IDIOTEN!

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Hypocrisie, Krankzinnigheid, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op IDIOTEN!

 1. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Jade zegt:

  Helemaal mee eens…

  Like

 3. Shimon zegt:

  Een volk dat voor tirannen zwicht
  Allen, die hier tesamen zijn,
  de levenden, de doden,
  de handbreed, die ons scheidt, is klein,
  wij zijn tesamen ontboden voor het gericht …

  Gedenk de liefste, die hier ligt,
  de broeder, vrind of vader,
  maar gun Uw ogen wijder zicht,
  aanzie het land en alle mens tegader,
  hoor dit bericht:

  Wij staan tesaam voor het gericht
  voor goed of kwaad te kiezen,
  een volk dat voor tirannen zwicht,
  zal meer dan lijf en goed verliezen,
  dan dooft het licht.

  (Hendrik Mattheus van Randwijk, 1906-1966,
  dichter, prozaschrijver, verzetsheld, journalist)

  Geliked door 2 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Terwijl met de dood bedreigde blanke Zuid Afrikanen geen kans maken in Nederland lees ik zojuist dat asiel aanvragers met een IS paspoort niet terug gestuurd worden.

  https://www.stopdebankiers.com/nederland-asielzoekers-is-paspoort-mogen-blijven/

  Geliked door 1 persoon

  • Henk.V zegt:

   Dat bewijst de juistheid van de stelling die Gerard de Boer poneert,Guus..
   Wij worden niet alleen geregeerd door lieden die verstandelijk zeer beperkt blijken te zijn, maar die daarbij ook nog elk gevoel voor logica, mededogen en rechtvaardigheid zijn kwijtgeraakt.
   Nederland staat zogenaamd open voor ”vluchtelingen”, voor ieder die echt in nood verkeert, maar die moeten dan wel uit gebieden komen waarvoor men gevoelens van sympathie en empathie kan ontwikkelen!
   Politiek correct is bovendien suïcidaal bezig, wanneer men volhardt in de dodelijke koestering van de islam, die ons zogenaamde verrijkt en in dat alle vernietigende proces van misplaatste sympathie levert men het volk over aan een proces dat tot totale vernietiging van onze identiteit en verworvenheden voert.
   Dat dit tuig niet aan de macht MAG blijven behoeft geen verdere uitleg, dunkt mij,

   Ik vrees dat de verantwoordelijken voor het Nederlandse beleid door de een of andere idiote denkkronkel nog steeds de Zuid-Afrikaanse blanken voor criminelen aanziet, die zich schuldig maken aan de onderdrukking van zwarte medemensen.In die verknipte visie krijgen de ”wit-mensen” gewoon de straf die zij verdienen”!

   Plaats dit schandelijke gegeven eens tegenover de krankzinnige tolerantie die men aan de dag legt wanneer het gaat om de terugkeer van ”misleide en berouwvolle moslims”” die zich hoogstwaarschijnlijk schuldig hebben gemaakt aan grove schendingen van mensenrechten in de gebieden waar zij actief waren en het beeld van totale perversie en krankzinnigheid op het hoogste bestuursniveau wordt ronduit ten hemel schreiend.

   Mijn afkeer van politiek correct kent geen grenzen.

   Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    ( ……………waarvoor men gevoelens van sympathie en empathie kan ontwikkelen! )

    Ik heb geen enkele sympathie NOCH empathie voor die mensen, alleen om het simpele feit dat het muslims zijn.

    Like

 5. Elisabeth zegt:

  Weet je, er is iets raars aan de hand. In Deventer rijden .s nachts geblindeerde bussen rond. Een paar dagen later zie je steeds meer donker afrikanen bij winkels, etc. Het lijkt wel of er steeds meer bij komen. Opvallende is ook dat ze zich rustig gedragen en met volle tassen de winkels verlaten. Heb er geen goed gevoel bij, er is iets gaande. In Duitsland landen ,s nachts heimelijk vliegtuigen vooral berlijn met veel afrikanen. Volgens mij gebeurd het hier ook. Rest de vraag, wat is er gaande? Zelf heb ik zwart vermoeden.

  Geliked door 1 persoon

  • Dewevoga zegt:

   Al eerder iets over gelezen in een ander stadje, daar kwamen ze uit het niet bestaande AZC te Pijnacker. Tenzij 10 dagen opvang in een sporthal al een AZC is.

   Like

  • Henk.V zegt:

   Dat is nog eens verontrustend nieuws, Elisabeth! Ik vrees dat uw vermoeden helemaal klopt. Vergeet niet, dat onze premier het voorbeeld van Merkel gewoonlijk slaafs volgt, Ook in Duitsland probeert men het volk onkundig te laten van de wonderbaarlijke verrichtingen van een niet bepaald vaderlandslievende mevrouw…

   Like

   • Elisabeth zegt:

    Afgelopen zomer in Duitsland geweest, daar kom je z.g. vluchteling in hele kleine dorpen tegen. Altijd jonge mannen, merkkleding, dure mobiel, etc. Ik was ook in Fulda en Kassel, in Kassel hebben ze een donkere obelix geplaatst voor de vreemdeling die in Duitsland zijn gekomen. Met teksten in Engels, Duits, Turks en Arabisch.

    Like

  • M. zegt:

   Ze worden opgehaald en gebracht en verdeeld over het land zodat niemand de ellende gaat ontlopen. We zien dat in meer steden.
   Iedereen die weet waarom en door wie de EU is opgericht snapt ook waarom dezelfde ideologie zo gesteund en gefinancierd door het eigen volk ons land binnen gehaald word en men aan terreurbestrijding doet met de grens wagenwijd open.
   Gesteund door de volledige politiek. Betaald door de toekomstige slachtoffers.
   En iedereen die voor echte veiligheid is word gedemoniseerd of tot racist gemaakt.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Heb jezelf de bussen zien rijden?
   Niet voor het een of ander en los van het zogenaamd racisme dat inmiddels een holle niets zeggende kreet is maar de negers (zwarten vind ik racistischer klinken, hè zwarte!) zullen geen bijdrage leveren aan Nederland. Integendeel. Als het hun niet lukt iets van Afrika te maken wat willen ze dan hier? Precies dat willen ze hier leven in luxe zonder prestatie.

   Like

   • Elisabeth zegt:

    Ja en ik niet alleen. Die grote luxe bussen op de doorgaande weg in de buurt waar ik woonde (ben inmiddels naar een dorpje verhuisd). Wat betreft racisme, zo zie ik het niet en is ook niet zo bedoeld, noem gewoon het beesie bij naam. Er zijn ook blanke afrikanen.

    Like

 6. Marlies zegt:

  Idioten? Was het maar waar. Het is veel erger: bewust gewetenloos zelfverrijkend tuig. Day of reckoning, waar ben je?

  Geliked door 1 persoon

  • Onno zegt:

   Morele debielen/psychopaten inderdaad.

   Onherkend door de goegemeente (en daartoe proactief verborgen achter een verraderlijk op je inspelende zgn. ‘mask of sanity’) volkomen gestoord gewetenloos omhooggevallen…….achter de levensbedreigende volkomen nep (zelfs de seriemoordende “vader des vaderlands” niet van adel en zeker niet vorstelijk!) “Oranjes” aan naar macht en controle van het machiavelliaans-pragmatische type: “De leugen regeert”.

   Geliked door 1 persoon

 7. edwin vissers zegt:

  Zelfstandig naamwoord
  idioot
  (medisch) iemand die zwakzinnig is in de hoogste graad

  Geliked door 1 persoon

 8. edwin vissers zegt:

  Volgens de NPB zouden direct 2000 extra rechercheurs nodig zijn.
  Het word druk op de gay parade ,ze hebben extra boten nodig

  Like

 9. edwin vissers zegt:

  Elisabeth
  klopt ,het is in volle gang met de blanke genocide ,die negers worden allemaal gepemperd

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Men, de “bovengestelden”, vertelt nu eenmaal dat de z.g.n. Vluchtelingen een VERRIJKING met zich meebrengen……!

  Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  Politiebond: recherche zwaar overbelast, Nederland wordt ‘narcostaat’

  De recherche is zwaar overbelast en kan maar een fractie van het werk aan. Het gevolg: criminelen blijven ongemoeid. Dat staat in een rapport van de Nederlandse Politiebond (NPB) dat vandaag naar de Tweede Kamer wordt gestuurd.

  De vakbond heeft het afgelopen jaar gesprekken gehouden met bijna vierhonderd rechercheurs. Die constateren een veelvoud aan problemen en vinden dat er bitter weinig gebeurt om de opsporing te verbeteren.
  ….
  https://nos.nl/artikel/2218326-politiebond-recherche-zwaar-overbelast-nederland-wordt-narcostaat.html

  Fijn dat Nederland nu zo in geheel Amerika zo wordt gezien want het bericht las ik al 3 uur eerder op de site van NYT (https://twitter.com/v_of_europe), zo waar iets om trots op te zijn

  Like

 12. Pingback: Wie helpt hier ? | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 13. Jan zegt:

  D66 over referendumdraai: ‘Mensen bij nader inzien tyfusdom’

  SatireD66 heeft eindelijk een duidelijke verklaring gegeven voor het gewijzigde standpunt over het referendum. Volgens de partij zijn mensen bij nader inzien ‘tyfusdom’.

  De afgelopen weken kreeg D66 veel kritiek op de draai, omdat de partij sinds de oprichting juist een hartstochtelijk pleitbezorger van referenda was. Fractievoorzitter Alexander Pechtold noemt dat ‘voortschrijdend inzicht’: ‘Hans van Mierlo was een idealist. Hij zag het goede in mensen, maar daardoor was hij niet in staat te zien dat verreweg de meeste mensen te dom zijn om te poepen. Maar echt. Niet lager opgeleid, minder intelligent of streetwise. Nee, ronduit debiel. Wij zien dat wel in.’

  https://www.volkskrant.nl/opinie/d66-over-referendumdraai-mensen-bij-nader-inzien-tyfusdom~a4571923/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s