Dreigend conflict tussen Turkije en Griekenland: “We zullen de Griekse eilanden in de Egeïsche Zee veroveren!”

Screenshot_177

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

Turkije heeft enkele weken geleden het luchtruim van Griekenland 138 keer geschonden binnen één enkele dag, aldus Griekenland. Een schending van het luchtruim kan je een keer overkomen, een fout die kan gebeuren. Bij 138 keer ga ik er echter van uit dat het om bewuste provocaties gaat. Net zoals het rammen van een Griekse patrouilleboot door een schip van de Turkse kustwacht een opzettelijke provocatie was. Schepen botsen maar heel zelden toevallig tegen elkaar midden op zee.

Jonge Duitser

De campagne tegen de Koerden, waarbij Turkije ook meermaals dreigingen uitte aan het adres van de Amerikanen, is slechts een voorspel voor het naar militair succes hunkerende Turkije, dat een nieuw zelfbewustzijn aan de dag legt en de glorie van het Ottomaanse Rijk weer wil herstellen. De retoriek uit Ankara en de wil om ook de Amerikanen, het hoofd van de NAVO, te dreigen, zou niet zomaar genegeerd moeten worden. Dat is geen futiliteit, maar het retorische voorspel voor een conflict met het Westen. Turkije respectievelijk haar leiding beschouwt zichzelf als het herrezen Ottomaanse Rijk, dat zijn plaats bij de zon opnieuw moet veroveren. Erdoğan wil graag dat de invloed van Turkije gelijksoortige dimensies aanneemt als 200 jaar geleden en is hard op weg om dit doel te bereiken.

Anatolië en de Middellandse Zee, die historisch zeer Grieks waren en waar een Griekse bevolking woonde tot in de 20e eeuw, zullen ook in de 21e eeuw het slagveld worden. Een sterker wordend Turkije, dat militair en demografisch expandeert, kan en zal zich laten gelden en zijn westelijke buren evenzo aanvallen als zijn zuidelijke. De Koerden in hun autonome gebieden hebben hier al mee te maken gekregen.

Kemal Kılıçdaroğlu, de chef van de Turkse oppositiepartij CHP, zei openlijk dat hij bij een verkiezingsoverwinning de “18 Griekse eilanden in de Egeïsche Zee wil aanvallen en veroveren”. Net zoals Cyprus zouden de eilanden Turks gebied zijn en daarom niet bij Griekenland horen. Historisch gezien zou men eigenlijk moeten zeggen dat ze waarschijnlijk van de Feniciërs of de Assyriërs waren voordat de Grieken ze overnamen en de Turken enkele eeuwen geleden uit de Aziatische steppen kwamen aangesneld en er aanspraak op maakten. Maar zulke details zijn in de context van internationale conflicten sowieso doelloos en zinloos en hoeven niet belicht te worden. Van wie de eilanden zijn, beslist uiteindelijk het zwaard.

De NAVO-lidstaat Turkije liet inmiddels via Erdoğan verkondigen dat:

“In Sha Allah (Als Allah het wil) zullen wij de komende dagen nog grotere dingen aanpakken [groter dan Afrin in Syrië]. […] Wat Afrin voor ons is, geldt ook voor de Egeïsche eilanden en Cyprus. Denk maar niet dat de uitbuiting van de aardgasvoorraden in de wateren van Cyprus en het opportunisme in de Egeïsche Zee ons ontgaan is!”

De Bondsrepubliek Duitsland stelde enkele maanden geleden nog hun Patriot-systemen ter beschikking aan de Turken en Turkije is lid van de NAVO – net zoals Griekenland. De retoriek die echter tussen de beide landen wordt gebezigd, is oorlogszuchtig en ik doe de voorspelling dat het in de toekomst niet maar alleen bij woorden zal blijven. Een militaire alliantie, waarin de lidstaten elkaar zo beledigen en elkaar met oorlog dreigen en hem dan ook voeren (zoals om Cyprus enkele decennia geleden), is geen alliantie, maar een farce. Turkije moet vertrekken en de NAVO verlaten als de NAVO haar geloofwaardigheid als alliantie van broedernaties in de defensie wil behouden.

Maar uiteindelijk zal dat gewoon alleen maar beslist worden door de Amerikanen, die Turkije in de NAVO houden, hoewel alle redelijkheid hier tegen spreekt. De Europeanen hebben in ieder geval niets aan hun hondsdolle NAVO-partner in Ankara.

Bron:
http://younggerman.com
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Griekenland, Historie, Hypocrisie, NAVO, Turken, Turkije, VS. Bookmark de permalink .

71 reacties op Dreigend conflict tussen Turkije en Griekenland: “We zullen de Griekse eilanden in de Egeïsche Zee veroveren!”

 1. Statler & Waldorf zegt:

  En Brussel maar stroop smeren op de bek van Adolf Erdogan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. Donnie zegt:

  Waarom NAVO spullen verkopen aan een onbetrouwbare hond ?
  Het Westen is echt totaal imbeciel en laagbegaafd…wordt tijd dat die blonde President eens wat feller wordt maarja die heeft het op dit moment te druk met binnenlandse politiek.
  Iedereen hecht eigenlijk waarde aan de Griekse en Romeinse tijdperken…daar is praktisch heel Europa en haar grenzen door ontstaan en de verstedelijking.

  Laat de Turken maar hun eigen” Made in Turkey ” wapens maar maken en dan ook echt alles zelfs tot aan de opblaasboten toe.

  Dan zijn ze ineens niet meer zo stoer.

  Begin er maar mee…Merkel en Rutte!

  Een beter milieu begint bij jezelf!

  Groetjes!!!

  Like

 4. travor zegt:

  Je ziet waar de Islam regeert ligt de oorlog op de loer, de islam dult geen andere geloven.En wij (Brussel) ze maar naar binnen halen met tienduizenden tegelijk

  Geliked door 1 persoon

 5. Flo zegt:

  En maar miljarden sturen naar die dorpsgek ,over het leveren van wapens maar niet gesproken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Edgy Veggie zegt:

  Dit is op The Edgy Veggie herblogd.

  Like

 7. Thoth zegt:

  Maar volgens VVD, DDR666, CDA, CU, etc. is dit nepnieuws…

  Like

 8. Jan zegt:

  Een week terug heeft Israël een bondgenootschap afgesloten met Egypte om het gas ten zuiden van Cyprus te exploiteren. Mooie strategische zet want Erdowaan krijst dat het voor de helft van Turkije is en rammelt al weer met zijn sabel.
  Bijzonder dat die gek meent dat de territoriale wateren van Turkije zich uitstrekken tot voorbij zuid Cyprus

  Turkey’s Erdoğan raises threat of military intervention over Cypriot gas
  https://ahvalnews.com/cyprus-turkey/turkeys-erdogan-raises-threat-military-intervention-over-cypriot-gas

  Like

 9. Jade zegt:

  Ik begin steeds meer ottomanisch
  depressief te raken…
  JFK werd voor minder afgeknald.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Hoe kan dat nu beide landen zijn lid van de NAVO

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd om de 5e colonne turken die we binnen onze grenzen koesteren rap terug te sturen naar Turkije, voor onze eigen veiligheid, maar ja zo slim zullen de Haagse regenten niet zijn.

  Like

 12. Elisah zegt:

  Laat ze maar proberen….dan hebben we een reden om met die pipo af te rekenen en iedereen die hem aanhangt te deporteren?

  Like

  • Jeroen zegt:

   Ja joh? Ga je dan helpen met inladen op de trein of blijf je stoer doen op internet.

   Like

   • Elisah zegt:

    Hoezo?

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Jeroen, als het nodig is help ik mee en zwaai ze uit. Daarna steek ik de vlag uit en vieren we feest want vele autochtone Nederlanders zijn de nationalistische Erdogan fanboys en girls meer dan zat. Opzouten met deze lui van de grijze wolven en het moslimbroederschap.

    Like

   • Jeroen zegt:

    Bewonderingswaardig dat fascistische fantasieën ondanks een heldere geschiedenis, welke keer op keer bewijst dat het geen enkele oplossing biedt, toch de kop op blijft steken.

    Tijdens mijn studie uitgebreid bestudeerd. Voor bronnen (wetenschappelijk) adviseer ik je gwn zelf even research te doen. Google geeft je snel de juiste boekverwijzingen.

    Samengevat:

    De massa kiest voor volgen ipv denken. Het is een kleine elite groep welke het denkproces beïnvloed van de massa. Je brein is efficiënt en geeft over het algemeen de voorkeur aan de energiebesparende modus. Echt denken kost gwn veel meer energie dan volgen. Het bijzondere is dat ‘een volger’ zichzelf altijd zal classificeren als ‘een denker’, daar iedereen onbewust weet dat volgen tot de minder intelligenten behoort en per definitie niet verstandig is. Niemand zal zich dus de volger noemen, terwijl ze het wel zijn. Hoe bijzonder? Deze vorm van mindcontrol is de meest succesvolle indoctrinatie welke er bestaat.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @jeroen, je projecteert het fascisme van Erdogan op Nederlanders maar wij zijn geen fascisten (behalve Antifa en de internationale socialisten) en hebben geen enkele behoefte aan het fascisme van Erdogan. Dat zijn volgelingen schapen zijn is me bekend. Sowieso is de islam fascisme en daar moet ik ook niks van hebben.

    Dat fascisme niks oplost hoef je mij niet te vertellen want dat is me bekend. Het gaat de fascisten om macht, geld en andere doelen zoals minderheden uitroeien en de volgelingen om hun eigen minderwaardigheidsgevoel te verminderen. Dat was ook een reden waardoor de nationaal socialisten in Duitsland zoveel aanhangers kregen omdat de Duitsers na WOI niks meer waren. Research via google is een lachertje en als dat je studie is dan zou ik als ik jou was maar snel mijn mond houden.

    Je komt met algemeenheden om je punt te maken maar die algemeenheden raken kant nog wal voor de mensen die hier op deze site reageren maar raken nu juist Erdogan en zijn volgelingen.

    Like

   • Jeroen zegt:

    Ik heb geen enkel moment beweerd dat nederland fascistisch is. Ik heb het over denkbeelden van individuen. Je hoeft mij ook niet te vertellen wat de definitie er van is. Dat weet elke mens inmiddels. Dat alles direct over 1 kam scheren is wellicht diep geworteld. Alle kanten op.

    Wat betreft google geef ik duidelijk aan dat je snel bij de juiste boekverwijzingen komt met de wetenschappelijke onderbouwingen. De denegrerende ondertoon is misplaatst in deze.

    En Petra denk je werkelijk dat europa zo dom is en dat jij het in je huiskamer allemaal beter weet. Europa is een intelligente grootmacht en turkije heeft nou eenmaal een van de sterkste legers ter wereld. Dat is een gegeven feit. De vriendschap is ons nog altijd meer waard. Daarnaast is erdogan niet turkije. Het is een president welke ongetwijfeld weer opgevolgd gaat worden. Ik begrijp werkelijk niet waarom we nu alle turken moeten haten. Dat groepje jongeren in nederland welke erdogans soldaten spelen en we op tv hebben gezien is tussen 0.1% en 0,2% (500 tot 1000 man) vd turken welke in nederland wonen (totaal 500.000). 99,85% bleef gewoon thuis tijdens de pleinverenigingen. Propaganda blijkt nog steeds effectief anno 2018. Cijfers zijn ondergeschikt.

    Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Jeroen, juist ja, propaganda van een Turk want je schrijft wat zaken die typisch Turks zijn.

   “Ik heb geen enkel moment beweerd dat Nederland fascistisch is”, schrijf je. Maar waarom kom je dan met een definitie van fascisme? Dan had je dat net zo goed weg kunnen laten.
   Als je het over denkbeelden van individuen hebt dan moet je deze mensen aanspreken en heb je hier op deze site niks te zoeken. De mensen hier op de site willen geen fascistische islam en zijn er juist tegen. Ga je definitie van het fascisme bij linkse partijen in de groep gooien of nog beter bij Denk of Nida.

   Zoals zovelen met mij weet ik het beter in mijn huiskamer dan bepaalde politici in Nederland, andere Europese landen, de EU en de NAVO. Het geluid om de islam te verbieden word steeds luider en om mensen met een dubbele nationaliteit te laten kiezen voor één nationaliteit staat al in het regeerakkoord. De politieke partijen die dat willen hebben een achterban die ook in hun huiskamers tot deze conclusie zijn gekomen dat dit het beste voor Nederland is. Dat ik dus niet alleen sta is wel duidelijk. Deze geluiden komen ook uit Oostenrijk, Denemarken, Hongarije, Polen en andere landen. Een massa mensen in huiskamers die allemaal hetzelfde denken over de islam, de moslims e.d.

   De meeste inwoners van Europa zijn niet dom maar de EU wel en dat de EU valt is een kwestie van tijd en de muntunie gaat ook vallen. De EU is geen wereldmacht want ze hebben gelukkig geen eigen leger. De U.S.A., China en Rusland zijn wereldmachten.
   Verdiep je eens in geopolitiek voor je wat roept waar je totaal geen verstand van hebt.

   Dat Turkse leger is niet machtig en dat hebben we al gezien in Manbij en bovendien heeft Erdogan veel piloten ontslagen omdat ze Gülen aanhangers zouden zijn en is het leger fors onthand. Wel vliegtuigen maar geen piloten, nou, nou wat een machtig leger. Daarnaast gebruikt Erdogan vele buitenlandse jihadisten om de Koerden te verslaan in Syrië. Gewoon kanonnenvoer om zijn doelen te behalen. Bovendien is Erdogan illegaal in een soeverein land en de Syriërs lusten de Turken rauw.

   Dat dag dat Erdogan dood gaat of geen president meer is, komt naderbij, maar de AKP bestaat dan nog wel en is wensdenken dat het dan anders word in Turkije en bovendien is het land islamitisch en de islam is een vreselijke ideologie wat grotendeels politiek, wetten en oorlogsvoering is. Die 14% religie is alleen maar om de gruwelijkheden te bedekken. Bovendien is de religie ook nog eens plagiaat uit de Joodse Tenach.

   Vriendschappelijke banden heeft Nederland nog altijd met Turkije maar vooral qua handel.

   De percentage’s die je noemt van Erdogan zijn aanhangers is duidelijk takiyya want er hebben beduidend meer op hem gestemd en wat de straat opging waren natuurlijk veelal de jongeren maar thuis zat ook nog een zooitje. Naast de Erdogan aanhangers zijn er de Gülen aanhangers en die zijn van hetzelfde laken een pak. Ook islam aanhangers met twee nationaliteiten.

   Jou wensdenken en het verdraaien van feiten en cijfers is takkiyya maar goed, je weet dat vast zelf want zo werken moslims altijd en hun handlangers van de linkse kerk doen net zo hard mee.

   Like

 13. Μαχητής του βορά zegt:

  Heel Europa en de hele wereld kijkt maar toe hoe Turkije zijn gang gaat. Echter is Griekenland verre van bang. Griekenland zal zijn grenzen tot aan het bot beschermen met of zonder de bondgenoten. Amerikanen, Duitsers en Fransen spelen onder een hoedje! Ik zou zeggen:”Griekenland ga eens met Poetin praten”. Waarom is Griekenland verplicht om wapens van alleen de NAVO bondgenoten te kopen? Waarom mag Griekenland al decennia lang haar olie-en gasvoorraden niet exploiteren terwijl het in haar eigen territoriale wateren ligt! Waarom laat men Turkije het Griekse luchtruim schenden? Ik kan u een ding vertellen! Zelfs het geduld van de Grieken raakt op. Dit niet alleen met Turkije maar ook de nep landen zoals Albanië (die droomt van een groot Albanië) en Yougoslavisch Macedonië wat al eeuwen lang Vardarska heet. Al de landen die menen dat hun cultuur, ruïnes en beschaving niet van het Griekse afkomt die moeten zich schamen. De Grieken geven tenminste toe dat zij meer dan 400 jaar bezet waren door de Turken. Toch heeft zij haar taal, geloof, schrift alles behouden. Dit zelfs door zwaar onderdrukt te zijn geweest! Wat heeft Albanië, Vardarska en Turkije voor cultuur. Het enige wat zij hebben is de tijd van Djenzis Kahn…praten we over ongeveer 1300 n.chr…daarvoor is het Byzantijns en daarvoor het Hellenisme…dus praten we over een cultuurerfgoed van meer dan 4000 jaar oud. Heb respect voor jouw eigen cultuur maar ga andermans cultuur niet verloochenen. Heb respect voor elkaars landsgrenzen, luchtruim en zeegrenzen. Wie of waar iemand recht op heeft en aanspraak gaat maken over een verdrag van 100 jaar geleden die is alleen maar uit op oorlog. De grootmachten kijken ernaar en als het “kip” al is geslacht dan gaan ze zich ermee bemoeien en zelfs een graantje meepikken. Ik hoop zelf dat er geen oorlog komt omdat ik zelf Turkse, Koerdische en Albanese vrienden en collega’s heb. Maar mocht het tot een confrontatie komen dan zal ik respect voor mijn vrienden blijven houden maar wel mijn vaderland gaan dienen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Charles Martel zegt:

  Erdogan heeft oorlog nodig om in zijn armoedig paleisje kunnen blijven. en de Navo kan geen weerwerk bieden tegen haar grootste leger. ze liggen gewoon aan de leiband van dolle hond Erdogan.

  Like

 15. fleckie zegt:

  Geeft,of schudt Erdogan Merkel de hand? Normaliter gebeurt dat toch niet?

  Like

 16. van dijk zegt:

  hier moet tegen opgetreden worden. dit kan en mag niet. zijn ze helemaal gek geworden. los van de amerikanen , zelf onze verantwoordelijkheid nemen.turkije uit de navo

  Like

 17. Jet zegt:

  Dit is helemaal waar !! Waarom wordt het westen van Europa dom gehouden en wordt er niets vermeld in het nieuws. Het is de zuid-oostelijke grens van europa die daadwerkelijk bedreigd wordt. Mijn schoonfamilie is Grieks en van oorsprong afkomstig uit ismir (op zijn grieks smirni). En de angst is daar voelbaar. Het gaat mis. Als het westen niets doet neemt Erdogan alle landen weer terug die bij het Ottomaanse rijk behoorden en dat is niet alleen griekenland…maar daar begint het wel mee. Het is 5 voor 12!!!!!!
  Jet

  Like

  • Jeroen zegt:

   Helluuup! Die 6 uitroeptekens voegt wel een extra dimensie drama toe.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    Zeg Jeroen wat voor trol ben jij? Het alleen maar ageren tegen reacties hier op de site valt op.

    Like

   • Jeroen zegt:

    @petra de boer. Het is niet aardig dat je mij een trol noemt, maar de moderator heeft het als aanvaardbaar beoordeeld. Ik geef enkel mijn oprechte mening. Of is dit een site waarin ik verplicht ben mee te praten. Als een afwijkende mening met een meer realistische kijk op zaken mij een trol maakt in jouw oogjes vind ik dat prima.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Moment! U wordt tot nu toe door mij gedoogd!

    Met arrogante uitspraken als, quote: “Als een afwijkende mening met een meer realistische kijk op zaken”. . . zal dit gedogen echter van zéér korte duur zijn!

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 15 april 2018 om 13:24

    Het zou zomaar kunnen dat “Jeroen” een Turkse trol is, die kunnen toch zó goed jokken!

    Like

   • Jeroen zegt:

    @elisah
    Het klopt dat de uitspraken van erdogan zo zorgvuldig uitgezocht en opgesomt bizar overkomt. Maar dit is politiek. Ze menen niet alles wat ze zeggen en zeggen niet alles wat ze menen. Ook waaien ze met diverse winden mee in hun communicatie. Als we de uitlatingen van trump en andere wereldleiders in zo’n top 10 zetten lijkt de apocalyps wel erg dichtbij. Gelukkig is het grotendeels slechts politiek.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @jeroen, hou eens op met onzin uitkramen, en jou oprechte meningen zie ik niet want je komt niet met meningen maar met algemeenheden en tegenvragen. Je bent ver van het realisme en al helemaal met je opmerking dat bepaalde uitspraken van Erdogan alleen maar politiek is, want je weet niet half wat Erdogan allemaal op zijn geweten heeft. Als je dat allemaal wist en niet verbloemd maar wel afkeurt dan kun je pas realistisch reageren. Jij bent de laatste die realistisch is.

    Like

   • Jeroen zegt:

    @e.j. bron. Excuus als ik daarmee arrogant overkom. Dat is zeker niet mijn bedoeling. Ik probeer alleen nuance aan te brengen in overtrokken reacties en wordt liever intellectueel uitgedaagd ipv uitgemaakt worden voor trol of nu weer turkse trol. Ik scheld hier niemand uit. Waarom wordt dat tegen mij wel gedoogd dan? Ik kan gwn slecht tegen ondoordacht idealistische denkbeelden waarbij hele doelgroepen worden weggezet. Hoe verschrikkelijk was de holocaust? Hartverscheurend als je in documentaires ziet hoe onschuldige mensen werden vernederd op straat enkel en alleen omdat ze jood waren. Nu is het zogenaamd de moslim. Ja nu hebben we het vast bij het goede eind.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik zie uw comments nog een tijdje aan. Meer beloof ik niet.

    Webmaster

    Like

   • Elisah zegt:

    https://www.huffingtonpost.com/kelly-james-clark/christianity-most-persecuted-religion_b_2402644.html
    http://lionheartuk.blogspot.nl/2013/12/americans-against-persecution-of.html

    Een paar voorbeelden, ik zal geen verschrikkelijke foto’s plaatsen van vermoorde Christenen, want die zijn te erg, vooral voor de meer tere zieltjes.

    Like

   • Elisah zegt:

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Jeroen 15 april 2018 om 15:49

    Waarom krijg ik associaties met ene Triple Pundit?

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Erol, er zijn een paar letters weg gevallen en heb het over de universele rechten van de mens.

    Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Jeroen, ik lees niks van jou wat intellectueel is. Ook lees ik geen nuances maar wel dat alleen jij realistisch bent en jij een intellectueel bent.

   En je opmerking “Nu is het zogenaamd de moslim. Ja nu hebben we het vast bij het goede eind” in samenhang met de holocaust is min of meer op verschillende manieren op te vatten. Denk jij dat de moslim de “nieuwe jood” is?

   Like

   • Jeroen zegt:

    Ik ben gwn een boerenlul. Ik heb een hekel aan titels, rangen en statussen. Ieder mens is gelijkwaardig. Ik voel mij zelfs niks meer dan de dakloze op straat.

    Met mijn voorbeeld bedoel ik dat het te ziek voor woorden is wat de joden is overkomen. Maar het begon allemaal met het feit dat een klein groepje mensen boos was op een klein groepje joden. Het resultaat was dat ze allemaal moesten opdonderen. Zo kortzichtig, zo radicaal. Het verbaasd mij gewoon dat we ons laten bepalen wie onze vijand is. En dat er echt mensen bestaan die daar blind in meegaan. Moslims zijn zogenaamd oorlogszuchtig maar de statistieken wijzen toch echt naar landen verre van de islam.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Jeroen, het waren moslims die de nazi’s hielpen om Joden uit te roeien. Er was een SS devisie op de Balkan die Joden uitroeiden. Sinds de islam bestaat hebben de moslims tot nu toe wereldwijd de meeste doden op hun geweten. Daarna de atheïsten zoals Stalin, Mao, Lenin e.a. en daarna de christenen. Je bent volledig van het padje en een boer heeft nog meer verstand van de geschiedenis in zijn pink dan jij. De Joden zijn de wederom de “nieuwe Joden” en de moslims de daders.

    Ik weet niet welke statistieken jij hebt naar het zullen wel statistieken zijn met veel takiyya.
    Zo lust ik er nog wel een paar maar het is me duidelijk dat jij achter de islam staat.

    Like

   • Jeroen zegt:

    De behoefte om te labelen is diep verankerd in je ziel. De discussie begint nu een bizarre vorm aan te nemen. Nog even en hitler was ook moslim en zijn antisemitische financiers harrison ford en de Duitse staalmagnaten evenzo. Allemaal moslims. Ik wens jou het beste toe. Leef en laat leven. Ik heb vrienden in alle klassen en overtuigingen. Ik beoordeel individuen op karakter en persoonlijkheid. Niet op ras of religie. We zijn allemaal schepsels van dezelfde God. Ook al gelooft hij/zij daar niet in. Ik laat niemand mij vertellen wie mijn vijand is. De geschiedenis blijft zich herhalen. Altijd dezelfde patroon. Volgers blijven zich stoten aan dezelfde steen.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Jeroen, ach feiten worden gewoon even aan de kant geschoven. Het is schijnbaar moeilijk te verteren dat er een SS devisie, bestaande uit moslims, bestond en de Joden uitroeiden zoals de moslims al eeuwenlang doen en vandaag de dag nog steeds. Verschillende menselijke rassen bestaan niet en racisme dus ook niet. Je kunt hooguit iemand discrimineren en dat doet iedereen dagelijks want het betekent “onderscheid maken” en beschermd een mens tegen bijvoorbeeld kwalijk gedrag van een narcist.

    Iedereen word blank geboren en pas na dagen, weken of jaren komt, door het pigment wat iemand bezit, de kleur. Als u kennis van de wetenschap had dan had u het woord racisme nooit gebruikt want alleen domme mensen doen dat of mensen met een politieke agenda.

    Die rassenleer van Hitler is vreselijk en de islam als een religie beschouwen betekent dat je geen kennis van zaken hebt.

    Ja, alle mensen zijn schepsels van dezelfde God maar Allah is een maangod en heeft niks met de God van de Joden en christenen van doen. God heeft ieder mens ook een vrije wil gegeven en daardoor hebben mensen de keuze om voor God te kiezen of voor de duivel in vorm van Allah of andere afgoden.

    Ook hier geld dat als je kennis van zaken had, dat je deze onzin allemaal niet opgeschreven had. Inhoudelijk een reactie geven op mijn reactie kun je schijnbaar niet en toegeven dat er inderdaad een SS devisie op de Balkan bestond, bestaande uit moslims, is jou ook een brug te ver. Wie de waarheid niet wil zien is geen realist.

    Dat Henry Ford zeer antisemitisch was en Hitler ondersteunde staat buiten kijf maar het was dus niet Harrison Ford want dat was een acteur. Je hebt ergens de bel horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt.

    Als jij het “kwaad” in je leven toe wilt laten dan is dat jou keus maar ik heb geen enkele behoefte om de islam of de aanhangers in mijn leven toe te laten. Het is des duivels en dat staat ook duidelijk in de bijbel maar daar zul jij vast geen boodschap aan hebben want jij bent van de Koran, de Hadith en de Sira. De trilogie van geweld.

    Verder raad ik je aan om mij geen woorden in de mond te leggen die ik niet heb gezegd. Je bent aan het insinueren en dat is zeer kwalijk. Je beschuldigd mij van labelen maar ondertussen label je mij en is dus je reinste projectie.

    Je bent op deze manier een kwaadwillend mens wat het kwaad omarmd en wens jou met je leugens (takiyya) inzicht en bewustzijn toe. Je bewustzijn is je ziel maar je bent je niet bewust van het kwaad omdat je de duivel aanhangt.

    Like

   • Erol zegt:

    @petra de boer. Het zou best kunnen dat er ss devisie op de balkan was. Niet eens geschiedenis noemenswaardig. Dat is Vs tig tig niet moslim devisies. En hoe zit het met de 4 gulden per verraden jood schandaal in holland. Wat ik wil zeggen is dat we allemaal vieze vingers hebben als we graven naar elkaars grootouders verleden. Maar wij kunnen met een schone lei beginnen en stoppen met die wijsonzin. De islam zegt nergens dat er zomaar gemoord mag worden. Alleen tijdens oorlog en om je eigen leven te verdedigen ed. Heb ik in detail uit het arabisch vertaald en niet als bron de wilderskoran gelezen. De passages worden uit de context voorgeschoteld
    Dus doe je eigen onderzoek. Als een christelijke iemand verkracht en vermoord is de bijbel en christenen toch niet slecht opeens. Als priestes kinderen verkrachten is het toch geen verkrachtgeloof opeens. De bron blijft altijd wat het is. Zelfs al doet iemand iets slechts zogenaamd namens deze bron. Als ik in naam der koelkasten iemand iets aandoe, is dan opeens de koelkast de bron van het kwaad?

    Waarschijnlijk wordt dit niet gepost omdat ik niet tot haat maar tot rede roep, maar toch probeer ik het.

    Like

   • Elisah zegt:

    Like

   • Elisah zegt:

    Like

   • Elisah zegt:

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 21 april 2018 om 17:05

    Schitterende reactie, heer Bronmaster. Ik begon al te koken toen ik dit islamofiele gezwets las:

    Erol 21 april 2018 om 11:38
    (…) De islam zegt nergens dat er zomaar gemoord mag worden. (…)

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dank u! 😉

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Erol, er was een SS devisie op de Balkan en dat is een feit, en niet het zou kunnen.

    De Groot Moefti van Jeruzalem Amim al-Husaini adviseerde Hitler om de Joden uit te roeien en daarnaast was de Armeense genocide en nog een paar genocides door de Ottomanen een voorbeeld voor Hitler. De Ottomanen stuurden de Armeniërs de woestijn in zonder eten en drinken en de Nazi’s stuurden de Joden de gaskamers in. In één woord walgelijk en mensonterend.
    De rol van de moslims in WOII is dus geen onbetekenend iets maar een zeer belangrijk onderdeel van de geschiedenis en van de geschiedenis dien je te leren en niet onder het tapijt te schoffelen. Daarnaast was het Amin al-Husaini die een rol speelde tegen het zionisme en wat daar uit voortgekomen is kunnen we elke dag in het nieuws lezen. Daar is dus Hamas uit voortgekomen. Erdogan zijn lievelingsboek is “Mein Kampf” van Hitler.
    Erdogan voert ook gewoon zaken uit die Hitler ook deed. Eerst het volk meer wegen, vliegvelden en andere infra structuur geven zodat vooral de onderklasse ziet dat Erdogan het land verbetert en dan na nog wat zaken een in scene gezette staatsgreep. Hitler deed hetzelfde. Heb je die proxy legers van Erdogan in Syrië gezien? Het zijn pure islamisten a la IS.

    Als jij geloofd dat de Islam niet tot geweld oproept en zeer fascistisch is dan bent u in de ogen van echte moslims een afvallige want de Koran, Hadith en Sira roepen wel degelijk op tot geweld en niet te weinig ook. Volgens de echte moslims is het wahhabisme/salafisme de “ware religie” en de voorbeelden van geweld kennen we maar al te goed.

    In de bijbel word nergens tot incest of pedofilie opgeroepen maar juist sterk afgekeurd (Lees over Sodom en Gomora) maar in de Sira (de biografie van de valse profeet en 26% van de islam) wel, want de moslims moeten net zo doen en leven als Mohammed en hij had seks met de 9-jarige Aisha. Daarnaast is moord en doodslag verboden in de bijbel en in de islam mag het wel of beter gezegd, het moet. Als een christen moord krijgt hij/zij straf maar vermoord een moslim iemand vanwege eerwraak of omdat hij een christen vermoorde is hij een held in de islam en vele islamitische landen.

    De Koran (14%) van de islam is een boek met van alles gekopieerd uit de Joodse Tenach, en met natuurlijk veel takiyya, want zoals bekend had Mohammed in zijn leven veel contact met Joden. De Koran is dus ook nog eens plagiaat.

    De Hadith (60%) van de Islam bestaat uit wetten (sharia) en oorlogsvoering en beschrijft de Jihad. Het staat vol met geweld tegen afvalligen, christenen en Joden. De Hadith is de politieke islam als onderdeel van de fascistische islam.

    Dat er in WOII mensenwaren die Joden verraden hebben is walgelijk en keur ik dan ook af. De NSB-ers die met de Nationaal socialisten heulden zijn na de oorlog allemaal opgepakt en gestraft.

    Geen één tekst van de trilogie staat op zichzelf, het is onmogelijk om een van de
    teksten zonder de andere ondersteunende teksten begrijpen. De Koran, Hadith en Sira zijn een naadloos geheel en zij spreken met één stem.

    Doe je onderzoek maar over want je kletst uit je nek. De islam heeft sinds het bestaan circa 300 miljoen doden op zijn naam staan en de Rooms Katholieke kerk door de kruistochten, de inquisitie en de heksenvervolgingen circa 200.000 mensen. De Protestanten wellicht een paar honderd tijdens de reformatie.

    Het verschil tussen het christendom en de islam is dat de bijbel moord en doodslag verbied en de islam het gebied. Verder eert de islam afgoden want Allah is een maangod en daar is inmiddels genoeg archeologisch bewijs van gevonden.

    Als je toch gaat onderzoeken vergeet dan de duivelsverzen uit de islam niet.

    Het Jodendom, de religie, heeft dezelfde tien geboden met verboden en geboden als het christendom en dezelfde God.

    Een schone lei met de moslims is een utopie want de islam is er nog steeds en deze walgelijke ideologie zou verboden moeten worden want het is niet te verenen met de universele rvan de mens. Daarom hebben islamitische landen ook een andere verklaring met de sharia als leidraad.

    Het word eens tijd dat je als Turkse moslim kennis opdoet en stop dan ook met Nederland Holland te noemen wat er zijn alleen maar twee Hollandse provincies.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Elisah, bedankt voor de tip. Ben het niet met deze Ali Rizvi eens want moslims hangen de islam aan en alleen ex-moslims zouden we kunnen vertrouwen zonder dubbele nationaliteit. Dat de islam een totalitaire ideologie is ben ik wel met hem eens en dat hij Wilders daar in gelijk geeft, ook

    Like

 18. Harry zegt:

  Nou Jeroen ,

  ik kén ze .
  Had er diverse als klant .
  Ze kunnen leuk en aardig doen , had er één die zelfs met de hond zat te kroelen , waarvan ik dacht dat ie wel deugde .
  Totdat de islam te sprake kwam !
  Nou ben ik daar niet zo positief over en metéén werd ie héls en was haast in staat me te vermoorden !
  Maar ze proberen je altijd financieel te bedonderen !
  Ze stelen ook als de raven !
  Voorheen deden we nog wel eens wat werk voor ze , MAAR TERWIJL JE ZE PROBEERT TE HELPEN STELEN ZE HET GEREEDSCHAP
  NOG ONDER JE KLAUWEN VANDAAN !
  Laat je niet bedonderen door die kut-moslims .
  Het is gewoon tuig STUK VOOR STUK .

  Opdonderen met dat gajes , ons land uit !

  Geliked door 1 persoon

 19. Jan zegt:

  De agressie tegen Griekenland door Adolf II Erdoğan wordt steeds heviger

  Türkei plant Angriffskrieg gegen Griechenland..


  Die Überzeugung, dass die griechischen Inseln besetztes türkisches Territorium sind und zurückerobert werden müssen. Diese Entschlossenheit ist so stark, dass die Führer beider Parteien offen damit gedroht haben, eine Invasion in die Ägäis durchzuführen.

  https://zeuropa.net/tuerkei-plant-angriffskrieg-gegen-griechenland

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s