Juncker wil geen unanimiteitsprincipe meer in de buitenlandse politiek

Screenshot_145

(Vertaling: E.J. Bron)

De christendemocratische voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker (foto), is opnieuw bezig met machtspolitiek. Op de Veiligheidsconferentie van München rammelde hij aan de soevereiniteit van de EU-lidstaten in de buitenlandse politiek. Eurocraat Juncker wil dat het unanimiteitsprincipe in de buitenlandse politiek van de EU plaatsmaakt voor de invoering van een zogenaamd beslissingssysteem van de gekwalificeerde meerderheid.

ongecensureerd.at

Juncker rechtvaardigt zijn voorstel met een EU, die in de toekomst “in staat zou moeten zijn tot wereldpolitiek”. De christendemocraat uit Luxemburg wil Artikel 31 van de EU-grondwet ervoor gebruiken om de buitenlandse politiek in handen te leggen van enkele weinige bepalende EU-leden.

Buitenlandse politiek: Jean Asselborn spreekt Juncker tegen

Uitgerekend zijn landgenoot Jean Asselborn, als sociaaldemocraat ook minister van Buitenlandse Zaken van Luxemburg, spreekt Juncker tegen en beschouwt diens eis als onrealistisch.

Geen emancipatie tegenover de VS

Ook in de defensie- en veiligheidspolitiek spreekt Juncker van emancipatie. Dat dit echter een emancipatie tegenover de VS of de NAVO zou zijn, ontkende hij.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Brussel, christendemocraten, democratie, dictatuur, Elite, establishment, Eurofielen, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

35 reacties op Juncker wil geen unanimiteitsprincipe meer in de buitenlandse politiek

 1. Tistochwat zegt:

  Juncker wil, JUNCKER WIL!

  Heeft die gore klootzak (excusez les mots) zijn lever nou nóg niet kapot gezopen?
  Enfin, hij zal tegen die tijd al wel een paar orgaandonoren hebben, hij heeft tenslotte tonnen te besteden voor de aanschaf van een paar nieuwe levers.

  Geliked door 2 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Tistochwat

   En of jij even je keuze naar JA wil omzetten.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Statler & Waldorf 21 februari 2018 om 22:23

    Ik heb mijn lichaam jaren geleden al ter beschikking gesteld aan de medische wetenschap. Dan weet ik tenminste zeker dat ik dood ben voor ze in me gaan snijden.
    Ik heb totaal geen behoefte aan een gat in de grond of aan een urn op de schoorsteenmantel.

    Hopelijk blijven de smeerlappen met hun poten van de organen in mijn eventueel nog levende en alles bewust voelende lichaam af.

    Je kunt eigenlijk niets en niemand meer vertrouwen.

    Like

  • bigljohn zegt:

   Tistochwat 21 februari 2018 om 22:11 Junckers pretenties gaan altijd nog een stap verder. Wie weet laat hij zijn eigen nog eens klonen. Mogelijk loopt Soros ook al met die gedachte rond….

   Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Zolang er maar drank is, heb ik geen drankprobleem!
   Of:
   Liever Parkinson dan Alzheimer: Ik mors liever een beetje dan dat ik vergeet te drinken.

   Nou hou ik er over op hoor.

   Geliked door 1 persoon

  • Dewevoga zegt:

   Stap 1: Eerst monddood verklaren, en daarna hersendood.

   Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  ‘Christendemocraat’.

  Een Christen die verzot is op de islam.
  Een democraat die zijn reet afveegt met de democratie.

  Ik trek een blik bier open, misschien kan ik het dan beter begrijpen.

  Proost!!

  Geliked door 2 people

 3. Mary zegt:

  Laat die machtswellusteling een beetje door zuipen kunnen ze hem binnenkort met alcohol gerelateerde dementie afvoeren. Hij moet wel vaart maken met zijn NWO plannen want Italie gaat stemmen, Oostenrijk neemt afstand, AfD groeit als kool, de Oost Europese landen luisteren niet naar zijn duistere club, hij ziet de boel al als een kaartenhuis in elkaar vallen dus de macht naar een paar van die EU dictators en we walsen overal overheen, dacht het niet, het enige waar we vanaf moeten is die duistere EU club!!!!

  Geliked door 2 people

 4. Guardiacivil zegt:

  Een “RAT” die de zwarte pest binnen liet

  Geliked door 2 people

 5. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

  Kennelijk verliest Juncker zijn greep. Hij draait, hij wendt, hij keert. Hij is aan het einde van zijn latijn. Hij heeft geen beleid meer. Hij speelt paniekvoetbal. Hij heeft geen controle meer over het spel. Hij kust zijn teamleden en schopt en trapt naar alles, wat hem voor de voeten komt. De bal vliegt nu werkelijk alle kanten op. Eer hij het beseft, trapt hij de bal nog in eigen doel. Let op mijn woorden. Zijn spel is ver gespeeld. Voor hem is het bijna over. Een vervanger (Mark Rutte ???) maakt zich reeds klaar.

  Verbindt de punten en ziet waarheen het leidt.
  Schulz, Juncker, Merkel, het machtige trio heeft zich totaal onmogelijk gemaakt en en is verworden tot een rigée. Het zit nu op de schopstoel. Het is slechts een kwestie van tijd. Schulz is al weg. Merkel wankelt. En Juncker speelt paniekvoetbal.

  Geliked door 1 persoon

 6. Taljaard zegt:

  De ministers van buitenlandse zaken van Oostenrijk-Hongarije, Duitsland, Groot Brittanie en Rusland en hun ambassadeurs lieten tussen juli en augustus 1914 het unanimiteitsprincipe, zoals in 1815 vastgelegd in het Congres van Wenen, gaandeweg ook los.
  En dat heeft de grootste ramp uit de Europese geschiedenis tot gevolg gehad; twee verwoestende en catastrofale oorlogen.

  Wat een zeldzame steenezel, die Juncker!

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Weet U het nog?

  We laten een proefballon op.

  Wachten af of er tegen geluid komt.

  Komt dat, dan laten we het nog even rusten.

  Komt dat niet of alleen hier en daar dan voeren we in.

  Stap voor stap, beetje bij beetje.

  Salami tactiek, totdat geen weg meer terug is.

  Geliked door 1 persoon

 8. Steven zegt:

  Die vent leidt aan hersenfalen en dient geëuthanaseerd te worden…

  Geliked door 1 persoon

 9. kampersrene zegt:

  Voor zover ik die foto kan beoordelen heeft hij weer serieus aan de fles gezeten

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ kampersrene

   Ja, die Juncker is een echte flessentrekker! De ene na de andere ontkurkt hij. Hij zal wel geen donorcodicil bij zich dragen, want vanwege zijn manier van drinken (“we moeten elke dag twee liter vocht binnen krijgen….”) blijven al zijn organen langdurig in tact. Alles wat je op sterk water zet blijft ook lang goed.

   Dus…….?

   Like

 10. Jan zegt:

  De EU gaat Europa de doodsteek toebrengen, iedere smoes van een parasiet is geldig en de gehele clan mag nareizen

  EU-Parlament bestimmt die Regeln: Die GroKo hat beim Thema “Obergrenze” nichts zu melden

  Die Union hat eine “Obergrenze” für Flüchtlinge ins GroKo-Programm geschrieben. Doch eine Obergrenze kann die Regierung in Berlin gar nicht festlegen. Das EU-Parlament hat mit einer Entscheidung die nationalen Regierungen quasi entmachtet. Mit drastischen Folgen…..


  Die EU-Kommission hatte einen Entwurf zur Reform der Dublin-Verordnung vorgelegt, den das Parlament aber komplett umgeschrieben

  https://www.focus.de/finanzen/experten/fluechtlings-obergrenze-eu-bestimmt-die-regeln-die-groko-hat-beim-thema-nichts-zu-melden_id_8481689.html

  Like

 11. hendrikush zegt:

  Ondertussen in Teheran: Sigrid Kaag, onze plaatsvervangende D66 ministeres van buitenlandse zaken, gehuld in de gebruikelijke schaamlappen, op bezoek bij de ayatollahs.
  Schaamteloos worden ook in ons land de zeggenschap en inspraak ten grave gedragen. Kutburgers dienen zich niet te bemoeien met zaken waar ze geen verstand van hebben.

  https://en.mehrnews.com/photo/132337/Iranian-Foreign-Minister-Zarif-meets-Dutch-counterpart-in-Tehran

  Like

 12. topsporter zegt:

  Ophangen, nee niet de telefoon.

  Like

 13. Hovawart zegt:

  World, hold on…….Région de Bruxelles-Capitale will show you it’s true face. Being a Dictatorship makes people act in a way true to themselves because there is no obligation to follow any ‘rules’ imposed by others/society.
  Instead of messing with our freedom, trying to enforce peace i wonder if Juncker will have to answer to the children of the future.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Ik hoop de dag nog mee te maken dat ze het EU tuig ophangen !!

  Like

 15. Hovawart zegt:

  Het aanstaande TOP-EU-overleg zal ons wel weer opzadelen met een belastinghervorming, simpeler en door Junkcer&Co te verhogen naar behoefte, waarbij Nederlanders wederom langer blieven door te werken, hun opgebouwde pensioen en liggende gelden moeten laten opsouperen door boos kijkende buren met lak aan westerse normen en waarden.
  De economische en ecologische waarde van een mens uitgedrukt in cijfers, een Linksche perceptie van een democratie, de AOW-leeftijd of levensverwachting word OUGD (Optimale uiterste gebruiksdatum), gelijkende op die van wegwerpartikel, een Nieuwe Efficiënte Mens moet gecreëerd worden, die zo min mogelijk kost en zoveel mogelijk oplever­t, en daarmee verdacht veel in de ideale GroenLinksche samenleving past. De mens als inruilproduct, onttakeld, precies zoals in de visie van D66 VVD CDA Cu’s ideale orgaan(roof)markt.
  De beoogde Sociaaldemocratie, het Neoliberalisme en Stalinisme zijn zielsverwanten en waaraan Junckers (Goldman Sachs) nuttige idioten met hun begrotingsgesjoe­mel, dat ons nu tientallen miljarden kost, geestelijk verwant zijn.
  Dat is het ware gezicht van de huidige grenzeloze EU-staatsalmacht en kapitaal almacht.
  Wrfckd

  Like

 16. Hovawart zegt:

  Despotism Rears Its Ugly Head, and boy is he ugly.

  Geliked door 1 persoon

 17. ieznogoedh zegt:

  De christendemocraat uit Luxemburg wil Artikel 31 van de EU-grondwet ervoor gebruiken om de buitenlandse politiek in handen te leggen van enkele weinige bepalende EU-leden.

  Enkele weinige bepalende EU-Leden.
  Daarmee zullen dan wel Deutschland en La France bedoeld zijn.

  Like

 18. scherpschutter1943 zegt:

  Dood aan de eu.bestuurders

  Like

 19. Williaan zegt:

  De armlastige landen zijn in de meerderheid die krijgen het massaal voor het zeggen.

  Like

 20. Jean zegt:

  Leeft die rat nog steeds??? Miljaardedju, dus kost hij ons nog steeds miljoenen….
  Te voet naar Luxemburg sturen na hem eerst alles incl. jeneverflessen afgenomen te hebben.
  Laten we dat EU gedrocht maar heel snel helemaal droogleggen want zolang het in leven is brengt het ons Europeanen enkel maar schade en zadelt het ons op met enorm veel geweld en misdaad, wij leven in angst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s