“Oorlogsverklaring” – de deelstaatparlementariër van de AfD, Christina Baum, over de demonstraties in Kandel

Screenshot_174

(Vertaling: E.J. Bron)

De afgevaardigde van de AfD in het parlement van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, Christina Baum, behoort tot de ondersteuners van de vrouwendemonstraties in Kandel. In gesprek met “Zuerst!” legt ze haar beweegredenen uit.

Duits - Zuerst

Mevrouw Dr. Baum, ook u roept op tot de grote “vrouwendemonstratie” in Kandel. Waar gaat het daar precies om?

Veel mensen heeft de afschuwelijke moord in Kandel aangegrepen, inclusief mezelf. Zulke misdaden waren tot voor kort in Duitsland onvoorstelbaar. Kandel is zodoende het synoniem voor het geïmporteerde en brute geweld, vooral tegenover vrouwen, door mannen uit vreemde cultuurkringen geworden. “Zonder de illegale grensopening door mevrouw Merkel en haar vazallen zouden Mia, Maria en al die andere slachtoffers nu nog leven”. Dat waren mijn woorden als een van de spreeksters in Kandel. Het was en is onze bedoeling om aan de politici hun falen te laten zien en duidelijk te maken dat wij dat niet langer accepteren. We moeten aan alle mensen in het land laten zien dat politici voor hun onverantwoordelijkheid rekenschap zullen moeten afleggen.

Hoe is het leven voor vrouwen in Duitsland sinds de grensopening door Merkel in 2015 veranderd?

Screenshot_173Wij vrouwen zijn uiterlijk sinds de Oud en Nieuw van Keulen totaal onzeker, bang en woedend. De normale omgangsregels tussen mannen en vrouwen, die bij ons tot dan toe vanzelfsprekend waren en overal in het land onuitgesproken golden, zijn het slachtoffer geworden van de illegale immigratiepraktijk. Wij vrouwen voelen ons loslopend wild. En hoewel er in het centrum van Stuttgart veel politie aanwezig is, ben ook ik bang wanneer ik ´s avonds van mijn kantoor door de stationswijk moet lopen. Ik draai me om als ik voetstappen hoor, hoewel ik nooit een angstig aangelegd mens was. Als een groep mannen met een donkere huidskleur me tegemoet komt, begint mijn hart sneller te kloppen.

Angela Merkel is toch ook een vrouw…

De beweegredenen van deze vrouw kan ik niet verklaren. Maar in ieder geval vind ik het heel slecht wanneer politici met zo´n grote verantwoording zelf geen kinderen en kleinkinderen hebben, zodat zij zich niet persoonlijk verplicht voelen voor de navolgende generaties.

Is er ook ondersteuning van linkse vrouwenrechtenactivisten en feministes?

Voor zover ik weet tot nu toe niet. Ik weet alleen dat Alice Schwarzer, de bekendste vrouwenrechten-activiste van Duitsland, heel kritisch tegenover de toenemende islamisering van Duitsland, met alle inmiddels bekende gevolgen van de onderdrukking van de vrouwen, staat. Rechtstreekse ondersteuning hebben we echter tot nu toe niet ontvangen.

Waarom schijnt het voor linkse feministes minder schandalig te zijn wanneer een Duits meisje door een Afghaanse migrant wordt vermoord dan wanneer een vrouw op kantoor door een mannelijke collega een eventueel nogal onhandig geformuleerd compliment krijgt?

(…)

Mogen er eigenlijk ook mannen meedoen aan de vrouwendemonstratie?

Natuurlijk! (…) De laatste woorden van mijn toespraak waren daarom: “Een laatste woord van groet en dank richt ik tot al onze mannen die hier naartoe zijn gekomen om ons vrouwen te ondersteunen en te helpen. Bedankt mannen – wij hebben jullie nodig! Want Kandel is al lang overal!”

Screenshot_175

Trefwoord mannen: Zou u graag willen dat autochtone mannen meer initiatief zouden tonen als het aankomt op conflicten tussen vrouwen en migranten in Duitsland?

Daarop moet ik heel duidelijk “Ja” zeggen. Ik vind het onbegrijpelijk dat er in Keulen mannen ter plaatse waren die toegekeken hebben hoe men geweld tegen vrouwen heeft gebruikt. Deze hele gender-ideologie als een bestanddeel van de feministische beweging heeft onze mannen week gemaakt. Er zijn nog maar weinig dappere mannen.

Veel mensen zeggen dat de ontwikkeling die door Merkel op gang werd gebracht niet meer teruggedraaid zou kunnen worden. We zouden er gewoon eindelijk aan moeten wennen. Hoe ziet u dat?

Ik zal me er nooit bij neerleggen dat ik in de toekomst als vrouw tot een tweederangs mens, tot een slavin gedegradeerd moet worden, zoals dit gebruik is in de islamitische levenswijze. De vrouw wordt een naar believen beschikbaar object, het eigendom van de man. Als vrouw met een DDR-verleden was en is voor mij gelijkberechtiging en zelfbeschikking niet onderhandelbaar. Nog veel onverdraaglijker echter is het idee dat dit de toekomst van mijn dochter en mijn kleindochter moet worden. Ik verklaar hiermee aan iedereen de oorlog die deze ontwikkeling willen blijven bevorderen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Feministes, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Mensenrechten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Oorlogsverklaring” – de deelstaatparlementariër van de AfD, Christina Baum, over de demonstraties in Kandel

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Bij een oorlog hoort ook wapengeweld anders kan je niet winnen tegenwoordig. Dat mis ik nog steeds in duitsland. De tijd van onderhandelen en een beroep doen op het gezonde verstand ligt ver achter ons. Het is nu tijd voor de daden want diplomatie werkt niet. De huidige machthebbers willen niet dus moeten ze met geweld verwijderd worden. Ook in nederland. Dus weg met de EU.

  Geliked door 3 people

 2. Theresa Geissler zegt:

  Het is wel jammer, dat zij op de vraag over die selectieve verontwaardiging bij linkse feministes kennelijk even geen antwoord hád. Te bedenken is zo’n antwoord wèl, volgens mij, ook al zou het ook dan voor een deel speculatie blijven. Maar iets in die richting valt toch heus wel te beredeneren!
  Zou hier dan tóch weer iets van een rem achter zitten; iets emotioneels, wat neerkomt op “je medevrouwen niet afvallen?”

  Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Echte feministes zijn tegenwoordig dun gezaaid Theresa.
   Die zich feministes noemen zijn feitelijk van kamp veranderd en maken zich druk over het importvolk dat zogenaamd geen kansen heeft in Europa, terwijl ze niet in willen zien dat ze bezig zijn hun eigen toekomstige verkachters te apeasen.
   en zijn ze daar niet me bexig houden ze zich op met zogenaamde genderproblemen dan wel de metoo hype.
   Ze zijn niet meer in staat om het verschil tussen werkelijkheid en onzin te onderkennen en ze hebben het feminisme met hun gutmenschen mentaliteit zelf de nek omgedraaid.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, dan kon het tóch nog wel eens zijn, dat ík er één ben: Een èchte,bedoel ik! LOL!

    Like

 3. Zijlstra zegt:

  Wat volgens mij zou kunnen helpen is eens flink de fout ingaan door de gemeentelijke overheid
  in Keulen en een jaar geen moslims toe te laten op de oudejaarsviering alleen om een duidelijk
  signaal af te geven!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s