Hamburg: “Merkel muss weg”-demonstratie nog steeds in de lift

Screenshot_129

(Vertaling: E.J. Bron)

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ook de derde grotere demonstratie in Hamburg tegen de politiek van Merkel was een groot succes. Het aantal deelnemers is in vergelijking met vorige week verdubbeld – bijna 300 patriotten uit Hamburg hebben gehoor gegeven aan de oproep om zich te verzetten tegen de onfatsoenlijke politiek van het Merkel-regime.

PI News (2)

Want het in elk opzicht onvriendelijke klimaat trotserend, stonden ze, deze keer goed beschermd door de politie van Hamburg, tegenover circa 600 linkse chaoten.

Die hadden echter behalve hun altijd dezelfde spreekkoren “Nooit, nooit, nooit meer Duitsland” en “Donder op, donder op” niet echt veel te bieden. Ze hebben twee stuks Bengaals vuur aangestoken, een beetje gefloten en rond geschreeuwd.

Het “Hamburger Abendblatt” bericht weliswaar ongebruikelijk objectief over de demonstratie, schrijft echter onder verwijzing naar “politiekringen” de maatgevende kracht toe aan een zogenaamd “uitsmijter-milieu”:

In politiekringen gaat men er echter van uit dat het uitsmijter-milieu de maatgevende kracht achter de demonstratie was en is.

Juist is echter dat de vrouw die de demonstratie aanmeldde zich op grond van de bedreiging door al terroristisch te noemen hordes gewelddadige linksen zich al van tevoren van de bescherming  door een paar potige kerels had verzekerd. Maar worden Merkel en andere leden van de op dit moment alleen nog maar demissionaire regering niet ook constant door potige jongens van de Binnenlandse Veiligheidsdienst beveiligd? En ook nog betaald van belastinggeld.

Het “Hamburger Abendblatt” schrijft verder dat er tot maandagmiddag geen tegendemonstratie zou zijn aangemeld – op de sociale media zouden linkse en links-radicale groepen er echter toe hebben opgeroepen om de bijeenkomst op de Gänsemarkt te verstoren. Aha. Dat nemen we gewoon ter kennisgeving aan. Dat is gewoon zo, daar kun je niks aan doen. Hoe zit het met het idee om het linkse bolwerk, de Rote Flora, uit te mesten en het hele links-extreme moeras droog te leggen. En met het idee om links-radicale ordeverstoorders, die immers overwegend vermomd optreden, eens een keer op te pakken en een toepasselijke straf te geven?

Dat zou nog eens een thema geweest zijn voor het “Hamburger Abendblatt”, maar in plaats daarvan heeft men het over zogenaamde verbindingen tot het “uitsmijter-milieu” en de wisseling van leiding van de demonstratie. Hiaten-pers – leugen-pers.

De demonstratie “Merkel muss weg” in Hamburg zal voortgezet worden, hoe hard de linkse terroristen ook schreeuwen en wat het “Hamburger Abendblatt” er ook over meldt. Wij komen terug! Aanstaande maandag!

Video:

 

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Lügenpresse", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hamburg: “Merkel muss weg”-demonstratie nog steeds in de lift

 1. Republikein zegt:

  Kijk op YT, best leuke reacties.

  Like

 2. Anton Haksteeg zegt:

  Inderdaad Merkel moet weg en ze mag Rutte meenemen zij is de gene die Europa in de afgrond stort. Ze is volksvijand nummer 1

  Geliked door 1 persoon

 3. Hendrik M. zegt:

  Het Merkelzwijn moet weg! Helemaal mee eens!

  Geliked door 1 persoon

 4. hans zegt:

  Hoop dat het tot massa demonstraties komt die uitmonden in een bestorming van de kanselarij!

  Like

 5. droevige mof zegt:

  Hier is een link naar een verslag over de demonstratie op zaterdag in Berlijn
  https://juergenfritz.com/2018/02/20/ein-toter-auf-frauenmarsch/
  Een politievrouw wordt geciteerd. Ze rapporteert over een onmenselijk gedrag van individuele deelnemers aan de tegendemonstratie (Grüne en Antifa).
  Waarschijnlijk was het slechts een Einzelfall (geïsoleerd incident). Of het hele artikel is uitgevonden, nepnieuws. Maar het rapport is van David Berger, tot nu toe een betrouwbare man, wiens rapporten hier vele malen zijn vertaald.

  Like

 6. Elisah zegt:

  Kritiek ist VERBOTEN….in Duitsland wordt je als leraar de straat op geschopt wanneer je redelijke kritiek hebt op de Umvolkung.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Vrijheid van meningsuiting is weg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s