Teleurgestelde BDS-supporters

Screenshot_143

(Door: Dr. Manfred Gerstenfeld – Vertaling: Evelien van Dis)

Een algemeen onderzoek in 2014 door de Anti-Defamation League (‘Bond tegen Laster’) gaf aan dat er wereldwijd meer dan een miljard antisemieten zijn. Dit vertaalt zich in ongeveer 70 antisemieten voor elke Jood. Wanneer een Israëli naar het buitenland reist, zal hij waarschijnlijk zulke extreem vooringenomen mensen tegenkomen – zij het dat ze deze gedachten niet openlijk zullen uitspreken.

Israëlische burgers mogen er van uitgaan dat hun regering voorkómt dat onbuigzame antisemieten hun land bezoeken. Bijgevolg is de nieuwe wet die verhindert dat Israël-boycottende buitenlanders het land binnenkomen, een stap in de goede richting. Onlangs is 20 organisaties die boycotcampagnes tegen Israël in gang zetten, de toegang tot het land ontzegd.

Lees verder>>>

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, demoniseren, islam-collaboratie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Links fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

4 reacties op Teleurgestelde BDS-supporters

 1. Trucker zegt:

  Joden die actief meewerken met antisemieten… is niet nieuw.
  Zes miljoen Joden afgeslacht en ook toen waren er Joden bij die hun eigen volk verraden (hebben).
  Verraad is van alle tijden en noodzaakt dat zij die moeten vrezen voor dit (Israëliërs) zich moeten wapenen op allerlei terreinen.
  Eerste en gemakkelijkste maatregel : geen RATTEN uit BDS of welke andere anti Joodse of Israëlische beweging in de Joodse staat toelaten, ik zou zelfs zo ver gaan zij die ooit (hoe miniem ook) ooit sympathie hadden voor anti Israël geluiden : in Israël no trespassing.
  Verder denk ik over tuig dat BDS bevolkt/ondersteunt of niet bekritiseerd net hetzelfde als over RATTEN: schadelijk en niet nuttig voor niks.
  Daar komt bij dat de menselijke variant behept is met lepe sluwe achterbakse praktijken wat deze soort zeer gevaarlijk maakt.
  Op de openbare omroep BRT in het kunstmatige land belgie zitten er ook meer als niet pratende hoofden of voorlezers (niks journalisten) die de antisemitische toer opgaan, het volstaat om de berichtgeving over Israël te lezen en dat te leggen naast de duiding over de palestijnen.
  Trouwens de gasten die hun mening mogen ventileren over Israël komen ook steeds uit dezelfde hoek (ik hoef niet te duiden uit welke ?).

  Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Over een stuk uit dit bericht ben ik het niet eens:
  Vijand van Israël
  De antisemitische BDS-beweging is echter een vijand van Israël, en geen politieke tegenstander. Tijdens de koude oorlog liet Amerika buitenlandse leden van communistische partijen niet het land binnenkomen, zelfs wanneer ze zich nooit negatief over Amerika hadden uitgelaten. Was Amerika zodoende volgens NIF met terugwerkende kracht autocratisch bezig? Nederland en België doen hun uiterste best ophitsende buitenlandse moslimgeestelijken buiten de deur te houden. Zijn deze landen geen democratieën?

  Nederland en België doen helemaal hun best niet om radicale imams te weren, ze kunnen van de ene moskee naar de andere reizen om hun haat predik voort te zetten, zoals een maand of wat geleden bleek en hierdoor grote ophef over ontstond.

  Like

 3. Jan zegt:

  Antisemitische freakshow

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s