Maar 18 maanden sociale uitkering: Spaanse Afrika-“vluchtelingen” komen naar Duitsland

Screenshot_180

(Door: Prof. Dr. Jörg Meuthen – Vertaling: E.J. Bron)

Beste lezers, volgens de toekomstige coalitie van losers is de door Merkel mede veroorzaakte migratiecrisis voorbij. Daarom volstond voor de losers de korte formulering in het coalitieakkoord dat men er notitie van zou nemen hoeveel asielzoekers er de afgelopen jaren zouden zijn gekomen – daarentegen werd men het niet eens over een bovengrens.

politikstube

Een heel andere inschatting vertegenwoordigt de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties (UNHCR). Daar houdt men er rekening mee dat bijvoorbeeld Spanje dit jaar een van de belangrijkste landen van aankomst voor Afrikanen zal zijn en dat het aantal nieuwkomers daar zelfs nog zou kunnen verdubbelen.

Verdubbelen. Terwijl er de afgelopen jaren al heel veel, namelijk meer dan 30.000, overzee of via de Spaanse enclaves in Noord-Afrika in Spanje aankwamen. Menigeen onder u, beste lezers, zal zich ongetwijfeld de beelden herinneren toen vorig jaar opeens tientallen Afrikanen met een rubberboot op een strand vol vakantiegangers landden.

Nu zouden misschien velen onder u kunnen denken dat dit voor Duitsland een veeleer onbelangrijk probleem zou zijn, want per slot van rekening zou Spanje voor deze mensen moeten zorgen. Dat doet Spanje ook, echter maar 18 maanden lang.

Daarna krijgen ze van de Spaanse staat geen sociale uitkering meer: geen geld, geen goederen, geen dak boven het hoofd, gewoon helemaal niets. Een regeling die blijkbaar in overeenstemming is met Europese mensenrechten, want anders zou ze immers al lang zijn verboden door het Europese Gerechtshof voor de Mensenrechten – dit echter alleen maar terzijde opgemerkt.

Na 18 maanden worden de illegale immigranten in Spanje dus aan hun lot overgelaten. 80% van hen heeft volgens Spaanse informatie geen afgesloten opleiding – ze glijden zonder kans op een goede baan af naar dakloosheid of ze trekken verder naar een ander land.

Dat is in het Europa van de ongecontroleerde en zodoende heel simpel te overschrijden grenzen helemaal geen probleem: aan Spanje grenst Frankrijk, maar ook daar dreigt in de toekomst ongemak – onder druk van de ontevreden Fransen heeft Macron nu een pakket met scherpere asielmaatregelen voorgelegd, dat bijvoorbeeld voorziet in 90 dagen hechtenis voor afgewezen asielzoekers.

In Merkel-Duitsland ondenkbaar, net zoals de genoemde Spaanse regeling om na 18 maanden geen sociale uitkering meer te verstrekken.

Hartstikke goed dus dat men Frankrijk zonder grenscontroles heel snel kan doorkruisen, bijvoorbeeld in de bus. Enkele uren later is men dan al in het beloofde land van sociale uitkeringen aangekomen: stel je voor dat je vandaag van Barcelona naar Bamberg wilt. Vertrek uit Spanje om 11.50 uur, aankomst morgen in het grenzen-loze Beieren om 15.05 uur. Kosten: € 105,80

Geen slechte investering voor een levenslang pensioen plus onderbrenging, beide in geval van twijfel nog met spoedige gezinshereniging veraangenaamd.

En precies dit doen veel van de illegale immigranten uit Afrika, voor wie in Spanje niets meer is te halen: ze Merkelen direct verder naar Duitsland, nauwkeuriger gezegd naar Mutti Merkel, die in werkelijkheid helemaal niets van een moeder heeft, in ieder geval niet met betrekking tot haar eigen volk waarmee zij zich bezig zou moeten houden.

Als je dan denkt aan de enorme bevolkingstoename in Afrika (onderzoekers gaan uit van een verdubbeling tot 2050!), dan wordt de dimensie van het probleem duidelijk. Je kunt je heel gemakkelijk voorstellen wat er zal gebeuren wanneer Duitsland en Europa niet consequent een einde maken aan deze migratiebewegingen – bijvoorbeeld met het Australische model.

Met de (volgens de Merkel-vertrouweling Armin Laschet) “niet meer conservatieve” CDU zal dit echter net zomin gebeuren als met een SPD, die met slaapwandelende zekerheid consequent tegen de belangen van de gewone Duitse burger in handelt.

Daarom hebben we een politieke verandering in Duitsland nodig – met een partij die de dimensie van het probleem begrepen heeft en bereid is om te handelen in de zin van ons land en zijn burgers.

Bron:
https://politikstube.com
Door: Prof. Dr. Jörg Meuthen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, socialistisch idealisme, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Maar 18 maanden sociale uitkering: Spaanse Afrika-“vluchtelingen” komen naar Duitsland

 1. Statler & Waldorf zegt:

  “Met een partij die de dimensie van het probleem begrepen heeft.”

  Deze Prof. ziet één ding over het hoofd.
  De migranten zijn voor Merkel en consorten niet een probleem maar het DOEL!

  Geliked door 2 people

 2. Pingback: Opvang vluchtelingen in de EU: Begrijpt u het nog? | toodlessss

 3. BertG. zegt:

  En ze hadden nog zo beloofd ze dat niet zouden doen toen ze op de bus gezet werden.

  Like

 4. Cathja zegt:

  De enige partij die -mits ze in de regering komt- nog iets voor het anders verloren Duitsland zou kunnen betekenen is het AfD.
  Maar laten dan miljoenen Duitsers deze partij steunen. Er is geen alternatief voor het AfD.

  Like

 5. Peter zegt:

  We worden genaaid !!
  MInder Marokkanen + minder Brussel+ minder islam zou de leus moeten worden.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Stukje uit bovenstaand artikel:
  Na 18 maanden worden de illegale immigranten in Spanje dus aan hun lot overgelaten. 80% van hen heeft volgens Spaanse informatie geen afgesloten opleiding – ze glijden zonder kans op een goede baan af naar dakloosheid of ze trekken verder naar een ander land.

  De laatste maanden van nov.2017 en deze twee maanden in 2018 zijn er totaal 15.000 drenkelingen uit de bootjes gevist, reeds half gezonken of drijvend in hun zwemvest. Velen zijn ook verdronken tijdens de overtocht naar Spanje.
  Een artikel van febr. 2017 vermeld dat de Speciale Groep Spaanse politie trainingen wil geven in het MO om de mensensmokkelaars sneller te kunnen oppakken.

  De betekenis van 18 maanden en de Dublin claim: volgens een Nederlandse Jurist Hermien Arends van org. Stil…..
  Binnen de 18 maanden…………………De Dublin-claim komt voort uit de Dublinverordening. Dit is een afspraak tussen Europese landen waarin wordt bepaald welk land verantwoordelijk is voor de behandeling van een verzoek om asiel. In de meeste gevallen is het Schengenland waar de vluchteling als eerste binnenkomt verantwoordelijk. De IND (Immigratie- en naturalisatiedienst) legt dan een Dublin-claim op de vluchteling, wat betekent dat hij of zij voor asiel terug moet naar eerste land van aankomst. Veel Eritreeërs komen vaak eerst in Italië en daarmee kan een asielverzoek in Nederland worden afgewezen.

  Na 18 maanden ondergedoken…………..Maar wat blijkt: na 18 maanden vervalt een Dublin-claim. Dus als je je aan toezicht onttrekt, kun je daarna opnieuw asiel aanvragen. ‘En dat betekent dat die Eritreeërs dan wél een grote kans maken op een vergunning, dus we willen ze gaan helpen die periode van 18 maanden onder te duiken. Aangezien illegaliteit niet strafbaar is, is hulp aan illegalen ook niet strafbaar. We doen het al jaren en hebben er nog nooit problemen mee gehad.’ In het najaar wil de organisatie een campagne starten om aandacht te vragen voor dit onderwerp en omdat ze opvanglocaties nodig hebben.

  En dat onderduiken blijkt in de praktijk ook wel te werken, ziet vreemdelingenadvocaat Pieter Bogaers. Hij heeft onlangs nog enkele vluchtelingen met een Dublin-claim na 18 maanden kunnen helpen alsnog een status te krijgen. ‘Het is een fragiel onderwerp, omdat mensen moeten onderduiken. Misbruik en chantage liggen op de loer, want deze mensen zijn hier illegaal en worden niet beschermd.’ Kinderen houden wel hun recht op onderdak, eten, gezondheidszorg en onderwijs. Bij Stil hebben ze in hun 20-jarig bestaan nog nooit meegemaakt dat een illegaal kind doordat het naar school gaat, ‘betrapt’ wordt op illegaliteit en teruggestuurd wordt.

  Mijn opmerking over deze org.:
  Zo werken diverse org. mee aan de islamisering van Nederland, gezien vanuit een humanitaire hulpverlening.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s