden zoals ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven etc. geen hard schreeuwende predikanten meer tegenkom die steeds maar voor Johannes de Doper willen spelen en tot vervelens toe hun bijbelse boodschappen overal rondstrooien! Ze zijn echter, gelijk aan Johannes, tegenwoordig roependen in de woestijn en als ik al een jihad-predikant was tegengekomen met allerlei haatzaaiende anti-westerse boodschappen dan mogen ze die, met stenen, stokken, eieren en tomaten, de stad uit jagen!

    P.s., ik ben trouwens al jarenlang gestopt met het kopen van Donald Duck, Suske & Wiske, Lucky Luke, Paling & Ko enz. omdat door het doorgeslagen evolutieproces in deze strips, de gehate euro, het (soms) herhalen van strips en iets te seksuele tinten me uiteindelijk danig de strot uitkwamen!

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jules Vismale 17 februari 2018 om 17:10

   Een mooie beschrijving van de huidige regentenkliek.
   Grotere huichelaars vind je niet.

   Like

 12. Joshua zegt:

  Pechtold,
  Een ieder verplicht donor laten zijn is een ziekelijk kronkel van jou Pechtold.
  Geef het goede voorbeeld en ga vast liggen en velen helpen je wel
  je identiteit/ziekelijke kronkel te ontnemen.

  Like

 13. Bas zegt:

  Vreemd, zelf geen donor, maar wel via een omstreden wetgeving, (gelegaliseerd) andermans organen in proberen te pikken. ”Een dievenbende heeft zich met wishful thinking wetgeving meester gemaakt van het menselijk lichaam.” (Soortement Wa(a)nsee thinking.) Bizarre ontwikkelingen. bovendien verontrustend boor de toekomst, m.a,w, , wat staat ons nog meer te wachten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s