Aan de mainstream journalisten: “Ook aan jullie handen kleeft het bloed van Mia uit Kandel!”

Screenshot_94

David Berger tijdens zijn openingstoespraak voor de vrouwenmars in Berlijn.

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Op verzoek van veel mensen hieronder mijn toespraak (video beneden) die ik gisteren als openingsrede voor de Berlijnse vrouwenmars heb gehouden:

philosophia perennis

“Wat moet een man bij een vrouwendemonstratie?”, vroeg mijn buurvrouw aan me. Het antwoord is heel banaal:

Niet pas sinds de moord van Kandel en vorig jaar, toen de nieuwsberichten over geweld tegen kinderen, gehandicapten en vrouwen van alle leeftijden explodeerden, zijn er steeds minder vrouwen die zich nog zonder angst in de openbare ruimte kunnen bewegen.

Deze angst hebben niet alleen vrouwen.

Ook ik ben bang dat mijn zussen en hun dochters iets overkomt. Ja, zelfs mijn moeder, die inmiddels al oma van meerdere kleinkinderen is.

Zoals we geschokt te weten kwamen, bevinden zich inmiddels vrouwen van alle leeftijden in gevaar om het slachtoffer – ook van seksueel geweld – te worden.

Het vrouwentijdschrift “Emma” sprak van een seks-jihad. Deze houdt geen rekening met de leeftijd, want het gaat om gewelddadige onderwerping van het vrouwelijke en de vernedering van de “veroverde volkeren” in het algemeen.

Hoewel ik nog behoor tot die generatie mannen, bij wie het bijna genetisch in het bloed zat om met een soort beschermingsinstinct de zwakkeren – of die men als zodanig beschouwde – te beschermen, wil ik geen samenleving, waarin de vrouwen naast hun man als beschermer moeten lopen.

Ik wil niet in een land leven, waarin vrouwen en meisjes uit angst afzien van het dragen van korte rokken, later een hoofddoek omdoen om enkele jaren daarna volledig verhuld in een dood-zwarte boerka rond te lopen.

Ik wil niet in een land leven, waarin 40-jarige mannen samen met een of meerdere gedwongen uitgehuwelijkte 11-jarige bruiden immigreren en Duitse rechters en politici dat oké vinden.

Niet in een land, waarin jonge meisjes het slachtoffer van “eer-moorden” worden en de media deze als “relatiedelict” bagatelliseren.

Ja, en dat moet hier gezegd worden, wij gaan ook voor meisjes en vrouwen met een islamitische migratieachtergrond de straat op. Zij zijn niet zelden de eerste slachtoffers!

En – dat moet me uiteindelijk als journalist en blogger zijn toegestaan – ik wil geen land, waarin de mainstream media dat allemaal mooipraten. Terwijl ze tegelijkertijd een kunstmatig geproduceerd Metoo-schandaal bejubelen.

Collega´s, ook aan jullie handen kleeft het bloed van Mia uit Kandel, van Franziska Ladenburger uit Freiburg en van al die andere slachtoffers, over wie jullie helemaal niet, bagatelliserend of alleen maar sporadisch berichten.

Net als bij vele politici gaat jullie zogenaamde “strijd tegen rechts” over vrouwen- en kinderlijken!

Kijk eens naar deze mensen: dat zijn geen nazi´s, dat zijn geen racisten, dat zijn de ware feministes en de ware Metoo-beweging van de toekomst.

Video:

 

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Fake News", "Lügenpresse", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, burgermoed, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Feministes, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Maghreb/Noord-Afrika, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Aan de mainstream journalisten: “Ook aan jullie handen kleeft het bloed van Mia uit Kandel!”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Schitterende speech!
  Trouwens, even terzijde opgemerkt: niet het antwoord was banaal, die vraag van de overbuurvrouw was banaal!

  Like

 2. Thomasson zegt:

  Het is geweldig dat in Duitsland steeds meer mensen de moed hebben de straat op te gaan en te demonstreren voor hun rechten in hun eigen land. Zij durven hardop de waarheid te zeggen die de linkse Pravda media en de politiek trivialiseren of totaal achterwege laten. David Berger zegt waar het om gaat. Hij durft te zeggen dat aan de handen van de media kleeft bloed van de Duitse slachtoffers van islamitisch geweld.
  Men kan gelukkig al merken dat er serieuze barsten zijn ontstaan in de wrede muur van willekeur en arrogantie van de traditionele politiek en leugenmedia.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Duitse media bejubelen de ontbinding van de rechtsstaat | E.J. Bron

 4. Pingback: Frauenmarsch: Imad Karims Rede rührt Teilnehmer zu Tränen – website-marketing24dotcom

 5. Pingback: „Und keinen interessiert es …“: Indigene Deutsche auf Wohnungssuche – website-marketing24dotcom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s