De weg terug

Screenshot_194

(Door: “bozeoudeman”)

Nep-nieuws of niet? Alleen in Duitsland zou het terugsturen van honderdduizenden asielpiraten een anderhalf miljard gaan kosten om hen via de lucht te brengen naar de plek waar zij ooit hun onverantwoord avontuur begonnen. In Nederland zal dit bedrag iets minder hoog liggen en bij alle Europese landen bij elkaar zal het om veelvouden gaan.

Gevolgen op termijn van de nog steeds heersende waanzin kunnen en zullen niet uitblijven. Eén van die gevolgen is dat, als eenmaal de zot Merkel is onttroond, de realiteit zal wijzigen en geen enkele asielzoeker nog in Europa wordt toegelaten, wat op zich kan en zal inhouden dat dan echte asielzoekers de dupe worden.  En dit is dan de meest positieve optie, onderdrukking van Europa door de asielpiraten is er helaas ook een.

Ook dat komt dan weer op het conto van de geschifte Mutti Merkel, naast de vele duizenden doden die bij de overtochten zijn gevallen die zij op haar geweten heeft. Naast de personen zelf, die verantwoordelijk zijn voor hun doen en laten, zijn anderen, die hen hebben opgeroepen om dit soort gevaarlijke tochten te ondernemen, eveneens schuldig. Dus de vele NGO’s, de gestoorde miljardairs, de bende moedwillige en laffe politici en uiteraard Mutti. De criminele mensensmokkelaars noem ik niet, dat die schuldig zijn begrijpt eenieder.

Hoe moeten we verder als we in Europa geen burgeroorlog willen, als we Europa niet tot kalifaat wensen te laten worden, en het ook niet een echt aantrekkelijk idee lijkt om op termijn een leger van wellicht honderdduizenden criminelen door Europa te voelen trekken.

Iedere voorstelling van dit laatste tart alle verbeelding en is op zich gewoon te krankzinnig voor woorden. Nog nooit in de geschiedenis van de mensheid, voor zover ik weet, is door verregaande incompetentie van bestaande overheden een leger criminelen gevormd dat vrijwel ongestraft kan handelen en ook nog eens wordt onderhouden en in stand gehouden door die overheden, via speciaal hiervoor ontworpen, totaal van de wereld los geslagen ‘bed,bad en brood regelingen’.

De enige oplossing die overblijft, is onder toezicht van militairen de hele meute asielpiraten die allen heel goed wisten geen recht op asiel te hebben, maar hier vrijwillig op een soort door Europeanen betaalde vakantie of zelfs rooftocht kwamen, te laten terug marcheren zoals zij ooit gekomen zijn, om hen via Zuid-Europese havensteden op speciaal voor dit doel ontwikkelde veerponten terug te varen naar waar zij vandaan kwamen.

Maar dit laatste mag natuurlijk niet, gezien internationaal recht, zal onmiddellijk opklinken vanuit het hol van zwaar gestoorde technocraten van de VN in New York, onder leiding van het land dat zelf ternauwernood mensenrechten kent of nakomt.

Jammer dan. Maar om erger, burgeroorlogen en misschien zelfs WOIII, te voorkomen, moet dat internationaal recht nog maar een keer worden geschonden om recht te zetten wat verkeerd is gegaan door totaal onverantwoordelijke politici. Ook al zullen vele wereldvreemde juristen onder aanvoering van ‘de goede mensen’ staan te krijsen dat dit niet mag en zij blijkbaar liever oorlog als humanere oplossing zien.

Maar laten we wel zijn. Diezelfde landen, die in dat geval straks staan te jammeren over internationaal recht, hebben volledig maling gehad toen zij in eerdere instantie dat internationaal recht aan hun legerlaars lapten en Europa bleven bestoken met hun financiële melkkoe, wat asielpiraterij deels voor hen was en nog steeds is. Maar daar moet Europa natuurlijk over zwijgen. Nou, nee dus!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op De weg terug

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ook al komt er dan geen enkele “echte” asielzoeker in; mij best!

  Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  Je zou die agressieve, mohammedaanse parasieten natuurlijk ook volgens goed mohammedaans gebruik aan stukken kunnen snijden en aan de varkens en aan de roofdieren in dierentuinen kunnen voeren.
  Dat is een stuk goedkoper en de vleeseters zijn er blij mee.
  De eigen (bejaarde) bevolking ook, als ze niet meer krom hoeven te liggen voor het pamperen van asielparasieten en hun familie.

  Ja, ik zeg ook maar wat. Vinden jullie dit een idee of niet?

  En anders maar gewoon zoals ik al vaker heb gezegd: laat hen een papieren zwembroek aantrekken en drijf de hele meute de Noordzee in. Kunnen ze meteen hun gratis zwemles in de praktijk brengen.

  Geliked door 2 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @TTW: “De eigen (bejaarde) bevolking ook, als ze niet meer krom hoeven te liggen voor het pamperen van asielparasieten en hun familie.”

   Wou je die ook aan de leeuwen gaan voeren om hen uit hun lijden te verlossen?? Nee toch?!! :O

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ I.K. Bennurklaarmee 24 februari 2018 om 16:13

    Neeeeeee! 😉

    de vleeseters zijn er blij mee.
    De eigen (bejaarde) bevolking ook

    De eigen bevolking is dus ook blij als ze verlost is van de parasieten.

    Like

   • jack van der stoep zegt:

    Denk je nu werkelijk dat een leeuw een moslim wil vreten ! Dan loopt tie een maand te kotsen ! Maar toch geen slecht idee overigens.

    Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ TTW 24 februari 2018 om 16:34:

    Ow, bedoel je dat! Ik dacht al: wat een vreemd idee van je. :A
    Nu vind dat idee best wel goed ja!

    Like

 3. Jean zegt:

  Bozeoudeman, dat zou wel een verantwoorde uitgave zijn op voorwaarde dat het “one way tickets” betreft en de grenzen bewaakt én gesloten worden.
  Nu worden miljarden verkwanselt aan dat pervers tuig ‘elk jaar opnieuw en opnieuw’ en…..
  DAT MOET STOPPEN.

  Like

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  “Verregaande incompetentie van bestaande overheden”? Nee, daar geloof ik niet in. Integendeel, ik zie welbewuste vernietiging van het Avondland.
  Wat de terugtocht betreft: Die astronomische bedragen, genoemd om de heren terug te VLIEGEN, worden als afschrikkend bedoeld. Het kan, zoals u “bozeoudeman” al aangeeft, ook op andere, goedkopere manieren. Aangezien ons “geld” door het gebrek aan dekking/goud alleen het papier waard is waarop het gedrukt staat, hoeven er geen zorgen te zijn omtrent de financiering van zo’n exercitie. Net zo min als belastingverhogingen, financieringstekorten en staatsschulden een hoofdpijndossiet vormen. Je laat Draghi gewoon wat papier bijdrukken en het probleem is opgelost. Ik weet het: kort door de bocht, maar is dat “geloof” dat wij hebben in geld, dat eigenlijk ook niet?

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlànder zegt:

  Ik las ergens dat er 16.000 vliegtuigen nodig zouden zijn om de illegalen kwijt te raken.
  Geloof me maar nog niet 1 vliegtuig is er nodig omdat het tuig van de respectievelijke regeringen er zelden een uit zet.
  En bij die zeldzame keer schrijft de media erover of een halve stad uitgezet word, puur en alleen om de bevolking dom te houden.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Terugkeren ??? Je moet toch wel heel erg simpel zijn om dat ooit te gaan geloven ! De E.U., regeringen, hulpverleners, gratis advocaten en kleine overheden doen er van alles aan om ze allemaal hier te houden. Ergo, ze zetten in het geniep acties op touw om er zoveel mogelijk naar hier te krijgen, terwijl de E.U. ons tegelijkertijd wijsmaakt dat het budget van de grensbewaking verder omhoog moet. Maar Frontex, die daar voor zou moeten staan, is een soort van geniepig taxibedrijf die probeert zoveel mogelijk – vluchtelingen – onze kant op te krijgen !

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Een vertaling in arabisch van onze gekende spreuken kan misschien helpen , want bij ons is het toch niet goed altijd maar klagen en zagen “””zoals het klokje thuis tikt , tikt het nergens !””” of
  “””Oost West Thuis best”””

  Like

 8. daiyu-ninja zegt:

  Maar laten we wel zijn. Diezelfde landen, die in dat geval straks staan te jammeren over internationaal recht, hebben volledig maling gehad toen zij in eerdere instantie dat internationaal recht aan hun legerlaars lapten…………………………………………………………………………………………

  De landen,”turkije, marokko, etc’ die hun afval/overbevolking naar het westen sturen om er zelf vanaf te zijn, zullen het NOOIT toestaan dat hun landen overspoelt worden door Westerlingen die hun cultuur en identiteit zullen vernietigen.
  Zij zullen er alles aan doen om hun landen islamitisch te houden. Maar als wij westerlingen opkomen voor onze identiteit/cultuur, dan hebben ze een grote bek en beschuldigen ons van racisme, islamofobie, discriminatie, populisme, islamhaters, etc, etc.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s