Activisten van #120db protesteren op “MeToo”-podiummanifestatie ter gelegenheid van de Berlinale

Screenshot_131

“De stem van de vergeten vrouwen” – #120db.

(Door: “#120db” – Vertaling: E.J. Bron)

Maandagavond vond in de Tipi-tent in Berlijn naast de bondskanselarij n.a.v. de actuele Berlinale een podiumdiscussie over de zogenaamde “MeToo”-beweging plaats. Op het podium bevonden zich meerdere prominenten (o.a. de Duitse minister voor Gezinszaken Katarina Barley en de actrice Natalia Wörner) die discussieerden over verschillende aspecten van het conventionele feministische themagebied “geseksualiseerd geweld”.

journalistenwatch

Wat echter naar verwachting werd verzwegen: het enorm toenemende geseksualiseerde migrantengeweld waarmee onze vrouwen dagelijks in de openbare ruimte geconfronteerd worden. Dit was voor de protagonisten en activisten van de 120db-campagne aanleiding om het publiek en de podiumgasten te confronteren met de heldere boodschap dat wij de stem van de vergeten vrouwen zijn. Vrouwen, die met het oog op de dagelijkse meldingen over verkrachtingen en overvallen in het gunstigste geval nog als bijkomende schade en aantekeningen in de marge van de “welkomstcultuur” behandeld worden.

Maar wij vertellen het verhaal van deze vrouwen, wij trekken ons hun lot aan en spreken de problemen en oorzaken duidelijk uit. Uitgerust met spandoeken, krantenknipsels en borden, stelden de activisten de simpele vraag of de deelnemers aan de discussie ook bereid zijn om te spreken over het probleem van het seksuele migrantengeweld. Maar het kwam niet tot deze discussie. Het publiek en de podiumgasten weigerden met de activisten te discussiëren en trokken zich liever laf in hun eigen thematische zeepbel terug.

Uiteindelijk verlieten onze activisten de zaal, maar vergaten niet om hun tas-alarm aan te zetten en op het podium achter te laten. Zo klonken nog vele minuten lang 120db door de ruimte. Precies de geluidssterkte waarmee wij een stem willen geven aan de vergeten slachtoffers. De geluidssterkte waarmee wij ons verzetten tegen toenemend geïmporteerd geweld.

Dit was slechts het begin van veel meer acties. We zullen niet langer zwijgen. Verwacht ons!

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: “120db”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Activisten van #120db protesteren op “MeToo”-podiummanifestatie ter gelegenheid van de Berlinale

 1. Johan de derde zegt:

  Waarom komen de dames er nu mee naar voren. Doe dat meteen dan heb ik respect ervoor maar jaren later als je carriere ten top is dan de zielige uithangen, daar zet ik dan vraagtekens bij.

  Geliked door 1 persoon

 2. Floris zegt:

  heel goed!!

  Like

 3. christdus zegt:

  Straks durft geen blanke man nog een vrouw te benaderen en voila , het doel van de
  omvolking cq Kalergi-plan wordt bereikt !!!!

  Like

 4. Pingback: “#120db” bij Speaker´s Corner: Freya´s toespraak | E.J. Bron

 5. Pingback: #120db protesteert tegen de gevolgen van “ongecontroleerde massa-immigratie” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s