Europees Parlement verbiedt expositie van Israëlische artiesten omtrent Iran en de mensenrechten

Screenshot_154

(Door: Nitsan Keidar)

Een tentoonstelling van Israëlische cartoons over Iraanse mensenrechtenschendingen voor het Europees Parlement opende gisteren, woensdag 21 februari 2018 in Brussel, in een aangrenzende locatie, nadat het Europees Parlement ervoor had gekozen om de tentoonstelling niet te presenteren.

De tentoonstelling, geïnitieerd door het American Jewish Committee (AJC) en het Israëlische Cartoon Project (TICP), presenteert 20 cartoons van kunstenaars die tot de beste behoren in Israël en heeft tot doel de kwestie van Iraanse mensenrechtenschendingen overal ter wereld aan de orde te stellen, naast de ontkenning van de Iraanse Holocaust onder leden van de Europese Unie. De tentoonstelling zou in het Europees Parlement zijn gepresenteerd, maar botste op een verrassende weigering.

Lees verder>>>
(h/t “Trucker”)
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Europees Parlement, Hypocrisie, Iran, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Mensenrechten, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Europees Parlement verbiedt expositie van Israëlische artiesten omtrent Iran en de mensenrechten

 1. paulzwueste zegt:

  Het is duidelijk dat de vervloekte EU zich heeft ontpopt als rattennest van het linkse volks- en landverraad.
  Over diegenen die het bewind in de decennia’s van haar bestaan hebben gehad zal het volkstribunaal recht spreken, zodat zij hun gerechte straf zullen krijgen.

  Liked by 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Ik heb niet kunnen ontdekken of ze deze Cartoon er ook bij hadden.
  Die werd gemaakt na het bezoek van de Ayahollah aan Rome waarbij de naaktbeelden werden afgedekt om de vröme islam leiders niet te schockeren.

  Liked by 2 people

 3. jantjeuitnl zegt:

  De EU bukt voor islam.
  Maak, als blanke, maar plannen om naar het oude Oostblok te verhuizen. In het Westen ben je over een paar jaar je leven niet meer zeker.

  Liked by 1 persoon

 4. wim van rooy zegt:

  Over een maand of twee verschijnt hét boek over de voortschrijdende islamisering in Europa van de hand van Sam van Rooy. Het zal als ‘handboek’ goed dienst kunnen doen bij discussies over de ellendige rol van de islam en zijn succes bij de Europese elites.

  Liked by 2 people

 5. Mary zegt:

  Zo en waarom denkt de EU dat te moeten verbergen terwijl heel de wereld weet hoe de Iraniers vechten om van die alles verwoestende Islam af te komen. Walgelijk die duistere EU club.

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Europa kiest de kant van de islam.
  Israël zou dat nu toch wel door moeten hebben.

  Like

 7. Petra DeBoer zegt:

  Ik heb gisteren meegekregen dat vooral de cartoon met Assad niet door de beugel kon en wie de waarheid kent weet ook dat het niet Assad is die zoveel slachtoffers op zijn geweten heeft maar de USA, Frankrijk, het VK, Saoedi Arabië, Qatar, Turkije en Israël. Beetje hypocriet van Israëliërs om Assad ergens de schuld van de geven waar hun eigen land mede verantwoordelijk voor is.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Aanvankelijk waren er geen bezwaren om de Israelische cartoons te tonen . Spelbreker waren een cartoon van Timmermans die Junckers neukt .Toen ze hoorden dat die twee er ook hadden voor geposeerd werd heel die tentoonstelling verboden

  Liked by 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Uit de EU NU !!

  Like

 10. Pingback: Europees Parlement verbiedt expositie… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s