Man van vermoorde Britse politica weg om #MeToo

Screenshot_103

LONDEN – Brendan Cox (foto), de weduwnaar van in 2016 vermoorde Britse parlementariër Jo Cox, heeft zijn functie neergelegd bij twee liefdadigheidsinstellingen na een nieuwe beschuldiging aan zijn adres van seksueel wangedrag. Hij stapt op bij More in Common en de Jo Cox Foundation, omdat zijn werk „een stuk moeilijker” is geworden.

De Telegraaf

De twee liefdadigheidsinstellingen had hij in het leven geroepen nadat zijn vrouw door een rechtse extremist werd vermoord. Cox werd al in 2015 beschuldigd van wangedrag in zijn tijd bij Save the Children. Hij stapte daar toen op. Niet lang daarna zou hij in de Verenigde Staten ook een vrouw hebben aangerand, zo bracht een Britse krant onlangs naar buiten.

Dat laatste ontkent hij. Wel zegt Cox dat hij in zijn tijd bij Save the Children over de schreef is gegaan en biedt in een verklaring zijn excuses aan voor zijn gedrag in het verleden.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", Barbarisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Links fascisme, Linkse Kerk, Rotzakken, Seks, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Man van vermoorde Britse politica weg om #MeToo

 1. Petra DeBoer zegt:

  Weer zo’n goede doelen figuur wat alleen aan zijn eigen goede doel denkt en dan ook nog over de rug van zijn vermoorde vrouw . Misselijkmakend!

  Like

  • Jan zegt:

   Erger, hij is een Soros-aanhanger, tegenstander van partijen als PVV, FN, AfD enz.
   Lees mee op de site van ‘More in Common’

   More In Common is a new effort to build communities and societies that are stronger, more resilient and more open.

   The refugee crisis was a harbinger of what happens when the forces of populist hate and division gain the upper hand, and those in favour of open and diverse societies do not come together in defense of those values.

   Holding diverse and inclusive societies together will become increasingly difficult.

   More In Common’s objective across its different streams of work is to build closer and more inclusive societies, which are resilient to the appeal of xenophobia and authoritarian populism.

   Its co-founders are Brendan Cox, Tim Dixon, Mathieu Lefevre and Gemma Mortensen.
   …..
   http://www.moreincommon.com/

   Brendan Cox:
   Jo Cox and her husband Brendan met when they both worked for the Soros-funded NGO Oxfam. Brendan went on to work for Save the Children, likewise funded by Soros
   ..
   https://barbaramckenzie.wordpress.com/2017/06/18/jeremy-corbyn-and-george-soros/

   Jo Cox Foundation is gebaseerd op de ideeën van Jo Cox en dat houdt feitelijk in de multikultiwaanzin, maar ook samenwerking met handlangers van terroristen, de White Helmets https://www.jocoxfoundation.org/the-jo-cox-fund/

   ‘Massive evidence foreign-funded White Helmets support terrorist entities in Syria’
   https://www.rt.com/op-ed/361957-syria-white-helmets-un/

   White Helmets Pallywood. Zeulen met hetzelfde kind

   Like

   • Wachteres zegt:

    Dank Jan, voor de interessante en leerzame info

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Jan, ik wist dat zijn vrouw van de linkse kerk was maar wist niet dat Oxfam opgericht is door Soros. Goed om te weten en dat geld ook voor Save the childeren. Bedankt.

    Dat de “White Helmets” jihadisten van al Qaida/al Nusra zijn weet ik, en het is een schande dat daar ook Nederlands belastinggeld naar toe is gegaan. Ze gebruiken vaak dezelfde kinderen, en het zijn heel vaak hun eigen kinderen of kinderen die ze ontvoerd hebben. Ontvoerde kinderen gebruikten ze voor de zogenaamde gifgasaanvallen die Assad uitgevoerd zou hebben maar wat ze zelf deden om propaganda video’s te kunnen maken om te laten zien hoe slecht Assad wel niet was. Allemaal leugens en misselijkmakend, en ook nog eens over de rug van weerloze kinderen. Vreselijk is daarnaast het feit dat foto’s en video’s die de “White Helmets” hebben gemaakt gebruikt worden door goede doelen organisatie’s om geld op te halen. Van de “White Helmets” walg ik en begrijp niet dat Koenders daar geld aan heeft gespendeerd waar Nederlanders hard voor hebben gewerkt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s