“Positieve” ongelijkheid!

Screenshot_138

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Als u uw hele leven hard gewerkt heeft en netjes uw belasting heeft afgedragen, zou u mogen verwachten dat u, als u door een ziekte of handicap ècht niet meer kunt werken, toch een redelijke som geld mag blijven ontvangen om daar fatsoenlijk van te kunnen leven. De waarheid is echter anders. Als u en uw eega toevallig beiden arbeidsongeschikt bent geraakt, mag u het maandelijks doen met maar liefst een bedrag van € 1200,- netto en heeft u géén recht op subsidies. Gewoon, omdat u Nederlander bent. Als u echter als alleenstaande ‘vluchteling’ met twee kinderen naar Nederland komt, krijgt u, naast een eengezinshuis plus volledige inrichting, moeiteloos (incl. allerlei subsidies en vreemde(lingen) regelingen) ruim € 4000,- per maand netto…

Onhandelbaar en crimineel

Ooit begonnen als zogenaamde ‘positieve discriminatie’, waarbij het klaarblijkelijk belangrijker is om een quota te hebben qua allochtonen of vrouwen t.o.v. gekwalificeerd en vaardig personeel, werkt deze scheve discriminatie ook door bij mensen die voor de maatschappij onhandelbaar en crimineel zijn. Ook deze categorie krijgt middels allerlei uitkeringen, toeslagen en subsidies een veel rianter inkomen dan de meeste hardwerkende Nederlanders aan salaris. Zo heeft een jonge moeder die voorheen samen met haar (toevallig negroïde) vriendje gewelddadige overvallen pleegde op oudere blanke (!) mensen, die mensen heeft neergestoken en die te midden van haar kleine kinderen de hele dag stoned op de bank ligt, een heel riant inkomen. Daarnaast verdient ze (uiteraard) nog wat bij in de seksindustrie en in de drugshandel om haar eigen verslaving en die van hem te kunnen blijven bekostigen.

Overigens terzijde maar ter illustratie: toen een negroïde man betrapt werd bij een crimineel uitje vroeg hij aan de agenten: “Als er 10 blanken staan en één zwarte, wie valt er dan op?” Daarmee uiteraard niet refererend naar zijn eigen criminele gedrag, maar naar de in zijn ogen vermeende ‘racistische’ aanleiding van zijn arrestatie… En dit zijn slechts twee voorbeelden waarvan het eigenlijk niet de bedoeling is dat u dat weet.

Screenshot_139

Echt waar? Iedereen dezelfde kleur?

Sommige naïeve dromers willen dat we door rassenvermenging zo snel mogelijk allemaal dezelfde kleur krijgen. Dan is het u aangeprate ‘racisme’ t.a.v. huidskleur en intelligentie tenminste definitief voorbij… Echter, met name in Afrika en het Midden-Oosten heeft men óók allemaal dezelfde huidskleur en als er èrgens al eeuwenlang onderlinge massale slachtingen, verminkingen, verkrachtingen, onderwerping en slavernij is, is het dáár wel. Maar dan op stam/volk/regioafkomst, geloof, geaardheid of gewoon pure haat en/of bloeddorst. Ofwel, als we allemaal hetzelfde kleurtje hebben, wordt het hier vast beter… Decennia terug kwamen de vluchtelingen, uit diezelfde gebieden als nu, óók hiernaartoe, omdat zij ècht voor hun leven moesten vluchten. Toentertijd betrof dat Joden, christenen en homoseksuelen. NU worden diezelfde mensen die toen voor hun leven gevlucht zijn HIER (!) in Europa opnieuw bedreigd en naar het leven gestaan, en wel door een behoorlijk groot deel van de nieuwe stroom ‘vluchtelingen’ èn de 2e en 3e generatie HIER geboren, intolerante, haatdragende, steeds radicalere moslims. Tòch moeten we ze uit humaan gevoel met liefde blijven opvangen en hun leugens voor zoete koek blijven slikken, wordt ons van bovenaf met dwang te verstaan gegeven.

Wat hierin overigens in het bijzonder opvalt, is dat als het, via een tante van een vriend van de buurvrouw en daar weer een vage kennis van, om een lid van een motorclub gaat, dat altijd per direct onomwonden met naam en toenaam van de betreffende club bekend gemaakt kan worden. Zichtbaar politie- en veeltallig moslimgeweld echter worden (en dat blijft een hardnekkig fenomeen) nóóit bewezen, bewust doodgezwegen, eenvoudig verdraaid en/of weg gelogen.

Zweedse zelfdestructie

Omdat de naam me niet erg Pools voorkwam, heb ik eens gekeken naar de vertaling van ‘mevr.’ Ollongren. Er is slechts 1 taal die dit woord herkent en de vertaling is met een lichte fantasie uiterst treffend. Gezien de overeenkomst in haarkleur en blijkbaar hoogopgeleide/kunstmatige intelligentie is zij van eigenlijke komaf een rasechte Zweedse. Gedreven door de blinde liefde en ‘humaniteit’ voor criminele, verkrachtende en gewelddadige vluchtelingen (vluchteling staat tegenwoordig overigens gelijk aan moslim) is ook zij bereid het volk, net als de Zweedse overheid, aan het radicale moslimtuig over te leveren en schuwt daarin niets. Ú betaalt tenslotte. En aangezien we volgens mafklapper Klaver een rijk land zijn, mag ú voor deze ‘positieve’ ongelijkheid blijven werken tot u officieel eigenlijk al ruim bejaard bent. En dan vinden ze het vreemd dat de bevolking dit ronduit debiele overheidsbeleid en het dat tot op het bot aanvretende, steeds meer eisende islamvolk méér dan zat is… ? In Rotterdam krijgen de eerste 6 letters van deze betreffende stad inhoudelijk steeds meer waarheid. De SP, Groen Links en de PvdA gaan daar samen met NIDA, de islamitische ‘politieke’ partij. De islamisering draait er op volle toeren en het kan ze niet snel genoeg gaan. Wanneer worden deze landverraders eindelijk eens aangepakt? Maar ja, als zij 2 (of zelfs IS!) paspoorten hebben, of, in het geval van de ‘leider’ van Groen-Links, voor de helft Marokkaans bloed in de aderen, wie/wat verraden zij dan? Dit is islamisering ten top!

Screenshot_140

Ramptenaren

Waar komt die politieke angst voor de waarheid toch vandaan, vraag ik mij steeds weer af. Leugens en politieke ‘correctheid’ zijn klaarblijkelijk belangrijker dan de veiligheid van de eigen burgers. Niet alleen bij aantoonbaar politiegeweld wordt de oorzaak van overlijden wederom ‘maar níet gevonden’, maar ook een ‘geloofwaardige’ methode om radicalisering eerder te ´onderkennen’ gaat al jaren fout. Door deze ronduit kinderlijk onnozele methode werden mensen van een bepaalde afkomst ingezet en betaald om radicalisering binnen de ‘eigen gemeenschap’ te herkennen en te melden. Hoe betrouwbaar dit volk daadwerkelijk is, wordt helaas steeds pijnlijker duidelijk, maar keiharde actie komt er uiteraard niet. En zo kon het gebeuren dat elke zogenaamde ‘radicalisering’ (en dat kan tegenwoordig al in een fractie van een seconde…) een ‘op zichzelf staand geval’ werd. En het zijn dan wel héééél veel ‘op zichzelf staande gevallen’, maar dat is zuiver toeval… Tenminste, dat wil men u doen geloven.

Zo zijn er bijvoorbeeld erg veel ‘op zichzelf staande gevallen’ in Spanje, in Italië, in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, België, Groot-Brittannië, Duitsland, Zweden en in Nederland en ze hebben (uiteraard) àllemaal  h e l e m a a l  niets met de islam te maken… ècht niet…! Ook de vrouwen-protestmars in Berlijn is volgens de uiterst naïeve linkse ‘gutmensch’ gebaseerd op vreemdelingenhaat, racisme, het Europese extreemrechtse gedachtegoed en niet te vergeten ‘het populisme’ (waarvan nog altijd niemand kan uitleggen of omschrijven wat dat nu werkelijk inhoudt). Een klein stukje tekst uit dit artikel is veelzeggend: “Volgens de hoogleraren viel de ’Amsterdamse aanpak’ in de beeldvorming op door een ongemakkelijke houding ten aanzien van het vraagstuk van de raakvlakken tussen terrorisme/radicalisering en religie. Wellicht mede vanuit die ’religieuze kramp’ lijkt het debat hierover met lokale gemeenschappen, experts of ervaringsdeskundigen uit andere steden te weinig gevoerd te zijn”. Hoezo van overheidswege moedwillige ontkenning en misleiding?

Screenshot_141

Bruine ratten gedijen goed

Wat dat betreft trek ik een vergelijking met de bruine rat, die o.a. door het ‘omgekeerde afval verzamelproces’ (waardoor er veel afval en zwerfvuil rondom de ‘verzamel’punten ligt) èn het verbod op gif momenteel enorm oprukt in Nederland. Een vrouwtje kan jaarlijks zomaar duizend nakomelingen krijgen, maar gif is uit den boze. Een vergelijking die NIET qua kleur of qua vluchteling/rat verhouding zo is bedoeld, maar wèl vanwege het onbezonnen, totaal ondoordachte beleid voor wat betreft de mogelijke gevolgen zie ik een overeenkomst. En men wordt pas wakker als het ruimschoots te laat is. Maar wat kunt u anders verwachten van deze egocentrische, ‘elitaire’ hoogopgeleide kwasten…? NIETS!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Graaien, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Positieve” ongelijkheid!

 1. koddebeier zegt:

  Ze zijn de Franse revolutie vergeten, het kan lang of kort duren, maar ze komen aan de beurt !

  Geliked door 2 people

 2. Jean zegt:

  En in maart geven ze ‘weer’ hun stem én steun aan diezelfde lafaards……

  Like

 3. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Nakomelingen werpen moet krijgen zijn. Gezien de nakomelingen van de nakomelingen. Excuus.
  Drs.E.N.Schilder

  Like

 4. Hovawart zegt:

  De islamisering van Europa MOET lukken, ongeacht de kosten en miljoenen onschuldige slachtoffers.
  Socialisme is een communistisch ambtenarencollectief voor al uw sociale en maatschappelijke problemen, de toekomst was nog nooit zo duister, alles ter eer en glorie van de Brusselse koekoekskuikens.

  Geliked door 1 persoon

 5. Eigen volk eerst zegt:

  Schande dit! Ziet dat linkse tuig dit dan niet? Nog steeds aan het wegkijken en goedpraten? Mensen wordt toch eens wakker!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  De geschiedenisboekjes leren ons de lessen van de fouten uit het verleden.
  Heersen met een regenten-mentaliteit past niet in een democratische regering.
  Wiet kaatst kan de bal verwachten.
  Als je probeert het onderste uit de kan te halen, krijg je het deksel op de neus.
  De kruik gaat te water tot ie barst.
  Negeer de wil en de belangen van het volk en je komt het volk tegen.
  Als je doordrijft tot het uiterste en nog een beetje verder, dan slaat de muizenval dicht.
  Als je het volk tergt en tart, dan komt op zeker moment knuppeltje uit de zak.
  Dictators worden in de geschiedenisboekjes verguisd.
  Johan de Witt dacht destijds ook, dat hij alles mocht, tot hij samen met zijn broer op de Kneuterdijk werd gelyncht.
  Koning Louis XVI en Marie-Antoinette werden tijdens de Franse revolutie ook naar de guillotine gebracht.
  Ook Nicolae Ceauşescu en zijn vrouw hebben de Roemeense opstand niet overleefd.

  Geliked door 2 people

 7. hans zegt:

  Nou “hoogopgeleid”??? Denk niet dat men dat is als men het hoofd in zijn reet steekt betreffende deze thematiek!

  Geliked door 2 people

 8. hans zegt:

  Overigens – The Bell Curve – is een heel goed wetenschappelijk onderbouwd boek in tegenstelling tot wat veel linkse idioten beweren (puur en alleen omdat het niet in hun narratief past) om te lezen. Een zeer – en weer – actueel boek wat iedereen zou moeten lezen. Zeker na de afgelopen 2 weken Thierry Baudet die maar weer eens en terecht de intelligentie van sommige bevolkingsgroepen aan de kaak stelde.

  Like

 9. ad zegt:

  Daarom krijg je deze mensen na hun asielperiode ook niet makkelijk meer aan het werk.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Met een zin uit dit bericht ben ik het niet eens:
  en niet te vergeten ‘het populisme’ (waarvan nog altijd niemand kan uitleggen of omschrijven wat dat nu werkelijk inhoudt).

  Ik kan dat wel: ik …….een gewone gepensioneerde Nederlandse burger, ik ben een populist…”gewone burger” die opkomt voor zijn Vaderland en zijn Hollandse cultuur met zijn normen en waarden, die zich weert tegen de ontwikkelingen en het beleid wat het gekozen kabinet aan het voeren is, die het recht heeft om vrij te zijn zonder misdaden, vrij te zijn om kritiek te mogen uiten, vrij te zijn om in opstand te komen tegen regels en wetten die de burgers benadelen en discrimineren ten aanzien van vreemde volkeren die worden toegelaten en die sterk worden bevoordeeld, vrij te zijn om te publiceren waar ik op tegen ben en protest aan te tekenen als dat nodig is, vrij te zijn om aangifte te doen tegen de manier en de wijze van behandelen van Nederlandse burgers.

  Geliked door 2 people

 11. delamontagne zegt:

  Een “polygame” moslim-familie in Duitsland krijgt sociale hulp-uitkeringen en vindt dit alles heel normaal.
  Ze krijgen ook een huis.
  “Als mijn gezin nog groter wordt, moet ik een groter huis hebben “.

  Hamburg: De affaire heeft een hoop commotie en verontwaardigingn opgeroepen aan het eind van de maand Januari: De Syriër Ahmed A, die in Duitsland is komen wonen met 7 kinderen en vrouw in 2015, mag van de autoriteiten een 2e vrouw van hem laten overkomen.
  Der “Spiegel-TV” heeft nu sensatie gewekt met een documentare waarin Ahmed A en zijn nieuwe huis zijn te zien.
  Het huis werd door de gemeente ter beschikking gesteld.
  De “Vluchteling” begrijpt HELEMAAL NIETS van alle consternatie betreffende zijn houding in Dts-land.
  Hij is toch immers een heel erge gelovige muslim die volgens de sharia leeft en die autoriseert de polygamie.

  Volgens Der Spiegel” heeft het huis in Pinnbegr in Schleswig-Holstein, 5 slaapkamers, woonkamer en 2 badkamers en een keuken.
  Iedere vrouw heeft een eigen kamer net als hijzelf.
  Hij slaapt nooit met hen tweeën samen, verduidelijkt Ahmed A, maar alleen bij de een en daarna bij de ander.
  Volgens de Syrische Wet mag een man 4 vrouwen hebben.

  “Als ik een derde [ 3e ] vrouw over laat komen naar Duitsland, moet de woning groter zijn” , zegt Ahmed heel serieus.

  Geliked door 1 persoon

 12. delamontagne zegt:

  BEDANKT MEVROUW MERKEL BEDANKT……………..
  Als hem gevraagd wordt hoeveel geld hij van de regering ontvangt, zegt hij:”dat weet ik niet.
  Het geld wordt naar de bank overgemnaakt en ik haal het eraf”
  Voor hem is degene die hier allemaal voor zorgt Mevr. Merkel zelf.
  Ïk bedank haar erg, heel erg. Zij is de enige persoon die het lijden van het /sytrische volk begrijpt.
  Maar ik dank ook het Duitse Volk, ook de racisten onder hen.

  Ahmed en zijn uitgebreide[re] gezin mogen voorlopig 3 jaar in Dts-land blijven.
  Gedurende die periode volgt de ANALPHABEET geen enkele cursus Duits en wil ook niet gaan werken.
  Hij blijft liever bij zijn kinderen thuis.
  EN…………inderdaad een zevende [ 7e ] is op komst !
  “HOEVEEL KINDEREN WIL JE UITEINDELIJK AHMED ? ?
  Oh, 10, 20 geen enkel probleem,
  En hoeveel vrouwen ?
  VIER [4 ] Allah Ishallah.

  BRON:https://lesobservateurs.ch/2018/02/21/allemagne-une-famille-musulmane-polygame-obtient-des-aides-sociales-et-une-maison-ils-trouvent-cela-normal-si-notre-famille-sagrandit-nous-devrions-avoir-une-maison-encore-plus-grande/

  Like

  • Cathja zegt:

   @ delamontagne om 00:17

   Helemaal niks ‘Inshalla’..! Amme hoela! Die kerel is zo g**l als boter, en wipt zich de blaren op zijn jongeheer!
   Fantastisch dat hij dit alles ‘mag’ doen met de goedkeuring van zijn god! Dat maakt het leven een stúk leuker!
   En wat nóg leuker is: 10 of 20 kinderen leveren ongelofelijk veel poen op!
   Wat is mutti Merkel toch goed voor hen!

   Like

 13. Qvic zegt:

  Linkse mensen hebben allemaal een hersenafwijking, zij missen meerdere banden tussen beide hersenhelften. Hierdoor zullen zij zich nooit afvragen van hoe en waarom, als zij dingen doen. Laat staan dat zij zich ooit afvragen of zij wel de juiste keus hebben gemaakt, want zij zullen namelijk nooit hun fouten toe willen geven, het ligt altijd ergens anders aan nooit bij hen. Zij zijn eigenlijk de perfecte soldaat. Want die vragen ook nooit van waarom zij iets moeten doen. Zij kunnen heel makkelijk leren uit een boekje, zoals het gehele schoolopleidingsysteem is ingericht. Zij halen bijna op hun sloffen VWO, maar om deze kennis in praktijk uit te voeren is voor hen iets heel anders. Omdat zij vaak geen flauw idee hebben wat zij moeten doen. Omdat zij nooit de stof hebben kunnen interpreteren, beredeneren en het eigen gemaakt hebben. Zij hebben enkel het boekje uit hun hoofd geleerd. Zodat nu de linkse mens op zijn borst blijft kloppen dat hij/zij een hoge opleiding genoten hebben. Alleen hebben zij nooit echt begrepen, wat die leerstof nu eigenlijk inhield. Dat soort mensen zitten vaak nu in de politiek en in de hogere lagen van het bedrijfsleven en overheden.

  Geliked door 2 people

 14. Republikein zegt:

  Mooi en ach maar, wat zal ik er van zeggen.
  Intelligente mensen móeten soms wel drinken, om hun tijd met sufferds door te kunnen brengen! (Ernest Hemmingway)
  Slaat niet op mij hoor, ben geen drs.

  Like

 15. kampersrene zegt:

  Vergeet die 150.000 toekomstige leefloners als ge Rutte de weg toont naar “exit”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s