Illegale immigratie: Het Roemeense Timișoara nieuwe hotspot voor mensensmokkel naar Duitsland

Screenshot_96

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de Duitse federale politie is Timișoara in het westen van Roemenië het nieuwe centrum voor mensensmokkelaars om migranten per vrachtwagen via de Balkan-route bij voorkeur naar Duitsland te brengen.

politikstube

“Germoney” blijft nog steeds verzorging-zoekers lokken, om het even hoe hoog de prijs voor de smokkel naar het droomland ook is, want wie eindelijk over de Duitse grens strompelt – alternatief gereden wordt – en “asiel” zucht, die krijgt onvoorwaardelijk en bereidwillig van de staat sociale uitkeringen. Dit rondom verzorgingspakket, met of zonder paspoort, is de ware vluchtoorzaak en de daarmee verbonden handel van de smokkelaar-bendes, niet bescherming of veiligheid, zoals constant van de kant van de politiek beweerd wordt. Zolang het aantrekkelijke aanbod – geld, gratis woningen, gratis stroom- en verwarmingskosten, gratis inrichting en gratis ziekenzorg, gratis school en crèche enz. geldt, zolang zal de stroom verzorging-zoekers voortduren – tenzij het Duitse sociale stelsel onder de druk in elkaar stort.

[…] Smokkelaar-bendes gebruiken de stad Timișoara in het westen van Roemenië steeds meer om mensen naar Duitsland te smokkelen. De federale politie beschouwt de stad als een nieuwe hotspot voor de gevaarlijke mensensmokkel met vrachtwagens, waarbij steeds opnieuw mensen om het leven komen.

“De stad Timișoara speelt voor de criminele smokkelorganisaties een wezenlijke rol als hotspot met betrekking tot de Balkan-route”, zei het presidium van de federale politie in Potsdam tegen de “Welt am Sonntag”. De route zou als “spil” gelden voor de verdeling en de doorvoer van migranten door smokkel-bendes. Hiermee bevestigde het presidium een interne analyse van de federale politie met de titel “Bestrijding van de smokkelcriminaliteit”, volgens welke Timișoara de “nieuwe hefboom voor mensensmokkel in vrachtwagens op de Balkan-route” geworden zou zijn. In de stad in de buurt van de Hongaarse grens zouden migranten in vrachtwagens worden verborgen om via Hongarije verder gebracht te worden naar Midden-Europa.

De regering in Boedapest zou hier al op gewezen zijn. volgens informatie moest bijvoorbeeld een Syriër voor de smokkel van zijn uit meerdere personen bestaande gezin voor de ongeveer 1000 kilometer lange rit naar Duitsland € 5.500,- betalen. Na de vlucht uit het land van herkomst had de vader al in Turkije contact opgenomen met een smokkelorganisatie. Volgens het presidium van de Duitse federale politie is een groot deel van de door de smokkelaars langs de Balkan-route gebruikte vrachtwagens afkomstig “uit het Zuid- en Zuidoost-Europese gebied”.

Volgens informatie van de “Welt am Sonntag” staat een groot deel van zulke vrachtwagens op naam van ondernemingen in Turkije. Volgens de informatie is de vastgestelde zogenaamde “laadruim-smokkel” onlangs gestegen. Dat ligt o.a. aan de strengere grenscontroles. De bendes letten bovendien steeds minder op de veiligheid van de migranten. In de vrachtwagens zit vaak een dubbele bodem. In de overblijvende tussenruimte met een hoogte van 40 tot 50 cm heerst volgens de politie vaak een groot tekort aan zuurstof. Daardoor zouden de criminelen ook de dood van migranten op de koop toenemen.

Bron:
https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Vluchtelingen", Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Balkan, Barbarisme, Criminaliteit, Duitsland, Eurabië, Europa, Graaien, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Illegale immigratie: Het Roemeense Timișoara nieuwe hotspot voor mensensmokkel naar Duitsland

 1. Peter zegt:

  5.500 voor een reis ,zijn veel mensen hier die niet eens met d’r kinderen een dagje naar de Efteling kunnen met de kinderen in de zomer .Maar ja,die 5500 hebben die “vluchtelingen”in no time terug via uitkeringen .

  Like

 2. Pingback: Mammoettaak: Hoe de illegalen retour te zenden en beschaafd te blijven? | toodlessss

 3. King Arthur zegt:

  Zitten ze daar te slapen in Hongarije en laten ze dit gewoon gebeuren????

  Like

 4. Williaan zegt:

  Niet alleen het Duitse sociale stelsel zal onder de druk in elkaar storten, als je aan de rest van gevolgen denkt rijzen je de haren ten berge. Het gewone volk zal zonder blikken of blozen geslachtofferd worden door Merkel en consorten.

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Honden inzetten bij grenscrontroles!Illegalen er uit,niks opvang,terug knuppelen naar land van herkomst!We zijn het zat om nog langer besodemieterd te worden door regeringen in alle Eu-landen!

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Duitsland is reeds een verloren kwestie, na eindeloze onderhandelingen zullen de orthodoxe moslims in de grote steden zich concreet gaan inspannen om de macht te grijpen, om zich tot onafhankelijke mohammedaanse enclaves te verklaren en de sharia opleggen aan alle inwoners. Met islamitische bekeringspogingen op scholen, waarbij zij die weigeren, behandeld zullen worden zoals de koran voorschrijft, pogen zij een Islamitische Staat op EU-grondgebied te stichten dat niet te bevechten valt zonder enorm veel Europeanen als onschuldige slachtoffers, omdat linksche politieke naïviteit al decennia een wijdverbreide en moeilijk te genezen volksziekte blijkt te zijn.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Onder toeziend oog van maffiaBrussel……..doen maffia bendes goede zaken…
  Turkse vrachtwagens……………….?
  Boycotten dat land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s