Brief van een Nederlandse burger

Screenshot_136

Gerrit van de Kamp, voorzitter van de Algemeen Christelijke Politiebond (ACP).

Aan: de heer Gerrit van de Kamp*.

Geachte heer Van de Kamp,

Deze brief stuur ik, omdat ik mij ernstig zorgen maak over de toekomst van mijn kinderen. Mijn kinderen zouden zich veilig moeten kunnen voelen in dit land.  Een land waar zeer veel belastinggeld wordt betaald door de burgers om veiligheid te garanderen. Als ik een product koop mag ik verwachten dat de garantie eerlijk is. Deze regering is allesbehalve eerlijk en u was in de uitzending van de NPO op 20 februari ook alles behalve eerlijk. Wel netjes misschien zoals jullie opgedragen is door deze regering en haar communistische media, maar alles behalve eerlijk.

Het onderwerp was: ca. 1000 extra rechercheurs erbij omdat men het niet meer aan kan.

Als gewone eenvoudige Nederlandse burger twijfel ik ten zeerste aan het intelligentieniveau van deze regeringspartijen, vooral D66, en de politietop, omdat dit bij een gewoon normaal denkende Nederlander niets anders betekent dan het paard achter de wagen spannen of dweilen met de kraan open. Het is geen probleem van te weinig personeel bij de politie maar van te veel boeven.

En ook van de volgende oorzaken:

 • Het zeer slappe optreden van de huidige D66-rechters.
 • Het niet mogen benoemen van het vreemdelingen criminaliteitsprobleem.
 • Het door de minister-president verkondigen dat het heel goed gaat met Nederland.
 • Het feit dat men criminele buitenlanders niet het paspoort mag afnemen en uit Nederland mag verwijderen.
 • Het feit dat wij de dupe zijn van het gedrocht EU, waardoor we niets meer te beslissen hebben.
 • Het feit dat politiemensen niets meer kunnen of mogen zonder op de vingers te worden getikt.
 • Het feit dat agenten worden belast met de veel te grote bureaucratie.
 • Het feit dat de straffen in de gevangenissen kunnen wedijveren met een vijfsterrenhotel.
 • Het feit dat wij een islamcultuur in een christelijke samenleving importeren. Hetgeen nog nooit heeft gewerkt.

Als het gehele politieapparaat niet in actie komt tegen dit regeringsbeleid, betekent het dat de politie achter dit beleid staat en mede schuldig is aan het in gevaar brengen van de bevolking. Dus een product verkoopt zonder garantie.

Ik hoop dat u bovenstaande zult behandelen als een positieve bijdrage, omdat u een dienaar van de wet bent. En afhankelijk bent van het te voeren beleid. Maar u moet beseffen dat het volk (behalve het criminele gedeelte ) niet meer achter u zal staan. Of beter gezegd, een hekel zal krijgen aan politiemensen. En dat is het laatste voordat anarchie zal uitbreken, vrees ik.

Met vriendelijke groet,

Hoogachtend,

Een Nederlandse burger
(voor www.ejbron.wordpress.com)

* Gerrit van de Kamp is voorzitter van de Algemeen Christelijke Politiebond (ACP), president van de European Police Union (EPU) en voorzitter van de Stichting werknemersbelangen Vrede en Veiligheid (SWVV).

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Hypocrisie, Krankzinnigheid, lafheid, Nederland, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

19 reacties op Brief van een Nederlandse burger

 1. Tistochwat zegt:

  De politie:

  Als je dit korte fragment een paar keer achter elkaar wilt horen:
  Ga met de cursor op de video staan, klik met rechter muisknop en klik met de linker muisknop op Lus.

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Zal het al wel eens gepend hebben, in mijn jeugdjaren waren het echte politie mannen (en zeker geen vrouwen, die hebben daar niks te zoeken of op het bureau papiertjes typen), daar zocht je als snotneus geen herrie mee, nu postkaarten en vrouwen en ze schijten de helft van de tijd (bij een interventie) in hun broek of lopen achteruit of verbergen zich achter elkaar.
   Ik heb NUL NADA nog respect voor politie vandaag de dag heb ze al vaak genoeg bezig gezien en ze krijgen van mij één achting en dat is MINachting, de enkele goede daargelaten.

   Geliked door 3 people

 2. Flo zegt:

  In deze brief staan precies de zaken waar Wilders al jaren voor pleit ,het hele zooitje wat zich regering noemt heeft nergens de ballen verstand van ,behalve graaien en zichzelf via de politiek verrijken ,dat gaat ze prima af ,maar zorgen maken over de kiezers zal ze worst zijn .

  Geliked door 2 people

 3. Peacepipe zegt:

  Duidelijke taal, waarin de hoofdzaken helder benoemd zijn!

  Geliked door 2 people

  • Petra DeBoer zegt:

   @Peacepipe, en het haalt gelijk het sprookje onderuit dat de criminaliteit in Nederland afneemt. U weet wel dat gegoochel met cijfers in statistieken.

   Like

 4. jack van der stoep zegt:

  De gedachte van het merendeel van de Nederlandse bevolking !

  Geliked door 2 people

 5. Jean zegt:

  En zeggen dat al de opgesomde problemen met rechte rug opgelost kunnen worden….
  Gewoon heel die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam verbieden én verdrijven, dat eenmaal goed uitgevoerd en het geweld, de perverse aanslagen, de angst daalt met 99%.
  De EU droogleggen en de lafaards van d66, groenlinks en nog van die rotzooi buiten flikkeren.
  De grenzen sluiten én bewaken, daar hebben we per slot van rekening toch een defensie voor, en starten met alle illegalen en vreemdelingen met een strafblad, samen ± 95%, dagelijks af te voeren naar homelanden tot het cijfer op 0 staat.
  Stel u voor, U gaat boodschappen doen en heb vergeten de achterdeur te sluiten en bij thuiskomst staat en ligt alles nog op dezelfde plaats……, niemand in huis geweest……, heerlijk, prachtig.
  Politiekers duidelijk maken dat ze enkel mogen uitvoeren wat ze opgedragen is door de gemeenschap en niet zoals momenteel dat een handvol huichelaars en zakkenvullers ons dicteren en bestelen om criminelen te kunnen knuffelen.
  DEMOCRATIE letterlijk én figuurlijk. Waar wachten we op???????

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Ze zetten de defensie straks liever in om de eigen opstandige ‘blanke’ burgers af te knallen als de weerstand te groot gaat worden.
   Want koste wat het kost moet de volksvervanging gewoon plaatsvinden. Blank moet weg en haatkoppen er in.
   Ze krijgen niet voor NIKS een voorkeursbehandeling en uitkeringen waar u alleen maar van kunt dromen!

   Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Maar het allerergste is dat een top crimineel en psychopaat van de eerste orde (Holleeder) in Nederland een behandeling krijgt die toebehoort aan een popster. Niet alleen dat het kan nog erger. In Nederland worden ook nog eens miljoenen deals gesloten met de ene top crimineel om de andere top crimineel voor pak hem beet 4 jaar op te sluiten. Als dit geen bewijs is dat het Nederlandse Justitie apparaat failliet is dan weet ik het niet meer.

  Geliked door 1 persoon

 7. laura van der storm zegt:

  Kan deze brief even doorgestuurd worden naar de heer Rutte, de 2e en 1ste kamer , de universiteiten…weet je wat…doe maar aan heel Nederland!!

  Geliked door 2 people

 8. Trucker zegt:

  Brief is verstuurd naar verkeerde persoon, politie heeft niks in de pap te brokken, ze zijn 1 ambtenaar en 2 hun werkgever (jawel) is de Nederlandse staat.
  De postkaart (rukkert) Rutte zou de geadresseerde moeten zijn en niet één of ander ambtenaartje in het kluwen.
  Velen blijven hardleers en denken echt (zal wel wishful thinking zijn) dat politie zelfstandig kan besluiten we doen dit of dat…

  Like

 9. Petra DeBoer zegt:

  De anarchie is er in Nederland al vele jaren in bepaalde steden.

  Like

 10. Peter Selie zegt:

  Reactie
  Aan de bezorgde Nederlandse Burger

  U bent bezorgd of boos, maar hopelijk beide. Verdienen wij wel beter als wat we nu hebben?
  Al meer dan veertig jaar zien we aankomen waar het op uit zal draaien op genocide van Blank Europa en heus niet alleen de Christenen, dat is achter de schermen van de NWO bepaald en via de Bilderberg (waar onze Koning en zijn Maxima + zijn moeder mevrouw van Amsberg jaarlijks welkome gasten zijn) aan de EU opgedragen om uit te uitvoeren. Bijna hysterisch riep Frans Timmermans, dat er geen uithoek op aarde mag zijn waar blanken zich kunnen onttrekken aan hun lot. Het blanke geslacht moet zich vermengen tot bastaards.

  We hebben die politieke onbenullen hun gang laten gaan zoals Destructiepartij66 ,al in een vorig kabinet onder Borst die vond dat zieken maar uitgedorst moesten worden. Dat vond o.a. Prof. Bob Smalhout nogal al ver gaan, want uitdrogen is een gruwelijke dood. Ze kwam toen met de pil van Drion die overigens nog gemaakt moest worden. Nu hebben we harteloze Dijkstra die het alleen maar kan denken aan abortus, ‘voltooid leven’ en leurt ze met haar orgaan-donatie, waar dan een Destructie66-arts bepaalt wie is overleden. Gepassioneerd door de d o o d noemt men dat!!

  We hebben niet alleen het recht, maar ook de plicht om ons daar letterlijk met elk middel tegen te verzetten, maar we blijven zitten en houden onze mond en passen ons aan. Maar niets kan uw hachje redden.
  Waar we nu middenin zitten is de vrucht van ons stemgedrag van de laatste veertig jaar. We hebben gekregen wat we wilden een fascistische overheid, die ons van alle vrijheid al praktisch heeft beroofd en ons verder leegrooft daar zorgt de EU voor.
  Als je nu in Duitsland kijkt het moord en verkracht en dat kan allemaal straffeloos als je maar en niet-Duitse® bent als dader.
  Van Politie hebben we niets te verwachten, ook van ons leger niet die zijn immers goede maatjes met de door ons gesubsidieerde omroepen waar ze regelmatig te gast zijn om ons wijs te maken, dat in Syrië praktisch veilig is en dat Rusland een groot gevaar voor ons is en zware wapens aan zijn grenzen opstelt.
  Leve Europa, weg met de EU en alle politici achter tralies

  Jezus Christus verlos ons van de demon in Europa

  Geliked door 1 persoon

 11. Lowietje zegt:

  In de eerste wereldoorlog hebben we 1 miljoen (!!) Belgische vluchtelingen opgevangen.
  En waar zijn die nu? Juist, na de oorlog was het weer veilig, en zijn die teruggegaan om hun land op te bouwen. Niks geen gezinshereniging, maar schouders eronder en aanpakken in eigen vaderland.

  En illegale immigraten daar is maar 1 antwoord op mogelijk: ze zijn per definitie illegaal, dus wet handhaven. Ik mag nog geen luifel aan mijn achtergevel hangen zonder vergunning, of ergens door rood rijden zonder een boete te krijgen. Dus weg ermee!

  En wat betreft migranten: alleen die mensen zijn welkom die meer belasting betalen dan dat ze kosten, m.a.w. alleen mensen waar we als samenleving beter van worden (net zoals Australie doet).

  En het liefste met terugwerkende kracht, maar dat zal wel een zaak van lange adem worden,,,

  Like

  • Leo 1 zegt:

   Ehh…. Lowietje,

   Weet je ook dat de Belgische staat na de eerste wereldoorlog de rekening van Nederland gepresenteerd kreeg, en betaald, van enkele miljoenen voor kost en opvang van deze oorlogsvluchtelingen ???????

   k bedoel maar……. opvangen? Was toen keiharde NL handel.

   En Nu ? we lopen er op leeg, waarom laat NL nu Miljarden verdampen, nu we het toch over “opvangen “hebben ?

   Like

 12. Stef zegt:

  Vanavond bijna opgelicht via een whats app. Wat een rotwereld. Geschapen door onze regering.
  Een regering die gekozen is door het grootste deel van het volk.wat een volk.
  Hoe lang duurt het nog voordat de meerderheid op pvv of forum stemt?

  Like

 13. Bagul zegt:

  Vergeet niet dat de gewone agent vandaag de dag op straat niet meer normaal aangesproken kan worden. Een vertroebelde geest met belangen die onduidelijk zijn. Meer dan helft die een relatie heeft met een collega en een loyaliteits probleem van jewelste. Soldij uit de middeleeuwen en een gewelds instructie die alles verbiedt. Voila…..de Nederlandse bloggende agent. Lekker bloggen voor de jeugd, ja. Fetisjist vanwege het uniform. Koppelriem aanbidders. Het is te bizar voor woorden. Vandaag Ad Smit eruit. Eén of andere ‘hoge pief’ in Amsterdam. Jaha, want op rangetjes zijn ze nog verzot bij de politie. Oneervol. Ik ken hem nog uit mijn Amsterdam periode. Een man die ooit van de straat was. Als ik mij niet vergis altijd met zijn K9 hondjes circusnummer. Maar…daar kan ik mij in vergissen. Nu eruit gerot. Familieleden wat lekkers toegestopt op kosten van ons. Tja….wat moet ik daar op zeggen?! Ach…. zoals ik al vaker heb geschreven…het is klaar! Klaar met alles in dit land. Op elk niveau. Burgemeesters en wethouders met foutief declaratie gedrag, politieagenten met grijpgrage handjes, liegende politici, doktoren en andere medici die hun handen niet kunnen thuishouden bij patiënten onder narcose. OM pauper die valse aangiftes doen en dossiers doorspelen aan de motorcycle boys. Helaas… ook ik wacht op die ene grote klap. En dan….en dan…..ja dan!

  Like

 14. Onno zegt:

  Als je problemen met psychopathocratie Prins Bernhard BV hebt:

  Schrijf een brief aan psychopaat (?) Kamp.

  Een echte ‘gullible fool’/prooidier die burger!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s