Ondankbare Volksvreemden

Screenshot_127

(Door: “eg regs”)

Nee, dat is geen brillantine; het is boter. En nee, hoewel zijn bloedbroeders 1,5 miljoen Armeniërs over de kling wisten te jagen, peinst deze Turk er dus met geen haar op z’n hoofd over om dan maar wijselijk te zwijgen over de daden van de ‘wrede kolonisator’ Jan Pieterszoon Coen. Integendeel, Tunahan Kuzu (linker foto) zou ons er heel graag de les over willen lezen. Jerry Afriyie (rechter foto) is ook zo’n hele fijne medelander. Hij werd op 12-jarige leeftijd door zijn moeder ‘naar Nederland gestuurd’ (ja, zo gemakkelijk gaat dat kennelijk als Ghanees) en ontdekte, via de nodige criminele, parasitaire, frauduleuze en lapzwanzerige omzwervingen, uiteindelijk zijn ware roeping: inmiddels beoefent hij de blankenhaat als een betaalde en voltijds bezigheid.

Ook al waren alle buitenlanders in dit land perfect geïntegreerde modelburgers, dan nog zou dit hele fenomeen een gigantische misdaad jegens ons volk behelzen. We hebben er namelijk nooit om gevraagd, laat staan dat wij aangeboden hebben om ettelijke honderden miljarden te steken in onze eigen etnische vervanging en onteigening. Ik weet ook niet of u wel eens een derde generatie product van zwart-blanke rassenvermenging onder ogen hebt gekregen, maar indien zo dan zult u weten dat onze karakteristieke lichaamskenmerken deze genetische ‘verrijking’ helaas niet kunnen overleven. Persoonlijk vind ik het niet normaal om biodiversiteit heel belangrijk te vinden als het om zeeotters of een één of andere padden- of rupsensoort gaat, maar het als van onbeduidend belang af te doen wanneer het een blank volk betreft.

En heeft u zich weleens afgevraagd waarom (op tienduizenden kilometers van het Europese vasteland) de buitenwijken van Los Angeles, Christchurch of Pretoria er vroeger zo ‘Europees’ uitzagen; de rust, de orde, de keurig aangeharkte straten? Zou het misschien kunnen dat alles er zo ‘blank’ uitzag, omdat er nou eenmaal blanken woonden? Is het tegelijkertijd misschien ook mogelijk dat Mogadishu er uitziet als Mogadishu en Kinshasha zoals Kinshasha, omdat er Afrikanen en Arabieren wonen? Maar hoe denkt u dan dat Nederland eruit gaat zien al naar gelang wij ermee doorgaan om meer en meer van deze Afrikanen en Arabieren te importeren?

Laat niemand u trouwens wijsmaken dat Tunahan Kuzu en Jerry Afriyie anomalieën zijn, dat zij de uitzonderingen vormen op de regel van de wetsgetrouwe, hardwerkende en ‘patriottische’ volksvreemde. Want als er in dit land sprake zou zijn van slechts een handjevol buitenlanders dat zijn plaats niet kent en dat onze gastvrijheid en vrijgevigheid beloont met hatelijke verdachtmakingen en redeloze verwijten, dan zou DENK nu niet in de Tweede Kamer zitten. Dan zouden er ook geen racisme-meldpunten bestaan, geen Zwarte Piet-demonstraties en geen Keti Koti.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Ondankbare Volksvreemden

 1. Claudia M. zegt:

  Ik kan exact aanwijzen waar ze deze klanten in sociale woningbouw hebben gestopt. Hier om de hoek in een flatje; eronder is het één grote vuilnisbelt!

  Geliked door 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Het land van de bevrijde neger.

  Liberia onder hoede van de U.S. opgezet als land voor bevrijde slaven.

  De voormalige slaven en hun nazaten hebben er een prachtig land van gemaakt met behulp van miljarden en miljarden U.S. dolar hulp de afgelopen 100 jaar.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Je kan het in je haar wrijven, het blijft glimmen.
  Als je schedel niet te breed is, dan niet natuurlijk.

  Geliked door 1 persoon

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Het is niet de allochtoon die Nederland/Europa overneemt.

  Het is de autochtoon de Nederland/Europa weggeeft.

  Geliked door 3 people

  • King Arthur zegt:

   Aanvulling @ Statler&Waldorf:
   Het zijn voornamelijk de corrupte satanische overheden die Europa weggeven vanwege het grote machtsplan van de elite achter de schermen.

   Geliked door 3 people

  • Henk.V zegt:

   Dat is een rake constatering !! Inderdaad, het is de hedendaagse politieke mode om de waarde van je eigen identiteit te minachten en als ongewenste ballast voor de ”verrijkte” toekomst weg te gooien.
   De waanzin TEN TOP!

   Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  England: Confrontatie met personeel van Resto en geïmporteerd tuig, zijnde nieuwe “Engelsen”.
  Personeel probeert hen onder zachte dwang uit de zaak te krijgen………..

  https://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2018/02/XEGcYNzEdUDzBddO.mp4?_=1

  Bekijk de tactieken van dit harig tuig.
  Altijd met velen tegen een of twee blanken.
  Ze isoleren en cirkelen om het toekomstige slachtoffer heen.
  En dan, hop een flinke harde klap en als ,t slachtoffer op de grond ligt, nog een paar natrappen.
  Ongedisciplineerde import, maar gekneed in oorlogs-taktieken.
  Bende smeerlappen.
  Nooit moet je met hen een dialoog aangaan met dit soort bruten.
  Geef ze geen kans om te slaan. Het is hun hobby om blanken te vernederen en te kwetsen.
  De favoriete sport van deze gefrustreerden die bij de geboorte al met een laag van islam zijn bedwelmd.
  Maar, op een dag staan ze oog-in-oog met militairen en het zal hen slecht vergaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Spierkracht moet het gebrek aan brein en beschaving compenseren, het primitieve instinct heeft de overhand.

   Geliked door 1 persoon

  • willie zegt:

   @delamontagne ”op een dag staan ze oog-in-oog met militairen en het zal hen slecht vergaan.”
   Ja, WIJ ! Ons zal t slecht vergaan ,want die leger(en politie) mannetjes hebben de opdracht om dat donker krapuul de hand boven t hoofd te houden en ONS dan af te knallen; die zijn opgegroeid met die moordzuchtige video games, en nu kunnen ze hun psychopatische gangen gaan, onder t mom van een (overheid)uniform
   Politie EN militairen schenden dagelijks hun eed om t land en de bevolking te beschermen door gewoon te gehoorzamen( MET hun zin !) door te gehoorzamen en zonder enige kritiek krankzinnige orders te volgen

   Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Ronduit gezeur!
  Ons blank €uropees IQ is ongeveer 100; een mix met oost Aziaten (IQ 108) zou onze intelligentie wat omhoog kunnen brengen.
  Ow ja, deze genen mix geeft vaak ook mooie mensen…
  Mixen met Arabieren (IQ 85) en donkere Afrikaners (IQ 60-80) brengt het IQ omlaag, geeft islam doctrine en andere problemen.
  Ook hier geeft de genen mix kans op goed uitziende donkere mensen met een helaas wat lager IQ.
  https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country
  Weet waar je aan begint….

  Geliked door 2 people

 7. Hendrik zegt:

  ik ben van mening dat er geen rassenvermenging meer mag plaatsvinden, we worden er alleen maar door verzwakt en lelijker. Niks racistisch aan. We willen vooruit en niet achteruit. Het zou ook goed zijn als de politici eens zouden gaan nadenken om de bevolkingsgroei in te perken. De overbevolking is namelijk de enige reden dat het zo’n zooitje is op de planeet. Dit thema wordt door alle politieke partijen ontweken en is de enigste oplossing tot een bewoonbare planeet.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  En hoe denkt u dan dat Nederland er nu al uit ziet ?? Ga eens kijken in de ‘oude’ wijken van de grote steden en bekijk dan is de oude filmpjes van die steden op internet !
  Nader commentaar is dan overbodig .

  Like

 9. sjuad zegt:

  Ach,
  Was het niet de Heer Zelf die de mensheid die totaal ongeschikt zou zijn uitroeide?
  En de blanke blauwogige pas na de grote Vloed verscheen?
  Zeg het verder,,

  Like

 10. g2-91e8a788030faf65537511fb6d208583 zegt:

  .
  Als we nú ons Referendum-recht gewoon laten ontnemen
  door dit laffe Volksverradend quasi-Kabinet
  vragen we bewust om veel toekomstige problemen,
  want wordt Onze laatste Vrijheid doelbewust opzij gezet !
  .
  compleet…: http://www.Jasterke.Wordpress.com
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s