Een polygame islamitische immigrant bedankt Angela Merkel voor alle ontvangen voordeeltjes… (+ video)

Screenshot_195

(Vertaling: “delamontagne”)

“Der Spiegel” publiceerde afgelopen weekend een reportage met het verhaal van Ahmad A., 32, een Syrische immigrant die in 2015 in Duitsland aankwam met zijn grote familie. Deze ‘vluchteling’, Syrisch, moslim en polygaam, woont heel prettig met zijn twee vrouwen en zes kinderen in een huis van twee verdiepingen dat hem ter beschikking werd gesteld en hij ontvangt naast de uitkering voor zichzelf allerlei toeslagen voor het gezin. Deze reportage heeft veel Duitsers geïrriteerd. Geïrriteerd om te zien wat immigranten zonder een enkel probleem ontvangen, terwijl de Duitse onderdanen hard moeten werken.

Hoewel polygamie in Duitsland illegaal is, legt Ahmad uit dat hij zijn tweede vrouw naar Duitsland mocht brengen, omdat zij de moeder is van vier van zijn kinderen. Verder vertelt deze immigrant dat hij met zijn tweede vrouw trouwde toen ze nog maar 13 jaar oud was. Dit is onder de leeftijd voor toestemming in Duitsland. Zijn eerste vrouw, Betool, was 14 jaar oud ten tijde van het huwelijk.

Ahmad heeft ook een derde vrouw in Syrië, maar hij vertelde de verslaggevers van “Der Spiegel” gekscherend dat het huis groter moet zijn als zij ook overkomt. “Der Spiegel” heeft  veel woede opgewekt met deze reportage, waarin Ahmed A. en zijn nieuwe huis zijn te zien. Het huis werd door de gemeente ter beschikking gesteld. De “vluchteling” begrijpt HELEMAAL NIETS van alle consternatie betreffende zijn houding in Duitsland. Hij is toch immers een heel erg gelovige moslim die volgens de sharia leeft en die autoriseert polygamie.

Volgens “Der Spiegel” heeft het huis in Pinneberg in de deelstaat Schleswig-Holstein 5 slaapkamers, een woonkamer, 2 badkamers en een keuken. Iedere vrouw heeft een eigen kamer, net als hijzelf. Hij slaapt nooit met hen tweeën samen, verduidelijkt Ahmed A, maar alleen bij de een en daarna bij de ander. Volgens de Syrische wet mag een man 4 vrouwen hebben.

“Als ik een derde vrouw over laat komen naar Duitsland, dan moet de woning echt groter zijn” , zegt Ahmed heel serieus. “Ze geven ons alle sociale voordelen, ze hebben ons dit huis gegeven”, zegt Ahmad, eraan toevoegend dat Duitsland zijn favoriete bestemming was toen hij zijn land verliet. “Heel erg bedankt”, moeder Merkel.

BEDANKT MEVROUW MERKEL, BEDANKT… Als hem gevraagd wordt hoeveel geld hij van de regering ontvangt, zegt hij: “Dat weet ik niet. Het geld wordt naar de bank overgemaakt en ik neem het op.” Voor hem is degene die hier allemaal voor zorgt mevr. Merkel zelf. “Ik bedank haar erg, heel erg. Zij is de enige persoon die het lijden van het Syrische volk begrijpt. Zij is de enige persoon die het leed van de Syriërs heeft gevoeld. Ik dank ook de Duitsers, ook al zijn er racisten onder hen. Maar de Duitsers kenden de oorlog en toonden grote compassie voor de Syriërs”, voegt hij lachend toe

Ahmed en zijn uitgebreide[re] gezin mogen voorlopig 3 jaar in Duitsland blijven. Gedurende die periode volgt de ANALFABEET geen enkele cursus Duits  en wil ook niet gaan werken. Hij blijft liever bij zijn kinderen thuis. En… inderdaad, een zevende is op komst! “Hoeveel kinderen wil je uiteindelijk Ahmed?” “Oh, 10, 20 geen enkel probleem.” “En hoeveel vrouwen?” “Vier, Allah Inshallah.”

Video:

 

Bron:
https://lesobservateurs.ch

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Een polygame islamitische immigrant bedankt Angela Merkel voor alle ontvangen voordeeltjes… (+ video)

 1. Statler & Waldorf zegt:

  De ondergang van het Europa dat wij kennen is in volle gang.
  En de autochtone bewoners mogen ook nog hun eigen ondergang financieren.

  Ik ben al 20 jaar verbaasd over het stemgedrag van o.a. het Nederlandse electoraat die blijkbaar nog geen drie maanden vooruit willen of kunnen kijken.

  Er staat een olifant in de kamer maar 80% van de mensen ziet ‘m simpelweg niet!
  Je zou toch denken met het dagelijkse nieuws omtrent het wegzagen van de poten onder de Nederlandse cultuur dat de mensen op hun achterhoofd gaan krabben en denken: wat is hier aan de hand en gaat het wel de goede kant op met Nederland?

  Maar nee hoor.

  De totale lamlendigheid en desinteresse m.b.t. de toekomst van je eigen kind en kleinkinderen.
  Onbegrijpelijk!!

  Geliked door 4 people

  • hendrikush zegt:

   Onbegrijpelijk dat er nog stemmers zijn die de mooie toekomstbeloftes van politieke partijen geloven.
   Bekijk welke verkiezingsbeloften er bij de vorige verkiezingen zijn gedaan en wat de partijen daar van hebben waargemaakt.
   Beloon de partij die zich zoveel mogelijk aan zijn woorden heeft gehouden en vermijd de partijen die gebakken lucht hebben geproduceerd.

   Geliked door 1 persoon

 2. Sabeltant zegt:

  Volgens mij bestaat er geen andere bevolkingsgroep die ONS systeem van opvang en verzorging zo te kakken zet.
  Logisch dat de Duitsers woedend zijn als ze zien gebeuren.
  Ik vind het gewoon een ordinaire parasiet!
  Waarom pikken we dit nog?

  Geliked door 4 people

 3. Anneke zegt:

  Ongelooflijk en dat kan en mag allemaal……ik word hier heel erg moedeloos van…….

  Geliked door 2 people

 4. Williaan zegt:

  En eigen volk maar laten creperen en miljarden naar de EU sluizen

  Geliked door 2 people

 5. Peter zegt:

  Ik heb hier met verbazing + WOEDE naar gekeken !
  Met kop en staart het land uitschoppen tezamen met zijn vrouwen.
  Dit soort gasten zijn een schadepost voor onze westerse samenleving.

  Geliked door 2 people

 6. Theresa Geissler zegt:

  Geen probleem ermee, want..”Dieser Mann ist gut.”
  Is wel mogelijk, maar op dat éne punt dan toch nog steeds níet.
  Waarom accepteren ze dit? Hoe houden ze het met elkaar uit?
  Zou de één nou nooit de behoefte voelen om de andere de hersens in te slaan vraag je je af!
  En die derde in Syrië, zou die zich nu ellendig en buitengesloten voelen, of juist opgelucht, dat ze tot nu toe de dans ontsprongen is? Níets kun je je hierbij voorstellen, als westerling zijnde!
  Eén ding is zeker: Wie, als regeringsleider dit soort toestanden mogelijk maakt in óns Europa, hoort afgeschoten te worden, EN NIET ALLEEN VANWEGE HET GELD!
  Weg met kopvodden, weg met polygamie, WEG MET DE ISLAM!

  Geliked door 2 people

 7. koddebeier zegt:

  Het enige wat het volk nog rest is, de veroorzakers van deze ellende ophangen !

  Geliked door 2 people

 8. Sjaak zegt:

  Wat hebben wij aan die kankergezwellen van allochtone kinderen die onze longen beschadigen met kankerverwekkende uitlaatgassen ???

  Dit komt door al die laffe links georiënteerde zwakke klootzakken hier die alles maar zitten verzieken en de samenleving te vervuilen met imbeciele Moslims!

  Heel veel Nederlandse mannen tussen de 20 en de 40 hebben niet eens 1 vrouw of vriendin laat staan kinderen…doordat de overheid zich niet om hen bekommert en genocide apprecieert, Nederlandse vrouwen en meisjes zich als SOA hoeren mogen gedragen en omdat Nederland eigenlijk geen gelijkheid hanteert tussen mannen en vrouwen…Nederland staat op de 32e plaats ter wereld als het gaat om gelijkheid tussen man en vrouw!

  Waarschijnlijk hebben die stink schreeuwende Allah Moslim kinderen al uitgestippeld wat ze later willen worden door alle goede voorbeelden om zich heen van andere hypocriete stelende Moslims zoals Turken/Marokkanen/Syriërs want ze willen ook graag onze longen vergassen met kankerverwekkende uitlaatgassen en onze samenleving ontwrichten!

  Dit worden deze kinderen geleerd en wijsgemaakt en alles met goedkeuring en steun van de Nederlandse overheid:

  https://www.geenstijl.nl/5139104/gezocht-azim-aynaci-20-schutter-van-groningen-die-een-student-een-dwarsleasie-knalde/

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/04/alleen-in-nederland-cocainebaron-cetin-g-sloopt-enkelband-is-nu-op-de-vlucht/

  http://www.nhnieuws.nl/nieuws/220165/Straatrovers-slaan-gebit-man-19-aan-gort

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1710164/turkse-fraudeur-heeft-vrij-spel

  https://nos.nl/artikel/2219092-automobilist-betrapt-met-770-000-euro-in-brandstoftank.html

  https://nos.nl/artikel/2212496-vrouw-78-in-bladel-lijkt-ook-slachtoffer-rabo-bende.html

  https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1730401/dna-in-gecrashte-audi-leidde-naar-verdachte-plofkraak-advocaat-noemt-bewijs-nihil.html

  In China en Mexico bijvoorbeeld ook veel criminaliteit maar absoluut niet gepleegd door geïmporteerde negroïde of Moslim criminelen of andere uitheemse bevolkingsgroepen!

  Daar weten ze wel raad met dit soort allochtone klootzakken en als er iets moet gebeuren…dan gebeurt het ook!
  En daar in China en Mexico verdedigen ze hun normen en waarden en vanzelfsprekend de inheemse nationaliteit en identiteit…dat doen Nederland en de EU niet eens!

  Stem op de PVV of FvD op woensdag 21 september!

  Iedereen die stemt op de VVD, PvdA, Groenlinks, SP, Denk, D66, CDA etc. maakt zich schuldig aan genocide, moord door volksvervanging, verraad van eigen nationaliteit, verloedering en medeplichtig aan het vernietigen van de Nederlandse soevereiniteit en identiteit!

  Groetjes!

  Geliked door 1 persoon

 9. Sjaak zegt:

  Wat hebben wij aan die kankergezwellen van allochtone kinderen die onze longen beschadigen met kankerverwekkende uitlaatgassen ???

  Dit komt door al die laffe links georiënteerde zwakke klootzakken hier die alles maar zitten verzieken en de samenleving te vervuilen met imbeciele Moslims!

  Heel veel Nederlandse mannen tussen de 20 en de 40 hebben niet eens 1 vrouw of vriendin laat staan kinderen…doordat de overheid zich niet om hen bekommert en genocide apprecieert, Nederlandse vrouwen en meisjes zich als SOA hoeren mogen gedragen en omdat Nederland eigenlijk geen gelijkheid hanteert tussen mannen en vrouwen…Nederland staat op de 32e plaats ter wereld als het gaat om gelijkheid tussen man en vrouw!

  Waarschijnlijk hebben die stink schreeuwende Allah Moslim kinderen al uitgestippeld wat ze later willen worden door alle goede voorbeelden om zich heen van andere hypocriete stelende Moslims zoals Turken/Marokkanen/Syriërs want ze willen ook graag onze longen vergassen met kankerverwekkende uitlaatgassen en onze samenleving ontwrichten!

  Dit worden deze kinderen geleerd en wijsgemaakt en alles met goedkeuring en steun van de Nederlandse overheid:

  https://www.geenstijl.nl/5139104/gezocht-azim-aynaci-20-schutter-van-groningen-die-een-student-een-dwarsleasie-knalde/

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/04/alleen-in-nederland-cocainebaron-cetin-g-sloopt-enkelband-is-nu-op-de-vlucht/

  http://www.nhnieuws.nl/nieuws/220165/Straatrovers-slaan-gebit-man-19-aan-gort

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1710164/turkse-fraudeur-heeft-vrij-spel

  https://nos.nl/artikel/2219092-automobilist-betrapt-met-770-000-euro-in-brandstoftank.html

  https://nos.nl/artikel/2212496-vrouw-78-in-bladel-lijkt-ook-slachtoffer-rabo-bende.html

  https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1730401/dna-in-gecrashte-audi-leidde-naar-verdachte-plofkraak-advocaat-noemt-bewijs-nihil.html

  In China en Mexico bijvoorbeeld ook veel criminaliteit maar absoluut niet gepleegd door geïmporteerde negroïde of Moslim criminelen of andere uitheemse bevolkingsgroepen!

  Daar weten ze wel raad met dit soort allochtone klootzakken en als er iets moet gebeuren…dan gebeurt het ook!
  En daar in China en Mexico verdedigen ze hun normen en waarden en vanzelfsprekend de inheemse nationaliteit en identiteit…dat doen Nederland en de EU niet eens!

  Stem op de PVV of FvD op woensdag 21 september!

  Iedereen die stemt op de VVD, PvdA, Groenlinks, SP, Denk, D66, CDA etc. maakt zich schuldig aan genocide, moord door volksvervanging, verraad van eigen nationaliteit, verloedering en medeplichtig aan het vernietigen van de Nederlandse soevereiniteit en identiteit!

  Groetjes!

  Like

 10. Hendrik zegt:

  Ga lekker naar Syrie je land weer opbouwen, stuk ongedierte!

  Geliked door 1 persoon

 11. fredjohan zegt:

  Welke zieke gedachtengangen zit er bij de Duitse autoriteiten om deze handige parasiet te onderhouden? Dit is in strijd met elke vorm van behoorlijk bestuur. Deze man behoort direct naar Syrië teruggestuurd te worden om aan het gezag ter plaatse te worden overgedragen.

  Geliked door 2 people

 12. Flo zegt:

  Alles en iedereen naaien, daar houd Merkel van, daarom valt deze man zo in de gratie .

  Geliked door 1 persoon

 13. Lars 030 zegt:

  Onlangs een soortgelijk artikel gelezen over eveneens polygame mislim man (4 vrouwen met tig kinderen in Die Heimat). Lang verhaal kort: per maand ontvangt deze Ali maar liefst € 7400,- NETTO aan uitkeringen! Wie is daar nu gek?? Heb het nare vermoeden dat het hier in NL niet anders is, wij moeten niet voor niks doorwerken tot 70. Zum kotzen die heiligverklaring en onschendbaarheid van mislims (hoi Resolutie van Straatsburg, EU-resolutie 1743 (google maar eens!) + motie Halsema). 😠

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Geen greintje schaamtegevoel heeft deze geïmporteerde, mohammedaanse fokstier.
  Een echte vent parasiteert niet op anderen!
  Een echte vent bouwt zijn eigen land op, maar dit parasiteren vindt hij natuurlijk veel comfortabeler.

  Het meest misselijkmakend is dat hij ‘Mutti Merkel’ bedankt!
  Alsof die zeug alles uit haar eigen portemonnee betaalt.

  Like

 15. Cleo zegt:

  Veelwijverij is wettelijk toch verboden in Europese landen? Waar hebben we het dan nog over: de gezagdragende autoriteiten behoren dit schorem direct het land uit te zetten. Achterlijke, perversiteiten gaan ze maar in de zandbak van het Midden-Oosten of in Noord-Afrika botvieren. Niet hier!!!

  Geliked door 1 persoon

 16. bigljohn zegt:

  Die schuinsmarcheerder met zijn (nu nog) twee vrouwen en zijn grote kinderwens. Langs de konijnen af zegt men wel eens, alsmede ze fokken als de konijnen. En hij zou apart slapen, net als zijn twee vrouwen. Geloof je dat nou zelf ? Hij mag dus maximaal vier vrouwen er op na houden van de Syrische wet, en natuurlijk geld die wet ook in Duitsland….Hij en apart slapen, maak dat de kat maar wijs. Dat worden trio’tjes en kwartetten c.q kwintetten. Een sekshuis is er niets bij vergeleken ! En na 9 maanden komen er weer zovele kleintjes tegelijk erbij. Duitsland op weg naar 1000.000 (Arabische en negroide) inwoners.

  Geliked door 1 persoon

 17. bigljohn zegt:

  Die schuinsmarcheerder met zijn (nu nog) twee vrouwen en zijn grote kinderwens. Langs de konijnen af zegt men wel eens, alsmede ze fokken als de konijnen. En hij zou apart slapen, net als zijn twee vrouwen. Geloof je dat nou zelf ? Hij mag dus maximaal vier vrouwen er op na houden van de Syrische wet, en natuurlijk geld die wet ook in Duitsland….Hij en apart slapen, maak dat de kat maar wijs. Dat worden trio’tjes en kwartetten c.q kwintetten. Een sekshuis is er niets bij vergeleken ! En na 9 maanden komen er weer zovele kleintjes tegelijk erbij. Duitsland op weg naar 100.000.000 (Arabische en negroide) inwoners.

  Like

 18. hans zegt:

  Even een reactie op het reageren van Statler & Waldorf:
  Welnu, er zijn in dit land en in geheel Europa echt geen mensen meer die nog stemmen op dat smerige marxistentuig en alles wat daar aanverwant mee is.
  Misschien een minderheid van gefeminiseerde linkse genderkneuzen en een handvol nuttige idioten.
  Echt niet! Die halen ze namelijk met grote getale binnen en daarom al elke dag 50 jaar lang.
  Het zij dan nu in de 7e versnelling, omdat ze door de mand beginnen te vallen die Bilderbergers! Dus geen hond met enig verstand zou er zelfs nog op stemmen. Er is nog wel een ondersteunende verraders pers die feiten opzettelijk omdraaien en anderen nep noemen, maar dat gaat ook wel over als er eens een keer de fik gaat in 1 zo`n gebouw bij een oprisping van volkswoede. Want die KOMT!
  Ze plegen namelijk ook al decennialang FRAUDE!!!
  Er zijn jammer genoeg nog mensen die geloven dat men hier kan kiezen en dat het daardoor bepaald wordt.
  Die ollongren, pechthold en rutte in Dresden bij de laatste Bilderbergtop en nu dus in de regering!?
  Nee, dit volk is idd een soms naar slap naïef en gedwee volk, maar hier hebben ze echt geen onmiddellijke macht over..
  Net zoals overigens niet in de rest van Europa!
  Revolutie!

  Like

 19. Alex Delarge zegt:

  Een parasiterende inteelt muᛋᛋlim familie in het kwadraat dus.

  Like

 20. Jan zegt:

  De veelwijverij om de staat op te lichten was sinds jaar en dag bekend bij o.a. Bukowski en de staat werkt er ijverig aan mee

  Nog een voorbeeld van parasitair gedrag van moslims als zij in de Duitse ziektekostenverzekering zitten, deze worden volledig onderuitgehaald door dit schuim

  Like

 21. Jan zegt:

  Politie dient juridische aanklacht in tegen de oplichter in dit artikel

  Syrer mit Harem: Polizeikommissar erstattet Strafanzeige gegen Asylbetrüger und alle Beteiligten

  Da im Landkreis Pinneberg seit Kurzem die Scharia über dem hiesigen Strafgesetz und dem Grundgesetz zu stehen scheint, hat der ehemalige Polizeikommissar Tim Kellner deshalb Anzeige gegen den syrischen Asylbetrüger und alle offiziell Beteiligten erstattet.

  http://www.anonymousnews.ru/2018/02/22/syrer-mit-harem-polizeikommissar-erstattet-strafanzeige-gegen-asylbetrueger-und-alle-beteiligten/

  Like

 22. kampersrene zegt:

  Het is een pedofiele beroesneuker niets meer niets minder

  Like

 23. en zo worden de blanke langzaam weg gefokt en zullen onze kleinkinderen een minderheid worden in eigen land maar durf er iets over te roepen en je bent een racist

  Like

 24. Jan zegt:

  SPD’er: Dat Ahmed niet wil werken interesseert mij geen zier

  SPD-Politiker Lauterbach über Asylbetrüger Ahmad: „Ob er arbeiten will oder nicht ist egal“  Der unfassbare Tweet von Sozi Karl Lauterbach

  Karl Lauterbach, der angebliche Gesundheitsexperte von der SPD, der wiederum angeblich seine Tweets noch selbst schreibt, hat zu dieser Angelegenheit auf Twitter seinen Senf dazugegeben:

  Ob er arbeiten will oder nicht ist egal. Ich schicke keinen Familienvater in den Tod! https://t.co/C2dPsqPbSo

  — Karl Lauterbach (@Karl_Lauterbach) 20. Februar 2018
  ..
  http://www.anonymousnews.ru/2018/02/25/spd-politiker-lauterbach-ueber-asylbetrueger-ahmad-ob-er-arbeiten-will-oder-nicht-ist-egal/

  Aan de hand van de uitspraak van Lauterbach schreef iemand de volgende tweet:

  Der Herr sagt, er wolle nicht arbeiten, sei lieber bei seinen Kindern. Erklären Sie das doch mal deutschen Arbeitnehmern, @Karl_Lauterbach. Oder finden Sie das okay? https://t.co/hlxK0TS68b

  — Dr. Hugo Müller-Vogg (@HugoMuellerVogg) February 20, 2018

  Daarop een typische reactie van een linksmens die geen tegenspraak duldt, geen argument heeft voor wat hij zei:

  @HugoMuellerVogg Für so eine billige Hetze sollten Sie sich schämen. In Syrien schon 500 Tsd Tote. Soll Ahmad dazu? pic.twitter.com/6SrCldpqNG

  — Karl Lauterbach (@Karl_Lauterbach) February 20, 2018

  Terecht merkt iemand dan ook op:

  Ein Grund für den Niedergang der SPD ist dieser schrille, maßlose Tonfall gegenüber Kritikern der deutschen Flüchtlingspolitik. https://t.co/XYaaa48xk3

  — Marc Felix Serrao (@MarcFelixSerrao) February 21, 2018
  …..
  https://www.tichyseinblick.de/meinungen/karl-lauterbach-und-der-niedergang-der-spd/

  Like

 25. delamontagne zegt:

  Veel mensen zullen een ongelofelijke HAAT tegen die “onnozele” musulmann krijgen en niet door dit artikel alleen.
  Maar de echte SCHULDIGEN zijn toch ook die mensen, in dit geval die Duitser, die het allemaal bagatelliseren…………
  Die musul heeft vanuit z’n geleuf meegekregen dat de Kafir, de muslims onderdanig moeten zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s