Vrouw minister Ollongren produceert DWDD-vervanger

Screenshot_163

Kajsa Ollongren

De vrouw van minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken, Irene van den Brekel, krijgt een flinke vinger in de pap bij de NPO. Ze maakt met haar bedrijf Human Factor nu al de Arjen Lubach-show Zondag Met Lubach, maar krijgt straks ook een van de belangrijkste dagelijkse tijdslots op vlaggenschip NPO 1 onder haar hoede. De nieuwe DWDD-vervanger, die Margriet van der Linden zes maanden per jaar gaat presenteren, zal namelijk ook worden gemaakt door de D66-ministersvrouw.

Lees verder>>>
(h/t “Klaas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Censuur, corruptie, cultuurrelativisme, D66, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, NPO, publieke omroep, Rotzakken, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

42 reacties op Vrouw minister Ollongren produceert DWDD-vervanger

 1. Wolf zegt:

  Afgrijselijk!!! Die NPO moet nodig gedecimeerd worden door er flink diep in te snijden en in te hakken en uitbenen tot op het bot merg! En trouwens, ik dacht dat ik het eerst verkeerd las “de vrouw van een vrouw??????

  Geliked door 2 people

 2. Jan zegt:

  De vrouw van minister Kajsa Ollongren …

  Ik ligt toch werkelijk in een deuk als ik zo’n zin lees, het geeft de debiliteit van linksvolk aan en was vanaf moment 1 bedoeld om hetero-relaties te ondermijnen en zo het gezin. Daarna was de weg vrij voor de idiotie van adoptie van kinderen door homo’s, draagmoeder om uiteindelijk uit te komen tot verkettering van hetero’s (zie Opzij (feministisch kudtblad) en verheerlijking van homo’s alsof dit norm is (kudtblad Opzij) met als culminatiepunt de jaarlijkse Sodom en Gomorra-dag ofwel flikkerparade, waar dit volk zich op zijn vulgairst laat zien, dwz waar het zijn ware karakter toont.

  Zo, lucht op

  Geliked door 3 people

 3. Theresa Geissler zegt:

  Oh, Gottegot! Da’s waar: Het is nog een pot ook!
  Zou ze door Schelvisoog mede om díe reden naar voren geschoven zijn? “De ultieme ruimhartigheid van D66, waar men over zulke dingen niet eens meer nádenkt?”
  Nee, wel over meer niet: Over je land verkwanselen en hele hordes moslims binnenlaten, bijvoorbeeld!
  (Kom trouwens maar eens uit de kast, Markie: Het kan nu wel, kijk maar naar je D66-hitje-de minister: Die pusht haar “vrouw” openlijk in allerlei voorkeursposities.
  Lèf, Man! Volg haar voorbeeld, dan is het hele nitwit-plaatje compleet!

  Geliked door 4 people

  • Dewevoga zegt:

   Voorwaar als Markie regenboog kleur bekent is hebben we er een valse “feministische” nicht bij in het kabinet en gezien Zweden weten we dat dit onze ondergang is v

   Like

 4. Jan zegt:

  Homopartij D66 ook moslimsekte

  ‘Kwaliteitscourant’ Trouw bewijst: D66 is dé nieuwe islampartij
  Homohatende Amsterdamse D66-moslima wil geen vragen over anti-homo opvattingen beantwoorden

  “Een van de meest herkenbare moslims tussen de kandidaten is het Amsterdamse D66-gemeenteraadslid Yassmine El Ksaihi, die een hoofddoek draagt. Ze zou voor dit artikel een interview geven over haar religieuze en politieke overtuigingen. Tot de lokale Amsterdamse zender AT5 begin deze maand een interview met NRC Handelsblad uit 2010 boven water haalde. Daarin zei El Ksaihi, toen nog voorzitter van de Poldermoskee: ‘Homoseksualiteit is een zonde in de islam’.

  Toen er kritiek op die uitspraak kwam, gaf El Ksaihi een verklaring op de website van de lokale afdeling van D66.
  ……
  http://politiek.tpo.nl/2018/02/22/kwaliteitscourant-trouw-bewijst-d66-is-nieuwe-islampartij/

  Like

 5. …een flinke vinger in de pap….
  Ja, ik weet ‘t. A dirty mind is a joy forever….

  Geliked door 3 people

 6. P Klein zegt:

  Wanneer krijgt Wilders de kans om via een stroman een programma te maken ?? De wereld zou niet doordraaien ,maar te klein zijn .

  Geliked door 1 persoon

 7. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Ja en zo ziet dus onze vrije pers eruit! Wie snapt het nu nog niet? Een Erdogan is minder hypocriet.
  Maar dit speelt al decennia, kritisch als journalist: Daar was de deur. Tja, de journalist moet ook zijn zeiljacht kunnen betalen, nietwaar…. Of anders een RWW uitkering dan maar… Maar dan geen eigen huis, geen vakanties, geen leuke hebbedingetjes, geen (vul maar in). Dus Noord Korea persmuskieten liggen en masse naast het bed van welke minister dan ook.

  Geliked door 2 people

 8. Anna zegt:

  Terry Baudet heeft dus toch gelijk als hij zegt; dat de baantjes in den Haag onderling wel verdeeld worden.

  Geliked door 3 people

 9. T.Troubadour zegt:

  Onafhankelijke Omroep ? laat me niet lachen

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  Het NPO-fonds heeft jaarlijks een budget van 16 miljoen. In 2018 komt daar 2.5 miljoen bij voor nieuwe regelingen.*
  *De verwachting is dat het NPO-fonds in april 2018 de nieuwe regelingen bekend zal maken, en dat vanaf september 2018 voor deze regelingen aangevraagd kan worden.*………
  De vraag stellen is em ook beantwoorden, proficiat met de 2.5 miljoen van de Luizenmoeder van dit Luizenkabinet voor de Luizenmoeder van DeWereldDraaitDoorrrr(oh ironie maar zo terrecht) .

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Terecht ( de rrrrrrrr van Matthijs bleef hangen)…….brrrr

  Like

 12. Cathja zegt:

  Maar ik ben toch niet verplicht om TV te kijken? Laat ze maar doen. Hopelijk komt er een tijd dat zowat elke Nederlander de TV links laat liggen. Ik ben in elk geval die bagger-programma’s meer dan zat!

  Like

 13. M.A.L. Sion zegt:

  Kabinet Rutte III is een afgang. Kwaliteit: 0,0
  Prima zo. Bij de volgende verkiezingen (hopelijk op korte termijn) zullen de coalitiepartijen hun trekken wel thuis krijgen.
  PVV en FvD zullen er wel bij varen.
  malsion@orange.fr – de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 14. topsporter zegt:

  De drie potten: Karin Ollongren, Irene van den Brekel en Margriet van der Linden.

  Geliked door 2 people

 15. eva110 zegt:

  Natuurlijk, de tentakels van de “fake news” jonkvrouw strekken zich steeds verder uit zodat de staatsomroep en niet te vergeten de commerciële omroepen in Nederigland precies dat brengen wat de regering wenst.
  Gelukkig zijn er nog een heleboel buitenlandse zenders en websites waar men het ECHTE nieuws kan lezen.

  Geliked door 1 persoon

 16. ReaGluurder zegt:

  De Grote VARA-IncestShow!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Gisteravond kwam ik er achter: al sinds mijn 5e ben ik hartstikke fout!! Ik ben Anoushka nZume dan ook ontzettend dankbaar dat ze me dat duidelijk heeft gemaakt. Cowboys en indiaantjes spelen is werkelijk een gruwelijke zonde tegen het voorgeschreven menselijk gedrag, begreep ik. Gelukkig ben ik er net op tijd achter om dit bij mijn stervensrochel te kunnen bekennen aan meneer pastoor.
   http://verenoflood.nu/fout-ik-was-er-vroeg-bij/

   Like

 17. Wachteres zegt:

  https://www.shedecides.com/sigrid-kaag/

  sigrid kaag – minister for foreign trade and development cooperation for the netherlands

  Sigrid Kaag was appointed Minister for Foreign Trade and Development Cooperation in the third Rutte government of the Netherlands on 26 October 2017. Sigrid quickly declared her commitment to the SheDecides movement, joining the growing list of champions for girls and women everywhere. “I salute the leadership of my predecessor, Lilianne Ploumen, and other champions who responded at the right moment in the right way,” she said. “If you don’t have the choice to determine how you will live with your body, how many children you want, then you are fundamentally hampered…. Too many girls and women are placed in a position of limited choice.”

  Like

  • Dewevoga zegt:

   Gelukkig hebben de vrouwen “zonder keus” nu een minister die ze een burka aan kan prijzen. Hersendood gemaakt door een andere manlijke/vrouwelijke minister, ik weet niet welke rol zij speelt, kan bijna niet anders dan neutraal zijn, zijn hun problemen opgelost. Er wordt nu voor hen gedacht wat goed hun is.

   Like

 18. Pingback: Stiekemerds in de spotlights | E.J. Bron

 19. bigljohn zegt:

  Die Kajsa Ollongren heeft een soort van old boys netwerk, old lesbo maids hier, en probeert alzo overal ongezonde invloed op te krijgen. En er komen steeds meer engerds bij, daar in den Haag. Aan Pechtold zullen we nooit wennen, alsmede aan Jesse Klaver, en Rutte niet te vergeten. Maar ook de griezels van Denk, met op de achtergrond Sylvana Simons, Pia Dijkstra met haar gedram….We kunnen beter van doen hebben met the Adams family. Die lijken wel eng, maar zijn het niet. Dit in tegenstelling tot de rest. Die zien er niet eng uit, maar zijn het in werkelijkheid wel !

  Like

 20. Taljaard zegt:

  Walgelijk.
  De elite die elkaar de bal toespeelt en onder elkaar de lucratieve baantjes verdeelt.
  De Hilversumse agitprop machine, gespecialiseerd in linkse indoctrinatie en volksmisleiding zal met dit verlengstuk van censuurtsarina Ollongren, die haar opdracht ongetwijfeld heeft meegekregen, in vertrouwde handen zijn.
  De D’66 tentakel van de karteloctopus neemt binnen de Hilversumse afdeling staats- en EU-propaganda gewoon de rol van de PvdA tentakel over.

  Geliked door 1 persoon

 21. delamontagne zegt:

  Marion Maréchal-Le Pen,heeft donderdag een toespraak gehouden in het ENGELS, voor de “Conservative Political Action Conference (CPAC)”, dans le Maryland, in U.S..
  Marion Maréchal-Le Pen Sounded Like a French Trump at CPAC

  Like

 22. Jean zegt:

  Elke dag opnieuw en opnieuw wordt het bewezen door de ordinaire dictators:
  “de postjes en de poen daar is het enkel om te doen”.
  In een “Democratie” zat dergelijk tuig al achter de tralies, maar ja, “Democratie” is in onze westerse islamitische dictatuur “onbestaande”.

  Like

 23. Taljaard zegt:

  Die Margriet van der Linden is ook nog campagnemedewerker geweest voor Hillary Clinton.
  Ze heeft er zelfs een boek over geschreven; ”Team Hillary.”
  Mevrouw is dus deskundig waar het het bedrijven van propaganda aangaat en heeft net zulke duistere NWO connecties als Bilderberg Kajsa Ollongren.

  Oh, maar wacht eens……
  Vermoed nu ook een reden waarom Wassilah Hacchi, mede D’66-er, in de VS is gestrand toen ze daar hetzelfde wilde proberen. Potteuze jaloezie van Kajsa, die daarom de politieke carriere van deze Somalische upstart de vernieling in heeft geholpen, nadat Margriet Wassilah had uitgenodigd om met haar in team Hillary mee te doen. Waarschijnlijk had Margriet wel degelijk een oogje op Wassilah en heeft Kajsa daarom een paar telefoontjes/mailtjes gepleegd richting Pechtold c.s. en
  Margriet. (Laat haar vallen en stikken, Alex) en (Margriet, dat flik je MIJ niet. Wanneer je die domme gans en Ayaan Hirschi wannabee tussen de lakens wilt krijgen en MIJ ontrouw wordt krijg jij van MIJ dezelfde behandeling!)
  Margriet heeft eieren voor haar geld gekozen en dus naar Kajsa geluisterd.
  En dit mooie baantje is nu haar beloning.
  Het is slechts een vermoeden mijnerzijds.
  Maar 10 tegen 1 dat het zo gegaan is.

  Geliked door 3 people

 24. Aegolius cs zegt:

  Tjonge, jonge. DWDD……. Behalve dat Natura Artis Magistra vooralsnog geen goed beeld verschaft van wat dit kabinet meent voor te stellen.

  Like

 25. Leo zegt:

  Welkom in bananenrepubliek Nederland ….

  Like

 26. Guardiacivil zegt:

  Wat krijgen we nou?
  Laat BertG bij tijdens zijn doodgaan …..meneer pastoor langs komen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s