Geert Wilders na euro-kritische (schokkend!) reportage Telegraaf: Nexit!

Screenshot_135

(Door: Michael van der Galien)

De PVV is helemaal klaar met de Europese Unie.

De Telegraaf heeft vandaag een artikel gepubliceerd dat — en dit is ronduit schokkend — zowaar kritisch is over het functioneren van de EU. Aangezien het huisblad van de VVD dat niet zo vaak doet is dit feit alleen al nieuwswaardig.

Maar eindigt het verhaal niet. In het artikel worden namelijk een paar belangrijke feiten vermeld over het wangedrag van de Brusselse bureaucraten, die geld uitgeven als dronken zeemannen mét een gat in de hand. Ja, dat is dubbelop, maar zo erg is het nou eenmaal.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, EUSSR, gezond realisme, Nederland, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Geert Wilders na euro-kritische (schokkend!) reportage Telegraaf: Nexit!

 1. Cathja zegt:

  Ik kan werkelijk geen enkel argument bedenken waardoor Mark Rutte de kant van ons volk zal kiezen. Hij weet drommels goed dat er enorm veel geld van de burgers verbrast wordt, maar Rutte durft het niet aan om glashard te weigeren om opnieuw vele miljoenen meer aan Brussel af te dragen. Want die kant gaat het wel op denk ik.
  Eerst gepruttel, stoere taal en flyers sturen aan de premiers van andere lidstaten, maar dit alles zorgt er niet voor dat onze contributie zal worden verlaagd. Kun je denken!
  Nederland wordt geplunderd waar we bij staan, en wij kunnen op geen enkele wijze verhinderen dat er met ons geld gestrooid wordt. Waren het nog nuttige zaken, dan zou dit nog enigszins te begrijpen zijn, maar al die nutteloze en geld verslindende projecten financieren waar niemand iets aan heeft, is domweg ONS GELD door het putje spoelen.

  Wie enig idee heeft wat we er aan kunnen doen om deze verspilling te stoppen, die mag het zeggen.

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Hallo Cathja, enkel en massaal stemmen voor de PVV dan is het snel gedaan ermee.
   Uiteraard moet eerst die EU stal platgelegd worden want het ongedierte wat daar in rondkruipt is dodelijk voor onze westerse seculiere cultuur én beschaving.

   Like

   • Cathja zegt:

    @Jean op 21/2 om 19:53

    U kunt gerust zijn, want ik stem altijd op de PVV. Geert Wilders is de enige politicus van betekenis die we niet kennen als een draaikont of een kruiper. Hij brengt al meer dan 10 jaar onafgebroken dezelfde boodschap.
    Dat is duidelijk voor iedereen.

    Like

 2. R. van Marle zegt:

  terecht wij behoeven geen tweede Griekenland te worden onder de elitaire leiding van Ruttemetut

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Het EUtopia der linksche megalomanie, de macht-regering in handen van ambtenaren, de totale heerschappij van de staatsbureaucratie , een kolossaal ambtenarenapparaat, ontelbare instanties, personen en overheidsuitgaven. Bureaucratisme als doodsteek voor de maatschappij, industrie en samenleving, door wanhopige pogingen in dwangmatige regelzucht met ongelimiteerde inkomsten en uitgaven.
  De Roos van Leary, als Europees interactiemodel, een sociaal project waarbij men leert welke cultuur u kunt inzetten en het meest effectieve gedrag kunt kiezen, waardoor u toekomstige situaties of conflicten zult beheersen.

  Like

 4. Bert Stoelhorst zegt:

  Het telegraaf artikel is alleen beschikbaar/toegankelijk als je een abbonemeet neemt.

  jammer.

  gr

  bert

  ________________________________

  Like

 5. Mary zegt:

  Natuurlijk heeft Geert gelijk en is het enige echte antwoord hierop Nexit, maar dat is niet wat Rutte & Co willen, als wij hierover een referendum hadden kunnen hebben had Nederland al lang niet meer in de EU nog in de Euro gezeten, dit wetende zal Rutte met zijn anti democratie pion Ollongren op ook weer verre van democratische manier elke stem van de burger smoren. (Wellicht een referendum over het referendum).

  Like

 6. syberspees zegt:

  114 miljoen per jaar! Pffff. Weet je wel hoeveel broeders en zuster je daarmee aan het zorgbed kan zetten. Echt niet te filmen gewoon. Hier bereikt mijn bloed echt het kookpunt.

  Geliked door 1 persoon

 7. Sabeltant zegt:

  Het is nog veel erger.

  Iraanse politicoloog waarschuwt Europa voor plotselinge overname door islam.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/02/Iraanse-politicoloog-waarschuwt-Europa-voor-plotselinge-overname-door-islam

  Like

  • Jean zegt:

   Beste Sabeltant, die misdaad is al jaren bezig vanuit Brussel. Helaas willen veel westerlingen het maar niet zien…, straks zullen ze het voelen of zullen hun dochters én vrouwen het ondergaan en zullen de beken, rivieren en stromen rood kleuren van het enorm veel bloed…

   Like

  • syberspees zegt:

   Hier draait mijn maag echt van om! Wat moeten we doen?

   Like

 8. Thomasson zegt:

  Ik heb zo’n gevoel dat de heer Hugo de jong (CDA), met alle respect, zelf niet veel begrijpt wat er in zijn stad is gaande. Zij woorden: “De nieuwkomers bij de gemeenteraadsverkiezingen maken de tegenstellingen in de stad alleen maar groter”. Men mag best de vice premier vragen of er iemand, überhaupt, kan de tegenstellingen groter maken dan dat ze nu al zijn? De segregatie is al tientallen jaren een feit. Niet enkel in Rotterdam, maar in alle grote steden. Er zijn straten waar bijna uitsluitend Turken worden en straten waar de meeste bewoners zijn Marokkanen, zo ook enclaves voor Antillianen en op mindere mate for Surinamers voor hen is segregatie niet belangrijk). De enige bevolkingsgroep die zich niet mag segregeren zijn de Nederlanders. Zij vallen met de regelmaat van de klok ten prooi aan fysieke aanvallen van vooral Marokkanen die er alles aan doen Nederlanders uit hun buurt te verjagen. De Nederlanders zitten tussen wal en schip. Ze worden aangevallen, maar zij kunnen nergens heen. Ze hebben geen geld naar een betere buurt te verhuizen waar Nederlanders in de meerderheid zijn en zo ook hen veiligheid. Maar daar hebben heren zoals De Jong en consorten geen kaas van gegeten. De PVV en DENK komen ieder met duidelijke boodschap: De PVV wil Rotterdam aan de Rotterdammers teruggeven. DENK komt met de boodschap van Erdogan aan het toekomstig bezet Nederland en haar inheemse bevolking. DENKI doet haar best op slinkse wijze iedereen te laten wennen aan het idee van leven als ratten in een islamitische val.

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Alleen de verhuiskosten van 114 miljoen? Het zij u vergeven dat de vertalingen zo’n 800 miljoen vergen, en ja, dat de vergoedingen voor de ex Oostblokland- vertegenwoordigers niet geïndexeerd zijn aan het vertegenwoordigend land, waarmee men hen door aanwezigheid “slapende” rijk maakt.

  Naahhh, gelukkig denkt de EU ook nog aan onze voedselvoorziening dat een miljardje of meer aan een of andere strijkstok blijft hangen.

  Like

 10. Petra DeBoer zegt:

  De EU en de muntunie is onhoudbaar en daar komen steeds meer mensen achter. Niet alleen de Telegraaf maar ook vele politici. Nexit dus!

  Like

 11. christdus zegt:

  Toch zal ik het zeer waarderen indien Geert alsnog de heer Buma eens flink herinnerd aan zijn
  praatjes over dubbele paspoorten – tijdens de verkiezingscampagne 2017 – waarmee Buma
  gegarandeerd stemmen heeft weggetrokken bij de PVV.
  Of is het dan toch waar , dat Geert weliswaar blaft , maar niet wil of durft te regeren ?
  Ik kan er met mijn pet niet bij dat hij zich zo door die Buma liet beroven van PVV-gedachten-
  goed , en hier – sindsdien – zijn klep niet meer over heeft open gedaan !!
  Nou Geert , kom op en herinner die Buma eraan !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s