Rechtszaak bij de arrondissementsrechtbank Karlsruhe: Asielzoeker uit Kameroen steekt 7-jarig meisje neer met zes messteken!

Screenshot_158

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

GEEN MOORDENAAR IS ILLEGAAL!

ZO MOET MEN DE BEKENDE SLOGAN VAN DE ANTIFA (“GEEN MENS IS ILLEGAAL”), DIE, ZOALS BEKEND, VANUIT HET DUITSE PARLEMENT WORDT GEÏNSTRUEERD EN BETAALD, HERINTERPRETEREN. NU HEBBEN DEZE VOLKERENMOORDENAARS ALWEER EEN NIEUW DUITS SLACHTOFFER OP HUN GEWETEN. GEEN WOORD VAN SPIJT, GEEN WOORD VAN MEDELEVEN VAN HUN KANT MET BETREKKING TOT HET PAS 7 JAAR OUDE KIND, DAT DOOR EEN ASIELZOEKER UIT KAMEROEN ARGLISTIG MET 6 MESSTEKEN WERD VERMOORD UIT WRAAK, OMDAT DE MOEDER VAN HEM WILDE SCHEIDEN.

Michael Mannheimer Blog

Rechtszaak bij Arrondissementsrechtbank Karlsruhe: 7-jarige neergestoken: Eerste procesdag om moord in koelen bloede

Typisch dpa: Zij bericht weliswaar verder uitvoerig over elk detail van de afschuwelijke moord van een “bebaarde man” op de 7-jarige dochter van zijn partner. Alleen verzwijgt dit van Links doordrenkte Duitse persagentschap, wiens artikelen in bijna elke Duitse woonkamer worden gelezen (omdat de plaatselijke kranten hun meldingen bij de dpa vandaan halen en ervoor betalen), het wezenlijke:

dat het gaat om een asielzoeker uit Kameroen.

Zes maal van achteren gestoken

Zes maal stak deze killer op zijn stiefdochter in. De oorzaak was waarschijnlijk de uitlating van de moeder van het slachtoffer, nog steeds zijn vrouw, zich van hem te willen laten scheiden. Hij spoorde haar, die uit angst voor hem naar een vriendin was gevlucht, bij één van haar vriendinnen op – en had toen zijn mes al bij zich. Duidelijk moord met voorbedachte rade dus.

“Hij komt door de voordeur binnen, sleurt doelgericht zijn stiefdochter de woning uit, gooit haar op haar buik en steekt zes maal van achteren op het weerloze kind in. Het sterft een paar dagen later. Steken door de nek zijn doorgedrongen tot in de hersenen. Het mes blijft spoorloos. De Officier van Justitie verzoekt de bijzondere zwaarte van de schuld te erkennen.” (Bron)

Uit woede en wraakzucht doodde hij dus het zevenjarige onschuldige slachtoffer, omdat de moeder van het meisje van hem wilde scheiden.

“Tijdens haar getuigenis huilt de moeder even. >>Emilie lag daar in haar eigen bloed<<, zegt de 38-jarige en haar stem breekt. Ze heeft het kind in de armen genomen, politie en ambulance waren snel ter plaatse. Met haar vriendin was ze kort voor de dodelijke aanval naar haar eigen woning gereden om een paar dingen bij elkaar te pakken. De drie kinderen laten ze heel even achter. Te lang. De achtjarige zoon van de vriendin belt tot twee keer toe in paniek met zijn mobieltje zijn moeder als de man >>Emilie meeneemt<<. Te laat. De twee vrouwen rijden zo snel ze kunnen terug. Tevergeefs.” (Bron)

Dat het bericht al drie maanden oud is (ik kreeg het daarnet pas in handen) speelt geen rol. Natuurlijk wil de killer zich niets meer kunnen herinneren. Hij beroept zich op een black-out en gokt daarmee op een mildere straf.

“Beklaagde zegt voor rechtbank maar weinig

Wat de beklaagde, wiens weg naar Duitsland via Spanje en vanaf 2011 als asielzoeker naar België leidde, precies tot deze verschrikkelijke daad dreef, wordt niet duidelijk. Weliswaar verontschuldigt hij zich meteen bij het begin van de rechtszaak bij de biologische vader en bij zijn vrouw, waarmee hij pas in mei was getrouwd. Meer kan de 29-jarige zich niet herinneren en hij zegt zo goed als niets.” (Bron)

De Officier van Justitie verzocht de buitengewone zwaarte van de schuld te erkennen.

De handen van de “Welcome-refugee”-jubelaars en die van de regering druipen van het bloed van de inmiddels ontelbare slachtoffers die hun “refugees” reeds onder de Duitsers hebben gemaakt

Dit is zonder twijfel een zoveelste slachtoffer van Merkel en haar met haar meewerkende politieke establishment, waartoe trouwens ook deze dpa telt, die op infame en laffe manier de herkomst van de dader verzweeg. “Perscode” noemt zich het leugengebouw waarachter de media zich verschuilen, teneinde de herkomst van de dader – voor zover het om een immigrant gaat – te verheimelijken. Men wil “geen haat opwekken”, aldus hun zogenaamd edele voorwendsel.

Onzin. Men wil niet dat de bevolking er achter komt welke pest zij (de media) en Merkel (als bazin der geplande volkerenmoord op de Duitsers door middel van het inruilen van ons volk tegen andere, in het bijzonder Afrikaanse volkeren) naar Duitsland hebben geïmporteerd.

In werkelijkheid zijn het allemaal collaborateurs van de massale verkrachtingen, massale zwaarste lichamelijke letsels en talloze moorden van de kant van hun beschermelingen op Duitsers.

Ter dekking van strafbare daden zijn er strafrechtelijke bepalingen. En daarvoor moeten de media zich spoedig, zodra de Duitsers hun land weer hebben terug veroverd, voor een speciaal tribunaal verantwoorden, net als de rest van het links-politieke establishment.

Zoals ik al meerdere keren geschreven heb, ben ik intussen, zoals het bij de Processen van Neurenberg ging, vóór de doodstraf bij dit tribunaal voor de meest belangrijke verantwoordelijken voor de opzettelijke en allang doorgevoerde volkerenmoord tegenover de Duitsers. Ze moeten nu al van angst beginnen te sidderen.Want de dag der afrekening zal komen.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Kameroen, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op Rechtszaak bij de arrondissementsrechtbank Karlsruhe: Asielzoeker uit Kameroen steekt 7-jarig meisje neer met zes messteken!

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Begrijp me niet verkeerd: ik vind het vreselijk dat dit mooie meiske is vermoord, maar die moeder zou óók terecht moeten staan. Ook zij is schuldig aan de dood van haar dochtertje. Wat bezielt die blanke vrouwen en meisjes in hemelsnaam om met dat Afrikaanse en moslim gespuis een relatie aan te gaan. Ik kan het maar niet begrijpen.

  Geliked door 2 people

  • Bepaalde lengtes van lichaamsdelen is de oorzaak dat deze idioten met zo’n niksnut trouwen.
   Bij mij in de straat, woon in Duitsland, woont ook een griet van 26 die met haar 2e zwarte lover samen woont, en zwanger is van het 2e kind van hem, van de eerste heeft ze ook al een dochter van 4 jaar.

   Like

 2. Sabeltant zegt:

  Voor verreweg de meeste asielzoekers staan WIJ enkel in de weg voor uitbreiding van de islam in Europa.
  Ik vraag mij af hoelang het duurt voordat men dat in het algemeen door heeft.

  Is er in het verleden ooit een Vietnamese bootvluchteling geweest die iemand vermoord heeft?
  Het vermoorden, verminken en totaal respectloos behandelen komt maar bij één enkele soort “vluchteling” voor.
  Ik zeg het jullie, die lui sporen niet, en degenen die vol blijven houden dat het wel goed komt hebben ook een steekje los.
  Als we er niet vanaf komen ziet het er verdomd slecht voor ons uit.

  Geliked door 2 people

 3. Hendrik M. zegt:

  Het is natuurlijk ook de moeder van het meiske te verwijten; zij gruwde met dit Kameroense stuk ongeluk, waarschijnlijk ter bevrediging eigen geilheid en om hem aan een paspoort te helpen; in Kameroen is er niets loos wat asiel op kan leveren.
  En ja, Merkelzwijn is schuldig; zij had deze niet asielwaardige illegaal uit moeten zetten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Reactie/reflex van de ‘goedmens’:

  1) Ja maar, bij ‘witte’ mensen komen ook zulke ‘incidenten’ voor.
  2) Is stemmingmakerij.
  3) Staat los van cultuur.
  4) Heeft niks met godsdienst (lees doodscultus) te maken.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  De agressie van de neger tegenover de succesvolle blanke heeft als het erop aan komt geen grenzen. De neger is zo gefrustreerd over het algemeen falen van zijn ethische groep dat hij hier alleen nog maar met onverbloemde agressie een antwoord op heeft. Had de neger andere antwoorden dan had Afrika geen grotere problemen als Europa en hadden de negers in niet Afrikaanse landen ook nauwelijks problemen en manifesteerden ze zich in zijn algemeenheid als aangepaste medeburgers. Afro Amerikanen zijn na 200 jaar als groep nog steeds buitenbeentjes in de Noord Amerikaanse samenleving. Individuele negers die wel een zekere beschaving en aanpassing aan westerse waarden bereikt hebben zeggen helaas niets over het aanpassingsvermogen van de groep als geheel. Jammer ik wilde dat het anders was.

  Geliked door 1 persoon

 6. louis-portugal zegt:

  Em toooooch moeten we proberen hun “cultuur” te begrijpen.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Die schoft die dat arme kind vermoorde, zal wel door de Duitse justitie met fluwelen handschoenen aangepakt worden, en uiteindelijk een korte taakstraf krijgen. Want zo werkt dat tegenwoordig in die moslim vriendelijke Europese landen. Alle zware misdaden door moslims gepleegd, moeten of weggemoffeld worden, of met de mantel der liefde (voor de moslims) bedekt worden. En zo komen wij nog eens aan ons einde !

  Geliked door 2 people

 8. Tistochwat zegt:

  Een blank kind? Blanke moeder?
  Om te beginnen is die moeder dan ook niet onschuldig. Had ze zich maar niet moeten inlaten met een mohammedaanse neger. Iedere vrouw met een béétje verstand weet toch dat die mohammedanen zich gedragen als wilden?

  Arm kind, afgeslacht door een van die krankzinnige, mohammedaanse halfapen, die voor geen enkel levend wezen ook maar enig respect hebben.

  Geliked door 2 people

 9. Cathja zegt:

  Ik zal nooit wennen aan dit soort verschrikkelijke berichten! Arm kind! Pas 7 jaar jong, en dan op zo’n gruwelijke manier aan haar einde komen…

  De dader moet levenslang krijgen, en daarna uitzetting naar zijn geboorteland. Deze vreselijke daad moet hem zeer zwaar aangerekend worden!

  Like

  • Harry zegt:

   Vrouwenlogica :
   eerst levenslang opsluiten ,
   en daarna uitzetting naar zijn geboorteland ???
   Een lijk uitzetten ?
   We zullen hem wel krijgen , ná zijn dood !?

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @ Harry

    Niks vrouwenlogica!

    ‘Levenslang’ is in de meeste landen een jaar of 20, en nooit létterlijk levenslang. Deze dader is nog geen 30 jaar, dus ná het uitzitten van zijn straf moet hij alsnog terug naar zijn geboorteland.
    Om te voorkomen dat hij hier blijft plakken en de gemeenschap in zijn onderhoud moet voorzien.

    Had je dit niet begrepen Harry?

    Like

   • guusvelraeds zegt:

    Meer logisch is hem eerst op hangen en daarna zijn lijk uitzetten naar Kameroen. Dacht het wel.

    Geliked door 1 persoon

   • boorzalf zegt:

    Beste oplossing, de doodstraf weer invoeren. Zegt ook de Gouveneur van deze gevangenis.

    Like

  • Hendrik M. zegt:

   Als het goed is ben je na een levenslange gevangenisstraf (weet u wat dat kost?) dood en rijp voor de vuilverbranding.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @ Hendrik M

    Iemand direct van het leven beroven is toch ‘te mild’? Dat is toch geen straf?
    Vrijheidsberoving wel. En geen luxe gevangenis, maar een sober ingericht kamertje.
    Iets beters heeft dat stuk vuil niet verdiend.

    Like

   • boorzalf zegt:

    Vandaar dat er voor moord maar max. 18 jaar gegeven wordt. Terwijl de Nederlandse wet iets anders zegt. Zie artikel 289 van de Wetboek van Strafrecht. En de Hoge Raad heeft in 2012 de eisen voor moord aan gescherpt, met andere woorden de moordenaar moet een akte van de notaris overleggen dat hij een moord gaat plegen of gedaan heeft. Veel moorden in Nederland zijn afgedaan als doodslag. En een derde straf vermindering stam nog uit de tijd van cellen te kort, wat tegenwoordig niet meer relevant is. De Hoge Raad,(Landelijk overleg van voorzitters van de strafsectoren van de gerechtshoven en de rechtbanken)
    heeft de rechters oriëntatiepunten gegeven om de straf vast te stellen, wat in de volksmond gewoon natte vinger werk is. En wat betreft strafblad van de dader, WORDT NIET MEEGETELD in de veroordeling van het delict, als moord.

    Like

  • Heniusz zegt:

   Waarom zou je zo’n stuk vuil langer in leven houden dan strikt noodzakelijk? Zes goedgerichte messteken en het crapuul kan zich bij Allah vervoegen.

   Geliked door 1 persoon

 10. Guardiacivil zegt:

  Ook in Spanje lopen de gemengde huwelijken uit de hand en worden kinderen en exen vermoord.
  Hier echter zijn zware straffen door rechters uitgesproken.
  Met 25 tot 30 jaar is het minimum wat ik heb gehoord voor zulke misdaden.

  Like

 11. Feniks zegt:

  Kameroen, volgens de kaart IQ 65
  Welkom in mijn land ……..

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Arme neger , wie had zoiets kunnen voorzien en dan nog een dobberneger uit Kameroen , een land met hoogstaande beschavingsnormen Nu maar hopen dat de rechter begrip toont voor zijn cultuur en moraliteit anders krijgt hij nog een straf Ze waren samen nog zo gelukkig . Zij had eindelijk een exotische mooie neger aan de haak geslagen .Pret in bed want het is geen geheim
  dat negers er geen vergrootglas moeten voorhangen om de prooi te verleiden Ze zijn prachtig geschapen . Toen kwamen de moeilijkheden , zij lust geen mensenvlees en wilde het ook niet klaarmaken , tot groot ongenoegen van onze Kameroen . Hij was nochtans al goed ingeburgerd , in hun woonkamer hangen grote foto’s van Merkel en Junckers . Het werd van kwaad naar erger , om zich te wreken besloot hij om haar zeven jaar oud kindje te vermoorden op gruwelijke wijze. Nu zit hij vermoedelijk achter de tralies om in een gesloten instelling , waar hij een behandeling krijgt voor verwardheid

  Geliked door 1 persoon

 13. dutchess43 zegt:

  De vrouwen die deze halfapen trouwen of binnenhalen zijn zelf voor het grootste deel schuldig aan deze afschuwelijke toestanden. Het zijn en blijven wilden. En met een dergelijk soort volk moet dan het blanke ras vermengd worden om het IQ wat op te krikken? Zou nog geen zwarte of mossel willen al had hij een gouden l.l
  Maar niettemin kan weer een onschuldig slachtoffertje aan de lange lijst van immigranten-slachtoffers worden toegevoegd.

  Geliked door 2 people

 14. Jan zegt:

  De antifafacisten bedoelen: GEEN ZWARTMENS IS ILLEGAAL

  Like

 15. Jan zegt:

  Wat een rare manier van berichtgeving. Deze moord vond vorig jaar 18 mei plaats en nu wordt het links en rechts bekend gemaakt. Het klopt dus dat Angela Báthory Merkel opdracht heeft gegeven moorden begaan door die ongedierte onder de politiepet te houden

  https://www.ka-news.de/region/karlsruhe/Karlsruhe~/Lebensgefaehrlich-verletzt-Mann-attackiert-7-Jaehrige-mit-Messer;art6066,2061616

  Like

 16. Frans Brassens zegt:

  Onwillekeurig moest ik even aan Hiddema denken bij dit verhaal.

  Geliked door 1 persoon

 17. Elisah zegt:

  https://voiceofeurope.com/2018/02/germany-could-need-up-to-16000-planes-to-deport-its-rejected-asylum-seekers/

  Duitsland zou 16000 vliegtuigen nodig hebben om afgewezen asieleisers uit te zetten…

  Like

 18. Elisah zegt:

  Waarschijnlijk sociaal zwak milieu, kon geen normale vent krijgen.

  Like

 19. Elisah zegt:

  Duitsland is een multi-etnisch experiment…heeft men hiervoor toestemming van de Duitsers???

  Like

 20. Elisah zegt:

  AUFBRUCH INS UNGEWISSE.
  Een krankzinnige film op de Duitse tv, die zwaar Duits-vijandig is.
  Duitsland is zgn extreem rechts geworden en men moet naar Afrika vluchten voor asiel……

  Like

 21. Elisah zegt:

  Merkel gaat ervandoor als de afd haar immigratiepolitiek bekritiseert.

  Like

 22. Claudia M. zegt:

  Mens? Als je een onschuldig kind vermoord, ben je geen mens dan ben je een onmens en tevens zwaar ziek in je hoofd. Van mij mogen ze dit soort de doodstraf geven, deze en alleen deze is verdiend en gerechtvaardigd!

  Q; Men wil “geen haat opwekken”, aldus hun zogenaamd edele voorwendsel.

  Dan moeten ze eens wat vaker op straat komen en dan met name in die buurten waar zich meerdere van deze klanten ophouden.

  Pleinen met supermarkten zijn bijvoorbeeld ook een prima plek om de chagrijnige woeste blikken te mogen ontvangen! Op het fietspad wordt je voor sokken gereden en als je wat van zegt, krijg je scheldkanonnade over je heen. Iemand ergens even langs laten gaan, is ook niet echt hun ding en als je het netjes vraagt, maken ze zich nog breder, dus kun je beter direct omlopen. (Ik los het tegenwoordig toch iets anders op…)

  De doodstraf voor deze volksverraders zie ik toch liever omgezet in een bijzonder arm regime met dwangarbeid. Ik durf te wedden dat er ergens in het mooie, edoch zo koude Siberische Rusland een “fraai” plekje voor is.

  Like

 23. Donnie zegt:

  Inderdaad wat een rotzooi!
  Nederland, Duitsland en Zweden geven niks om hun eigen inheemse burgers en mensenlevens!

  Wel kritiek hebben op China over mensenrechten en orgaanhandel…maar ondertussen worden 13-jarige inheemse blanke Nederlandse, Duitse en Zweedse meisjes tot prostitutie gedwongen of vermoord door hoofdzakelijk geïmporteerde negroïde en Moslim zedendelinquenten!
  In de criminele geweld en drugshandel is dat ook duidelijk zichtbaar…allochtone slechtbespraakte vaak maar zeker niet altijd zwakbegaafde Negroïde/Marokkanen/Turken etc. met vaak niet eens een Rijbewijs rondrijdend in dure bolides met agressief gedrag zowel op straat als in het verkeer…nou dat moeten ze eens proberen in Mexico tussen de oorlogsterke kartels en de zeer gewetenloze politie!

  Laat ze dat proberen in China, India of Mexico dan gaan we zien hoe het afloopt met dit soort klootzakken!
  En in China zijn de orgaanhandelaren en ander gespuis ook meestal inheemse Chinezen in tegenstelling tot wat hier in Noord-Europa de werkelijkheid is.

  Inderdaad dus…Nederland, Duitsland en Zweden zijn niet zo goed, veilig en geweldig maar eigenlijk hypocriet, corrupt en levensgevaarlijk voor de inheemse bevolking en nationaliteit!

  In China krijgt een negroïde, toerist of Moslim immigrant die een inheemse Chinees vermoord levenslang of de doodstraf…in Nederland maximaal 8 jaar waarvan meestal 3 voorwaardelijk…nou wat een respect voor een inheems mensenleven zeg!

  Overal waar je loopt in de randstad lopen voornamelijk allochtone criminelen van Turkse/Marokkaanse/Algerijnse/Surinaamse/Antiliaanse/Albanese etc. afkomst rond en terroriseren de boel!

  Kom in verzet doe er wat aan en stem op FVD of PVV met de gemeenteraadsverkiezingen 2018!!!
  Dan wordt het in uw omgeving wellicht weer iets beter.

  Amen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s